- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- ldave: New Game Blitz - 2026
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2025-02-22 13:22 Téma összefoglaló
Minden játéknak van története. Azonban csak egyetlen egynek legendás... A legenda mindig visszatér!!! - The Legend of Zelda 1986 - Egy év amelyre minden Nintendo fan szíve összerezzen. Ebben az évben jelent meg The Legend of Zelda amely Mario mellett a Nintendo 2. legsikeresebb sorozata. Főhőse Link, egy Hylian, akinek minden részben akad problémája a gonosszal, de ő mindig győzedelmeskedik mindenki örömére. Eddig 17 Zelda játék jelent meg, de a sorozat nem szakad meg. A Twilight Princess az eddig verhetetlen Ocarina of Time nyomdokain haladva próbálta letaszítani ot a trónról a Világ Legjobb Játéka címért! A most megjelenő Skyward Sword is e célból készült...vajon sikerül neki? Beszéljünk erről! Beszéljünk arról miért tartjuk Linket az egyik legcoolabb játékkarakternek, hogy milyen nagyszerü elme Shigeru Miyamoto, mindenről beszéljünk, de egy biztos: A Zelda a Legjobb!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
Topikgazda
Tényleges Dungeonok sajnos nincsenek benne.
Vannak ugyan "dungeonok" (bár rohadt kevés), de azok sem a megszokott Zeldás útvesztők...de majd meglátod. -
Mp3Pintyo
senior tag
Ha nem is dungeon de van olyan hely ahol elég sokáig kell életben mkaradnod miközben haladsz előre

Viszont elképesztő jó kületésekre lehet lelni. -
petymek
senior tag
Ilyen Link szettet hol lehet beszerezni?
thx. -
Sirandrish
Topikgazda
Nah hát az már probléma

-
Sirandrish
Topikgazda
Hát még sajna nekem sincs

-
Sirandrish
Topikgazda
Nekem sincs MÁR WiiU-m, és akkor mi van?
Nah de majd pénteken olyat Switchelek hogy besz*rok
Vagyis szombaton....ejjj...ez a munka, a játék rovására megy
-
koncsik
MODERÁTOR
a másik túl olcsó volt...izé. Talán ez megőrzi az értékét...(mindenre ezt mondom, aztán...) -
Sirandrish
Topikgazda
Azt inkább a Clovernek kell megköszönni...
-
Sirandrish
Topikgazda
Nem vicces

-
robogo81
senior tag
Persze a ps1-es colin mcrae 2 ment a kóddal a fordított pálya,úgy hogy építette a pályát...
A wii sokkal erősebb ennél. -
Sirandrish
Topikgazda
Amúgy balkezes..
-
Sirandrish
Topikgazda
Nem újdonság.
Wii-s TP-ben és a SS-ben is jobbkezes.
Egyszerűen rettentő hülyén nézett volna ki, ha te jobb kézzel csápolsz, Link meg ballal.. -
koncsik
MODERÁTOR
Lefogadom, hogy nem lesz asztali konzol, hanem hibrid...
-
Sirandrish
Topikgazda
Arra nincs idő

-
Sirandrish
Topikgazda
Lehet hogy majd lesz.
Nekem megint megfordult a fejemben hogy eladom a WiiU-t, és beforgatom az leendő NX-be, de nem tudom eldönteni hogy melyik lenne jobb nekem
-
robogo81
senior tag
A megoldás az F9(kikapcsolja/vagy be a framelockot).

-
robogo81
senior tag
A 1964-et használom,a hi res pakkal együtt,a menüben van egy kis bug a karakter panelen,meg kell vagy 20 másodperc amig a menü ingame megjelenik,nem fagy le csak addig tart.
-
Sirandrish
Topikgazda
Van hát..itt van a polcomon

-
Sirandrish
Topikgazda
Google translate for president

-
Sirandrish
Topikgazda
Ezio szólott...
-
Sirandrish
Topikgazda
Ilyen ez a Zelda

-
Sirandrish
Topikgazda
Hat lemaradnak vagy 6 ember posztjáról

-
Sirandrish
Topikgazda
Tényleg? Pedig azt hittem hogy olvassák a PH-t és ez alapján hoznak meg minden döntést. A francbaaa...
dunc

-
Sirandrish
Topikgazda
Lesz*phat a Nintendo a türelmemmel együtt...ez a véleményem...
-
Sirandrish
Topikgazda
Nem szeretem soha ,ha időre kell menni

-
Sirandrish
Topikgazda
Es hogy nem kell majd tekergetni az időt

-
Sirandrish
Topikgazda
Azért nagyon remélem hogy 4 Dungeonnál több lesz benne..
-
Sirandrish
Topikgazda
A linked valami analogra mutat

-
Sirandrish
Topikgazda
Hat ezek szerint a meccs elnyomta
-
ldave
félisten
49 ember Orlando-ban.
-
Sirandrish
Topikgazda
A Nintendo mikor csinál valamit úgy mint mások?

Egyébként színpadon ücsörögnek és az egyik játszik, míg a többi magyaráz. -
Sirandrish
Topikgazda
Már meg 2 órája

-
Sirandrish
Topikgazda
Sejtettem hogy egyből megváltozik a véleményed

-
Sirandrish
Topikgazda
Állítólag nem elképzelhetetlen egy 15-30K-s árcédula...
-
koncsik
MODERÁTOR
Egészen biztos. Hogy nem...
Sajna... 
-
Liquid Snake
aktív tag
Ez milyen igaz!

-
hermia
csendes tag
Újságosoknál, a gyerekeknek szóló magazinok között

-
Sirandrish
Topikgazda
Nem rosszak, de a Rock covereket jobban csípem

-
Sirandrish
Topikgazda
Gondolom egy rajongó készítette...nem lesz Luigi, Zelda játékban, ebben biztos vagyok

-
Sirandrish
Topikgazda
Hát Luigi tud picit "futni" a levegőben...így könnyeben elér 1-1 platformot

-
Sirandrish
Topikgazda
Szerencsére nincs ezekkel tényleges problémám, de a videóban sok volt belőle
-
Sirandrish
Topikgazda
Nem lett volna ez rossz szerintem, ha nem akarja ennyire drámaira venni a figurát.
De a sok vágástól és sötétedéstől már majdnem epilepsziás rohamot kaptam.. -
Sirandrish
Topikgazda
Hát én erről a képről biztosan nem tudom megmondani, de hátha valaki igen.
-
Sirandrish
Topikgazda
Ez a dilim egyébként.

Ha egy pillanatig is azt érzem hogy felesleges, már szabadulni akarok tőle. Ezzel csak az a baj hogy ha aztán kedvem támad játszani valamivel, akkor újra meg kell vennem a konzolt is
Így fordulhatott elő pl az is hogy Wii-m is és PS2-m kétszer volt, míg GC-m meg a jelenlegi a 3.
De pl a DS-em is eladtam, aztán rá pár hónapra vettem egy Lite-ot. Aztán pl a 3DS-en is 2 Zeldát végigvittem és már eladtam, pedig az arany-fekete gépem volt
-
Sirandrish
Topikgazda
Többször elmondtam már. Én játékos vagyok és nem gyűjtő.
Sajnos vagy nem sajnos a Zelda nagy kedvencem, azért az N64 óta gyakorlatilag MINDEN N konzolt megvettem általában kevesebb mint 5 játékért.
Kivétel ezalól a Wii mert arra azért volt néhány. A WiiU-val meg szerencsém volt, mert egy nagyon kedves barátom kölcsön adott kb minden valamire való címet a gépre.De saját játékom egy Super Smash ami totál frankón még nem volt egy órát a gépben, a Zelda TP(bontatlan) és majd a Zelda U lesz.
Hja meg van egy MP-m is, de az meg nagy csalódás, illetve a géphez kapott 3 játék, amik összesen nem voltak még 2 órát a gépbe.
-
Sirandrish
Topikgazda
Csak a Zeldákért vettem! Már akkor eladásra volt ítélve mikor még a boltban volt

-
Sirandrish
Topikgazda
A U-ra gondoltam.
Szerintem abból már újat nem nagyon fogsz találni, de sok sikert. Akkor majd más veszi meg az enyémet
-
Sirandrish
Topikgazda
Majd megveszed az enyémet

-
Sirandrish
Topikgazda
Nem is vészes az ára.

-
hermia
csendes tag
Okés
Csak semmi trollkodás 
-
hermia
csendes tag
Ez se rossz

-
Sirandrish
Topikgazda
Esetleg kolbász zsíron sült hurka?

-
Sirandrish
Topikgazda
Én is ezt vallom

-
Sirandrish
Topikgazda
Hiányoltam is

-
Sirandrish
Topikgazda
Mario 64et tolhatod 120 csillagra, quicksave nélkül....garantált agyf*sz

-
Sirandrish
Topikgazda
Hát ebből csak az látszik hogy a galéria 100% de amúgy az

Nem, hanem a teljes méretű képet. Kijelölöd a full képlinket és arra rátolod a linket.
így "Klikkelhető" lesz a kép, és nem kell jobbgombozni
-
Sirandrish
Topikgazda
Linkelhetnéd

-
Sirandrish
Topikgazda
Nah hát akkor majd aktualizálok

Kész..bekerült a HWL is
-
Sirandrish
Topikgazda
Jelenleg rengeteg játék áll rendelkezésemre. Először a számomra új címeket viszem végig, főleg ha azok csak kölcsönbe vannak nálam.

-
Sirandrish
Topikgazda
Hát nem, de enni nem ker es a polcon is elfer

-
Sirandrish
Topikgazda
Az kemény. Mostanában legalább 4-5 shopból rendeltem és max a futár díját kell kifizetni.

-
Sirandrish
Topikgazda
Ingyenes a házhoz szállítás. Meg nem tudom hogy hányszor rendeltél már webshopból, de utánvételi értéket sehol sem kell fizetni

Ha mégis lenne ilyen akkor ássák el magukat
-
Sirandrish
Topikgazda
Az OOT a mai napig a világ egyik legjobb játéka címszó alatt található bárhol. Nyilván annak a sikereit akarja újra elerni a Nintendo, de szerintem nem új OOTvel. Egész egyszerűen csak abból merít de pont annyi újdonságot raknak bele (TP,SS) hogy meg véletlenül se érezd ismétlésnek.
-
Sirandrish
Topikgazda
A TP is az OOT-re építkezik leginkább szóval nem értem mi a problémád

-
Sirandrish
Topikgazda
Ha megtükröznék az OOT-t, szerintem én is eltévednék

-
Sirandrish
Topikgazda
Mert tükrözve van minden, és mert Link ott jobbkezes
-
Sirandrish
Topikgazda
Nah ebbe most inkább ne menjünk bele

-
Sirandrish
Topikgazda
Ha már warezolsz agyba főbe, legalább ne verd nagy dobra.

-
Sirandrish
Topikgazda
Gondolod te vagy az első aki Zeldás holmit keres idehaza és nem talál?

-
koncsik
MODERÁTOR
USA import, szerencsére elhozták anyósomék

-
Sirandrish
Topikgazda
Persze...leemelte a Tesco gazdaságos szalámi mellől

Ilyet itthon nem kapni
-
Sirandrish
Topikgazda
Mert mindent megcsináltam benne amit csak lehet.
Vagy ha tartogat még meglepetést akkor arra a világon még senki sem jött rá
A fullos galériát nem volt egyszerű megcsinálni

-
Sirandrish
Topikgazda
Természetesen nem!
De már megválaszolták
-
Liquid Snake
aktív tag
Nem!
Ez a tech demos Zelda video -
Sirandrish
Topikgazda
Telefonon játszani Zeldát szentségtörés!!!
Egyszer próbáltam a Link to the Pastot, de azt is inkább abbahagytam
A sima OOT-t se toltad még végig de már kezdenéd az MQ-t

-
koncsik
MODERÁTOR
Oké. Megfogtam, ledobtam a házunk elé, kinéztem az ablakon, de nincs ott Link. Szerintem átverés. A pálcikaember mindig ott volt a ház előtt.

-
Sirandrish
Topikgazda
Egy Zeldának sose úgy állok neki hogy gyorsan letolok ezt vagy azt benne.
Van gépem hozzá, és most már a játék is megvan....ráérek
-
Sirandrish
Topikgazda
A lényeg hogy megvan a cucc, oszt egy évig nem lesz időm játszani vele

áá..fólia még rajta. Nincs időm belekezdeni. Rengeteg játék van most amit tolni kéne, de nincs rá időm. A héten pl a nagy game annyi volt hogy naponta letoltam 2 Fifa meccset aztán mentem aludni

-
Sirandrish
Topikgazda
Őtet senem mert megvédem

-
Sirandrish
Topikgazda
Az nem te vagy..te csúnya vagy emeg szép

-
Sirandrish
Topikgazda
Fél 4es kelés mellett nekem esélyem se volt

-
Sirandrish
Topikgazda
A WW-ben nagyon sok jó zene van..és a legtöbbjük vidám is meg minden. De az OOT az OOT!

Koncsik: Hát akkor igazán bekaphatnák
-
Sirandrish
Topikgazda
Hu pedig nagyon ott vannak

-
Sirandrish
Topikgazda
Nekem pont a Song of Storms a kedvencem, de nagyon komálom a Bolero of Fire-t és a Gerudo Valley zenéjét is

-
Ganz-[HUN]
addikt
Mivel a szerk. idő lejárt, de egész nap a Song of storm megy a fejemben, megkérdezem: Nektek melyik a kedvenc zenétek, bármelyik Zeldából?
-
Sirandrish
Topikgazda
Tanulni? pfff

-
Sirandrish
Topikgazda
Azok az emberek 4 óra alatt csukott szemmel is vegig vinnék. ..Ráadásul 10év előnyük van. De persze kell egy elérhetetlen cél az életben
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szerk: pénteken még tuti hogy nem kerül gépbe. ..sőt. könnyen lehet hogy idén nem jutok el odáig hogy végig vigyem

-
Sirandrish
Topikgazda
Tündérgödör. ...imádom

-
Sirandrish
Topikgazda
4,én jelenik meg hivatalosan. De mivel akkor már neked át kéne tudni venni így a boltok értelemszerűen hamarabb kapják meg.
Legutóbbi előrendelésem a Fantasy Life volt, szintén Gamepark, akkor megjelenés előtt 1 nappal már a futárral is megkaptam.Amúgy hazudtam mert azután még előrendeltem a SSB-t, az 576nál, de azt sose vettem át..
-
Sirandrish
Topikgazda
Igen!
És akkor közben megemlítem hogy most szóltak hogy megjött a Limitált TP Remakem, csak sajna elég messze van a bolt így majd pénteken hozza a futárka
-
Ganz-[HUN]
addikt
ha jól látom 3DS kiadás ugye?
-
Sirandrish
Topikgazda
Azért ennyire nem vészes az

-
koncsik
MODERÁTOR
Elvileg tényleg benne lesz a Twilight Princessben:
"If you visit Castle Town’s luxury store before it gets converted into the Malo Mart, pay particular attention to the paintings on the wall."
-
Sirandrish
Topikgazda
Akkor 2 választható karakter lesz és a csajok is jobban azonosulhatnak majd a főhőssel.
Mellesleg totál elképzelhetetlennek tartom hogy 30 év után más karaktert raknának Zelda játékba, még csak opcióként is. -
Sirandrish
Topikgazda
Hát a hsz-edben a 3DS-es Hyrule Warrioirsról beszélsz...hogy jön oda a Zelda U?
-
Sirandrish
Topikgazda
Nem értem...mi lenne?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Eladó Sony Xperia L1 2/16GB fekete / 12 hó jótállás
- Apple iPad 10th 64GB, WI-FI, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 17 Sage 256GB használt karcmentes 100% akku (4 ciklus) garancia 2027.03.01.-ig
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- AKCIÓ! Acer Aspire 3 15 A315 FHD notebook - R3 7320U 8GB DDR5 512GB SSD AMD Radeon IGP W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

a másik túl olcsó volt...izé. Talán ez megőrzi az értékét...(mindenre ezt mondom, aztán...)

Sajna... 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Sirandrish