- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Minden játéknak van története. Azonban csak egyetlen egynek legendás... A legenda mindig visszatér!!! - The Legend of Zelda 1986 - Egy év amelyre minden Nintendo fan szíve összerezzen. Ebben az évben jelent meg The Legend of Zelda amely Mario mellett a Nintendo 2. legsikeresebb sorozata. Főhőse Link, egy Hylian, akinek minden részben akad problémája a gonosszal, de ő mindig győzedelmeskedik mindenki örömére. Eddig 17 Zelda játék jelent meg, de a sorozat nem szakad meg. A Twilight Princess az eddig verhetetlen Ocarina of Time nyomdokain haladva próbálta letaszítani ot a trónról a Világ Legjobb Játéka címért! A most megjelenő Skyward Sword is e célból készült...vajon sikerül neki? Beszéljünk erről! Beszéljünk arról miért tartjuk Linket az egyik legcoolabb játékkarakternek, hogy milyen nagyszerü elme Shigeru Miyamoto, mindenről beszéljünk, de egy biztos: A Zelda a Legjobb!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Weißturul
senior tag
válasz
Ocarina #1198 üzenetére
Hát igen... de a Wind Wakeren és a Time Splitters 2-n kívűl nincs olyan game ami a liláról érdemes lenne áthoznom, a többit mind Wii-sítették.
PS3 mellett pedig 5db God of War és három Resistance szól... franc tudja egyelőre mi lesz, ráérek ezen még elmélkedni majd' egy hónapig. -
Ocarina
aktív tag
Nekem még csak nyolc. :/ De már csak egy heart container (?) kell.
Amúgy nekem is megvan a második temple. Az azutáni részt nagyon eltalálták, nagyon tetszik.(#1197) Weißturul: A helyedben én beszereznék olcsón egy Wii-t, elsőnek. És ugye azzal tudsz GC játékkal is játszani. Tudom, nem olyan, mintha lenne egy kis kockád.
-
Weißturul
senior tag
Amikor suli után benéztem úgy du. 1 fele azt mondták, hogy 41-et vittek (ebből 11 collectors) el amiből 35 előrendelés volt.
Wazz, most nem tudom eldönteni, hogy most vegyek PS2-t/GC-t/DC-t vagy spóroljak karácsonyig hátha lesz Wii/PS3. És ha az utóbbi variáció érvényesülne nem tudnám melyiket vegyem: engedjek Samus és Link csábításának vagy öntsön el az adrenalin és "I'm the God of War!!" kiáltással tépjem szét az Olympus-i isteneket?
-
ldave
félisten
Tényleg, Fehérsolyóm, mennyi Zelda fogyott Debrecenben?
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #1193 üzenetére
Van 9 szívem, 1-2-őt nyugodtan kitéphetsz
-
ldave
félisten
Kész a második templom, ez már kicsivel azért komolyabb volt, mint az első. A főellenség is megszívatott egy kicsit, de azért 3.-ra lement
Most kicsit mellékküldizek, mielőtt továbbmennék.
-
Sirandrish
Topikgazda
Elkezdtem a TP-t megint...sokat toltam..megvan a peca és a fa kard
-
Weißturul
senior tag
Nem hiszem el én se mit álmodtam: zeldáztam. (
) Tök komolyan ott terelgettem wiimotetal Linket és kalimpáltam föl-le mint egy hülye állat .DDD de ha már az álmomban ilyen jó volt milyen lehet a való életben?
-
ldave
félisten
Na most megszívattam magam, lemerült az aksi a Wiimote-ban (tölteni meg legalább 12+ óra), irány a bolt, éljen a Duracell
-
ldave
félisten
Amúgy az élménybeszámolók mennyire lehetnek spoiler-esek?
-
Weißturul
senior tag
Egyelőre nem áll túl fényesen az új Zelda, csak a hatodik helyet foglalja el
-
ldave
félisten
Első templom kész (Skyview Temple), lényegében ez volt a demo-ban, kb úgy a fele meg a boss a végén. Azért teljesen más érzés úgy leverni egy bosst, hogy közben tényleg irányítod a kardot
-
Ocarina
aktív tag
Megvettem a drágaszágot. A borítót nagyon eltalálták. Azt hittem, a plusz zenei cd miatt úgy lesz megoldva a csomagolás, mint a SMG2 esetén, ahol van egy plusz papír doboz is. De nem, a rendes tokban van egy másik cd tartó. Majd később írok a játékról is.
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #1172 üzenetére
-
Ocarina
aktív tag
Ma van a nagy nap.
Délután be is szerzem a drágaszágot. -
misuti
tag
válasz
Sirandrish #1150 üzenetére
Amúgy mennyire irányíthatóak jól a wii-s Zeldák a remote-al?Gondolkodom hogy veszek egy gépet!A hagyományos írányítókat is támogatják?
-
válasz
Sirandrish #1162 üzenetére
szerintem maj minygyá.
hihetetlen h már fent vagyok. előbb még magamhoz térek.
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #1155 üzenetére
Amúgy utóbbi időben a legjobb cikkeket mostanában az Eurogamer oldalán lehet sztem megtalálni (meg persze az Edge online része), 1up amióta az IGN-e már nem olyan jó, pedig régen azt is szerettem.
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #1155 üzenetére
Majd megpróbálok írni róla egy tesztet ha végigvittem, 30-35 játékidőt írnak első végigjátszásra (főszál és mellékküldetések egy része, szóval nem 100%-osan teljesített játékra).
-
DarkGubi
aktív tag
Most, hogy nekem is volt lehetőségem kicsit játszani vele, elmondhatom, hogy az irányítással nincs semmi probléma. Legalábbis jelentős probléma. Az egyetlen hibát amit fel tudok hozni, hogy a játék nem használja az wiimote infra kameráját, azaz teljes egészében a motionplus-ra hagyatkozik. Viszont az is elég pontos. Szóval az a tesztelő aki szerint rossz az irányítás, az vegyen be valami gyógyszert, hogy ne remegjen a keze.
Játékmenettel sincs baj. Feltéve, ha az ember szeret felfedezni. Ha nem szeret, akkor... részvétem. -
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #1150 üzenetére
Elolvastam a tesztet, érdekes. Legnagyobb negatívumként az irányítást kiforratlanságát és a kissé elavult játékmenetet hozzák fel, más újságok pedig azt írják, hogy az irányítás szinte tökéletes és a játékmenet is teljesen megújult.
Hát igen, ki hogy érzi, de messze úgy tűnik, hogy a gamespot most nagyon is kisebbségi véleményt képvisel. -
Sirandrish
Topikgazda
Hát az elég gyér...
de szerintem nem mérvadó...
Több helyen is 100at kapott...és alig alig van aki 90nél kevesebbet adott...szóval a GP elmehet a f*szomba -
misuti
tag
Sziasztok!
Érdekes módon a gamespot mindössze 7,5 pontot adott az új Zeldának! -
xuldar
addikt
válasz
Sirandrish #1144 üzenetére
Semmi nem lehet fontosabb Zeldánál!
-
xuldar
addikt
Én is csak a reális dolgokat szoktam összeszedni, amiért használható bónuszt kapok. Az ilyen "szedjük össze az utolsó zászlót is a 450-ből, hogy eggyel több címünk legyen" dolgok annyira nem izgatnak, ha nincs közük a történethez.
Sirandrish #1133: De végülis nem állítottam valótlant
-
vhunor
őstag
válasz
Sirandrish #1135 üzenetére
Annyi idő a világon nincs (legalábbis nekem
). Sosem voltam achievment whore
, nincs annyi időm egy-egy játékra.
xuldar: jaja, én sem megyek rá a szedjünk össze minden fegyvert, kincset, ganajtúró bogarat típusú feladatokra.
-
vhunor
őstag
válasz
Sirandrish #1117 üzenetére
1. Wind Waker (I'm such a sucker for cel-shading
).
2. Twilight Princess
3. Ocarina of Time -
xuldar
addikt
válasz
Sirandrish #1131 üzenetére
Skyward Sword?
Legalábbis megelőlegeztem neki. Majd kipróbálom.
-
xuldar
addikt
válasz
1. Ocarina of Time
2. Link to the Past
3. Szerintem a TP vagy a SS lenne, de egyikkel sem játszottam még -
kicsit lemaradtam de valakinek éjszakázni is kell..
1. ocarina of time.
2. minish cap
3. twilight princess.ww volt a második sokáig de annyit toltam h viziszonyom lett meg abba túl sok nekem az ijen időhúzásos időtartam kitolás hogy etessem a halakat. meg bazi unalmassá tudnak benn válni dolgok mint a szél álitgatás meg stb.. a tp meg azért nem jöhet előrébb 3 helynél mert akárhogy is kurvajó szerintem de mégis csak egy oot tuning szal sok újat nem hozott. a minish cap viszont jött és imádtam minden percét meg a kis pürtyögő gba-s zenéit.
-
ldave
félisten
Szerencsére van wifi a szállodában
Nekem a gameboyos rész volt az első, a szines kiadás, majd emun a Link to the Past (Nem is tudom most így hirtelen, hogy hol van a gameboyom...), talán ezt mondanám a kedvencnek. -
DarkGubi
aktív tag
válasz
Sirandrish #1123 üzenetére
Nekem a kedvenc Zelda játékom a The Legend of Zelda Series, azaz az összes! (kivétel CD-i borzalmak!)
Na, ez az én igazi toplistám
Az összes tartalmazza a Skyward Sword-ot és a még be nem jelentett 3DS Zeldát is!Ajándék:
▲
▲ ▲ -
DarkGubi
aktív tag
válasz
1. Majora's Mask
2. Twilight Princess
3. Ocarina of Time (3D is)Habár tiltakoznom kell, nehéz top 3 Zelda sorrendet felállítani.
-
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish #1119 üzenetére
A Fable az jóó!! Az első és a második részt is fullra koakasztottam. A harmadik rész miatt fanyalogtam: mágia csak kesztyűvel? Így vész el a hősök tudománya
-
Ocarina
aktív tag
válasz
Ocarina of Time (3D)
Twilight Princess
Wind WakerMost amúgy nem Zeldázok, azt majd péntektől. Most az inFamous 2-t tolom, eddig nekem ez az év játéka, nagyon megfogott.
-
Ocarina
aktív tag
válasz
Sirandrish #1115 üzenetére
Játszunk.
-
Sirandrish
Topikgazda
Nah, merre vannak a Zeldások?
-
válasz
Sirandrish #1107 üzenetére
csák norisz végigviszi 1 szívvel
-
DarkGubi
aktív tag
válasz
Sirandrish #1108 üzenetére
Haha. A sok mellékküldetésre gondoltam meg arra, hogy időhöz van kötve minden.
-
Sirandrish
Topikgazda
-
xuldar
addikt
válasz
Sirandrish #1104 üzenetére
Simán végig tudnám tolni, mert én is töviről hegyire ismerem a játékot, viszont szeretek minden kis szart összeszedni, úgyse tudnám kihagyni a szívgyűjtögetést, meg hát jobban is néz ki két csík fehér keretes szív a végén
-
xuldar
addikt
válasz
DarkGubi #1091 üzenetére
Én is végignyomtam a Majorat, de _szerintem_ hangulatilag nem közelíti az Ocarinát. Mindemellett nagyon élvezetes volt, és sokkal nehezebb, mint az Ocarina, hiába csak 4 dungeon van benne. Hm, most kedvet kaptam az Ocarinához, a Majorahoz, a Twilighthoz és a Wakerhez is
Azt viszont meg tudom érteni, hogy ez a kedvenced, ha ez volt az első Zeldád. Sok dologgal van így az ember, pl. együttessel. Általában az a kedvenc albuma, amivel megismerte a zenekart.
-
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish #1080 üzenetére
Mondottam, hogy elakadtoltam
Kb. 3 órát töltöttem PC előtt hétvégén és hát...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Androidos fejegységek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Alakul a Visa és a Mastercard európai ellenfele
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest