Hirdetés
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- talmida: My Art II.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Met: Metallica: M72 World Tour
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
-
LOGOUT
Minden játéknak van története. Azonban csak egyetlen egynek legendás... A legenda mindig visszatér!!! - The Legend of Zelda 1986 - Egy év amelyre minden Nintendo fan szíve összerezzen. Ebben az évben jelent meg The Legend of Zelda amely Mario mellett a Nintendo 2. legsikeresebb sorozata. Főhőse Link, egy Hylian, akinek minden részben akad problémája a gonosszal, de ő mindig győzedelmeskedik mindenki örömére. Eddig 17 Zelda játék jelent meg, de a sorozat nem szakad meg. A Twilight Princess az eddig verhetetlen Ocarina of Time nyomdokain haladva próbálta letaszítani ot a trónról a Világ Legjobb Játéka címért! A most megjelenő Skyward Sword is e célból készült...vajon sikerül neki? Beszéljünk erről! Beszéljünk arról miért tartjuk Linket az egyik legcoolabb játékkarakternek, hogy milyen nagyszerü elme Shigeru Miyamoto, mindenről beszéljünk, de egy biztos: A Zelda a Legjobb!
Új hozzászólás Aktív témák
-
xuldar
addikt
válasz
Adam_Shepard
üzenetére
Linket kérünk, honnan és mennyiért

-
xuldar
addikt
Különben rájött már valaki, miért Breath of the Wild lett az alcím?
-
xuldar
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Van, aki ezzel a "problémával" élete végéig együtt tud élni
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
xuldar
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nem, de nagyon-nagyon közel jársz hozzá

-
xuldar
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Tudsz adni valami infót erről a nehezebb fokozatról? Konkrétan mit takar? Több enemy, több hp-val? Gondolom, a játékmenethez nem nyúlnak hozzá.
-
xuldar
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nem szereted a természetet?
-
xuldar
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
De ettől még igaz

-
xuldar
addikt
-
xuldar
addikt
válasz
Ganz-[HUN]
üzenetére
A kút egy apró, egyszintes mellékküldetés. Könnyű és rövid. A water temple 6x hosszabb és nehezebb.
-
xuldar
addikt
válasz
Ganz-[HUN]
üzenetére
Utóbbi.
-
xuldar
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Mondjuk miután megvannak az időlassító és gyorsító dalok, máris kevésbé fog idegesíteni.
-
xuldar
addikt
válasz
Ganz-[HUN]
üzenetére
Nem arra gondolt, hanem hogy ha lejárt a 3 nap és nem értél a végére valaminek (nem értél el checkpointot), akkor kezdheted elölről az egészet.
-
xuldar
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
A nézése nagyon, de a járását meg a csípőjének a ringását sajnos nem látom. Különben lehet, szerelem lenne első látásra

-
xuldar
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Fene ízlésed van

-
xuldar
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Meg ha Lens of Truth-szal beszélsz a kövekkel, érdekes/érdektelen infókat mondanak.
-
xuldar
addikt
válasz
james001
üzenetére
Pedig nagyon egyszerűen és gyorsan végig lehet vinni a játékot, még 23 perc sincs

-
xuldar
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
1 pizzaszelet csak 1 szívet tölt? Meg se érte megtalálni

-
xuldar
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Mi ez? Fogpiszkálókészlet?

-
xuldar
addikt
Lehet, hogy megvárják az új Zeldával az új konzolt, a Wii U-t pedig hagyják eltűnni a süllyesztőben? Nem lennék meglepve. Mivel várhatóan jobban fog fogyni már csak a potenciális portok miatt is az új konzol, az emberek pedig biztosan nem vesznek egy aktuális mellé egy elavult konzolt is ugyanattól a cégtől. Kezd összeállni a kép, miért csúszik az új Zelda. Ezzel a Wii U lenne az első generáció, amire nem jön saját Zelda?
-
xuldar
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ez de beteg

-
xuldar
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Én egyenesen rettegek

-
xuldar
addikt
-
xuldar
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Rendben. Igazam volt
-
xuldar
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Szerintem egyértelműen a TP-re gondolt. Hány zelda címében szerepel "w", ráadásul pont "p" után? Nem lovagoljunk már egy betűn, mikor evidens, miről volt szó, csak "elírta"

-
xuldar
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
A Twilightot, amit az eggyel előtte lévő hozzászólásban említett, hogy beszerezte..... Biztosan elfáradtál már 16:00-ra

-
xuldar
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Milyen másik topik?

-
xuldar
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére

-
xuldar
addikt
válasz
Liquid Snake
üzenetére
Igen, az ábra szerint van olyan idővonal, ahol Link nem tudta lenyomni Ganont. ami nekem is fura, az Ocarina szerint már nála volt a Triforce of Power, amikor száműzték a Sacred Landre (ez az Ocarina vége), és ezért nem tudták megölni.
A LttP-ban ismét Ganon a főköcsög, de az ebben a részben mesélt sztori szerint a Golden Landen találta meg a Triforce-ot, emiatt a a Golden Land átalakult Dark World-dé. Plusz furcsaság, hogy amikor kijött a Link's awakening, úgy reklámozták, hogy a sztori közvetlenül a LttP után veszi fel a fonalat, erre ezen az ábrán közéjük ékelődnek az Oracle részek. A WW-t egyébként tervezem, hogy végigtolom, mert mindig is érdekelt a hozzá kötődő sztori, és bár külsőre nem tetszett annyira, rengetegen dícsérték. Annyira rossz azért nem lehet
A TP egyébként nagyon tetszett, csak túl hosszúnak találtam, mintha túl sok lenne az üresjárat, pl amikor farkas alakban kell szellemeket gyűjtögetni. A dungeon-ök viszont rendkívül ötletesek lettek, és a grafika is szép. Az Ocarinát is jó lenne megint megtolni. Nem tudjátok, melyik üzletben lehet időt venni?

-
xuldar
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nekem egyébként is inkább Ocarinának tűnik, mint TP-nek.
-
xuldar
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
N64 irányító Majora's Maskra festve. Valami nehezebbet kérdezz

-
xuldar
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Akkor most már kölcsönadhatod
-
xuldar
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Kell valami holnaputánra is

-
xuldar
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Jól elvagy magaddal

-
xuldar
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Kölcsönadhatnád 2 hétre úgy október környékén
Én az Ocarinát meg a Link to the past-ot tudom 100%-ra. Ezek a kedvenceim. Majdnem mindet végigvittem már, de ennek a kettőnek kiemelkedő hangulata van, legalábbis szerintem. Sokan a Majorát tartják a legjobbnak, nekem csak 1 patront ért meg.
-
xuldar
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
No akkor most elárulom a titkot: játszd le a kör közepén a Song of Stormot.
Létezik, hogy olyat tudok a Zeldáról, amit te nem?
-
xuldar
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Látom, nem esett le. A sziklák önmagukban, feltűnő módon jeleznek egy-egy lehetséges rejtekhelyet. A Stone of Agony viszont azokat jelzi, amiket semmi mással nem találnál meg magadtól, vagyis a semmi közepén robbantható lyukakat. Attól, hogy "tudtoddal" nincs ott semmi, még ott van

-
xuldar
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Azért, mert egy szikla messziről is látszik, és evidens, hogy lehet alatta lyuk. A sziklákat mindig szétrobbantjuk, szétcsapjuk. A csupasz földön viszont nem nagyon látszik semmi. Kakarikoban is van egy a mező felőli bejárat és a nagy fa között a nagy semmi közepén. Több mint 10 éve nem játszottam vele, szóval nem tudom már, mi van lent, de van ott egy robbantható lyuk.
-
xuldar
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nagyon jól néz ki, de az ára picit húzós...
-
xuldar
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Még a zenében is vannak Zeldás elemek

-
xuldar
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ebben konkrét helyszínek vannak a Link to the Pastból, nem csak külsőre ugyanaz. A játékmenet viszont jelentős felújításon ment át. Nagyon várós!
-
xuldar
addikt
Mondjuk Link to the Past folytatás már volt. A Link's Awakening a sztori szerint közvetlenül utána játszódik.
Szerk: A korábban belinkelt idővonal szerint a két rész közé ékelődik az Oracle páros. Ez azért érdekes, mert amikor kijött az Awakening, még azt mondták, hogy közvetlen folytatása a Link to the Pastnak. Pont úgy, ahogy a Majora is közvetlenül az Ocarina után játszódik.
Kavarnak, ahogy egyre több rész készül. -
-
xuldar
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Bezzeg a Majorában a jégtemplom, vagy mi. Ott is goronok vannak ugye, de az a főterem halálra idegesített.
-
xuldar
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Vagy szabadság, ha még maradt. Nálunk pl. mindig ki kell venni a tárgyévben az összeset.
-
xuldar
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Semmi nem lehet fontosabb Zeldánál!

-
xuldar
addikt
Én is csak a reális dolgokat szoktam összeszedni, amiért használható bónuszt kapok. Az ilyen "szedjük össze az utolsó zászlót is a 450-ből, hogy eggyel több címünk legyen" dolgok annyira nem izgatnak, ha nincs közük a történethez.
Sirandrish #1133: De végülis nem állítottam valótlant

-
xuldar
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Skyward Sword?
Legalábbis megelőlegeztem neki. Majd kipróbálom. -
xuldar
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
1. Ocarina of Time
2. Link to the Past
3. Szerintem a TP vagy a SS lenne, de egyikkel sem játszottam még
-
xuldar
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Simán végig tudnám tolni, mert én is töviről hegyire ismerem a játékot, viszont szeretek minden kis szart összeszedni, úgyse tudnám kihagyni a szívgyűjtögetést, meg hát jobban is néz ki két csík fehér keretes szív a végén

-
xuldar
addikt
válasz
DarkGubi
üzenetére
Én is végignyomtam a Majorat, de _szerintem_ hangulatilag nem közelíti az Ocarinát. Mindemellett nagyon élvezetes volt, és sokkal nehezebb, mint az Ocarina, hiába csak 4 dungeon van benne. Hm, most kedvet kaptam az Ocarinához, a Majorahoz, a Twilighthoz és a Wakerhez is

Azt viszont meg tudom érteni, hogy ez a kedvenced, ha ez volt az első Zeldád. Sok dologgal van így az ember, pl. együttessel. Általában az a kedvenc albuma, amivel megismerte a zenekart.
-
xuldar
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Kár. Érdemes bepótolni mindhármat, ha tetszett a Link to the Past. Ezek is ilyen izometrikus (felülnézeti) cuccok, és nagyon jó mind.
Egyébként a Minish Cap-ben sem szerepel Ganon, Vaati az utolsó boss.
-
xuldar
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Azért ez ebben a formában nem igaz: Majora's Mask, Oracle of Time, Oracle of Seasons, Link's awakening...
-
xuldar
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ahol látszik a neved és a 3 szív. Azt úgyis tudni fogom, helyileg hol készíted a játékban, mert már én is keresztbe-hosszába ismerem.
-
xuldar
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
A matekkal is van probléma, nem csak a nyelvtannal. 20-ból 5 az nem 62,5%, hanem 25.
-
xuldar
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
A megoldás az, hogy az arany kazettán (korlátozott példányszámban jelent meg) az Ocarina 1.0s változata van, míg a normál szürke kazettákon már az 1.1, amit jórészt bugmentesítettek. Valahol le van ez írva.
-
xuldar
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nem virágbombáról beszéltem. Egyébként mindig az az első dolgom felnőttként, hogy beszerezzem a big goron swordöt

-
xuldar
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ennél a kis köcsögnél szívtunk mi is anno, 10 bombára se állt meg, pedig telibe is kapott egyet. Ezért kellett kerülőúton megcsinálni a Fire Temple-t.
-
xuldar
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Talált. Anno az utolsó két templomot is fordítva csináltuk meg, a Shadow maradt utoljára. A kedvenc fegyverem amúgy a big goron sword. Brutális kinézetre és sebzésre is. Melyik volt az első zelda, amivel játszottál (és megtetszett), és kb. mikor?
-
xuldar
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nos én egyszer toltam végig, de a hal bossnál konkrétan anyáztam. Igaz, akkor még billről ment (azóta joypad is van) és rohadt nehéz volt vele becélozni pont akkor, mikor kell, és kb. 1mp-ed van, mielőtt lelökne a platformról. A hangulata sajnos meg sem közelíti az Ocarinát, pedig anno alig vártam, hogy legyen egy normális emulátor, amin bugmentesen fut.
Majd egyszer talán én is nekilendülök a WW-nek meg a TP-nek, mert azok érdekelnek.40Ft-os kérdés: A Spirit Temple teljesíthető-e hover boots nélkül? Fel tudod venni felnőttként az ezüst rúpiát abban a szobában, ahol keresztbe gördülnek az óriásgolyók?
-
xuldar
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Érdekes, a Majora's Mask valahogy mindig kimarad a felsorolásból. Ennyire nem jött be?
-
xuldar
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Valamilyen képet kérünk majd, lehetőleg Sirandrish névvel

-
xuldar
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Léphetünk tovább a 40 Ft-os kérdésre?

Gondolj bele, 98-ban még nagyon nem volt elterjedve az internet, fél évvel később olvastuk, hogyan lehet megszerezni a piros ruhát. Sejtettük, hogy bombával, és hogy a tróntermen át lehet bejutni a kráterbe, de nem jött össze. Ráadásul csak a nagy karddal tudsz ugrani, mert ha nem csapsz vele a levegőben, nem éred el a kiszögellést
-
xuldar
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
A babnak nincs hozzá köze, mivel az a bejárat előtt van, ahova le kell jutni. A kalapáccsal viszont már közel jártál a megoldáshoz (persze kalapács nélkül, hiszen előbb be kell menni érte a templomba). Többet nem mondok, csak ha sikerült, vagy ha egyáltalán nem jön össze.
-
xuldar
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Mesélj!

-
xuldar
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ez 98-ban volt. Szerinted emlékszem?
Viszont egyik teremben se maradtunk addig, hogy lejárjon az idő, tehát a szívek nem számítanak. Mint írtam, Volvagiát is az idő lejárta előtt 2mp-cel végeztük ki.
De már önmagában az is kérdés, be tudsz-e jutni máshol is a templomba a goron tróntermen kívül?
-
xuldar
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ne szépítsük a dolgokat. Azért Master Quest a neve, mert a dungeonök sokkal-sokkal nehezebbek. Ebben már tényleg fejtörők vannak.
De ha már mindent ismersz az Ocarinában, mondok egy kihívást: oldd meg a Fire Temple-t úgy, hogy fel se veszed a vörös ruhát, tehát a goron trónterem ajtaját ki sem nyitja a pici goron. Elárulom, megoldható, Volvagiát kb. 2mp-cel az idő lejárta előtt ki lehet csinálni a nagy karddal. Először ugyanis a kisköcsög nem állt meg, hiába bombáztuk, így a ruha nélkül mentünk neki a templomnak

-
xuldar
addikt
válasz
Weißturul
üzenetére
Elárulok valamit: a legtöbb dungeonban ha valahol elakadsz, akkor az ott megszerzett eszközzel lehet boldogulni. Tehát itt a bombával, a Deku fában a csúzlival, a következő dungeonban meg majd a bumeránggal. Csak gondolkozz picit. Ha most ennyire nem megy, mi lesz a Spirit vagy a Shadow Temple-ben?
-
xuldar
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ezt és a másik két topikodat is az eleje óta olvastam (hozzá is szóltam az első részhez). Csodálkoztam is, hogy átfutva a jobb oldali kiemelt topikok hasábot hirtelen 200 új hozzászólás jelent meg

Az Ocarinát hányszor toltam végig? Kb. 20+
toturi: ismerem a MQ-t is, már rögtön a Deku Fa izzasztó tud lenni, ha nem koncentrálsz.
-
xuldar
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Tessék, itt vagyok
De én egyelőre lemaradtam az Ocarinánál és a Masknál. A WW és a TP egyelőre kimaradtak. A korábbi részek közül meg csak a Four Sword maradt ki.
Számomra is az Ocarina az eddigi legjobb megjelent játék, csak már annyiszor toltam végig, hogy unom
Új hozzászólás Aktív témák
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Gumi és felni topik
- Apple MacBook
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Yettel topik
- Windows 11
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- PS4/PS5 lemezes játékok korrekt áron eladóak/10.000Ft felett ingyen Foxpost
- Xbox Series S 512 GB
- Nintendo Wii Fit Plus Pack rengeteg kiegészítővel
- Eladó Xbox Series X 1 Tb SSD + Elite Kontroller + Xbox Wireless Headset
- Új állapotú PS5 Slim lemezes 1TB,2db kontival/garanciás 2027.11.27-ig/beszámítás van
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 48GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Újszerű iPhone 14 Plus 128GB Lila független, 100% aksi, 1 ÉV GARANCIA, 14 Napos elállás!
- Corsair gamer fejhallgató HS80 MAX
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)