- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- No Voice in the Galaxy
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- Klaus Duran: 2025 dude
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Minden játéknak van története. Azonban csak egyetlen egynek legendás... A legenda mindig visszatér!!! - The Legend of Zelda 1986 - Egy év amelyre minden Nintendo fan szíve összerezzen. Ebben az évben jelent meg The Legend of Zelda amely Mario mellett a Nintendo 2. legsikeresebb sorozata. Főhőse Link, egy Hylian, akinek minden részben akad problémája a gonosszal, de ő mindig győzedelmeskedik mindenki örömére. Eddig 17 Zelda játék jelent meg, de a sorozat nem szakad meg. A Twilight Princess az eddig verhetetlen Ocarina of Time nyomdokain haladva próbálta letaszítani ot a trónról a Világ Legjobb Játéka címért! A most megjelenő Skyward Sword is e célból készült...vajon sikerül neki? Beszéljünk erről! Beszéljünk arról miért tartjuk Linket az egyik legcoolabb játékkarakternek, hogy milyen nagyszerü elme Shigeru Miyamoto, mindenről beszéljünk, de egy biztos: A Zelda a Legjobb!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
Topikgazda
Videóról azt vettem észre hogy sokkal-sokkal nagyobbat sebeznek az ellenfelek.
Itt a vidiJó hogy eszembe juttattad..vennem kell le pénzt mert holnap jön a postával meg a második ps4 controllerrel
-
Sirandrish
Topikgazda
Engem nem is igazán az idő tekergetése idegelt, vagy legalábbis nem az a legjobban, hanem hogy még sokszor be is vagy korlátozva, mert hiába tudnád lezongorázni a feladatot...háááháá..nem lehet, mert ezt a részét csak a második nap emezt meg csak a harmadik nap lehet meg egyéb baromságok.
De legalább az alakváltások nagyon faszák..főleg a Zora
-
Ganz-[HUN]
addikt
Jahogy úgy. Épp kritizáltam
pár kommentel feljebb. Borzalmasan rossz. ha 4x nem kellett újra kezdenem akkor egyszer sem. mindig kihúzza valaki itthon a gépet.Vagy privátban írtam valakinek? mindjárt előkukázom.
Igen. Méghozzá itt a privát tartalma:
ezt a mentésrendszert mm-ben komolyan gondolták?
egyébként nagyon jó kis játék ám, oot-vel együtt. -
Sirandrish
Topikgazda
Hát de az nem TW hanem TP..akárhogy is gondolom
Illetve ha előtte írja a TP-t akkor utána nem kell őjra megemlítenie a nevét mert tudom hogy miről beszélünk.
Ráadásul ott még TP-nem említette ő is...a lényeg hogy nekem van igazamMellesleg kb 30-40 óra...attól függ hogy mennyire akarja pörgetni...100%hoz (yt nélkül) még több is kell
-
Liquid Snake
aktív tag
Köszönöm a választ!
Így már 100% érthető ez az idővonal!
Kösz még egyszer is!
Amúgy én is tervezem beszerezni Wii-re a Twilight Princesst és utána Skyward Swordot! Egy kérdés lenne még Twilight és Skyward Sword Linkje ugyan az? Vagy más idővonalbeli Link?
Szerintem nézzél be Pesten a playmaniába ott dögivel van retro gémekkel!
-
Sirandrish
Topikgazda
A Majora szerintem a nagygépes Zeldák közül a leggyengébb.
Az Ocarina, TP, SS, de még a WW is köröket ver rá szerintem. Az a folyamatos hajsza az idővel szerintem "tönkreteszi" az élményt. Azt is lenyomtuk már vagy 3-4 alkalommal, de nem hagyott olyan maradandó élményeket bennem mint az Ocarina vagy a fent említett társai.
Amúgy tervezem (az ocarina után) hogy nekiállok a többi Zeldának is.
Gondolok itt természetesen a 3DS-es Link Between Worlds-re, de szeretném végigvinni a DS-es PH-t, és ST-t is. Azután pedig jöhetne a GBA-s MC és LttP...még akkor is ha ezekért már emut kell használnom és az csúnya dolog
Az LttP-t kb ezer éve játszottam utoljára szóval lesz felfedezés benne bőven -
Sirandrish
Topikgazda
Mindent tudok ami a 100%hoz kell.
99,9% hogy abban a lyukban is voltam már ami most nem ugrott/ugrik be.De most már azért sem dalolászok arrafele
Más téma: Nem gondoltam volna, de a 3DS-es verzióval újra beleszerettem a játékba. Grafikailag még mindig nem egy világverő, bár szép tőlük hogy kicsit tupíroztak rajta, viszont számomra ez, és az a kis + amit a 3D-s élmény ad...leírhatatlan. Ha másért nem is de ezért már megérte 3DS-t venni
-
Sirandrish
Topikgazda
-
meg hányszor megöltem újra azt a boss bikát hogy megtudjam csinálni az utána lévő küldetééseket amik a bika halála utáni dolgok elérésvel lehetséges.
de már alapból az hogy végre kiolvasztom az egész helyet ami kurvajó csak átmeneti mert előbb útóbb újra első napra kell menni és újra minden jeges havas.. szélmalomharc... kellemes -
Sirandrish
Topikgazda
Volt melóhelyemen nekem is így volt..be is szoptam.
Első évbe hagytam év végére egy csomót aztán rinyáltak hogy így ugy ki kell venni...jó, kivettem.
Következő évbe (idén) meg direkt kivettem minden szabimat még szeptember előtt mert tudtam hogy leszámolok...igen ám csak azt meg nem tudtam hogy attól hogy véglegesítve vagyok és januárba megkapom az összes szabimat az attól még hónapokra le van bontva így augusztusba mikor eljöttem azokat a szabikat ami szeptember és utánna lettek volna gyönyörűen levonták így az utolsó hónapban alig kaptam pénzt...
köcsögök -
Sirandrish
Topikgazda
-
Sirandrish
Topikgazda
98ban az Ocarina
Egy haver mutatta meg és azonnal letettem a hajam
Később emuval játszottam a Link to the Pastot, ami egyébként DS-en is toltam..
Jött a MM, majd WW..valahol emuval a Minish Capet is toltam + a régi NES-es részeket is egy ideig de azok mg nem voltak az igaziak
TP is befigyelt..
DS-en játszottam PH-val is csak ott pont a vége előtt adtam el a DS-tEgyébként én elsőnek általában a fire templomot tolom..majd erdő és víz..majd spirit és shadow..ennyi a sorrendről
-
Sirandrish
Topikgazda
Nah akkor mondok valami újat neked
Én Master Swordal csapkodás nélkül értem el
Sajnos kipróbálni nem tudtam ezt az útvonalat mert a madárijesztőhöz még nem mentem vissza de az első platformra nagy kard nélkül is rá lehet ugrani...legalábbis nekem most sikerültBár kétszer leestem mert valamiért nem kapaszkodott fel pedig elérte a peremet..aztán harmadik nekifutásra pont a platform közepén landoltam, ahol elnótáztam az idő dalát hátha az kell de nem történt semmi, erről asszociáltam hogy a madárijesztő kellhet
Szerk: Jöhet a 40ft-s...még minden segítségem megvan ugyi?
-
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Legion Go 8APU1
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest