- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- Meggyi001: Egy olcsó vállfás megoldás a pólóimnak...
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Minden játéknak van története. Azonban csak egyetlen egynek legendás... A legenda mindig visszatér!!! - The Legend of Zelda 1986 - Egy év amelyre minden Nintendo fan szíve összerezzen. Ebben az évben jelent meg The Legend of Zelda amely Mario mellett a Nintendo 2. legsikeresebb sorozata. Főhőse Link, egy Hylian, akinek minden részben akad problémája a gonosszal, de ő mindig győzedelmeskedik mindenki örömére. Eddig 17 Zelda játék jelent meg, de a sorozat nem szakad meg. A Twilight Princess az eddig verhetetlen Ocarina of Time nyomdokain haladva próbálta letaszítani ot a trónról a Világ Legjobb Játéka címért! A most megjelenő Skyward Sword is e célból készült...vajon sikerül neki? Beszéljünk erről! Beszéljünk arról miért tartjuk Linket az egyik legcoolabb játékkarakternek, hogy milyen nagyszerü elme Shigeru Miyamoto, mindenről beszéljünk, de egy biztos: A Zelda a Legjobb!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
válasz
Sirandrish #3030 üzenetére
Az eddigi legrövidebb rész volt...
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
válasz
Sirandrish #2405 üzenetére
Jelenleg március 4.
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
A Gamexplain kivesézte a tíz másodperces Wii U Zelda trailert kilenc percben.
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
Sejtettem, hogy nem kell majd sokat várni a leb@sz#sra...
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
Ha már Kakariko Village: elkészült az UE4-változat
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
válasz
james001 #2099 üzenetére
NX még be sincs mutatva, nemhogy megjelenési dátuma lenne. Maga az NX is egy fejlesztői kódnév, még a valódi nevet sem lehet tudni. Valószerűtlennek tartom, hogy egy ennyi éve fejlesztett játékot még másfél-két évig halogassanak egy eljövendő platform kedvéért. Miyamoto és Aonuma is azt állítják, Wii U-ra fejlesztik az új részt.
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
válasz
Sirandrish #1948 üzenetére
Akkor nem mentél nagyon messzire. Egy laza délutáni séta.
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
válasz
Sirandrish #1945 üzenetére
Nem mutattak belőle semmit, csak külön interjúban erősítették meg, hogy jön majd valamikor jövőre.
Szerk.: hová költöztél?
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
válasz
Sirandrish #1920 üzenetére
Mariózott a szerencsétlen...
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
válasz
Sirandrish #1893 üzenetére
Gondolom az alkotói keménymag ugyanaz a pár ember, így nem csoda a hasonlóság.
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
válasz
Sirandrish #1886 üzenetére
Mondjuk ha az év első felében adnák ki, akkor enyhíteni tudnának jövőre a szokásossá vált év eleji pangáson. De karácsonyra viszont valamit hozniuk kell helyette.
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
válasz
Sirandrish #1862 üzenetére
Jópofa. Gondolom, akkor te is a nyíregyházi LEGO-nál kötöttél ki.
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
Figyelem, újabb önreklám következik: Zelda II: The Adventure of Link játékbemutató
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
válasz
Sirandrish #1753 üzenetére
Gondolom, te is így nézted már, mire leadták.
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
(ez itt a reklám helye) Legfrissebb LOGOUT-os szösszenetem:
Ahol a kaland elkezdődött - The legend of Zelda (1986) játékbemutató
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
válasz
Sirandrish #1587 üzenetére
Az ezüst-fekete XL mellett ez a gép néz ki a legjobban.
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
válasz
Sirandrish #1551 üzenetére
Most néztem meg pár perccel ezelőtt 3ds-en, fenn az eShopban a videó 3D változata. Nekem nagyon tetszik ez a régies látványvilág, csak nem tudom, mennyire lesz zavaró a szintek közt ugrándozni. Még ami bizarr nekem, ez a falonjárás, ettől picit tartok.
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
válasz
Sirandrish #1544 üzenetére
Bocsi, nem szeretném teleszemetelni a fórumot, de Deviantart-on nagyon szép 'master sword'-képeket találtam. Talán ez az egyik legszebb.
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
válasz
Sirandrish #1542 üzenetére
Nekem az Ocarinában a kedvenc helyszínem az Idő Temploma volt, ahol ugye Linkkel előre-vissza tudtunk utazni az időben. Nagyon tetszett a letisztult, minimalista belső dizájn, de főleg az, ahogy a csarnok közepén ott volt az emelvény, ahová a kardot kellett beszúrni, az ablakokon átszüremlő fény pedig igazi misztikus hangulatot adott hozzá. Ha egyetlen meghatározó képet kellene kiemelnem a játékból, akkor ez volna az.
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
válasz
Sirandrish #1540 üzenetére
A színes tetkókról nekem sincs nagy véleményem, úgy néznek ki vele az emberek, mintha leöntötték volna őket egy vödör festékkel. Sokkal letisztultabb a hagyományos egyszínű szerintem is.
Szerk.: vehették volna az ábrát 20-30%-kal kisebbre, így aránytalanul nagynak tűnik az illető karjához képest.
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
válasz
Sirandrish #1538 üzenetére
Sok helyen látom, hogy a triforce eredeti 'erő-bölcsesség-bátorság' jelentését tetováltatják a szimbólum közelébe. Egyébiránt jogosan, mert eredetileg - a játék szerint - is ezt az üzenetet hordozza. Az Ocarinában mutatták azt a három istenséget, akik megalkották, a játékban nincs ezeknek valamilyen ál-ősi nyelve? Mert akkor kézenfekvő lenne ezen a nyelven kiírni, ha van ehhez tartozó írás.
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
válasz
Sirandrish #1536 üzenetére
Tudom jól, hogy Zelda-őrült vagy, csak én a képi szimbolikákat nagyobb előnyben részesítem. Egy szimbólum sokszor bírhat több jelentésárnyalattal, míg a szöveg egy elég egzakt dolog. Valamennyire én is ismertem a Zeldát, de azt például nem tudtam eddig, hogy saját írásrendszert is alkottak hozzá (illetve nem tűnt fel). Viszont a háromszögek és a jellegzetes kard motívumaira rögtön ráismertem magam is. Ennél fogva nagyobb lehet a 'cool-faktora' (hogy divatos kifejezéssel éljek), ha egy magamfajta földi halandó szeme is megakad rajta. Az önkifejezés az mondjuk másabb tészta, azt csak Te tudod eldönteni, mi a jó neked, mások nem. Természetesen nem szerettelek volna lebeszélni semmiről, meg persze rábeszélni sem, csak egy vélemény volt.
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
válasz
Sirandrish #1533 üzenetére
Szerintem ezeknek az "ősi" nyelveknek egyike sem régebbi 15-20 évesnél... Ha ősit akarsz, és nem valami mű vackot, még mindig ott a jó öreg rovásírásunk. Amúgy mindettől független az a véleményem, hogy 'olvashatatlan' írást (kínait, japánt, meg mindenféle sznobkodást) értelmetlen feltetoválni, mert ha nem ad át semmilyen üzenetet a külvilágnak, csak egy üres, öncélú dolog marad. Inkább ábratetkó, a fentebb belinkelt kardos elég jól néz ki.
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
válasz
Sirandrish #1515 üzenetére
Itt még bele is tudsz lapozgatni.
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
Szép kiadvány, de nekem nem jelent annyit ez az univerzum, hogy beruházzak rá. Hirtelenjében egyetlen hasonló kezdeményezés jut csak eszembe, amit egy lapon lehet vele említeni: Peter Jackson és stábja amilyen aprólékos részletességgel, fizikai formában megalkották a Gyűrűk Ura világát. Nekem a gyűjtői DVD-ken van meg rengeteg anyag, de kiadták ők is artbook formában. A Zelda játékok és a Gyűrűk Ura szimfonikus zenéi pedig szintén ott vannak a szeren.
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
Találtam egy rajongói videót, amiben egy fiktív irányítási rendszert mutat be az emberünk a Zelda WW remake esetében. Alapvetően a táblakontrollert használja, de a wiimote is előkerül. Csak egy elképzelés, nem hivatalos N videó.
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
válasz
Sirandrish #1505 üzenetére
Elég drágák, én a helyedben megvárnám a nyári ráncfelvarrást, +egy esetleges árcsökkentést. Persze ha csak nem akarsz mindenáron olyan játékokkal játszani, amik még ősz előtt kijönnek.
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
Pont karácsonyra vittem végig az Ocarinát. Nagyjából azt kaptam, amire számítottam, sőt még pozitív irányban is csalódtam. A grafikája nagyon jó lett, az eredeti játék ehhez képest - videók alapján - teljesen fakónak, élettelennek hat. A történet ugyan végtelenül sablonos, de a részleteket olyan szépen kidolgozták, hogy az ember mégis beleszeret. Két komolyabb hibája azért van, amit felróhatok neki.
Egyrészt az irányíthatósággal gyűlt meg a bajom, részint mert csak analóg kart kezel a játék, nagyrészt viszont a túlzott automatizálásból fakadó buktatók miatt. Sokszor pl. nem tudta eldönteni csóri gyerek a peremeken, hogy akkor ugorjon, vagy másszon inkább
... De ami nagyon idegesítő, a bénábbnál bénább kameramozgások, amik sokszor mindent mutatnak, csak amit kellene látnom, azt nem. Az volt a csúcs, mikor akkurátusan célzok az íjjal, a szörny rátapos egy kapcsolóra, felsiklik a rács mögöttem, a program pedig rögtön odakapja a kamerát (hűha, most aztán felnyílt a rács!
), de ott is hagyja - a szörny meg azt csinál mögöttem, amit úri kedve diktál...
A másik fekete bárány a szopatások voltak, amiknek a továbbjutás érdekében muszáj voltam alávetnem magam. Nem a rejtvényekről, puzzle-jellegű dolgokról beszélek, mert azokat hosszabb-rövidebb idő alatt kitalálja az ember, sőt sok esetben már előre láttam, mit kell csinálni (kb. a játék közepétől, mikor már ráéreztem a készítők agymenetére - korábban nem Zeldáztam), hanem olyan dolgokról, amik feleslegesen keserítik csak a játékélményt. Ilyen, amikor kb tudod, mit kell tenned, de ha nem pontosan úgy teszed, ahogy a készítő gondolta, akkor puffneki. Zenélhettem én a nagytesónak napestig az ajtaja előtt, hogy beengedjen, mire a kőben meglestem, hogy egy lépéssel hátrébb, a szőnyegen állva kellett volna okarinázni... Ami itt a csúcs volt, hogy egy tolható blokk tetejére nem tudtam felmászni. 110% voltam benne biztos, hogy fel kell valahogy, mert más út már nem vitt előre, mindent végig jártam. De csak tolni engedte, felmászni rá nem, bármilyen szögben álltam is mellé. Megnéztem a követ, az is mutatta, hogy másszak fel. Hurrá. Visszakászálódtam a labirintusba, továbbra sem engedte. WTF, programhiba
Go to Zeldadungeon. '...Hehe, cibáld oda a tömböt, hehe, mássz rá föl,...' Pfff... Már nagyon eltökélt voltam, és már ugye biztosan jó helyen is kotorásztam, így csakazért is addig akartam a gyereket nyüstölni, amíg fel nem mászik arra a tömbre (a fenti pár sorba úgy két nap krónikáját tömörítettem bele). Na az volt a nyitja a dolognak , hogy ha nekimegy a kölök a tömbnek, akkor a program nagyvonalúan felajánlja, hogy ellöködhetem valamerre. Ilyenkor viszont semmit nem szabad csinálni, csak tovább lépkedni egyhelyben, és akkor pár másodperc múlva felkínálja végre a mászást is, mint opciót... Bevallom, világéletben gyűlöltem az automatikát, mikor egy gép, vagy program akarta megmondani nekem, mit akarok, és sajnos nem a szépséges Zelda lesz az, aki kigyógyít ebből a perverz bajomból...
Technikailag az tetszett nagyon a játékban, hogy mindent, ami nem kívánkozik a 3d képernyőre, azt átpakolták az alsó érintőre. Nem kell szíveket, tárgyakat, térképeket bámulni, amik a vége felé már kitakarják előled a fele hátteret, hanem okosan-ügyesen kettéosztották a játékot, kihasználva a duál képernyős rendszert. Előre látom, hogy a Wii U verzió is ezt a módszert követi majd - és helyesen. A Nintendo szerint nem kell ugyan a Zelda-techdemó szintjét várni a következő játéktól, de az biztos, hogy azt nem fogom már kihagyni. Régebbi részekkel már nem hiszem, hogy játszani fogok (talán a két Wii-re megjelent kivétel lesz), de tényleg elég szórakoztató ez a zeldázás, mégha nem is lopta be a szívembe magát annnyira, mint a jó öreg Mario
. Hozzáteszem, lehet hogy tizenéve még más lett volna a hatás...
Új hozzászólás Aktív témák
- Retroid pocket 5
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Hori Racing Wheel Overdrive
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest