Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: A Lidl Silvercrest kenyérsütő jó?.........Jelentem:Jó!
Aktív témák
-
Cimi86
tag
Call Meter 3g-t használ valaki? Rájött esetleg hogy lehet fiktív adatokat megadni? Tehát ha pl ROMot frissítek ezáltal elvesztek a Call Meter előzményei,de meg akarom adni,mennyit telefonáltam addig,azt hol lehet beállítani a programban?
Köszi
-
Frozzy
őstag
na gyerekek, hogy szuperál a CM7 N22 ?:]
-
Victoryus
addikt
Ezt a kis zöld droidot (splash screent) csak a fastboot módszerrel lehet lecserélni? Windows 7 prof van a gépemen, de egyik driver csomaggal se működik.
-
turho
addikt
Ez frisebb kernel mint a Zsoca r10, vagy csak annyi az eltérés hogy ABBA-csengőhangokat is tettek bele?

Min megy a plagizálás meg a fikázás? Igy csak hülye gyerekes vádaskodásnak tűnik amit kár volt beírni. Tiszta szappanopera.
Minden egészséges ember szeretné tudni hogy ki itt a k5sög.... akik nem tudják csak azt látják hogy valaki le van szemétládázva, most bárkire gondolhat aki "kívülállóbb"... -
junkpod
nagyúr
válasz
vampire17
üzenetére
nekem is működik a t-s blade telenoros kártyával, gondolom nem lesz független, csak nem érdekli a szoftvert a lock információ. tehát nem kódoltad ki a telót, csak nem foglalkozól ezzel többet
)egyszer szeretném végre megérteni, hogy ezen a fórumon miért érdeklődik oly sok emberke "hivatalos" ROM után? Mit gondolnak miért lenne az jobb a mindenki által boldogan, hibamentesen használt főzötteknél? Miért nem a t-csapat fórumaiban érdeklődnek iránta? Lassan automatikus törlésre kellene rakni azokat a hsz-eket ahol szerepel a hivatalos szó...
-
Lasy
veterán
Utálom mikor szerkesztik a leírásomat.
[link] -
apeelme
addikt
jó most már tudom, igen, elég kemény amiket itt-ott művel, én is hiába kértem hogy mindenhol jelöljön meg ahol előfordul a javított MMS.apk-m, még ha zsoca adta is ki, de süket fülekre találtam, sőt egyszer bannolt is kis időre...nem értem miért. velem nem járna olyan jól mint zsoca-val
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
xelag
csendes tag
Sziasztok lenne egy kérdésem ezzel az új ROM-mal kapcsolatban.
Úgy tudom, hogy 512 ram és rom van a telóba, ezt eddig fel is ismerte az eredeti gyári ROM feladatkezelője.
Most viszont internal memorynak max 208at észlel amiből 140 a szabad.(kelzsoca 2.2 )
Partícionálva van az sd... 512-t adtam meg az extnek. Most akkor annak nem hozzá kéne adódnia a telefon memóriájához és akkor így 1000et kéne látnia?
Valójában azért kell az ext2-t az sd-re, hogy rá lehessen telepíteni a programokat, ha betelik a teló memóriája ugyebár?! De akkor miért csak ennyit lát.... kicsit sok már ez nekem
-
vampire17
addikt
Uj T-s ZTE re hogy rakjunk recovery-t??? Nem áll meg a zold droidnal...
-
sunahunter
senior tag
Ja, az enyém nem független, egyszer ellopták, és mikor visszakaptam már független volt.
Csúnya tolvaj népség
-
robinka1
csendes tag
hali
már 3.-adjára probálom felrakni kelzsoca féle FLB-R10b_HUN_lite-ot de mindig csak az android boot animációig jut el a telo, leszedtem többször is pedig.. teendő? -
[P]laci
senior tag
Hivatalos 2.2 SVÉD rom BLADE-re
-
qltsar
veterán
nekem nem ment vodás kártyával se flb, se rlsX, se RXY, se alpha. egyszer linkeltetek egy apk-t, azt egyszer lefuttatttam, aztán csókolom. mégegyszer lefuttatom már függő. nem bonyolult.
-
Stirlitz
senior tag
-
Pumika1975
senior tag
Sziasztok! Volt egy olyan problémám, hogy a recoveryben nem tudtam mountolni az sd kártyát és az ext partícióról sem tudott a recovery backupot készíteni, és formázni sem tudta az ext részt....
azt írták segítőkész kollégák biztos csak hiba van a kártyán formázzam újra...
próbálkoztam minden formázási dologgal....: easeus
mini partícion tool
recovery
winfos(EBBEN CSAK A TELJES GYALULÁST CSINÁLTAM)
különböző beállítások ext2-3 más méretek 256-512, de sehogy sem tudtam recoberyből mountolni a memkártyát, hogy a win lássa( persze működő androiddal tudtam a géphez csatolni az sdt sőt az android rendszer kezelte az ext partíciót áthelyezés minden rendben, nem voltak fcvel leálló programok...)
szóval nálam a megoldás:
3.0.0.6 recovery kuka, frissítettem 3.0.1.4-
re most már tudok teljes backupot csinálni, ext részt formázni és visszaállítani... -
válasz
vampire17
üzenetére
Lehet hogy a főzött romok kezelik mindhárom szolgáltató sim kártyáját, de hogy független nem lesz tőle a telefon, az 100%
szerk.: az, hogy pl. a telenor-os blade-re felteheted az R10b-t, de ha beleteszel egy t-mobil-os kártyát, azzal nem fog menni.
Hiszen ha nem így lenne, akkor nem kellene külön függetleníteni... -
xelag
csendes tag
Tényleg jobb ez így, köszi mégegyszer a segítséget

-
89BDave89
tag
válasz
qltsar
üzenetére
na meggyőztetek.
Függetleníteni nem akarom, szal igazából neki fogok látni a hétvégén valszeg, vagy holnap, most nincs kedvem, de akkor abban még tudtok segíteni, hogy melyik főzött androidot használjam a sok közül?
No meg hogy erre a particionálásra feltétlenül szükség van? Mire jó ez egyáltalán? -
qltsar
veterán
válasz
mira72
üzenetére
én amikor először cserélték a készüléket, annyira felhúztam magam, hogy le sem szedtem a 2.2-őt, plusz gyönyörű szépen függetlenítve volt a telefon, rajtavolt egy gingerbread téma is rls3-mal talán, nameg két particióra osztva az sdkártya, és így kicserélték...de azért meg nem cserélik ki a mai napig sem ami tényleges hibája i (L) tré mobájl, de legalább már a 3. készülékem

a függetlenítést nálam nem állította vissza, azt külön programmal végeztem, de ezen kívül mindent visszatol a hun_firmwareupdate
-
mira72
őstag
válasz
89BDave89
üzenetére
Én úgy tudom h teljesen visszaállítja, de valaki többet tudó is rábólinthatna

(#45316) hallerlaller : nem tudom mi van a telenorosakon, a t-s csodazip vszinü nem jó ahhoz visszaállítani
de szerintem a főzött 2.2-k jók arra is, mivel azok szolgáltatófüggetlenek.. OSF-ekre is jók..(#45331) qltsar : a kódos unlockot nem állítja vissza, de arra is van +oldás ...
-
xelag
csendes tag
R10b full ot pakolja épp
Mivel még nem próbáltam főzött ROMot ,ezért gondoltam , hogy felrakom. Sokak szerint gyorsabb lesz a masina. -
-
xelag
csendes tag
Köszönöm szépen nektek, így már látja a gép az sd-t
1000 hála! 
-
Jim76
aktív tag
válasz
hallerlaller
üzenetére
Kelzsoca írta, hogy az alap tabletei a ZTE-nek rezisztivek, ami elég kézenfekvő és hihető sajnos, mert egy olcsóbb árkategóriás cuccról van szó, és a kapacitív egy 7"-os vagy afeletti méretben már drága mulatság lehet, nem tudnák a márkaimázsnak megfelelő áron adni ergo nem venné senki...
-
vampire17
addikt
esetleg valami mp4 lejatszo amiben csereljeto a kartya? vagy mobilenet stick amibe lehet kartyat is rakni?
fastboot-al nem tom lehet e masolni SD-re... Sztm nem, mivel ugye a kartya fol sincs csatlakoztatva... sztm azzal csak a telo memoriajat ered el.
Amugy meg legegyszerubb mód: felrakod a gyarit a T oldalarol
Azzal akkor elered az SD-t rarakod a fozott Romot es ujra az egeszet
csak most ne formazd megint az SD-t 

Itt leírtak szerint: [link]
-
Kérdés:
R10b full vagy lite? Előbbinél kell sd-ext, utóbbinál nem.
Particionálás: recovery-ben formázod az sd kártyát, utána megcsinálod az ext-t (méret: 256MB vagy 512MB, amennyi hely kell, swap 0), majd újraindítod a recovery-t.
Recovery-ből a mounts and storange alatt válaszd ki a mount usb storage-t, ekkor látni fogja a gép az sd kártyát, és rámásolhatod a romot.(#45318) xelag: fastboot módban a zip-t nem tudod flash-elni, csak ha img formátumban lenne a rom.
-
xelag
csendes tag
A valódi kérdésem az lenne, hogy milyen paranccsal másolhatok a telóra főzött ROM-ot fastboot módban.
-
xelag
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem hozzátok, nekivágtam egy főzött ROM telepítésének és igazából elakadtam.
A következőket csináltam:
1. Recoverymodot feltettem - az alap Romot backupba mentette sd kártyára, amit ezután egyből át is húztam a gépemre, hogy biztonságos helyen legyen.
2. A telefonról letöröltem ezt a backupot, és ennek a helyére beraktam egy kelzsoca álltal feltöltött ROMot zip formátumban.
3.Ezután a recoverymodban végigmentem a leírás szerint:
- wipe data/factory reset
- wipe cache partition
--wipe dalvik cache
-- format boot
- format system
- format data
- format cache
+
- format sd-ext ....ekkor rájöttem, hogy igazából partícionálni is kéne, úgyhogy recoveryben=>Advenced=>partition SD card-ra mentem rá (az az érzésem, hogy ezálltal töröltem a Romot is az sdről mert...
4.- choose zip from sdcard-nál nem talál semmit sem és mivel már a droidot töröltem, így nem tudom újra rárakni a rom zipjét, mivel clockworrecoveryben nem engedi, hogy a géphez csatlakoztatás közben az sd-n túrkáljakHogy lehetne megoldani, hogy a telefon sd kártyájára felrakjak egy Romot, hogy utána a choose zip from sdcard menüpontnál sikereket érjek el?!
Próbálkoztam a gyári rom helyreállításával parancssoros felületen ,de ezek után 5 perc elteltével is csak tölt és tölt:
http://mobilarena.hu/tema/zte_blade/hsz_4218-4218.htmlBízom benne,hogy nem veszett el minden lehetőségem a helyreállítására, mivel a clockwork még működik.
-
89BDave89
tag
válasz
mira72
üzenetére
Hát egyik szemem sír, másik nevet.
Tényleg nem veszik észre szervizben, hogy a rootolva van a teló?
amiért sír:
De akkor miért válaszol ilyeneket a T ügyfélszolgálata, hogy lesz 2.2?
Hazudik mind? 
(#45310) kabalthenb Hát látod mit ír mira72, de azt senki se garantálja nekünk, hogy nem kötnek bele, hogy rootolva van a telefon, és ezt fel is tüntetik minden fórumban, és oldalon, hogy az hivatalosan garanciavesztéssel jár. De én is azt olvastam mindenhol, hogy a gyárira visszaállított gépet beveszik, és nem nézik hogy turkáltál e benne....
Csak én ilyen besz**i vagyok, mert mi van ha pont én leszek az akit elküldenek melegebb éghajlatokra a telefonommal együtt?
-
mira72
őstag
válasz
89BDave89
üzenetére
NEM lesz T-s 2.2 ... ez biztos.. eléggé belsős szervízvezető mondta, hogy hír még semmi róla, nem kell várni.
én a 2.1-el be se kapcsoltam a telót
nem is tudom milyen jó, azonnal 2.2 ..
még vmi alpha4 ... azzal se volt eget-veregető gáz, de azóta csak jobbak lettek..
garancia.. nem egy ember vitte már vissza visszaállítva 2.2 után "eredetire" a készüléket... szóval no comment...csodazip mindent eredetire visszaállít ... recoveryt is eltünteti..
-
vampire17
addikt
Na megoldottam azt, hogy a PowerAmp mindenféle trükközés nélkül, simán menjen... Megvettem
Ezzel kapcsolatban az lenne a kérdésem, hogy ROM újratelepítés után csak újra kell rakni a PowerAmp-ot, meg az unlockert és annyi? Nem kell újra megvenni, vagy ilyesmi?? -
89BDave89
tag
válasz
deadlift
üzenetére
Megy.
(#45304) Glatius: Értem én, türelemmel várok, nem akarom kockáztatni a garanciám, csak azt nem értem, hogy mért van az hogy az otthoni ügyeskedők, már a 2.3-at csinálják Blade-re és van kismillió féle 2.2 is, stabilak, működnek, és a tmobilék januárra ígérték, de még mindig semmi.... (most azt válaszolták megint egy ímélben, hogy HAMAROSAN jön..... hát akkor talán április? )
tényleg nagyon csábító a főzött 2.2 -
Keeperv85
nagyúr
válasz
Dj.Mike
üzenetére
Megkérhetlek egy egyszerű kis tesztre? Navigálj el a fényerő szabályozó csúszkáig! (Beállítások -->Megjelenítés --> Fényerő) Most kezd el ezt húzgálni le-fel. Ha még a 10. után is megy, akkor nálam a hiba.
Olyan embertől akarom tudni, hogy mit csinál, aki még nem foglalkozott korábban 2.3-as rendszerrel. -
Dj.Mike
senior tag
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- sziku69: Szólánc.
- BestBuy topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sorozatok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gumi és felni topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- iPhone 16 128GB Ultramarine Karcmentes, 100% akkuval!
- Apple iPhone 14 Plus 84% Akku megkímélt,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-11G I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- iPhone 17 Pro 256 GB Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- GAMING PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5070 Ti / 32GB DDR5 / X870 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Tehát a kiindulási alap ázsiai...

)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Eszembe se jutott belerakni másik kártyát, mondván "úgyse működne".

Ezzel kapcsolatban az lenne a kérdésem, hogy ROM újratelepítés után csak újra kell rakni a PowerAmp-ot, meg az unlockert és annyi? Nem kell újra megvenni, vagy ilyesmi??