Hirdetés
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- gerner1
- mefistofeles: Az újkori csalók...
-
LOGOUT
Minden játéknak van története. Azonban csak egyetlen egynek legendás... A legenda mindig visszatér!!! - The Legend of Zelda 1986 - Egy év amelyre minden Nintendo fan szíve összerezzen. Ebben az évben jelent meg The Legend of Zelda amely Mario mellett a Nintendo 2. legsikeresebb sorozata. Főhőse Link, egy Hylian, akinek minden részben akad problémája a gonosszal, de ő mindig győzedelmeskedik mindenki örömére. Eddig 17 Zelda játék jelent meg, de a sorozat nem szakad meg. A Twilight Princess az eddig verhetetlen Ocarina of Time nyomdokain haladva próbálta letaszítani ot a trónról a Világ Legjobb Játéka címért! A most megjelenő Skyward Sword is e célból készült...vajon sikerül neki? Beszéljünk erről! Beszéljünk arról miért tartjuk Linket az egyik legcoolabb játékkarakternek, hogy milyen nagyszerü elme Shigeru Miyamoto, mindenről beszéljünk, de egy biztos: A Zelda a Legjobb!
Új hozzászólás Aktív témák
-
james001
veterán
válasz
Sirandrish #2199 üzenetére
Miután megkaptam a bumerángot már jobb volt. Azok az elektromos medúzák voltak borzasztó idegesítőek,meg a buborékok
Az a kiscsaj meg elég ijesztő volt azért
-
james001
veterán
Ez a Jabu Jabu pálya elég idegölő volt
De legalább a bumeráng megvan.
-
adalbert1
veterán
Sziasztok,
van valami időrendi sorrend, amiben érdemes játszani a játékokat? Amik megvannak:
A Link to The Past - SNES
Link's Awakening - GB
A Link to The Past and Four Swords - GBA
The Minish Cap - GBA
Phantom Hourglass - DS
Spirit Tracks - DS
Ocarina of Time 3D - 3DS
The Wind Waker HD - Wii U
A Link Between Worlds - 3DS
Majora's Mask - 3DSPl. a 2 DS rész tudom, hogy kapcsolódik egymáshoz, de a többi között van valami lényegesebb kapcsolat, olyan utalások, amik fontosak lehetnek (még a 2 általam nem birtokolt GBC-re kiadott címről olvastam, hogy azokat egymásra épülve lehet teljesen végigjátszani)?
-
james001
veterán
válasz
Sirandrish #2190 üzenetére
De ha csak rupee-t kapok érte nem akarok szenvedni vele
-
james001
veterán
válasz
Sirandrish #2185 üzenetére
A minijátékot már megcsináltam. Meg megtaláltam a levelet is már,akkor elviszem a királynak
És amúgy mi az ajándék?Csak egy szívdarab vagy rupee?
(#2186) koncsik: Mert miért ne mutatnák be?
Majd egy PlayIT show-n biztos bemutatnák
"Link magyar hangja Hegyi Barbara"
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
james001 #2184 üzenetére
Hát a Zoráknál kell eljutnod Jabu Jabuhoz de kell hozzá üveg. Egy üzit kell átadni a királynak
Van egy minijáték ott a Zoráknál...azt érdemes megcsinálni. Mikor víz alatt kell összeszedni néhány forintot
Amúgy igen..kapsz ajcsit ha kifogod a nagy halat (nem kell a legnagyobbat), kis korban és nagy korban is kapszHja és igen...az még az elejének számít
-
james001
veterán
válasz
Sirandrish #2172 üzenetére
Akkor már gatyát kell cserélnem
De tényleg annyi minden van amit meg kell csinálni... Még csak a Zora térségben vagyok,gondolom ez még mindig az elejének számít a játéknak,és már baromi sok órát beleöltem az biztos
Voltam halat fogni,gondolom ha kifogom a legnagyobbat akkor kapok valami ajándékot? Amit elfogtam azt miért nem tartja meg Link? Mert sehol nem találom pedig a csávó mondta hogy megtarthatom... Kell hozzá egy üres üveg?
Illetve ez a Jabu-Jabu-t merre találom? Nem igazán találtam meg az utat hozzá...(#2173) koncsik: Miért,lesz Zelda film?
-
válasz
Sirandrish #2181 üzenetére
Kicsi linkek már vannak nálunk, egyik sem rak rendet soha
Na jó
ZeldaBlanka igen, de ő még csak 3, romolhat... és nagyon felverik a csendet. -
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #2179 üzenetére
Szexjelent? Hehe, még csók se lesz benne
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #2177 üzenetére
Oké, hogy Link fiú, de azért lássuk be, eléggé lányos vonásai voltak mindig is.
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #2174 üzenetére
Van erre jó példa, ott van Hilary Swank és a Boys Don't Cry film. Tudom, témában nem egy Zelda
-
válasz
Sirandrish #2174 üzenetére
Ja tényleg. Ez még rosszabb.
SSDD (same shit different day).
-
válasz
Sirandrish #2165 üzenetére
Hori
ez meg horror (szerintem): Lányos fiú Link szerepére?
Szerintem a tündenyilas kellene a gyűrűs filmből... konkrétan: Orlando Bloom aka Legolas -
james001
veterán
Beszarás mennyi minden felfedezni való van ebben az Ocarinában
Asszem lassan el kéne mennem aludni
-
-
james001
veterán
válasz
Sirandrish #2167 üzenetére
És kapsz valamit értük ha kinyírod őket? Vagy csak rupee-t?
-
james001
veterán
Ezekkel a bazi nagy virágokkal lehet valamit csinálni,amik kijönnek a földből és elkezdenek pörögni? Hyrule Field-en találkoztam 2-vel is,rohadt nagy tüskéik vannak.
-
Link GameCube Controller - arany-os
-
james001
veterán
válasz
Sirandrish #2162 üzenetére
-
james001
veterán
válasz
Sirandrish #2160 üzenetére
Tegnap havernál voltam,itthon hagytam a 3DS-t... Ma este viszont tolom tovább.
-
james001
veterán
válasz
Sirandrish #2158 üzenetére
Szombat
-
Az égő, hogy a Spirit Tracks-szel játszom és tetszik
?
-
xuldar
addikt
válasz
Sirandrish #2151 üzenetére
Meg ha Lens of Truth-szal beszélsz a kövekkel, érdekes/érdektelen infókat mondanak.
-
james001
veterán
válasz
Sirandrish #2151 üzenetére
Köszi! Közben sikerült továbbjutnom
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
james001 #2150 üzenetére
-Golden Skulltulaval lehet fejleszteni. Talán 20 kell a 200as penztarcahoz
-Ha lejátszod nekik Epona dalát akkor ad tejet az üres üvegbe
-csak az időt mondja de bombát rakhatsz alá
-nem tudom hirtelen hogy mi van de a hegyre fel lehet menni csak bomba kell hozzá, de ha a Dodongon túl vagy akkor már van nálad. -
james001
veterán
Pár kérdés:
- Hogyan lehet a rupee-k kapacitását növelni? Csak 99 lehet nálam de gondolom többet is lehet mert láttam már 200-ért is eladó cuccot.
- Tehenekkel lehet valamit csinálni? Van egy tippem hogy egy üres üveg kell hozzájuk,de abba ami nálam volt egy szellemet raktam,azzal se tudom mi a fenét lehet kezdeni
- Ezek a kövek amin egy szem van,csak az időt mondják meg?
- Meg most fogalmam sincs merre tovább,Dodongo's Cavern után vagyok,valahogy fel kéne jutnom a hegy tetejére,de merre induljak neki? Bolyongok már egy ideje... -
james001
veterán
válasz
Sirandrish #2147 üzenetére
Igen és mindenhol csak Zeldás poszterek lesznek
Főleg ebből a képből: [link]
-
aya
addikt
Nekem a Twilight princess a kedvencem, az is elég sötét.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
james001 #2142 üzenetére
Az MM nagyon sok mindenben jobb mint az Ocarina. De pont a komorabb hangulata, a nehézsége és a folyamatos rohanás az idő miatt teszi "rosszabbá". Mondjuk én azt is imádtam, viszont 98ba úgy belezúgtam az OOT-ba hogy nekem kb mindegy lett volna...és azóta is mindegy. OOT the best!
-
james001
veterán
Én már régebben is beleszerettem a Zeldába videók/képek alapján csak Nintendo gépem nem volt hozzájuk,most legalább van egy 3DS-em így tudok egy-két résszel játszani.
De akarok egy Wii-t is majd,de az még odébb van mert PS4-et akarok először.
Amúgy én a Majora's Mask-ról (is) hallottam hogy baromi jó és a legjobb Zelda. Meg hát eléggé sötétebb és komorabb hangulatú is,már alig várom hogy azzal is játsszak,de azért előbb az Ocarinát viszem végig.
Az olasz bajusz helyett inkább Lunk-ot kéne a Nintendo-nak jobban tolna. Miért nincs pl. The Legend of Zelda Maker? -
james001
veterán
válasz
Sirandrish #2137 üzenetére
Nem bízol bennem?
Egy hét alatt 100%-ra megcsinálom
-
james001
veterán
válasz
Sirandrish #2135 üzenetére
Holnaptól szabin vagyok,szóval egy hétig Zeldával kelek fekszek
-
james001
veterán
Nem játszottam az Ocarinával már vagy két napja,komolyan viszketek már
De így is csak holnap tudok legközelebb
-
aya
addikt
válasz
Sirandrish #2131 üzenetére
De gondolom veszel nemsokára, jönnek rá zeldák ezerrel.
-
aya
addikt
válasz
Sirandrish #2129 üzenetére
Kell az exkluzivitás az új gépnek, biztos ami biztos.
-
aya
addikt
A hyrule warriors 3ds átiratban csak new 3ds-en lesz 3d hatás, gondolom azt hallottátok
-
aya
addikt
válasz
Sirandrish #2125 üzenetére
A zelda warriors-ban van hogy egész csirke frakció támad bázisra, megértem a képet
-
james001
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I. #2116 üzenetére
Nekem tetszik
-
válasz
Dr.F.E.R.I. #2121 üzenetére
A többi UE demoval is ez a baj (nem a tökig érő fű)...
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #2118 üzenetére
Nekem nagyon nem, szerintem nem illik ez a fajta látvány ide. Ahogy a multkori UE4-es Marios videó is zavaró volt számomra.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Nah ezért fejlesztenék gépet ez tuti!!
ldave Nekem nagyon tetszik
-
ldave
félisten
válasz
Uh, ez nagyon nem illik a Zeldához
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
Ha már Kakariko Village: elkészült az UE4-változat
-
james001
veterán
válasz
Sirandrish #2113 üzenetére
Szerintem sejtem mire gondolsz. Természetesen ez is egy tök egyszerű dolog,amire persze nem gondoltam
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
james001 #2112 üzenetére
Minden ilyen fa ládánál működik
És igen..az őr szerint egy kis csoffadék vagy, de van valami a birtokodban amivel mégiscsak felenged...csak meg kell neki mutatni. Annyira nem nehéz kiválasztani a megfelelő cuccot a jelenlegi itemarzenálodból
Viszont majd ott kelleni fog Sária nótája szóval irány az erdő -
james001
veterán
válasz
Sirandrish #2111 üzenetére
Csak gurulni kell? Ez minden ládánál működik vagy csak ennél? Mintha már talán próbáltam volna de nem sikerült... De te vagy a mester hiszek neked
Csak Zelda nótája meg ez a napos dal van meg. De magára a hegyre nem engednek fel,az őr még jól ki is röhög -
Sirandrish
Topikgazda
válasz
james001 #2110 üzenetére
Gurulj neki a ládának..nem kell hozzá bomba. De mielőtt nagyon beleélnéd magad, a nő csak egy üveg tejet fog adni
Kérdés: Saria nótája megvan már? Ettől függ hogy merre kell indulnod.
Ha nincs akkor irány vissza a Kokiri és nézz szét, ha már megvan akkor Kakariko "feletti" hegyen próbálkozz...vagyis inkább hegybe! -
james001
veterán
válasz
Sirandrish #2109 üzenetére
Kakariko Village-ben,már voltam a temetőben,eljátszottam azt a zenét amit el kellett,meg kinyírtam a két szellemet,oszt ja most mit kell csinálni? Meg már csak egy csirkét kéne visszavinni a nőnek de nem találom. Vagy legalábbis sejtem hogy hol lehet,de szerintem ahhoz egy bomba kell (egy ládában van).
-
james001
veterán
Bombát miért nem enged venni? Meg lehet megint elakadtam,zsír
-
james001
veterán
válasz
Sirandrish #2106 üzenetére
Hogy? Sehogy se tudtam őket megkerülni,pont középen foglalták az utat.
-
james001
veterán
Elakadtam egy gondolom baromira egyértelmű megoldásos helyen,a Hyrule kastélyba bemásztam hátul,de nem tudok továbbmenni mert két őr áll az útban. Nem láttam sehol valami megmászhatót meg a cuccaimat se tudom használni... Már fél órája ezen izzadok
Help valaki?
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
válasz
james001 #2099 üzenetére
NX még be sincs mutatva, nemhogy megjelenési dátuma lenne. Maga az NX is egy fejlesztői kódnév, még a valódi nevet sem lehet tudni. Valószerűtlennek tartom, hogy egy ennyi éve fejlesztett játékot még másfél-két évig halogassanak egy eljövendő platform kedvéért. Miyamoto és Aonuma is azt állítják, Wii U-ra fejlesztik az új részt.
-
james001
veterán
válasz
Sirandrish #2100 üzenetére
Egyébként eddig amit mutattak a játékról az alapján baromi jól néz ki az új rész,és ha igazak az állítások jó nagy is lesz meg tele lesz tartalommal.
Neten meg azt írják hogy még Wii U-ra is jöhet az új rész,meg NX-en lesz nyitócím.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch OLED Scarlet & Violet Edition Megkímélt / Használt 11 Játékkal Kiegekkel Garis
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- Nintendo Switch Lite 128GB Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 20.0.1 + Atmosphere, 3 hónap garanciával!
- PlayStation VR2
- Nintendo Switch OLED, 2026.12.12-ig gyári garanciával, dobozában, karcmentes állapotban, Bp-i üzlet
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest