Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
Aktív témák
-
mira72
őstag
válasz
Nova96
üzenetére
0.99 dollárért 3 kijelző fóliát vettem ....
lehet nem bírja ki a dremelt.. de nem is fogok nekiesni azzal...
kulcs, stb zsebben lelhető dolgoktól az is megvédi...
bár aki egy marok csavar meg anya mellé teszi annak úgy kell....
örömmel gondolok a sok levelezésedre, és ennek a gyümölcsére, de nem hiszem h te is veszel ilyent..
ha meg védeni akarod : LINK
ebbe tuti nem lesz baja .....
ui.: flextől vagy kalapácstól megvédi a telót? vagy kipróbálnám egy kangooval..

na akkor mivel jobb mint a 60 forint / darabos?
(#46398) dragon1993 : érdekes, de a toll tintája tényleg mintha beleivódna a hátlapba ... sajnos szegény vagyok, Parker tollat még csak a MB Pro-m kijelzőjén láttam, így nem tudom hogy annak a tintája mennyiben más mint az én Sheaffer tollam ...
-
rzerge
aktív tag
válasz
dragon1993
üzenetére
tartsd a zsebedben órán

-
-
pista59
őstag
Amikor 256 megás volt a blédem, előfordult, hogy használt programokat bezárt, újra el kellett indítani (hárombetűs navi előtt mindig elindítom a gps test programot, átváltottam a navira, és bezárta. ) Mióta 512 megás, ilyen nincs, még nem fogyott sosem annyi ram, hogy bezárjon egy programot.
Tehát a 256-ról 512 megára növekedésnek látható haszna volt.
Eddig ez sosem fogyott el, tehát, ha 1 giga lenne a ram, a többlet üresen lenne.
(swap is azért nem kell, mert elég a ram) -
Nova96
őstag
Örömmel jelentem sok levelezésem a zaggal meghozta gyümölcsét.

[link] -
RAiN91
őstag
FLB R10 van fent. Csináltam pár képet, látszódtak a galériában, majd csatlakoztattam a géphez, és nem voltat ott. Utána leválasztottam, megnéztem a galériát, és nem voltak benne a friss képek. Hogyan tudnám vissza hozni? Fontos lenne. Biztos ott vannak, csak nem látja a rendszer

-
-
tpeti78
senior tag
Sziasztok!
Tapasztalt már valaki olyat a lite romnál (R_10) ,hogy a mobilnet kikapcsolásnál eldobja a GSM hálózatot?ToggleData widget-et használok,ha kilövöm akkor nincs hálózat sem,és csak akkor jön vissza,ha visszakapcsolom a netet (T-s kártya) .A státusz bárba beépített kapcsoló kapcsolgatásával vissza lehet hozni,de ha ezzel kapcsolgatom,akkor a toggle data kapcsolgatására nem reagál,nem tudom kikapcsolni vele a netet.Mi iilyenkor a teendő?Szedjem le a toggle-t,és használjam csak a beépítettet?
Remélem érthetően sikerült leírnom a problémámat!

-
kagzer
aktív tag
válasz
anglergab
üzenetére
Akkor most beállok a sorba. Nem nyavalygok, mert a kijelző legszélén van egy db halott pixel. Majd ha lesz időm, lefotózom DinoLite-al.
De ezen meg sem lepődök, én még amit vettem akár újan, akár nem, sikerült belenyúlnom.
Ismétlem, nem nyafogok, nem csak "tényleg nekem is van!". -
BadGe
aktív tag
válasz
üzenetére
2.2 touch screen fagyás emlékeztető.
Mivel már legalább ketten vagyunk akik ilyen hibát tapasztaltak (szerintem nem hardveres) pls jelentkezzenek, illetve gyűjtsük az infókat hátha kisül belőle valami. Ha jól sejtem a hiba az új készülékeknél jelentkezik.
(előre elnézést kérek, hogy ezt az üzenetet néha megismétlem, de túl gyorsan pörög a fórum hogy egyszerű halandó követni tudja)
ge.
-
kelzsoca
félisten
válasz
dragon1993
üzenetére
Nincs is mit átküldeni, mivel nincs semmiféle csodazip ilyen téren.
Ha kell majd a romból készítek egy recoveryből telepíthető változatot (mivel erről van egy biztonsági mentés) de természeten csak Telenor-os kártyával lehet majd használni.
-
Skullen
tag
Nem tudom figyeltétek-e, de valahogy ROM-tól is függ a CPU OC. FLB R10-el 691MHz-n is bőven stabil volt a Blade-em, a svéd rommal (AHB OC nélkül) csak 652MHz-ig lehet húzni stabilan.
(#46387) mira72
Tény, de egy romcsere nem tart olyan sokáig, hogy annyit öregedjen. -
turho
addikt
válasz
kelzsoca
üzenetére
Rendben, értem az okozati összefüggéseket.
Mindeki segtő munkájáért elismerésem, ezt már nem egyszer le is írtam.
és igyekszem bátorítani mindenkit, hogy hívja meg a srácokat egy "virtuális" sörre, hiszen élőben alkoholmérgezés lenne a vége egy 100 letöltéses bulinak.
Donate gomb, számlaszám adott a blogban.Szóval hajrá, én is megteszem a magam jelenlegi szerény lehetőségei mellett is.
(Csak előre menjen a szekér, mi csak jól járunk ezzel, egyediesíthetjük vasainkat és eszmét is cserélünk). -
Pumika1975
senior tag
válasz
dragon1993
üzenetére
előre beismerő vallomás?

-
törölt tag
válasz
dragon1993
üzenetére
Figyelj !
Ezeket mértnem beszélgetitek meg privátban, nem kell ezt hirdetni és akkor nemhallatszik olyan messzire.
tudod, a falnak is fülevan... -
törölt tag
Csak ezzel egy probléma van, ha komolyan használni kezded a telefont, akkor már 600 MHz-en is elég meleg a telefon, 800 MHz-en már megfogni se lehetne. Pl. WiFi, töltés és játék, ettől aztán meleg a cucc és előfordulhat ilyen szituáció. 1 GB RAM-mal az van, hogy 512 MB RAM kihasználtsága is ritkán megy 60-70% fölé tartósan, sőt, inkább 40% körül tanyázik, szóval nem hozna semmi előnyt a + RAM, IMHO.

(#46375) kelzsoca: Én arra gondolok, ha amennyiben igaz, hogy Skate procija, meg plusz RAM van benne, akkor picivel más a firmware is (elvégre a hardver eltérő), és lehet ez befolyással van a touchscreen kezelésre és lehet erre még nincsenek felkészítve a ROM-ok, hogy egy n+1. firmwares telefonon is menjenek.
(#46374) csibusz0314: Ne rebott progival indíts (indítsátok) újra a telefont, mert az amolyan bumm, hard reset, mintha kiszednéd az akksit. Amúgy a hibaüzenet beszédes, a reboot progis restart szabálytalan. Sima kikapcs, bekapcs után menni fog rendesen.
-
mira72
őstag
válasz
dragon1993
üzenetére
de azért mint a hülye , ide leírtad ... 3 év..

sorry a kifejezésemért.. de asszem igazam van

-
dragon1993
addikt
-
Glatius
őstag
válasz
Beleczkil
üzenetére
A különböző raktárakból összelapátolt al-szériák is okozhatnak ilyet, a más nagyobb tudású hardverhez (1GB RAM)másképp portolt szoft is kell, a mezei 2.2-t hiába pakolásszuk rá...
Mindig hangsúlyozzuk, hogy mindenki úgy fogjon hozzá a moddinghoz, hogy SAJÁT backupja van!Beleczkil
A visszafelé kompatibilitás megoldható, de 4 hónapja nem tudhatták, milyen Blédek jönnek ki a héten.
dragon1993 Vannak bűncselekmények, amelyek esetében az előkészület is bűntetendő, nem csak a kísérlet, vagy a befejezett cselekmény... létezik még felkínálkozás is, hogy a felbujtást ne is emlegessem. LOL
-
Rivaul
addikt
Urak. Kéne egy kis help.
Már az x-edik játékom próbálom feltenni de off...
A store-ból leszedett játékok mennek de egyéb pl: gangstar, asphalt, modern combat stb ahogy elindítom, kifagy, kidob, hibaüzenet. Kell valami extra hozzájuk? A gyári 2.1 a gyenge? Előre is thx
-
kelzsoca
félisten
válasz
Glatius
üzenetére
Hát erre nem is gondoltam, de elgondolkoztató amit mondtál...
(#46369) Keeperv85
A friss Telenor-os készülékek gazdái is panaszkodnak hogy a gyári rommal semmi gond nincs, viszont egy főzött rom felrakása után megjelenik a touchscreen probléma, és ez bármelyik 2.2-es rom esetében így van, szóval nem rom függő

(#46378) vampire17
Persze, köszönöm

-
csibusz0314
aktív tag
Sziasztok, lenne egy kis problémám. Idáig az FLB R8 Hun volt fenn.. Proci 710re húzva, VM heap 44..
Most feltettem a FLB R10, és procit nem tudom húzni.. vagyis felhúzom restart (be van pipálva hogy a reboot után maradjon meg, és ez vár bekapcsoláskor: Unclean shutdown, values not applied..
Ez miért van? :/
Köszi előre is -
Beleczkil
tag
Az OK, hogy az egyik verzióra készített nem megy a másikon, de akkor az a kérdés, hogy két féle T-s 2.2-es ROM fog kijönni?
-
xakta
tag
Sziasztok!
Ha + x MHz a procinak , ha a+ ram , akkor is jól jön ha nem jelent extrát, mert még többet hoztunk ki a Blade-ünkből ! Ez az én véleményem. -
Glatius
őstag
válasz
kelzsoca
üzenetére
Talán nincs sok haszna a plusz RAM-nak, de valami mégiscsak lehet! Példának okáért elgondolkodtató, hogy miért késik annyit a T-mobilos Froyo is....
Csak te összehoztál néhány optimalizáltat, nem igaz, hogy gyártói segédlettel se jött ki semmi, ezek a Trémobilos fiúk nem valami nagyonnagydurranásra készülnek?
Ez nem csend, amit csinálnak, hanem titkolódzás!
-
törölt tag
válasz
Keeperv85
üzenetére
Azon már túlvagyok, most itt van a kezemben egy új példány

Csak az előző 3 hónapig romolható volt fel alá, cserét hazahoztam lefagyott a touch, és most nem merek hozzányúlni
Ez hibának minősül és el-elvétve fordul csak elő ?
Sztem a srácok már hülyének néznének ha 2 nap alatt 3x is cseréltetném a telcsót.
*edit
Kicsit furcsán sikerült a hsz. szóval ez a 3. telefon a második lett cserélve Touchhibával -
kelzsoca
félisten
Üdv!
Nah akkor elmondom mi a helyzet:
írtad hogy Telenoros csodazip nem lesz, illetve nagyon semmi, és halványan céloztál a Donate fogalmára.
A kettőnek semmi köze egymáshoz, tehát nem az adományoktól dől el bármi is, azt vagy küldd valaki vagy nem, nyilván ha érkezik egy kávéra való az nem rossz, mert ösztönzően hat a munkára, számszerűsítve eddig ~19 felhasználó küldött összesen ilyen adományt, amit ezúton is köszönök

A romokat több ezren töltötték le és használják, illetve kérnének segítséget, vagy akár erőszakos üzenetekkel bombáznak, kifogásolva rajta dolgokat, persze a kalapba nem dobtak semmit bele

A másik csodazip pedig nem kerül nyilvánosságra, mert nem szeretnék jogi dolgok miatt találkozni a szolgáltatóval, a T-s zip fájlt a T adta ki, onnan szivárgott ki, majd globálisan elterjedt, azzal nem lehet mit kezdeni, viszont ha direkt, szándékosan készül olyan program/alkalmazás amivel esetlegesen egy szolgáltató megtéveszthető abból már lehetnek gondok.
Aki megnyomja a Donate gombot a megfelelő helyen, annak pedig megköszönöm, természetesen semmi sem kötelező.

-
Peat;)
veterán
válasz
kelzsoca
üzenetére
Sőt, nem mindegy milyen gyors a ram, lehet hogy ha már 1 gigáshoz kellett nyúlni akkor egy régi szériás csigadarabot találtak. Már ha itt is úgy van mint a pc-knél, ahol az 1 gigás vga kártyák anno hatalmas parasztvakítások voltak és lassabbak mint az 512-esek. De lehet telefonnál nincs ilyen, mindenesetre tökmindegy a blade-nél.
-
törölt tag
Sziasztok!
Az T-Mobilnál vett új ZTE Blade ekkel kapcs. lenne egy kérdésem.
Nemtudom hogy más is tapasztalta -e, de a 2.1 es gyári FW n kívül semmi mással nem működik a touchscreen. Ez eléggé fura, másrészt zavaró, mert ennek a kütyünek pont az az ereje hogy moddolható jobbra-balra. Esetleg van valakinek ötlete hogy ezt mivel lehet kiküszöbölni ? Sima B03 as T szoft van rajta, mégis ezt produkálja.Üdv
-
válasz
nyoklet
üzenetére
Nekem azt mondták, hogy a pixelhiba s garis gond. Meg is lepődtem.
Amennyiben eltér az üzlet és az ügyfél álláspontja, abban az esetben jegyzőkönyvet kell kiállítani. Ha ezt megtagadják, vagy nem rögzítik a jegyzőkönyvbe az ügyfél álláspontját pontosan, abban az esetben perelhetőek azonnal. A vásárlók könyve meg szarra sem jó. -
turho
addikt
válasz
kelzsoca
üzenetére
Üdv Zsoca!
Ezt arra vonatkoztattad, hogy at e "kollégáid", vagyis itthon készül ram-feloldás? De ha jól vettem ki 100-ból 99.8 embert nem fog érinteni, mert 512 ramunk van 99.98 % valószínűséggel.
OFF: írtad hogy Telenoros csodazip nem lesz, illetve nagyon semmi, és halványan céloztál a Donate fogalmára. Én még csak az R10B-det használtam fel, és bár keresetem jelenleg 0, valami támogatást szeretnék utalni. De itt és most őszintén megkérdezném, jellemzően a munkád támogatásának maximális hiánya miatt is lettél szűkszavúbb? Illetve emiatt van az hogy nuku támogatás az eddigi romjaidra sem? Mert az a tiszta beszéd, illetve jó ha a fórumközösség is tudja hogy 1000 ember ingyen hordta szét a zip-eket vagy jutott egy sörrevaló azért. Mert ezen ügyekben néha jobb a tisztáb beszéd, de egy "árlista" is....ha jól vettem le egy korábbi hozzászólásodat, amiben kiemelted hogy valaki végre "honorálta" a melót. Nekem megérzésem hogy aki felhasznált 1-2 romot és sok technikai segtséget, az "hívja meg" a zsocát egy belvárosi sörre legalább, és egyből javul a support...jól beszélek? Ha nem,akkor viszont valami nekem nem jól jött le..... -
DJGABI
addikt
Üdv hölgyek-urak, főleg Saccco!
Kérésem lenne: Commtiva Z71 első hsz-en dolgozom és mivel hasonló a két telefon, át tudnék emelni pár sort a tietekből, ehhez kérnék engedélyt.
Előre is kösz!
-
_X10Dead_
aktív tag
válasz
dragon1993
üzenetére
Ne hagyjuk abba feluton... A proci miatti hype-ot meg csak-csak megertem, de most komolyan: milyen plusz teljesitmenyt adna meg 512Mb RAM? Meg tobb alkalmazas pihenhetne a hatterben? Hagyjuk mar Amalkat...

-
Glatius
őstag
válasz
anglergab
üzenetére
Bármikor... és nem csak azt történt meg amit csiripelnek a verebek.
A Blade procija kifutó típus, így az ezekhez tervezett RAM chipek is lassan eladhatatlanok, mert komolyabb készülékbe nem teszik bele..... hát így legalább valamit kapnak érte.
Ugyanez igaz lehet minden telefonra. -
Glatius
őstag
válasz
dragon1993
üzenetére
Másik példa az elektronikában az ellenállások gyártása: a 10%-os tűrésű sorozat alapértékei így néznek ki:
Névleges Minimum Maximun
1,0---------- 0,90 ----------1,10
1,2---------- 1,08 ----------1,32
1,5---------- 1,35---------- 1,65
1,8---------- 1,62 ----------1,98
2,2---------- 1,98 ----------2,42
2,7---------- 2,43 ----------2,97
3,3---------- 2,97 ----------3,63
3,9---------- 3,51----------4,29
4,7---------- 4,23---------- 5,17
5,6---------- 5,04 ----------6,16
6,8---------- 6,12 ----------7,48
8,2----------7,38---------- 9,02Gyakorlatilag nem csinálnak selejtet, akárhogy sikerül, mindet be lehet sorolni valahová, mert a tűrésmezők átfedik egymást..... és ezeket még csak programozni sem lehet.

Minden a gyártósor végén dől el feliratozáskor, amikor felgyűrűzik. -
Thrawn
félisten
válasz
dragon1993
üzenetére
Ennél rosszabb példát nem is hozhattál volna

Ehh, még visszább olvastam, de kár volt
-
Rivaul
addikt
Ehhez a telefonhoz nem értek de az alap témához eléggé
S egyáltalán nem szokatlan ez az eljárás. Nem csak hibáról vagy ilyesmiről lehet szó. Ugye a cégek előre megkötik a szerződéseket s hónapokkal a szállítás előtt fixálva vannak az átadási időpontok. Ha közbejön több rendelés vagy valami gixer s nem tudnák leszállítani a terméket az igen magas köd béreket von álltalában maga után. Ilyen esetekben messze jobb nekik egy anyag szinten +5 dolcsis lapkát belepakolni s azt visszabutítani. Az AMD is megtette jó párszor (aprón herz kollega is "ebből él")
s még VGA-kat is adnak ki így. Annak idején az ati 2900pro s xt közt is a bios volt csak a különbség.
+reklámnak se rossz mivel még többen rohannak telefont venni hogy hátha beleválasztanak.
Így a hírnek van realitása de emiatt a pár napos telefonom mellé nem vennék egy másikat. Ha már ennyi pénzem lenne akkor alapból nagyobb kategóriát veszek. Így is nagyon meg vagyok vele elégedve. A melegedés meg a proc gyártási technológiája miatt nem hiszem hogy nagyobb lenne. Frissebb proci valószínűleg jobban be van lőve a teljesítményéhez.
Azért én is örülnék egy ilyen kis meglepetésnek az enyémben
-
kelzsoca
félisten
válasz
dragon1993
üzenetére
Attól hogy duplázott ram lesz valamiben még nem lesz nagyobb teljesítménye egyébként

(#46346) w333
50-60k körül biztos lesz.
-
w333
félisten
Valaki a zte skate-ról tud már valamit ? pl. menyibe fog kerülni remélem nem lessz drága

-
kelzsoca
félisten
válasz
dragon1993
üzenetére
De nem érted meg ha nincs elegendő selejt akkor hibátlan chipet használnak fel.
-
dragon1993
addikt
válasz
kelzsoca
üzenetére
AZ amd-ról egy példa.
Az athlon x4 -et úgy készül ,hogy a selejt (nem adja le az előírt teljesítményt) phenom x4 -eket visszakorlátozzák. Fel lehet oldani az L3 -at de nem lesz akkora teljesítménye mint amit phenom x4 néven veszel meg. Magoknál is ez van nem véletlen van lekorlátozva instabil lehet tőle a gép.A kérdés marad 600 mhz 1gb ram.
A proci miatt nem tudnátok (teljesen) kihasználni a ram adta plusz telejesítményt. -
válasz
Keeperv85
üzenetére
Nálam jó ha két napot, de inkább csak másfelet bírt ki töltés nélkül. Most kipróbáltam úgy, hogy a wifit kikapcsolom amikor nem használom, nem csak a wifi készenlétre bízom. Csütörtök reggel vettem le a töltőről, most van 52%-on
Közbe telefonáltam is, nem csak készenlétben volt.1gb ram & skate proci témához: persze irigy vagyok kicsit, ha ez igaz, de: 1gb ram totál felesleges szerintem, a proci már jobb lenne 800mhz-en, de tuning-al azt is orvosolni lehet, így nem olyan nagy a különbség.
-
kelzsoca
félisten
A ZTE is tudna csúcs hardvert belepakolni a készülékbe csak akkor az árcímke másképpen nézne ki...
(#46331) dragon1993
Az AMD kiad egy 2 magos processzort 20k-ért, a 4 magos processzor 40k, ha nincs elég selejt akkor kénytelen felhasználni a hibátlan processzorokat és ezt butítják vissza 2 magosra, na akkor itt szerinted milyen veszteség lehet?

-
dragon1993
addikt
Csak egy dolgon gondolkodjatok el ha erősebbet raktak bele mekkora veszteség a ZTE -nek.
+ 2-3 $
Na legyártanak 10000 darabot. az 30000 $.
Nincs alkalatrész, elkezdenek mást gyártani (mobil stick) , vagy 4 napos munkahét ha nincs alkatrész.
Az audiban naponta 7000 darab motort gyártanak le , na most szerintetek ,hány bladeet gyártanak 1 nap.Megkérdezem még egyszer:
Mire akarnátok használni az 1gb ram -ot mert a proci korlátai miatt szerintem nem tudod kihasználni. -
-
spence225
aktív tag
Nekem 710-re van húzva a proci és igen érezhető a külömbség 1-2 alkalmazásnál ami 600 Mhz-t nehezebben bírja. Hozzáteszem a telefonommal így semmi de semmi probléma nincs.
Olvasgattam itt panaszkodott 1-2 ember az akksira, nos ahogy azt kelzsoca is írta az akksi kalibrációs cikkében oda kell figyelni a widgetek-re, live wallpaper-ekre, valamint a háttérben futó alkalmazásokra amelyek állandóan futnak, de nem képezik a rendszer részét, stb.
Azzal egyetértek hogy aki tuningolja a telefonját az tegye úgy hogy tisztában van vele hogy mit csinál és vállalja a következményeket.(#46330) w333: Igen ez így van ezért mondtam hogy mindenki tegye úgy hogy tudja hogy mit csinál. Pl:. min. értéket ha lejjebb veszi az illető és mondjuk a szabályozó ondemand-ra van állítva akkor nyilván nem 710 Mhz-n ketyeg állandóan a teló.
Hosszútávon ez sem használ a procinak túlságosan de talán így a tunning-hoz képest valamelyest meg lehet óvni a telefont. -
Keeperv85
nagyúr
Nem értettem soha miért kell tunning-olni meg hack-elni
Nem kell, csak lehet. Semmi szökség rá. Milliószor el lett mondva, hogy nem kötelező.
Szerintem elég drága ez a telefon ahoz képest hogy ,1 nap alatt lemerül,2nap után pixelhiba,és 5 óra töltés után sem jó
3 nap alatt merül le, nincs pixelhibám, 1,5 óra alatt feltöltöm. Egyéb kérdés?
-
Sheepczx
tag
Sziasztok!
Lett valami megoldás arra hogy hivás előtt 15-20 másodpercig a telefon csak vár.
Nemrég lett cserélve a telóm az előzönél nem volt ilyen gond most viszont van.
Az r10 van fenn alap tárcsázóval. Sikerült emiatt 2x felhivnom valaki egymás után és csak az egyiket raktam le :SVálaszokat köszi előre is
Sheepczx -
kelzsoca
félisten
válasz
spence225
üzenetére
Igen, erről van szó, ezért is mondtam hogy mindenki nyugodjon meg, és várja ki a végét.
Lehetséges hogy csak a svédekhez mentek ilyen készülékek.
(#46319) dragon1993
Más gyártóknál is csinálnak ilyet, nincs ebbe semmi újdonság.
Az AMD, ha nem tud elegendő selejtből processzort készíteni, akkor a hibátlan processzorokat butítják vissza, vagy nézhetjük az Nvidia-t is, ott is szívesen alkalmazzák a hasonló okosságokat.
Sosem volt készlethiány a készülékből, az más történet hogy a hazai szolgáltatóknál akadozott a beszállítás.
-
w333
félisten
Szerintem elég drága ez a telefon ahoz képest hogy ,1 nap alatt lemerül,2nap után pixelhiba,és 5 óra töltés után sem jó
Nem akkarok ezzel senkit sem megbántani de ne csodálkozatok azon ha ilyen problémák vannak és örüljetek neki hogy még müködik 
Nem értettem soha miért kell tunning-olni meg hack-elni meg olyat olvasok hogy 600mhz helyet felhuzta 700mhz-re ,Az én véleményem az hogy igy kell elfogadni ahogy van ,vagy ha nem jó akkor kelett volna még gyüjteni pénzt és nem ilyen telefont venni hanem pl. egy olyat ami megfel
Remélem nem voltam nyers de ez igy van
-
spence225
aktív tag
válasz
kelzsoca
üzenetére
Igen előfordul az ilyen mint ahogy korábban is írtad és tényleg más gyártók is néha erősebb hardverrel kénytelenek helyettesíteni. Mivel ezek gyártósoron tömeggyártásban készülnek, nem hiszem hogy megengedhetik maguknak azt a luxust hogy ha nincs legyártva néhány hardverelem akkor megvárják míg legyártódnak, hanem pótolni kell ha kell akkor egy erősebb hardverelemmel, mert azt szoftveresen lebutítani még mindig gyorsabb míg megvárni amíg legyártódik a következő xezer db.
Persze ez nem azt jelenti hogy biztos hogy kerül a telenor polcaira az ilyen erős hardverrel szerelt típusból de akár kerülhet is. Ez úgyis akkor derül ki biztosra amikor megérkezik a szállítmány és itt lessz.
-
dragon1993
addikt
Ne szívassátok a népet a telenor-os rom semmivel sem jobb.
Elnéztek valamit a gyárban ilyen nincs , az ilyenek miatt lesz a sok hülye hír mindenhol.
1gb ram sem segítene sokat 600mhz miatt , max úgy ha az alakamazást betöltenétek a ramba és onnan gyorsabb lenne az adatelérés.Kelzsoca:
Persze és a plusz költséget meg lenyelik persze.
Ha nincs alkatrész nem szállítanak , az elsők között vetted a telót gondolom te tudod a legjobban volt / vannak itt készlethiányok.Mindenki:
Mutassatok 1db 1gb vagy 800 mhz-s blade-et akkor elhiszem.
-
Acsifun
aktív tag
Szerintem napjainkban ez a legfontosabb
(az akksi a gyenge láncszem)
[link] -
kentucky
őstag
válasz
kelzsoca
üzenetére
itt nem csak a firmwaret kell megpiszkálni...
de én egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy lehet ekkora hibát elkövetni, az oké, hogy a magyar bladenél le volt korlátolva az 512 mega, de itt 1 gb? egy vicc.... a belsős csávónak meg lehet jó napja volt és füllentett egyet...
-
Zsolaf
addikt
Kis érdekesség!!
http://www.neowin.net/news/zte-criticise-microsoft-and-windows-phone-7
-
Máté94
addikt
-
kentucky
őstag
kelzsoca jól megszopattatok minket

-
kelzsoca
félisten
válasz
hjanos1
üzenetére
Persze hogy nincs róla infó, mert amig valami nem teljesen biztos addig nem keltenek pánikot.
Az információ megbízható forrásból van (ZTE-ből szivárgott ki, belsős embertől)
Egyébként valószínűleg semmi extra, ilyen sokszor előfordul máshol is, ott van például az AMD akinél ha elfogynak a selejt processzorok, akkor hibátlan processzort használnak és annak magjait deaktiválják (illetve addig butítják amíg el nem éri az éppen tipusra jellemző tulajdonságokat) ami feloldható. (pl: egy 2 magos processzor, valójában egy 4 magos)
(#46310) kentucky
??
-
esox
senior tag
válasz
eldiablo
üzenetére
Én is ezt vetem észre, mielőtt kicserélték volna. Teljesen más színek, más árnyalatok.
Mióta új készülékem van, azóta nekem is ugyanazok a színek vannak, mint a kollegám készülékén.Milyen 1 giga ram és új proci?
Na nem már, megint vmiről lemaradtam fél nap fórumkihagyás miatt?! -
klugszi
csendes tag
üdv, Telenorhoz akkor semmi helpre nem lehet számítani? Bootloader módot nem engedi:SS
Az sem érdekes, ha nem lehet visszaállítani a gyári romot, csak kellene rátenni a 2.2-t valahogy.thx klugszi.
Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4366
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad Gen2 LTE i7-1165G7 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- LG UltraGear 27GR95QL-B OLED Monitor! LOL Editions - 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / G-SYNC
- iPhone 11 64GB 100% (3hónap Garancia)- AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

S egyáltalán nem szokatlan ez az eljárás. Nem csak hibáról vagy ilyesmiről lehet szó. Ugye a cégek előre megkötik a szerződéseket s hónapokkal a szállítás előtt fixálva vannak az átadási időpontok. Ha közbejön több rendelés vagy valami gixer s nem tudnák leszállítani a terméket az igen magas köd béreket von álltalában maga után. Ilyen esetekben messze jobb nekik egy anyag szinten +5 dolcsis lapkát belepakolni s azt visszabutítani. Az AMD is megtette jó párszor (aprón herz kollega is "ebből él")
s még VGA-kat is adnak ki így. Annak idején az ati 2900pro s xt közt is a bios volt csak a különbség.

Nem akkarok ezzel senkit sem megbántani de ne csodálkozatok azon ha ilyen problémák vannak és örüljetek neki hogy még müködik