- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Minden játéknak van története. Azonban csak egyetlen egynek legendás... A legenda mindig visszatér!!! - The Legend of Zelda 1986 - Egy év amelyre minden Nintendo fan szíve összerezzen. Ebben az évben jelent meg The Legend of Zelda amely Mario mellett a Nintendo 2. legsikeresebb sorozata. Főhőse Link, egy Hylian, akinek minden részben akad problémája a gonosszal, de ő mindig győzedelmeskedik mindenki örömére. Eddig 17 Zelda játék jelent meg, de a sorozat nem szakad meg. A Twilight Princess az eddig verhetetlen Ocarina of Time nyomdokain haladva próbálta letaszítani ot a trónról a Világ Legjobb Játéka címért! A most megjelenő Skyward Sword is e célból készült...vajon sikerül neki? Beszéljünk erről! Beszéljünk arról miért tartjuk Linket az egyik legcoolabb játékkarakternek, hogy milyen nagyszerü elme Shigeru Miyamoto, mindenről beszéljünk, de egy biztos: A Zelda a Legjobb!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sn[4k3]
senior tag
Sziasztok!
Nem tudom, hogy jó helyre írok, de tudjátok, hogy honnan/kitől lenne érdemes Wind Wakert vennem? Ahol eddig láttam ott aranyárban mérték, nem tudom, hogy tízezer forintot megérne-e.Megnéztem a hivatalos idővonalat és valahogy nem vágom a "Hero Succesful" utáni elágazást
-
Sirpi
senior tag
-
ldave
félisten
Zeldában gazdag új évet mindenkinek, holnap tuti előveszem kicsit Skyward-ot, jól induljon az év
-
Ocarina
aktív tag
Hivatalos idővonalat láttátok már?
-
30z.Samu
titán
válasz
Sirandrish #1391 üzenetére
Lényeg, hogy hatalmas sorozat.
-
30z.Samu
titán
válasz
Sirandrish #1389 üzenetére
Kimaradt egy "the"?
*pisztolyt teszi a szájába*
-
30z.Samu
titán
Mekkora sorozat!
Bár én csak a Link of Past-tal játszottam sokat, a többihez sajnos nem volt szerencsém.
-
Sirpi
senior tag
válasz
Sirandrish #1379 üzenetére
Én nem pihentetem, csak eddig nem volt időm írni.
Képzeljétek, milyen feleségem van: megvette nekem a Skyward Sword-öt karácsonyra
Azóta 2 este tudtam vele játszani, az első dungeon vége felé vagyok, és nagyon tetszik. Az ellenfelek szerintem keményebbek, mint a TP elején. Egyelőre ennyi, ha messzebb jutok, majd még jön részletesebb értékelés. -
Weißturul
senior tag
Hali skacok!
Nyahh jó sokáig volt "jobb dolgom"
Előszöris: Ocarinát abbahagytam mert kikészített a zöld templom és a házörzőpitbullok inkább lövöldékbe vezettem le a feszkót.
Másodszor: bátyám vett egy GameCube-ot viszont Zeldát nem vett ráÁllandóan Metroidozik de ahhoz se enged oda... csak TimeSplittersezni tudunk ketten.
Ojan nagyon nem pörgött a topic -
misuti
tag
A Skyward sword limited kiadásához jár a remote-hoz csuklópánt és szilikon tok is?
-
ldave
félisten
Wii U ha minden igaz jövő karácsony, annyit mondtak hogy a végleges gépet a 2012-es E3-on fogják bemutatni.
Amúgy nem hiszem, hogy 3DS-re olyan Zelda jönne mint a 2 DS-es rész, mivel azok teljesen érintőkijelzős irányítással voltak, a 3DS-en meg a felső képé a főszerep, amit lehet tapizni, de ujjlenyomat gyűjtésen kívül másra nem jó
-
Ocarina
aktív tag
válasz
Sirandrish #1372 üzenetére
Szerintem "csak" a 3DS-es Zeldába segít be a Retro. Wii U-ra, remélem nyitócímnek, a Nintendo maga csinálja.
3DS-re olyan Zeldát várok, mint a két DS-es rész. Wii U-ra pedig egy sötétebb hangulatú, TP-hez hasonló játékra számítok.
Wii U-nak van már megjelenési dátuma? Vagy csak annyi, hogy 2012? -
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #1370 üzenetére
Lejtmenetről én se beszéltem, csak azt mondom én örülök neki, ha a Retro készít egy Zelda epizódot, az se baj, ha nem "főrész" lesz, hanem mondjuk csak egy mellékszál. Ha jól tudom akkor Gameboy Color-os Zeldákat a Capcom-al együtt csinálták, szóval nem ez lenne az első ilyen eset.
-
Sirandrish
Topikgazda
Hát nem tudom.
Azért a Zelda eddig nem mutatott lejtmenetet szerintem.
Nézzük csak a 3D-s részeket.
Ocarina, nah az mindent ütött és azóta is a legjobb...aztán jött az MM, ami sokak szerint még jobb volt mint az Ocarina, bár ugye sokaknak nagyon nehéz is volt. Majd a Wind Waker ami ugyan kicsit más lett de ettől még marha jó. Szerintem az azért lett Cel Shaded meg könnyebb a többinél mert nem mertek ellenfelet csinálni az Ocarinának mivel az igen csak magasra tette a mércét.
Aztán jött a TP ami szintén annyi újdonságot hozott hogy a világ álla leesett...akkor megint jött hogy hu ezt nem lehet már hova fejleszteni erre BUMM, SS...ami megint csak odabaszott.
Szóval én azt mondom hogy valóban nehéz überelni 1-1 elődöt de ha valaki akkor a Nintendo meg tudja csinálni...szerintem bizonyították már az állításomat. -
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #1368 üzenetére
Érdekes téma, szerintem a Skyward Sword-al elérte a Zelda a jelenlegi a határait, ennél jobbat ebben a stílusban nem hiszem, hogy lehetne alkotni. Egy 25 éves játékstílusről beszélünk, ami annak idején forradalmasította a kalandjátékokat, majd később a 3D-s játékok alapkoncepcióját fektette le, most pedig megmutatta, hogyan is kell mozgásirányítással igazán újat alkotni.
Egy új fejlesztőcsapat sokat adhat hozzá a Zeldához, és a Retroban teljesen meg lehet bízni, bár ha tippelnem kéne ők most egy Wii U-s Metroid Prime HD-t készítenek. -
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #1366 üzenetére
Retro nem teljesen külsős cég, és az eddigi játékaik alapján jobb kézbe nem is adhatnák. Prime-ból csak a 3-al játszottam, meg ugye az új Donkey Kong-ot ők csinálták. Szóval ha nem a belsős csapat csinálja, akkor a Retro a legjobb választás.
Approved -
Zigur
senior tag
Van egy új hír, Miyamoto szerint elképzelhető hogy a következő Zeldát a Retro Studios-la csinálják. A Metroid Prime-hoz nagyon jól nyúlt ez a csapat, szerintem a Zelda is érdekes lenne tőlük.
-
ldave
félisten
-
Sirandrish
Topikgazda
Nah ha minden igaz sikerül szereznem egy DS Lite-ot úgyhogy lesz egy kis Link to the Past, Minish Cap, Phantom Hourglass ás persze Spirit Tracks is
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #1357 üzenetére
Végén vagyok, utolsó dungeon.ban, csak most ps3-ff13 kicsit beszippantott, majd hétvégén befejezem.
-
Sirandrish
Topikgazda
Nah mizu erre?
Sehun senki? Ha már nagyon nem SS-eztek skacok akkor adok egy címet..küldjétek el bátran míg én is végigjátszom..ne porosodjon otthon a masina játékostul -
Ocarina
aktív tag
Na, mától megint Zelda. Az első, NES-es.
Club Nintendo-n összegyűlt annyi csillagom, hogy legyen 500 Wii pontom, így megvettem a Wii Shop-ból.
-
ldave
félisten
Spoiler
Tegnap megcsináltam a vizes részt Faron Woods-ben, hát végére már elég belejöttem az úszásba. Utána meg jött a Skyloft-os trial, na ez jó nehéz volt, Fi már azt mondta, lehet mégse én vagyok a legendák hőse, annyit buktam
Tényleg, Fehérsólyom barátunk jól eltünt.
-
ldave
félisten
Tegnap este csak legyőztem ezt a tüskést, hát megszenvedtem vele... mondjuk nem esett le elsőre, hogy mozgatni is lehet körbe az ágyút, azután másodikra lement
Erre megint elküld az egyik npc, hogy bizonyítsam hős voltomat, na, ha ez a Fallout lett volna, akkor lenyomtam volna a kardomat a torkán
Amúgy PS3-re tudtok ajánlani valami Zelda-szerű játékot? A Dark Souls-al szemezgetek így elsőre, bár azt írják nem egy egyszerű menet.
-
ldave
félisten
Megpróbáltam ma minden egyebet csinálni, csak ne kelljen a tüskéssel harcolni, de már 2 küldi is odaküld, most már muszáj lesz mennem, de majd csak holnap, addig még erőt gyűjtök
Spolier
Ez a vulkános rész a cuccok nélkül nagyon jó volt, meg a timeshift köves vonatozás is, nem semmi, hogy még így a vége-felé is simán ad új dolgokat. -
ldave
félisten
válasz
Ocarina #1344 üzenetére
Hát nagyon meg vagyok most lőve ilyen szempontból, kéne a 3DS is a Mario bundle kiadás, meg egy PS3-at is tervezek (2 játékom már van is hozzá, de gép még nincs
). Lehet megnézem Saturn-ban ezt a 0% thm-es cuccot és veszek ott egy PS3-at, 576-ból pedig egy Ice White 3DS-t...
-
Ocarina
aktív tag
válasz
Sirandrish #1343 üzenetére
45 óra 32 perc.
De van még mit csinálni.(#1342) ldave: Super Mario Land 3D-t a héten veszem meg, nagyon várom.
-
ldave
félisten
Na, amcsik a Skyward Sword-ból 535 ezret vittek haza az első héten, ezzel a legsikeresebben nyitó Zelda lett az USA-ban.
Emelett a Super Mario 3D Land is már félmillió felett van, most jön pedig a Mario Kart 7, legjobb karácsonya előtt áll a Nintendo? -
Ocarina
aktív tag
Hát véget ért.
<így érzek most kb.
-
Ocarina
aktív tag
Spoiler
Igen, azzal én is sokat szívtam, leginkább a repülős részével. A sérthetetlenségi ital, meg nem ad sérthetetlenséget, csak kevésbé sérülsz.
A Song of Hero összegyűjtése nagyon tetszett, főleg a második része.
Eddig kb. 5-ször próbáltam a főboss-t legyőzni, de egyszerűen lehetetlen. 16 szívem van, 3 üvegem, 2-ben piros lötty, ami 8 szívet ad vissza, amit akartam fejleszteni, de nem találtam bogarat. Plusz van egy üveg sérthetetlenséget adó löttyöm is. Egyszerűen nem tudom úgy eltalálni, hogy ne ütne vissza. Fi sem mond semmi használhatót. -
ldave
félisten
válasz
Ocarina #1328 üzenetére
Spoiler:
Tegnap este eljutottam én is a 3. tüskés csatáig, de már nem volt erőm hozzá, elsőre pedig nem is ment, ráment a palackba zárt tündérkém is pedig. Lehet kéne venni egy sérthetetlenség italt hozzá
Az előtte lévő boss nagyon vicces volt, bár eltartott egy darabig míg rájöttem mit is kéne -
ldave
félisten
Na kérem, így kell Zeldázni
-
Ocarina
aktív tag
44 óra 40 perc.
Kb. még 20 perc a boss-ra, és meg is lesz a 45 óra. -
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #1330 üzenetére
37 óránál tartok, kicsivel Ocarina mögött a sztorival.
-
Ocarina
aktív tag
válasz
Sirandrish #1330 üzenetére
38 óra 2 perc.
Szerintem 45 óra biztos lesz. -
Sirandrish
Topikgazda
Mennyi gametime van már a SS-ben srácok?
-
Ocarina
aktív tag
válasz
Ocarina #1328 üzenetére
Spoiler
Mondjuk a lepecsételés nagyon tetszik.
Már akartam kérdezni, nem lehet valahogy egy kistérképet kirakni? Zavar, hogy mindig be kell lépni a térképhez.
Ja, és találtam helyet ahol lehet venni kincseket. Éjszaka Skyloft-ban a barlangban kell hárfázni, ahol a pillangók vannak és ott a szobor árul pár dolgot. -
Ocarina
aktív tag
Spoiler
Harmadjára már kezd unalmas lenni a tüskés szörny.
Hat szivet már levett, és még csak egy lábát vertem szét. -
-
ldave
félisten
-
Ocarina
aktív tag
Spoiler
Nekem is nagyon tetszett a time shift-es rész. Most csináltam meg a harmadik próbát, érdekes, hogy ez sikerült elsőre is, a többi pedig nem. Amúgy lehet valahol venni kincseket, amik a fejlesztéskhez kellenek? Mert van amiből már 20+ van, és van olyan amiből alig találni.
-
meg hányszor megöltem újra azt a boss bikát hogy megtudjam csinálni az utána lévő küldetééseket amik a bika halála utáni dolgok elérésvel lehetséges.
de már alapból az hogy végre kiolvasztom az egész helyet ami kurvajó csak átmeneti mert előbb útóbb újra első napra kell menni és újra minden jeges havas.. szélmalomharc... kellemes -
xuldar
addikt
válasz
Sirandrish #1312 üzenetére
Bezzeg a Majorában a jégtemplom, vagy mi. Ott is goronok vannak ugye, de az a főterem halálra idegesített.
-
-
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish #1310 üzenetére
Hátigen... nekem az erdőtemplom nem jött be, elsőre bonyolult volt, inkább eljátszottam a Bolero of Fire-t oszt kész
A Minuet of Forestet is ezekután egyszer daloltam el, hogy menjek tündért fogni
Ajh, de játszhatnékom van már
-
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish #1308 üzenetére
Aaah, jó tudni
bár így is kikerültem őket eddigis
-
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish #1306 üzenetére
Azt meg hogy? Neked cshárdzsolnak oszt kifekszel...
-
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish #1304 üzenetére
És akkor már házörzőpitbullok fogják megkeseríteni az odajutásod...
Nameg a főbuksi a végén
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo IV
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Samsung Galaxy Buds3 - vissza a kályhaezüsthöz
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Linux kezdőknek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Oled okosított (CFW), kiegészítőkkel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- PSN ( Playstation Network) ajándékkártya
- Nintendo Switch Pro Controller (18000 Ft / db)
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest