Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Minden játéknak van története. Azonban csak egyetlen egynek legendás... A legenda mindig visszatér!!! - The Legend of Zelda 1986 - Egy év amelyre minden Nintendo fan szíve összerezzen. Ebben az évben jelent meg The Legend of Zelda amely Mario mellett a Nintendo 2. legsikeresebb sorozata. Főhőse Link, egy Hylian, akinek minden részben akad problémája a gonosszal, de ő mindig győzedelmeskedik mindenki örömére. Eddig 17 Zelda játék jelent meg, de a sorozat nem szakad meg. A Twilight Princess az eddig verhetetlen Ocarina of Time nyomdokain haladva próbálta letaszítani ot a trónról a Világ Legjobb Játéka címért! A most megjelenő Skyward Sword is e célból készült...vajon sikerül neki? Beszéljünk erről! Beszéljünk arról miért tartjuk Linket az egyik legcoolabb játékkarakternek, hogy milyen nagyszerü elme Shigeru Miyamoto, mindenről beszéljünk, de egy biztos: A Zelda a Legjobb!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ganz-[HUN]
addikt
Csáó
Valaki meg tudná mondani hogy viskároljam ki ezt a kínyai piacos kereckedőt, deku shield nélkül, hogy vegyek tőle egy deku shield-et??

szerk: 10mp-el később: csúzli megoldotta a bajt, bár ez ezekellen nem oldotta meg eddig sose a bajt.

-
Qwery
tag
válasz
Ganz-[HUN]
üzenetére
Elkezdtem a Skywardöt... Ez minden csak nem Zelda. A Motionplusz erőltetés már nevetséges, úgyhogy lehet, meglesz az első Zelda, amit abbahagyok az elején. Igazából nem is tudom milyen a játék... Elhiszem, hogy 60+óra a játékidő, mert órák óta nyúzom, de a surfacere még nem jutottam el. Bakker ennyit pofázni. Szétunom a fejem. De hétfőre a kezemben a gyári Majora's Mask 64re... Végre! Alig várom!
-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
"van mindenből minden"
"maxos a kari"Én sem értem mit akarsz evvel mondani.

Holnap a Dungeon sorrakerül.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Ganz-[HUN]
üzenetére
Ezt nem értem
-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
van mindenből minden?

-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Ganz-[HUN]
üzenetére
Akkor már szinte maxos a kari

-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
nem igen használom.

Jófej ez a skullkid!
Kaptam tőle egy kisszívecskét.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Ganz-[HUN]
üzenetére
Ne keresd..és felejtsd el a tecsövet

-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Jól teszed, utálom a spoilereket, de én mindig keresem a bajt, ha érted mire gondolok.

-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Ganz-[HUN]
üzenetére
Ezt meghagyom meglepinek

-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
a röhögéstől, vagy a félelemtől?

-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Ganz-[HUN]
üzenetére
Hát majd meglátod milyen kemény maszk kell neki oszt összef*sod magad

-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Erre kíváncsi leszek.

-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Ganz-[HUN]
üzenetére
Nah igen..kell ahhoz hogy igazi kőkemény őr lehessen

-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
sipirc a death mountainhoz.

Majd az őrnek el ne felejtsek egy maszkot vinni...

-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Ganz-[HUN]
üzenetére
Oh még csak ott jársz? Van még mire nézni akkor

-
Ganz-[HUN]
addikt
Valaki olvasta az Ocarina of Time mangát?
Én azután kezdtem hozzá N64-en. (havernak ma ment vissza, marad a Project64
).
Fél óráig kerestem zeldát a főtéren, és amikor a csaj a farmról adott egy tojást, azt hittem az a sárkány lesz, akit a Death Mountain-nál ki kell viskárolni. De nem. Egy kakas, akivel felverhetjük a kómás parasztot az útból a kastély előtt..

-
aya
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Vakon megbízott miyamoto-ban, Ezért lenne könnyebb egy metal gear 4 vagy fallout 4 mert ott lehet vakvezető kutyája.
-
aya
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ő elmondhatja magáról hogy becsukott szemmel is végigviszi.
És biztos hogy nem lesett közben.
-
Sirandrish
Topikgazda
Engem nem is igazán az idő tekergetése idegelt, vagy legalábbis nem az a legjobban, hanem hogy még sokszor be is vagy korlátozva, mert hiába tudnád lezongorázni a feladatot...háááháá..nem lehet, mert ezt a részét csak a második nap emezt meg csak a harmadik nap lehet meg egyéb baromságok.
De legalább az alakváltások nagyon faszák..főleg a Zora

-
xuldar
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Mondjuk miután megvannak az időlassító és gyorsító dalok, máris kevésbé fog idegesíteni.
-
Ganz-[HUN]
addikt
Jahogy úgy. Épp kritizáltam
pár kommentel feljebb. Borzalmasan rossz. ha 4x nem kellett újra kezdenem akkor egyszer sem. mindig kihúzza valaki itthon a gépet.
Vagy privátban írtam valakinek? mindjárt előkukázom.
Igen. Méghozzá itt a privát tartalma:
ezt a mentésrendszert mm-ben komolyan gondolták?
egyébként nagyon jó kis játék ám, oot-vel együtt. -
xuldar
addikt
válasz
Ganz-[HUN]
üzenetére
Nem arra gondolt, hanem hogy ha lejárt a 3 nap és nem értél a végére valaminek (nem értél el checkpointot), akkor kezdheted elölről az egészet.
-
aya
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
1-10-es skálán mennyire idegesítő a MM hogy állandóan újraindul mert nem bírom esetleg végigjátszani időre?
-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Hajrá, mindjárt itt a konzol vége.

Jön az eneksz.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Ganz-[HUN]
üzenetére
A TP-t már csak HD-ban tolom majd végig. Az MM-hez viszont egyáltalán nincs most kedvem.
Az OOT-t viszont tervezem megvenni eshopból, mert eddig minden létező platformon végigjátszottam, de a WiiU még hiányzik
-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
az osztályban az egyik csajtól hallottam a Majoras Mask-ról, amikor meglátta a Twilight Princesst a surface-emen, a suliban karácsonyi buliba bevittem, ott kezdtem el. Mindenkin nézte, és röhögtek amikor keckét kergettem epona-val.

Csapatott is vele egy karikát, de "ez nem ugyan az".
Hát hogy a fenében lenne az. Imádta az MM-et.
A windwaker-t én is folytatnám, de csak a surface-emen fut értelmes sebességgel. de az sajnos garban van és e tudom mikor hozák vissza...

-
Sirandrish
Topikgazda
Én max akkor TV-zek mikor már fekszem lefele. Hamarabb elnyom az álom ha megy közbe valami.
Persze a héten nem kell ilyeneket csinálni mert éjszakás vagyok aztán ha kell, állva is elalszom
Én a WW-t szeretném végigvinni a TP megjelenése előtt, mert van nálam egy kölcsönpéldány a HD-ból, csak olyan kevés időm van játszani megint hogy neki se ülök inkább..
-
aya
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Lassan mi se tv-zünk azért van csak előfizú mert úgy olcsobb minden egyben.
Lehet nekiállók a MM-nek, olcsón hozzájutottam, ne csak ott álljon már

-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Ganz-[HUN]
üzenetére
Nálam mondjuk ilyen gond nincs mert az asszony is jobban szeret játszani mint TV-zni

-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
tudom. havernak van wii u. szoktam játszani vele.
nem idegen tőlem a műszer. Úgy viszont lenne értelme, ahogy te mondod. Hogy az asszony is boldog legyen. 
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Ganz-[HUN]
üzenetére
De a kijelzőt nem csak akkor használhatod ha COOP-ba játszol. Hanem ha játszol, de a TV-den valaki nézne valamit. Neked nem kell kikapcsolni a játékot, hanem átrakod a képet a controllerre és játszol tovább. Ennyi

-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
akkor az. Arra a módra gondoltam pont, hogy felesleges TP-be.

-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Ganz-[HUN]
üzenetére
Nah ezt nem tudom mert az MK pont megy osztott képernyőn.
De pl a HW-ban az asszony játszott a TV-n én meg a controlleren.
-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
hülye példa, nem is tudom hogy így van -e, de így hallottam hogy egyik gyerek a TV-n nyomul Márióval a Mariokart-ban, a másik pedig a kontrolleren nem?

-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Ganz-[HUN]
üzenetére
Elvileg (bár sose használtam) ez az egyik lényege a controllernek hogy neked nem kell abbahagyni a játékot még akkor sem ha az asszony a barátok köztet nézi.

-
aya
addikt
Hyrule warriors meg pont az ellentéte, két player tv, kis kép, tök mindegy ki hogy van tölti a pályán az eseményeket.
-
aya
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Invertory esélyes, meg persze remote play.
xenoblade x elég gyatrán van megoldva remoteként, úgy kell inditanom az állásomat hogy nem látom mit nyomok.
-
Sirandrish
Topikgazda
Jut eszembe. A TP remakeben ki lesz használva a wiiu controller? Gondolom hogy az invet vagy a mapot látom majd rajta de valami spéci cuccot is raknak bele vajon?
-
Ganz-[HUN]
addikt
Nektem melyik kari katasztrófális meele-ben?
Nekem Fox és Mario amivel elvérzek. Linkel jól tolom mostanság.

-
aya
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Pakkban vette, smashhez alapból járt ebben a verzióban.
-
aya
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Szerencsére haverom vett gamecube csatit hozzá, joyok meg vannak vagy 10db haveri körben.
-
Sirandrish
Topikgazda
Hjaaj de imádom azt a dumát

Azért van benne hogy használjam bakker.
Amúgy én Kirbyt is imádom, meg most Rosalinaval is kezdek belejönni. Annyi hogy pár napja van még csak meg és nem nagyon volt időm játszani vele....
Meg kéne egy olyan átalakító, mert GC joy-al lenne ez az igazi
-
aya
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Sheik, kid icarus, váltogatva, hogy nehogy azt mondják hogy csak egy karakterrel tudok.
-
aya
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Megvan már link és samus ellenszere, volt pofára esés szilveszterkor

Haverom totál kivolt, elöbb a tekkenbe kerültem szintre, aztán a smashben. -
aya
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ami nem jó, hogy tele van link karakterekkel, és haverom túl jó velük

-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Ganz-[HUN]
üzenetére
Hát ha ott jársz akkor már párszor összefutottatok

aya Ami még nem olyan kafa a mostani smashbe hogy a karakterek java kapásból elérhető. Alig kell unlockolni valakit..
-
aya
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Te jó ég, csak benéztem megint és hová kerültem

Smash-be még befért volna midna+ wolf link, és az amiibo is adott lenne, kár hogy már nem igy lesz.
-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Amikor belépek Hyrule-ban, ott volt egy bagoly.
Arra gondolsz? -
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Ganz-[HUN]
üzenetére
Oh nah ne vicceljél már.

Bagoly Bercivel találkoztál már? Nah ők ketten az Agyfasz Duó
-
Ganz-[HUN]
addikt
OOT-ben nem lehet valahonnan egy légycsapót szerezni? Le kellene csapni Navi-t. Egyfolytában pofázik, be nem áll a szája.

-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Ganz-[HUN]
üzenetére
Én vertem szét vele mindenki

Imádom mert alig lehet kiütni
-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Szétvertek vele, vagy vele vertél szét mindenkit?

-
Qwery
tag
válasz
Ganz-[HUN]
üzenetére
Nem fogok, mert poénból bekapcsoltam a Kirbyt és azóta nem tudom abbahagyni.
úgyhogy a SS kicsit hátrébb szorult. -
Liquid Snake
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
A TP jó Zelda rész! Én imádtam minden percét.

-
Qwery
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
De tetszett... csak előtte tudtam le 100ra az Ocarinát, elötte meg a Link to the Pastet... Ezek után a TP... na szóval... érted.
-
Qwery
tag
válasz
Ganz-[HUN]
üzenetére
Elkezdtem a Skywardot. Mondjátok, hogy jó játék...lesz. Az eleje valami halál unalom.
-
aya
addikt
Most direkt nem néztem oda a twilight princess írásokra, nemsokára itt a wiiu-s újra kiadás azt mindenképpen megveszem és végigjátszom megint

-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Az Arbiter's ground kifejezetten tűrhető volt.
A City in the Sky, és a Lakebed Temple volt a nagyon tré szerintem. Lakebed csak azért mert még nem volt egyáltalán "zeldás érzékem" (bár még most sem mondanán tökéletesnek
), a fene sem gondolta volna, hogy clawshoot-ttal Vine-ra is fel lehet kapaszkodni. A city in the sky pedig ordenárénagy, és nehéz volt, túl sok platformer résszel. De volt még egy, ami idegbajt hozott rám. Ez pedig nem más, mint a Snowpeak Ruins. Egy rossz mozdulat és mész még fél-háromnegyed órát a játékban, ez igaz a City in the sky-ra, és a snowpeak-re is.
A Dark linket hoztam fel én is, hogy azt beletették de minek.
PS2-t én is csak az Okami miatt vettem meg.

-
Sirandrish
Topikgazda
Megmondom őszintén, én még anno nagyon vártam. GC-re sikerült is megjelenéskor beszereznem 19K(+2-3K telefonálás) forintért. Ez volt a legdrágább játékom. És haverral úgy ültünk előtte mint a drogosok

Kb mindegy volt mit rak elénk. Most a HD Remake-nél már lehet más lesz a helyzet, de azt is nagyon várom.Mindenesetre én imádtam..nálam a második helyen szerepel

Nálam nagyon kis csalódást a WW okozott. Bár lényegében konkrét bajom azzal sincs, csak szerintem túl nagy a játéktér. Rengeteg több perces értelmetlen malmozás van míg elérsz a-ból b-be, és azon az sem változtat amikor magad mellé állítod Cyclost, mert ő meg csak bizonyos helyekre hajlandó menni.
Megjegyzem (ha már szóba került) hogy kedvenc PS-es játékom az Okami.

-
Qwery
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nekem is ma érkezett a Game Over képernyő. Hát... Ocarina után nagy csalódás. Vagyis nemtom. Jó, meg minden. De mintha valami hiányozna. Kicsit olyan érzésem volt, hogy csomó ötlettel előálltak a készítésnél, mind belerakták, de igazából nem tudták mi hova való. Az Ocarina összeszedettebb.
Rengeteg hely értelmetlenül van benne. 9 Pou hiányzik, azon kívül full a game, de pl pecázni egyszer sem voltam (üvegért, de csónakban egyszer sem).
Az elhagyott falu betalált, az utolsó vár (Hyrule castle) is a grandiózusságával, de a készítők annyira kifogytak, hogy a remek fejtörők eredménye rúpia, vagy kulcs. Vártam volna valami nagyot, valami ütős BFG szintű fegyvert, vagy valamit, ha ennyire jól összerakták.Nem értettem egyébként a plusz mini dungeon-t sem. Nem ugrik be a neve, a helyreállítod híd mellett, egy lávás pálya.
Az Arbiter's Grounds a mélypont a játékban. Szerintem.
Sok megvalósítatlan ötletet is láttam benne, ami felvezetésre került, aztán valószínű kimaradt (ilyet is láttunk már), pl dark Link esete.
Bár lehet, hogy egy kimaxolt, 68 órás Okami (Ps2) után lett csak csalódás.
Nagyon sokáig vágyakoztam a TP után. Szóval jó játék, de 8/10 a Zeldaimádat miatt, csakis. -
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Ganz-[HUN]
üzenetére
A TP nekem az OOT után a második szóval nem csodálom hogy jobban tetszett. A WWbe nagyon sok az üresjárat ha nem törekszik az ember a 100%-ra

-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Kérdés kibírom -e. Eddig az MM feelingesebb volt, mint az Ocarina. Pedig tudom hogy annak a folytatása.

Véleményem nem írtam le a TP-ről.
Jó volt, jobb szerintem mint a WW. Egy valamit hiányoltam belőle. A fényisten, amikor beszedem az odaadom neki az utolsó vessel of light-ot, mondott valamit valami sötét Link-ről, ha jól emlékszem. Na avval nem találkoztam. Bár ez a rész nem tiszta nekem, és nem akarom mégegyszer megnézni. Majd egy év múlva, vagy ha lessz Wii-m. Hátha jobban összeáll a kép. -
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Ganz-[HUN]
üzenetére
Grat!
Jó döntés az MM-et későbbre hagyni. Ahhoz már nem árt némi Zeldás ismeret
-
Ganz-[HUN]
addikt
Vége a TP-nek.
Két hét alatt, 69 órába telt.
Köszönöm mindenkinek a közreműködést.Jöhet a Wind waker, majd az Ocarina, és a Majoras mask. Nyáron majd a Skyward swords.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Ganz-[HUN]
üzenetére
Én sose használtam, de maxoltam a játékot

Mondjuk van 1-2 hely ahova befér, de lóvé az kell hozzá..nem szegényeknek való a cucc
-
Qwery
tag
válasz
Ganz-[HUN]
üzenetére
De még mennyire. A felnőtt pénztárca alap hozzá. E kettő nélkül közel lehetetlen a Cave of Ordeals-t megcsinálni.
-
Ganz-[HUN]
addikt
Azanyjapicikeuristenit

Megvettem a magic armor-t, de valami vicc az egész. Lépek egyet, és elfogyott 15 rupee.
Ti szoktátok használni? -
aya
addikt
Mi folyik kérem... végigjátszás speedrun?

B.u.é.k mindenkinek!
-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Na hamár TP remake. [link]
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Akkor ezek szerint az utóbbi a frissebb
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Jelenleg március 4.
-
Sirandrish
Topikgazda
Tudja valaki hogy pontosan mikor jelenik meg a TP Remake? Olvastam már február 26ot de március 4et is

-

-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Ganz-[HUN]
üzenetére
Hát ne is.

-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
nem csalódtam benned.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP ProBook 650 G5 - i5 8265U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! Intel Core i5 8500 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Asus R512CA - Core i3 I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- iPhone 15 Pro Max 256GB 84% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nekem nagyon jól kézreállt az irányítás, de elhiszem, hogy sokakat idegesíthet. Emlékszem, hogy a Gamespot tesztelőjét sokan támadták akkoriban, mert az irányítás miatt húzta le a játékot.

).