Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
xSide
őstag
válasz Pietrosz #21350 üzenetére
tyűha nem semmi, egyébként értelne nincs ekkora beállításnak, max egy 32 colos kijelzőn, de az már monitor vagy tv
Bőven elég a 256-384-es bitrata is, gyorsabb az átküldés, biztos nem szaggat be és kevesebb helyet is foglal!
Format Factory-val a képarány legyen automatikus, audio mintavételezés 44khz, 96 kbit/sec stereo (füleshez), képméret 640x480 (ezt a fentebb automatikus kiterjesztés úgy is korrigálja), kodek xvid (ffdshow legyen telepitve), kimenet mp4...
Ha tutira akarsz menni válassz egy se 640-es kimenetet a minden mobil videó fülnél és itt állitsd át a paramétereket...Egy másfélórás film kb 230 mega körűl lesz...
[ Szerkesztve ]
-
L_YKing
addikt
Sziaszok!
Vennék egy ilyen telefont!
Érdemes megvenni?Mi a tapasztalatotok vele?Milyen játékok müködnek rajta?Milyen gyors?Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
Pietrosz
addikt
A kérdező a lehető legjobb minőséget kérdezte, én csak válaszoltam. És ezt tuti viszi akadás nélkül, mivel nem kevés időt töltöttem a próbálgatással. Xvidnek nem tudom mi értelme mivel gyengébb minőséget ad ugyanakkora méret mellett, nem nyersz vele semmit.
Azt kihagytam, hogy nem árt egy normalizálás/hangerő növelés se az audiora, mert a blade híresen halk kimenete mellett szinte lehetetlen egy filmet pl kocsiban vagy buszon hallgatni. -
punkstyle
tag
válasz Keeperv85 #21335 üzenetére
Nincs előző rendszer, ez egy vadi új készülék... így kaptam cseregaranciába T-től...
A visszaállítás, az az, hogy próbálom azokat az alkalmazásokat visszarakosgatni erre a készülékre ami a régin volt... de szűz rendszerrel is újra indulgat, mem.kártya nélkül is és már nagyon bosszantó, hogy egy sms-t sem birok megírni :SSiemens M35i > Alcatel OT715 > Motorola e398 > SonyEricsson W810i > LG GT500 > Sony Xperia X10mini > ZTE Blade > Sony Xperia SP > Honor 6 > Huawei P9 > Huawei P20 > Xiaomi Mi10T Pro
-
Keeperv85
nagyúr
válasz punkstyle #21357 üzenetére
Tehát egy gyári, érintetlen készülék. Oké. Ennek ellenére folyamatosan fagy... Na most: vagy szoftverhibás, amit otthon is viszonylag könnyen orvosolható, illetve kipróbálható, vagy ténylegesen kifogtál egy hibás példányt. Erre az utóbbira nagyon kicsi az esély. Soha sem láttam még ilyen hardverhibát, pedig pár kínai cucc volt már nálam.
Én a következőt tenném a helyedben: gyártói frissítés fel. Ezzel ugye marad a garancia is. Teszt. Szépen egyesével telepítve az alkalmazásokat próbálva. Ha így is elfekszik, akkor az utoljára telepített cuccok nélkül egy kis ideig érdemes még megpróbálni, hátha... ha nem megy akkor újra csere.
-
szeryo
tag
Szeretnék venni blade aksit.Nézegetem ezt az 1950 es akksit.Melyik birja tovább a gyári vagy ez a nagyobb teljesítméyü?valaki tapasztalat?
-
xSide
őstag
válasz szeryo #21359 üzenetére
Gondolom ebay-en nézegetted, ha igen nézd meg az eladó értékeléseit, melyből kiderül az átcimkézettség a negativ értékelések alapján
A pozitivak általában a gyors szállitásról tanuskodnak, a vevők pedig nincsenek tisztában az akksik valós paramétereivel...
Én vettem 1500-ast, ami 1250-es valójában -
L_YKing
addikt
-
Simba86
senior tag
válasz L_YKing #21370 üzenetére
minden tiszteletem a két úriemberé, akik próbáltak neked segíteni...
még szerencse, h nem vagyok modi, mert már rég banoltalak volna... a magadfajta a tipikus write-only fórumozó...bocsi az offért...
Siemens C35-> Siemens MT50-> Motorola E398-> SE K750i-> Nokia 6220 Classic-> ZTE Blade-> SE Xperia Mini Pro-> Samsung Galaxy S Advance -> Sony Xperia SP -> Huawei P8 Lite -> Xiaomi Redmi Note 4 -> Xiaomi Redmi Note 6 Pro ->Xiaomi Redmi Note 9 -> Xiaomi Redmi Note 11
-
bubi92
őstag
most IA2R van fent, ha kiakarok próbálni egy másik romot mondjuk: cm7-et, akkor kell valamit turkálnom a telóban, vagy csak rá sd-re, wipe mindent és install?
-
Frankys
csendes tag
Sziasztok!
Nekem az a problémám akadt, hogy újra akarom particionálni a telefonom de sehogy se megy. Próbáltam már TPT Helper-rel is és a menü-volume+-power gomb kombinációval, de nem csinált semmit a telefon, csak betöltötte állandóan a rendszert. Valakinek van ötlete hogy mért nem működik a particionálás, vagy mit ronthattam el???[ Szerkesztve ]
-
punkstyle
tag
válasz Keeperv85 #21358 üzenetére
Köszönöm szépen, Én is erre a döntésre jutottam, a gyári hardverhibákhoz általában mindig szerencsém van... szóval kifogom, de bízom benne, hogy most nem! Még egyszer köszönöm.
Siemens M35i > Alcatel OT715 > Motorola e398 > SonyEricsson W810i > LG GT500 > Sony Xperia X10mini > ZTE Blade > Sony Xperia SP > Honor 6 > Huawei P9 > Huawei P20 > Xiaomi Mi10T Pro
-
airwawes
tag
Sziasztok!
A pengémet két hónap után sikerült "kiéleznem"
azonban az alaplapon nincs hangerőgomb, és szoftvert szeretnék cserélni. Hallottam az érintős recoveryről, de úgy rémlik hogy rommanagerből is lehet telepíteni. Mit tanácsoltok?--Vodafone Smart Prime 6-- --Dell Inspiron 3542--
-
GAbre
veterán
Üdv!
Raktam fel CyanogenMod 9 – KonstaKANG 4.0.4.es androidot,de nincs benne se fájlkezelő,se google play.A superuser nem csinál semmit!
Letölteni,emailben átküldeni google playt fájlkezelőt sehogyse sikerült felraknom!
Vkinek vmi ötlet?
-
M0RGI
őstag
Halihó!
Mai nightlyhoz hol találok chagelogot? -
apeelme
addikt
Én merge-ölt (hivatalosan bekerült, elfogadott) patch-ről beszélek te pedig egy komplett frissen készült rom-ról, elbeszélünk egymás mellett.
A mai nightly-ban semmi új nincs, teljesen megegyezik a 29-én és a 22-én kiadottal.
A nigthly-k megjelenése egy automatizált folyamat, nem egy vagy több ember csinálja, hanem egy erre felkészített számítógép. -
Najlahu
csendes tag
Recoveryből felteszed.
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem, iszom még egyet.
-
félisten
Van honosított stabil ICS Vagy JB?
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
energy4ever
addikt
Van már CM9hez hasonlóan stabil, és működőkepés CM10 Blade-ra?
-
siemensfun
tag
ClockworkMod Recovery 6.0.1.0
[link] -
killersmile
csendes tag
Érdeklődnék, hogy az előfordulhat-e ,hogy egy új rom-tól nem működik az érintő kijelző? És ha igen, akkor van-e rá megoldás?
-
Keeperv85
nagyúr
válasz killersmile #21398 üzenetére
Minden további nélkül. Támogatott kernelt kéne használni, nem valami ezer éves cuccot...
-
csendes tag
Üdv minden kedves fórumtársnak!
Hejj, de rég voltam itt utoljára.
Bedobnék egy olyan kérdést, ami megosztó lehet.
A húgom vett egy használt blédet, ( gen2-esítettet kék szolgáltatós), de nincs megelégedve a rommal, és megkért, hogy tegyek fel neki rá valami gyorsabbat, ha lehet.
Nomármost, mivel több, mint egy éve tettem fel főzött romot blédre, nemigen tudom melyik rom lenne a legjobb.
Most is túrom itt a leírásokat, de nem tudom, melyik lenne olyan, amivel tesóm is megelégedne. A lényeg, hogy legyen kissé fürgébb, meg ne kelljen vele sokat pepecselni. (régen még market meg a többi gugli alkalmazás sem volt a romokban azt is kézzel kellett beleserdíteni a rendszerbe)
Továbbá egy végzős egyetemista lány igényeinek megfeleljen. (nem kell csicsás felület, csak legyen gyors, meg működjön rajta minden hardver, és valami office programot elbírjon, tehát nem kell overclock, stb, csak legyen megbízható a készülék)
Tehát: Mely romokat ajánljátok ilyen célra?
Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest