Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sonarr és Radarr
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csocsó111
csendes tag
Olyan problémám lenne, hogy nem sikerül beállítani a munkahelyi email címemnek a szinkronizációját. Kollégámnak sikerült nekem nem.Ezt írja ki: Nincsen hálózati kapcsolat a kiszolgáló felé ( I/O hiba). Mit tegyek?Már korábban próbálkoztam itt a fórumon de nem sikerült megoldást találni rá.SOS lenne.Hátha a nyuszi meghozza a megoldást. Egyébként Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok a fórum valamennyi tagjának!
-
Adamis
őstag
No, felment a CM9 AOKP rom, kíváncsi leszek, mit produkál. Eddig vannak hibák...
Például a böngésző most úgy kifagyott, hogy öröm nézni...Nem mellesleg pedig kifagyasztotta az egész rendszert...
-
pusihusi
addikt
válasz
skidrowkill #13588 üzenetére
Szia a kép szép de a launchert honnan lehet letölteni?
rányomsz a swedish-re és már töltöd is le...Köszi Callvote, ez jobb mint az i.a.3?
-
andyTM
őstag
válasz
nekem sem jön be a link, megadod a launcher nevét?,;- hogy rá tudjunk keresni? - köszi.
-
akaaka
tag
Sziasztok!
Egy kérdés!
Ha rootolom a Skate telómat, a gyári romja engedni fogja, hogy az órajelet feljebb huzzam 800-nál?
Vagy csak rom csere után lehetséges ez? -
pusihusi
addikt
válasz
Nem vagy jogosult az oldalt megtekinteni, letölteni róla vagy linkelni rá. Pedig be vagyok lépve, none launcher
Szép, de honnan lehet lehet letölteni?[Swedish Snow 4] Ez jobb mint az I. a.3?
-
callvote
senior tag
válasz
nem jó a link
na ugy már jo..sztem a dupla http miatt amit mostanában produkál az oldal
-
skidrowkill
aktív tag
Értem
esetleg ismeri valaki ezt a launcher-t?
ez elvileg jó
http://hungariandroid.com/androidfans/download/file.php?id=212&mode=view -
callvote
senior tag
válasz
skidrowkill #13585 üzenetére
sztem nem..csak ez olyan mint az IA sorozat..van aki az 1et,van aki a 2öt és van aki a 3at használja
-
andyTM
őstag
-
skidrowkill
aktív tag
Megtaláltam a megfelelő locsolóverset
köszi
-
Indiant
addikt
Egy ki érdekesség az univerzális tartók világából:
Holnapra kellemes nedvesedést mindenkinek! (kívül-belül
-
Badboys
őstag
Kellemes Ünnepeket mindenkinek!
Ahogy elnézem még mindig nem megoldott a kékfog a kamera és még valami hirtelen nem jut eszembe,.sajnos ebből nem mostanában lesz épkézláb rom.Mondjuk engem a kék nem érdekel,kamera úgyszintén,de akkor is.
-
pusihusi
addikt
Kellemes Ünnepeket Mindenkinek!Annak főleg aki Ics-ét varázsol a telókra! ( Normálisat)
-
gabe96
aktív tag
válasz
skidrowkill #13576 üzenetére
pedig az ICS-nek eddig sem volt rossz az aksi ideje
-
gabe96
aktív tag
válasz
skidrowkill #13542 üzenetére
és ez az AOKP miben is jobb?
-
callvote
senior tag
válasz
skidrowkill #13568 üzenetére
látom csak a nem működö dolgok aggasztóak..ugyanugy nem megy ebben sem az ami a többi ics-ben sem...tehát mivel jobb?
de majd lehet felteszem kipróbálni valamikor
vagy megvárom a tapasztalatokat -
bubus66
nagyúr
Kellemes Húsvéti ünnepeket mindenkinek.
-
szezso15
addikt
válasz
kelzsoca #13560 üzenetére
Már van, minek vegyek?
Inkább TE mikor veszel? Nem jók ezek az ARMv6-os cuccok, szvsz megérdemelnél akár egy szigszalagot is...
(#13562) Zsolt_72 : Nos igen, itt a ZTE-knél amíg nincs értelmes ICS, addig sokkal értelmesebb dolog egy stabil, gyors 2.3-at használni. A Blade utolsó 1 hónapjában nálam ezzel a ROMmal pörgött, és újra megszerettem. Persze, ezzel sem tudott olyan sebességet elérni, mint amilyet az Incredible S tud gyári ROMmal, dehát nem is egy kategória.
-
scyllarus
veterán
tilal most tölti fel az új AOKP ROMot
-
bubus66
nagyúr
(#13549) giigz
Aki jobban ért hozzá, az megtudja nekem mondani, hogy ilyen miért fordulhat elő? 45.000 Ft-ért nem azt várná el az ember, hogy egy fényképet ne lehessen elkészíteni a telóval. Akkor ne rakják bele a kamerát...
Van nem értek jobban hozzá, de én is voltam így Skateval. Érdekes az LG Optimus Black P970 kipróbáltam az általam rossznak hitt SD kártyát és, szuperül működik. Nekem is volt hibám, nem tudtam a képeket meg nézni, telefont cseréltek, mert a kártya olvasóval volt baj. Az új meg neki ált porosodni nekem is hamar eladtam, jól jött, hogy tudtam az előfizetésemre venni egy másikat.
-
scyllarus
veterán
Felraktam a Coldfusiont. Szép, jó, gyors. Persze a leírt hibák megvannak. A Bluetooth hiánya miatt 2 nap múlva visszamegy a v2, hacsak addig tilal ki nem talál valamit.
-
szezso15
addikt
-
szezso15
addikt
válasz
tboldi #13544 üzenetére
Ne is várjatok ARMv6-os telóra 3.X-es kernelt. A Google megszabása szerint az ICS alapfeltétele az ARMv7, ha még ez nem lenne, akkor se lehetne megcsinálni teljesen, mert a gyártók nem adják ki az ICS drivereket a telefonhoz. A GPU-hoz a Qualcomm kiadta, a többit már a fejlesztőknek kell megcsinálni, mert ha megnézed, egy ARMv6-os gépre sem jön hivatalos ICS.
Ez nem csak neked ment tboldi, hanem az ICS témára.
Nekem 1,5-2 hónapon belül itt a hivatalos...
-
giigz
veterán
Csináltam ma kb. 40 fontos képet a telóval, és mire át akartam volna rakni a gépre, nyoma veszett...
Újraindítás, ilyesmi megvolt, ebből már nem lesz semmi.
Aki jobban ért hozzá, az megtudja nekem mondani, hogy ilyen miért fordulhat elő? 45.000 Ft-ért nem azt várná el az ember, hogy egy fényképet ne lehessen elkészíteni a telóval. Akkor ne rakják bele a kamerát...
Hallottam olyat is, hogy ez memóriakártya hiba, azóta már ez a 3. kártya benne...
Ez egyszerűen nevetséges számomra, 8 éves telefonomon is meg tudom nézni a fényképeket, nem tűnik el...
Porosodik, elenged a kijelző ragasztása, képeket random kitörli... Ez már csak elég lesz a T-nek, hogy adjanak egy újat.
-
bubus66
nagyúr
válasz
skidrowkill #13547 üzenetére
(#13547) skidrowkill
Egészségedre ha berúgsz csak vigyázz a Skatera!!!
Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok mindenkinek.
-
giigz
veterán
Itt már tényleg az lesz, hogy a végén ICS-t fogunk használni.
-
tboldi
nagyúr
válasz
Nem féltve őrzött kincs, ki van adva. A gyártónak kell a saját készülékeire igazítania és továbbítania. Sok (jellemzően ARMv7-es) készüléknél már az van.
-
callvote
senior tag
válasz
látom hogy káming tudéj de már mindjárt tumárró lesz
azt is el tudom képzelni hogy elhúzza a kiadást és ráfogja húsvéti ajándék rom
-
skidrowkill
aktív tag
válasz
callvote #13541 üzenetére
Azt írta Tilal,hogy Coming Today
szóval még nincs kész
[ICS] [AOKP] [4.0.4] AOKPFusionX for the ZTE Skate
(#13540) kelzsoca lehet hogy hülyeség amit kérdezek,de ha pl megszerezné valaki XY telefonra a forrást akkor az nem portolható ? Mert akkor ezt tényleg nem értem
És ezt miért nem adja ki a google???
Miért olyan féltve őrzött kincs??
Mondja már meg valaki?(#13543) callvote
plíz wéjt -
callvote
senior tag
válasz
skidrowkill #13539 üzenetére
és hol van a konkrét skatera való rom?..mert én nem látom sehol a linken...
én csak ezt találtam róla mint támogatott telók--> [link]
-
kelzsoca
félisten
válasz
skidrowkill #13537 üzenetére
De most tényleg kérdéses,hogy a T-nél van 3.0.x kernel forrás
Mihez lenne
Skate-re nem fog jönni semmiféle hivatalos ICS, 3.0-ás kernel majd akkor lehet, ha a friss készülékek kijönnek, és a ZTE-nek ki kell adnia minimum a kernel forrást az adott modellhez.
-
pusihusi
addikt
Ez most milyen Rom? Érdemes letölteni, magyar nyelv? S honnan kell,telepítése
Köszi
-
skidrowkill
aktív tag
válasz
#40993792 #13536 üzenetére
És milyen igaz
Most is megcsinálhatnák ICS-vel isHa lenne egy FULL Rom(tokkal vonóval) akkor már nem kéne kernel forrás???
-Hát az a baj,hogy akkor is jól jönneszerk: csak úgy kíváncsiságból megnéztem,hogy a T- adott-e ki Blade-re 2.3 at,és nem
De most tényleg kérdéses,hogy a T-nél van 3.0.x kernel forrás,mert akkor ki lehetne lopni valahogy
-
skidrowkill
aktív tag
válasz
Nyertes480 #13529 üzenetére
Én ezt használom lassan egy hete...és pár (számomra) nem lényeges hibával találkoztam,ami nem idegesít mert nem is használom (pl:kamera)
Az akksi jól bírja.
És mivel mostanában sokat játszok,ezért az IA szóba se jöhet.
Akármilyen hihetetlen is, ezen mennek azok a játékok ami az IA-n nem ment -
Mr X
veterán
[ICS] [AOKP] [4.0.4] AOKPFusionX for the ZTE Skate
Elvileg CM9, több funkcióval és jobb akkuidővel. [link]
-
Nyertes480
csendes tag
válasz
Badboys #13526 üzenetére
Én feltettem tegnap este, de csak kipróbálni. Szép és ügyes, de csak játéknak jó.
Biztosan sok munka van benne -- de ennek ellenére hemzsegnek benne a bugok.
A status bar-on sokszor csak fehér zaj volt az akkutöltöttség jelző és a többi helyén.
A kamera és panoráma mód még mindig nem működik, az állókép készítése is okoz néha érdekes eredményeket a kijelzőn.
Akkuidőről nem tudok nyilatkozni, mert csak pár órát volt fent a rom.
Mindennapi használatra nem javasolnám, engem legalábbis hamar felbosszantana ezzel az alacsony kiforrottsági szinttel.
Funkcionalitásában még meg sem közelíti az IA, vagy a gyári gingerbead szintjét, egyetlen előnye, hogy ez ICS. Ha számít ez egyáltalán valakinek.Nézegetni, hobbiból feltenni, kíváncsiságból kipróbálni érdemes, másra még nem jó.
Lehet, hogy nem ezzel függ össze, de 3.0.x, vagy egy custom kernel nélkül ez bohócság is marad.
-
Mr X
veterán
válasz
Badboys #13526 üzenetére
Én most is használom. Az utolsó verzió félelmetesen gyors lett. De a kamera előnézet nem jó. Fotót rendesen csinál, csak az előnézet szar. Bluetooth nem megy.
Mára ígért a készítő új kiadást.
A Nyertes480 által felsorolt hibák eddig nekem is megvoltak, az új verzió javította őket. A készítő beépítette az ARMv6 drivereket. Gyors, nincsenek FC-k. Alakul. Most már alkalmas napi használatra is.
-
Badboys
őstag
CM9] [4.0.4] ColdFusionX for the ZTE Skate
2012.04.05. esetleg valaki aki föltolta teszt?
-
Badboys
őstag
válasz
gabe96 #13520 üzenetére
Nekem a HTC HD2 n repedt a digicizer 50000-60000 ezer közt akarták javítani ill.cserélni.Ebay 8000 az új érintő panel 3000 a csere ennyit az E-Careről.Szerintem vagy marad a házi javítás vagy jobban jársz,ha veszel másikat az meg marad alkatrésznek.Jó igaz nem egy súlycsoport,de ehhez lehet hasonlítani az áraikat.
Remélem ez nem úgy lesz,hogy ők javítanak mert akkor megette a fene az egészet.
Garanciába cseréltek anno kb.10 éve alaplapot az egyik PDA m ba 1 hónapig nem volt gépem ez egy ETEN X 500 volt.
Ha lehet nem kérek belőlük.Az SE X10i oldalán volt hasonló probléma mint a tiéd nem akarok hülyeséget írni,de 40-50 közé taksálták a javítást nem javíttatta meg a srác,de félre ne értsd nem elrettentési szándékkal írtam.
-
gabe96
aktív tag
így húsvét alkalmából nekem is elrepedt a touch panelem
akinek volt hasonló problémája, annak sikerült szereznie? és ha igen, akkor mennyiért, és hol? -
Mr X
veterán
Valaki nem akar menni android tanfolyamra?
[link]
-
balázs07
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni hogy 150MB system, 35MB cache és 255MB data TPT partícióval megfelelően működik az Ice Armor III. rom??
Köszi -
Nyertes480
csendes tag
Srácok! Valaki elmagyarázná, hogy miért nem lesz 3.0-ás kernel a Skate-hez?
Mi a fő gond? A processzorarchitektúra (armv6) vagy a hardverek drivereinek hiánya?
Vagy egészen egyszerűen ez egy olyan dolog, amit csak a gyártó tudna megcsinálni, de az tojik rá?
A mostani főzött ICS romok mind a gyári 2.3 kernelére épülnek, mert nincs jobb. Nem tud csinálni senki? Úgy értem: ha a gyártó nem csinálja meg, (mert nem fogja) akkor ne is gondolkozzak azon, hogy lesz használható ICS Skate-re?(A Blade-re is kialakult szép lassan az a CM7, ha döcögősen is.)
-
krystman
őstag
V 2-es Rom van a telefonon , de fura, hogy naponta 1x befagy a telefon. A kijelző tök sötét, és nem lehet felébreszteni sehogy sem. Viszont kicsörög, de semmi több. De nem lehet felvenni. Csak az aksi ki-be segít rajta.
-
molnartom
aktív tag
-
pusihusi
addikt
http://www.telefonguru.hu/hir/WP7_ROM_Androidra_Metro_UI-val_2012-4-6 Sziasztok ezt föl lehet tenni a a Skatera?
-
grotib
tag
-
Mbazsika
tag
Sziasztok!
Ket VNC szerverrel probalkoztam a telefonon (droid VNC server, Remote Controll Add-On), mind a ketto fejreallitott kepet ad. Az elsonel elvileg be tudok allitani 180fokos elforgatast, de akkor nincs kep. Van otletetek, hogy mi bajuk lehet?
Elore is koszi a segitseget! -
Mr X
veterán
válasz
Nyertes480 #13500 üzenetére
Angry Bird Space-el leteszteltem, 23 MB, felrakta gond nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 13 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest