Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- COD:MW4 segédlet gyűjtő
- V.Milán: Lányok 2026-ban...
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Pajac: Olga
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2025-02-22 13:22 Téma összefoglaló
Minden játéknak van története. Azonban csak egyetlen egynek legendás... A legenda mindig visszatér!!! - The Legend of Zelda 1986 - Egy év amelyre minden Nintendo fan szíve összerezzen. Ebben az évben jelent meg The Legend of Zelda amely Mario mellett a Nintendo 2. legsikeresebb sorozata. Főhőse Link, egy Hylian, akinek minden részben akad problémája a gonosszal, de ő mindig győzedelmeskedik mindenki örömére. Eddig 17 Zelda játék jelent meg, de a sorozat nem szakad meg. A Twilight Princess az eddig verhetetlen Ocarina of Time nyomdokain haladva próbálta letaszítani ot a trónról a Világ Legjobb Játéka címért! A most megjelenő Skyward Sword is e célból készült...vajon sikerül neki? Beszéljünk erről! Beszéljünk arról miért tartjuk Linket az egyik legcoolabb játékkarakternek, hogy milyen nagyszerü elme Shigeru Miyamoto, mindenről beszéljünk, de egy biztos: A Zelda a Legjobb!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Weißturul
senior tag
miért lenne?
-A megkérdezettekből 12 ember nem tudja mi az a Zelda (tehát nyolc ember ismeri)
-A Zeldát ismerők közül 5 szerint szar játék (tegyük fel, hogy ismerik, tudják, hogy8 emberből 5 az 62,5
-
xuldar
addikt
"-A Zeldát ismerők közül 5 szerint szar játék (tegyük fel, hogy ismerik, tudják, hogy a Legend of Zelda egy N-exkluzív játék, de ezért nem voltalkalmuk vele játszani)"
Akkor szerintem bekaphatja az összes
Élből leszaroznak valamit amiről fingjuk sincs...szóval jól mondtamA matekkal is van probléma, nem csak a nyelvtannal. 20-ból 5 az nem 62,5%, hanem 25.
-
Ocarina
aktív tag
Nekem az MM volt meg Aranyba
Nah..honnan kéred a képet a 3szíves végigjátszásbol?
Nekem az van meg aranyban.

-
Sirandrish
Topikgazda
20
Lefordítom:
A megkérdezettekből 7 ember rendelkezik N konzollal
-A megkérdezettekből 12 ember nem tudja mi az a Zelda
-A Zeldát ismerők közül 5 szerint szar játék (tegyük fel, hogy ismerik, tudják, hogy a Legend of Zelda egy N-exkluzív játék, de ezért nem voltalkalmuk vele játszani)
-Az összes (3) Zeldát nem szarnak tartó rendelkezik N konzollal
-A Zeldát nem szarnak tartók küzöl 1 handhelden ismerte meg a játékot
-Az összes Zeldát nem szarnak tartók 100%-a rendelkezik GameCube-bal"-A Zeldát ismerők közül 5 szerint szar játék (tegyük fel, hogy ismerik, tudják, hogy a Legend of Zelda egy N-exkluzív játék, de ezért nem voltalkalmuk vele játszani)"
Akkor szerintem bekaphatja az összes
Élből leszaroznak valamit amiről fingjuk sincs...szóval jól mondtam -
Sirandrish
Topikgazda
Nekem az MM volt meg Aranyba
Nah..honnan kéred a képet a 3szíves végigjátszásbol?
-
Kvelstadt
veterán
ezt jó tudni. én meg azt hittem hogy az arany a speckó kiadás a szürke után.
-
xuldar
addikt
Nem tudom hogy bukkan rá ilyenekre hacsak nem direkt keresi..ketten összesen jónéhány végigjátszáson vagyunk túl és szerintem nem túlzok ha azt mondom hogy egy ilyen bugot nem találtunk.
A megoldás az, hogy az arany kazettán (korlátozott példányszámban jelent meg) az Ocarina 1.0s változata van, míg a normál szürke kazettákon már az 1.1, amit jórészt bugmentesítettek. Valahol le van ez írva.
-
Kvelstadt
veterán
20
Lefordítom:
-A Zeldát ismerők közül 5 szerint szar játék (tegyük fel, hogy ismerik, tudják, hogy a Legend of Zelda egy N-exkluzív játék, de ezért nem voltalkalmuk vele játszani)
-Az összes Zeldát nem szarnak tartók 100%-a rendelkezik GameCube-balkét féle ember létezik. a zeldát ismerő szerető játékos. a másik meg mindenki más.
-
Weißturul
senior tag
10?
És ha már így..
akkor átlagban 10 emberből 6 szerint szar játék?
Hát akkor én azt mondom hogy abból a 6ből 4 csak mondja hogy ismeri de amugy fingja sincs..20
Lefordítom:
-Az összes Zeldát nem szarnak tartók 100%-a rendelkezik GameCube-bal -
Sirandrish
Topikgazda
Közben csináltam egy kis közvéleménykutatást:
-A megkérdezettek 35%-a rendelkezik N konzollal
-A megkérdezettek 60%-a nem tudja mi az a Zelda
-A Zeldát ismerők 62,5%-a szerint szar játék
-A Zeldát nem szarnak tartók 100%-a rendelkezik N konzollal és Zeldával
-A Zeldát nem szarnak tartók 33%-a handhelden ismerte meg a játékot
-A Zeldát nem szarnak tartók 100%-a rendelkezik GameCube-balElső kérdés: hány embert kérdeztem meg

10?
És ha már így..
akkor átlagban 10 emberből 6 szerint szar játék?
Hát akkor én azt mondom hogy abból a 6ből 4 csak mondja hogy ismeri de amugy fingja sincs.. -
Weißturul
senior tag
Közben csináltam egy kis közvéleménykutatást:
-A megkérdezettek 35%-a rendelkezik N konzollal
-A megkérdezettek 60%-a nem tudja mi az a Zelda
-A Zeldát ismerők 62,5%-a szerint szar játék
-A Zeldát nem szarnak tartók 100%-a rendelkezik N konzollal és Zeldával
-A Zeldát nem szarnak tartók 33%-a handhelden ismerte meg a játékot
-A Zeldát nem szarnak tartók 100%-a rendelkezik GameCube-balElső kérdés: hány embert kérdeztem meg

-
Sirandrish
Topikgazda
-
Weißturul
senior tag
Az a Templom legeleje ahova át akarsz ugrani az meg a Boss room...még jó hogy nem sikerül

Mellesleg örülj is mert nem tudnád megölni a Bosst
Jaaa
Akkor gondolom előbb meg kell találnom A Pörölyt és utána odamennem, ugye? -
Sirandrish
Topikgazda
Én értem a szöveget
Meg is súgta az egyik Goron, hogy az oszlopot használjam a továbbjutáshoz. Ha nem mondja tuti agyaltam volna pár percig, hogy hogyan jussak át, de így magától megcsáklyáztam az oszlopot. Az már más, hogy az ajtóhoz nem bírok átugrani
Gondolom a középen levő oszlopot kéne leeresztetni, de nem tudom még, hogy hogyan.Az a Templom legeleje ahova át akarsz ugrani az meg a Boss room...még jó hogy nem sikerül

Mellesleg örülj is mert nem tudnád megölni a Bosst
-
Weißturul
senior tag
Másnak az alapon megy mivel értik a szöveget nem úgy mint mi 10éve úgyhogy azért nagy lóvét ne tegyél rá

Én értem a szöveget
Meg is súgta az egyik Goron, hogy az oszlopot használjam a továbbjutáshoz. Ha nem mondja tuti agyaltam volna pár percig, hogy hogyan jussak át, de így magától megcsáklyáztam az oszlopot. Az már más, hogy az ajtóhoz nem bírok átugrani
Gondolom a középen levő oszlopot kéne leeresztetni, de nem tudom még, hogy hogyan. -
Sirandrish
Topikgazda
Shadow temple kész 3szívvel!

Ennyit én még nem szoptam ezzel a Bossal...talán a legegyszerübb és ki öl meg? Hát ő!
De második nekifutásra elvérzett a g*ci
Hol vagy Xuldar?
Honnan kéred majd a képet a 3szíves végigjátszásról?
-
Sirandrish
Topikgazda
Másnak az alapon megy mivel értik a szöveget nem úgy mint mi 10éve úgyhogy azért nagy lóvét ne tegyél rá

-
Sirandrish
Topikgazda
Shadow temple kész 3szívvel!

Ennyit én még nem szoptam ezzel a Bossal...talán a legegyszerübb és ki öl meg? Hát ő!
De második nekifutásra elvérzett a g*ci
-
Weißturul
senior tag
A Tűz templom nagyon faja..adjad neki

Ha jól vettem ki a Goron vezér (Darnunia? Nem emlékszem pontosan) szavaiból egy mágikus pörölyt kell megtalálni amivel legyőzheti Volvagiát, de azt is mondta, hogy szabadítsam ki addig a Goronokat amíg egyezkedik a sárkánnyal... hát van egy olyan érzésem, hogy nekem kell majd a repülő hüllő orrára koppintatom.
toturi: Á, már az elején elakadtam
Ha öcsém szándékozik abbahagyni a WoW-ozást akkor befelyezem. -
Kvelstadt
veterán
-
Sirandrish
Topikgazda
-
Weißturul
senior tag
Még egy templomot sem csináltál meg?
Még nem... nehezek. De most csinálom a Tűz templomot.
jah és meg lett a lau
-
Sirandrish
Topikgazda
-
Weißturul
senior tag
Áááá..azt ne használd.
Habár mindegy..úgy is fogod használni
Amúgy nem tudom neked mi mennyi..nekem eddig olyan 6-7órám van ebben a végigjátszásban..
Mellesleg hol jársz? Nagy korban mit csináltál meg eddig?
Egyelőre ott tartok, hogy próbálom megszerezni a lovam, megvan az a csákjaszerűség is és megtanultam a Minuet of Forest-et
Ja és piros ruciban mászkálok 
-
Sirandrish
Topikgazda
Áááá..azt ne használd.
Habár mindegy..úgy is fogod használni
Amúgy nem tudom neked mi mennyi..nekem eddig olyan 6-7órám van ebben a végigjátszásban..
Mellesleg hol jársz? Nagy korban mit csináltál meg eddig?
-
Weißturul
senior tag
Víz templom is kivégezve 3 szívvel!

Tefigyejjé: pár óra alatt te megcsináltad mindazt ami nekem napokba tellett

Nameg felfedeztem az F5 és az F7 erejét

-
Sirandrish
Topikgazda
Víz templom is kivégezve 3 szívvel!

-
Weißturul
senior tag
Kösz a háttereket

De lesz elég türelmem az tuti a WW-hez, hülye is lennék ütögetni egy elektronikai cuccot (főleg egy GameCube-ot!!!), nem vagyok lsebestyen
-
Sirandrish
Topikgazda
Erdő templom kivégezve 3 szívvel

-
Sirandrish
Topikgazda
-
Ocarina
aktív tag
Nah, hajrá hajrá

Amúgy egyedül milyen?
Mert már ezerszer gondolkodtam rajta hogy beszerzem de mindig elrettentett hogy csak többen lehet élvezni igazán..Nem rossz, de társaságban biztos, hogy sokkal jobb.
-
Sirandrish
Topikgazda
Nah, hajrá hajrá

Amúgy egyedül milyen?
Mert már ezerszer gondolkodtam rajta hogy beszerzem de mindig elrettentett hogy csak többen lehet élvezni igazán.. -
Ocarina
aktív tag
Tegnap kezdted és már vége is?
Hát Zeldát megmentettem, kaptam egy The End feliratot, szóval gondolom igen. De most nyílt egy új pálya, ami szerintem a Hyrule kastély, szóval van még mit csinálnom.
-
Sirandrish
Topikgazda
-
Ocarina
aktív tag
Na, kijátszottam a Four Swors-ot.

De, úgy látszik, van még teendő. -
Sirandrish
Topikgazda
Jó reggelt Hyrule!

toturi Jól töltötted fel csak a linkeléssel voltak problémák..én onnan bogoztam ki a linket..
-
Kvelstadt
veterán
Szar a link mester...
de mert kedves vagyok..Nah jóccakát Zeldás májerek!

kössz a technikai segítséget és ezúton hozzáfűznék még annyit hogy a képfeltöltés.hu
<<#@đä[ä]Ä|]@đ@[#{đĐđ{Đ{{}[}{>#}##{Đ>@>{>#{đä<#{}#{#{#&{#}##<>&Ä|\\!!!!
-
Sirandrish
Topikgazda
-
Sirandrish
Topikgazda
Ezen még gondolkodnom kell!
Sajnos a TP-s dungeonok már nem nagyon vannak meg..mármint a neveik..
Az OOT-ből a Spirit ami bejön meg a Fire..
Meg amit nagyon szeretek az az ICe Cavern...tudom hogy csak egy kis lyuk de mindig alig várom hogy odaérjek
-
Ocarina
aktív tag
-
Sirandrish
Topikgazda
Jóhogy emlékszem..valahol az én gépemen is megvan...
Ahogy az a 20 Zeldás háttér is amit én csináltam de szintén eltüntek.
Ebből is volt egy mésik verza amikor Link volt a jobb alsó sarokba de azis eltünt... -
Kvelstadt
veterán
Holnap szét fotoshopozom az agyam...hátha egy félperces paintmunkádat elérem 1 nap alatt

csak egy nap? jó felattad magadnak a leckét

emlékszel amúgy az n64 jelre amit a laptopodon szerkesztettem? az még megvan.
azér az nem volt piskóta kitalálni hogy legyen szabályos körző meg ilyenek nélkül.. 
-
Sirandrish
Topikgazda
-
Kvelstadt
veterán
Hát köszönöm...ha jól tudom te paintba fehér háttére cerkát használva tudsz ilyet...
De nekem csak ilyenre telik
Szerintem nem pro aki direkt erőszakol meg egy játékot..
Vajon milyen megfontolásból kezdte el szurkálni a táblát? Valószínüleg az az oka hogy a gyerek egy debil..
Negyed szívvel bombával ugrani a lyukba...gratulálok.nembaj az jó vagy te is. én se egy nap alatt lettem paintpro

-
Sirandrish
Topikgazda
Hát köszönöm...ha jól tudom te paintba fehér háttére cerkát használva tudsz ilyet...
De nekem csak ilyenre telik
Szerintem nem pro aki direkt erőszakol meg egy játékot..
Vajon milyen megfontolásból kezdte el szurkálni a táblát? Valószínüleg az az oka hogy a gyerek egy debil..
Negyed szívvel bombával ugrani a lyukba...gratulálok. -
Kvelstadt
veterán
Ha már háttér akkor ime az enyém

Nem WW-s de Zelda..én ezt használom és én csináltam PS-al..
én ilyet paint-ba szoktam csinálni pár másodperc alatt de azér ügyi vagy

-
Kvelstadt
veterán
Jelezd a gyereknek gyorsan csináljon új vidit

áh. mindig mi vagyunk a játékosok a neten meg olyan prók vannak h utána játszani is alig merek mer hozzájuk képest hurka vagyok.
jó tudni hogy a prók se olyan prók
-
Sirandrish
Topikgazda
-
Sirandrish
Topikgazda
amúgy ja.
bár amiket próbál az nekem eszemben sem volt mert mindig ara koncentráltam hogy tudom mit kell csinálni. ha elkezdtünk volna direkt azon gondolkodni h mi lenne ha az csinálnám... akkor lehet mi is kihozunk hasonlót.
egyébként volt egy ami ebbe nem volt benne. a gerudóknál a tömlöc ahova bedobnak ha meglátnak. na ott felette van egy láda amit ha széttörsz egy bazinagy rózsaszín rupi van benne. ahhoz meg fel lehet úgy jutni hogy a negyedszuves láda ami a ház tetején van ott előveszed a csákját a falhoz mész célzol akkor belelóg a csákja a falba ezáltal a fal eltűnik és a távolba látszik a láda amihez oda is tudod húzatni magad csákjával a falon keresztül.
Jelezd a gyereknek gyorsan csináljon új vidit

-
Kvelstadt
veterán
Nem tudom hogy bukkan rá ilyenekre hacsak nem direkt keresi..ketten összesen jónéhány végigjátszáson vagyunk túl és szerintem nem túlzok ha azt mondom hogy egy ilyen bugot nem találtunk.
amúgy ja.
bár amiket próbál az nekem eszemben sem volt mert mindig ara koncentráltam hogy tudom mit kell csinálni. ha elkezdtünk volna direkt azon gondolkodni h mi lenne ha az csinálnám... akkor lehet mi is kihozunk hasonlót.
egyébként volt egy ami ebbe nem volt benne. a gerudóknál a tömlöc ahova bedobnak ha meglátnak. na ott felette van egy láda amit ha széttörsz egy bazinagy rózsaszín rupi van benne. ahhoz meg fel lehet úgy jutni hogy a negyedszuves láda ami a ház tetején van ott előveszed a csákját a falhoz mész célzol akkor belelóg a csákja a falba ezáltal a fal eltűnik és a távolba látszik a láda amihez oda is tudod húzatni magad csákjával a falon keresztül.
-
Sirandrish
Topikgazda
-
Sirandrish
Topikgazda
-
Kvelstadt
veterán
-
Weißturul
senior tag
Egy jó Wind Wakeres hátteret linkelnétek, plz?
-
Weißturul
senior tag
Cel-shaded, az a lényeg
Amúgy milyen kafa már, hogy milyen időtálló nagygépen ez a technológia... -
Kvelstadt
veterán
Áá!
Tudom mit veszek! Gamecube + DS
Ezek meg majd egy idővel lecserélődnek Wii + 3DS-re 
Otthoni frontra így tudom biztosítani magamnak a minőségi Zeldát (Wind Waker) és úton-útfélen sem kel abbahagynom (Phantom Hourglass + Spirit Traks)
Ráadásul mindhárom ugyanabban az idősíkban vannak (víííz)
Ezt majd lecseréli később akkor a Wii (Twilight Princess -GameCubera drága-, Skyward Sword) és a 3DS (Ocarina of Time 3D), sőt utóbbira Metal Gear Solid is lesz 
hajrá.
de melyik 3 is van ugyanabban az idősíkban? ber lehet én tudom rosszul de a spirit tracks az szárazföldön vonatos és jóval kevesebb vizet tartalmaz mint a phantom meg a ww.
de a grafikai megvalósitása tényleg ugyan az. -
Weißturul
senior tag
Áá!
Tudom mit veszek! Gamecube + DS
Ezek meg majd egy idővel lecserélődnek Wii + 3DS-re 
Otthoni frontra így tudom biztosítani magamnak a minőségi Zeldát (Wind Waker) és úton-útfélen sem kel abbahagynom (Phantom Hourglass + Spirit Traks)
Ráadásul mindhárom ugyanabban az idősíkban vannak (víííz)
Ezt majd lecseréli később akkor a Wii (Twilight Princess -GameCubera drága-, Skyward Sword) és a 3DS (Ocarina of Time 3D), sőt utóbbira Metal Gear Solid is lesz 
-
Kvelstadt
veterán
-
Sirandrish
Topikgazda
Nah majd ha veszek egy DS-t az orrod alá tolom a PH-t mint anno a chatet..
Bár a DS hamarabb lemerül majd mint a telóm
-
Ocarina
aktív tag
-
Kvelstadt
veterán
De a PH egy tök jó Zelda...tartalmas, hosszú és kihívásokkal teli, mint bármelyik Zelda

nem azt mondom mert igen rengeteg játéknál jobb de zelda viszonylatba nekem ez így nem jött be.
mikor már nem lesz más zelda és lehetőségem is lesz rá fogok vele játszani.

-
Sirandrish
Topikgazda
-
Kvelstadt
veterán
Hééé...
Azért ne nézd le a touchos Zeldákat..
Tudod milyen király mikor a gyertyát el kell fújni meg ilyesmi..imádtam
Jah és SNES-re egy Zelda volt csak te kis butus
tökmind1 a régi zeldákra gondoltam.
nem a zeldákat nézem le hanem amit képes művelni a nintendo egy ilyen címmel.
-
Sirandrish
Topikgazda
Hééé...
Azért ne nézd le a touchos Zeldákat..
Tudod milyen király mikor a gyertyát el kell fújni meg ilyesmi..imádtam
Jah és SNES-re egy Zelda volt csak te kis butus
-
Kvelstadt
veterán
-
Weißturul
senior tag
-
Kvelstadt
veterán
A két DS-s részt hol érdemes megvenni? Mert amelyik boltokat ismerem, ott vagy nincs, vagy csak horror áron (10k) van. Van olyan bolt ahol használtan jó áron, sok DS játék van?
Vagy hagyjam a boltokat és irány az apró?Amúgy játszottam már őket, de most újra rámjött a Zeldázhatnék.

(#731) Sirandrish: Ok, akkor majd körbe nézek az aprón.

only nintendo játékoknak mindig húzós áruk van főleg a mario meg a zeldáknak.
pont néztem múlkorába hogy kezdtek lemenni a gc játék árak de ha benne van a nevébe hogy mari vagy zelda akkor az még rádobott vagy 4-5ezer ft-ot. -
Kvelstadt
veterán
na az egy fokkal jobb. bár abba is biztos rohadtul kelett az a sápadt pasas a hajójával de valamit újjitani kell. csak azzal meg az a bajom hogy only touc screen...
-
Sirandrish
Topikgazda
A két DS-s részt hol érdemes megvenni? Mert amelyik boltokat ismerem, ott vagy nincs, vagy csak horror áron (10k) van. Van olyan bolt ahol használtan jó áron, sok DS játék van?
Vagy hagyjam a boltokat és irány az apró?Amúgy játszottam már őket, de most újra rámjött a Zeldázhatnék.

-
Ocarina
aktív tag

-
Sirandrish
Topikgazda
A második kör első kanyaráig túrbózz mint a gép..ha úgy nem menne akkor maradj mögötte és az eljő jobbra kanyarnál adjá neki keményen...és meglesz.
-
Sirandrish
Topikgazda
A PH is kegyetlen jó volt.
Én is úgy álltam hozzá hogy áá táccsos...áá nem az igazi aztán már törtem ketté a DS-t mikor lemerült a rohadék
Szerintem vonat ide vagy oda a ST is jó lehet.. -
Weißturul
senior tag
van phantom hourglass is

Ocarinával kapcsolatban: sehogy se bírom legyőzni azt a rohadék farmtulajt
az első kör verseny még oké, de a második már nem megy

-
Kvelstadt
veterán
Minden N konzolra kell Zelda...
EZ törvényszerű ha el akarják adni a gépet..ha megengedhettem volna se vettem volna vonatos zeldáért ds-t.
persze ez amiatt is van hogy rühellem a touch screen-t. -
Weißturul
senior tag
Minden N konzolra kell Zelda...
EZ törvényszerű ha el akarják adni a gépet..Ezért is jött ki a megerőszakolt irányítású, de jóárasított Twilight Princess a Wii nyitányakor

-
Kvelstadt
veterán
Szerinted a Skyward mi a büdös picsát akar a világtól?
Megmutatni hogy ha valami letaszítja az Ocarinát a trónról az egy másik Zelda lesz..
Ezért készül és pont a 25. évfordulóra..az egyértelmű volt nekem h zeldát csak zelda dönthet meg. de nem minden zelda ami fénylik. pl a spirit tracks számomra akkora melléfogás a vonattal... nekem az olyan h adjunk ki egy zeldát ds-re osz legyen abból is plusz pénz.
-
Sirandrish
Topikgazda
-
Ocarina
aktív tag
De, akkor mi lett volna 3DS-re? Úgy gondolom, hogy sokan az árcsökkenés mellet, emiatt vettek 3DS-t. Ha a MM-ot adták volna ki azt nem vennék ennyire, szerintem.
-
Sirandrish
Topikgazda
Szerinted a Skyward mi a büdös picsát akar a világtól?
Megmutatni hogy ha valami letaszítja az Ocarinát a trónról az egy másik Zelda lesz..
Ezért készül és pont a 25. évfordulóra.. -
Kvelstadt
veterán
sztem is jó de én amondó vagyok hogy miért nem csinálták meg mindenidők zeldáját nagy konzolra aza wii-re olyan grafikával amit csak elbír a wii? mégnagyobbat durrant volna és ésszerübb is lett vna + 25évfordulón kidobják és paff világsiker az ocarina megint.
-
Ocarina
aktív tag
-
Kvelstadt
veterán
-
ldave
félisten
-
Ocarina
aktív tag
Szeressük az ilyen emberkéket!

GC-n tolod a FS-t?Nem, a Gameboy-os verziót tolom DS-en. Ami ugye ingyen elérhető.
(#715) toturi: Sajna nincs kivel, de lehet egyedül is tolni.

-
Kvelstadt
veterán
-
Sirandrish
Topikgazda
-
Ocarina
aktív tag
Áááá! Megtaláltam a PH legjobb topikját.

És, hogy ne legyen teljesen off:Four Swords-t most kezdem, kíváncsi vagyok. Amúgy nyolcadik Zelda játékom, szóval van már egy kis tapasztalatom.
De még van pótolni valóm is bőven. -
Kvelstadt
veterán
asse tom h kell cikket irni.
-
Sirandrish
Topikgazda
-
Weißturul
senior tag
Miért ne lenne? Van "Játékok" kategória is.
Otthon se vagyok...
-
Sirandrish
Topikgazda
-
Weißturul
senior tag
A WW-ről még anno akartam de mivel az Ocarinás cikket is alig alig olvasták így nem fektettem bele energiát..
szerl: akkor csinálom egyedül..a verseny indul...MOST!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
de neked akkor is előnyöd van

-minimum ötször végigtoltad
-megvannekem még nincs meg, addig nem is lesz amíg ki nem tolom az ocarinát
miért nem logoutra írod?
-
Sirandrish
Topikgazda
Mondjuk valóban vérszegény az amatőr alkotások részlege...
De ti annyi más Zeldával játszottatok (MM, TP), ezekről kéne egy szösszenetet összedobnotok
Nekem a WW lesz az első dobozos Zeldám, na (hacsak addig nem veszek N64-et).szerk.: ketten naná, hogy gyorsabban összerakjátok, főleg, mert nem egyszer végigtoltátok...
A WW-ről még anno akartam de mivel az Ocarinás cikket is alig alig olvasták így nem fektettem bele energiát..
szerl: akkor csinálom egyedül..a verseny indul...MOST!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Weißturul
senior tag
Nem hinném hogy bárkinek is fizikai fájdalmat okozna ha 2 Wind Wakeres cikk is megjelenne a Gamepodon , de rendben..nem írok semmitsenem !

Mondjuk valóban vérszegény az amatőr alkotások részlege...
De ti annyi más Zeldával játszottatok (MM, TP), ezekről kéne egy szösszenetet összedobnotok
Nekem a WW lesz az első dobozos Zeldám, na (hacsak addig nem veszek N64-et).szerk.: ketten naná, hogy gyorsabban összerakjátok, főleg, mert nem egyszer végigtoltátok...
-
Sirandrish
Topikgazda
-
Kvelstadt
veterán
Gondolkodtam rajta de szerintem nem...
De lehet Toturit meggyőzöm osztán ketten összehozunk valamit
hallod írni kéne egy ww cikket ha már turul ennyire nem akar

-
Sirandrish
Topikgazda
-
Weißturul
senior tag
Gondolkodtam rajta de szerintem nem...
De lehet Toturit meggyőzöm osztán ketten összehozunk valamit
De ha lehet ne Wind Waker legyen! Azt én szeressek írolni

-
Sirandrish
Topikgazda
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Formula-1
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Battlefield 6
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Yettel topik
- Az öregebb iPhone-okat felgyorsítja majd az iOS 27, ígéri az Apple
- További aktív témák...
- Hibás első generációs,modolható, nem patchelt LCD Nintendo Switch + dokkoló, hori split kontroller
- ASUS ROG Ally Z1 Extreme 16GB + 1TB WD Black + Garancia 2026.11.02 + Dock
- Playstation Portal Black (4 hónapos!) + tok eladó!
- Nintendo Switch 2 full dobozos 2028.04.28.Konzolvilág jótállás
- Steam Deck LCD 512GB Megkímélt, minden tartozékkal
- LG SMART 32SR50F-W IPS Monitor! 1920x1080 / 8ms / 60hz
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- GAMER PC! Ryzen 5600 / RTX 3060 12GB / A520M / 16GB DDR4 / 512GB NVMe!
- Érintőkijelzős Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 10 - 27% ÁFÁS (0332)
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest

Akkor gondolom előbb meg kell találnom A Pörölyt és utána odamennem, ugye?

az első kör verseny még oké, de a második már nem megy

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)