Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Minden játéknak van története. Azonban csak egyetlen egynek legendás... A legenda mindig visszatér!!! - The Legend of Zelda 1986 - Egy év amelyre minden Nintendo fan szíve összerezzen. Ebben az évben jelent meg The Legend of Zelda amely Mario mellett a Nintendo 2. legsikeresebb sorozata. Főhőse Link, egy Hylian, akinek minden részben akad problémája a gonosszal, de ő mindig győzedelmeskedik mindenki örömére. Eddig 17 Zelda játék jelent meg, de a sorozat nem szakad meg. A Twilight Princess az eddig verhetetlen Ocarina of Time nyomdokain haladva próbálta letaszítani ot a trónról a Világ Legjobb Játéka címért! A most megjelenő Skyward Sword is e célból készült...vajon sikerül neki? Beszéljünk erről! Beszéljünk arról miért tartjuk Linket az egyik legcoolabb játékkarakternek, hogy milyen nagyszerü elme Shigeru Miyamoto, mindenről beszéljünk, de egy biztos: A Zelda a Legjobb!
Új hozzászólás Aktív témák
-
boost
veterán
válasz
Sirandrish #3499 üzenetére
Az hagyján, de szerintem ebben is. Én tegnap vettem az egyik vándorárustól 2x5db nyílvesszőt. Lehet, hogy innen valamelyikünké volt.
-
boost
veterán
válasz
Sirandrish #3497 üzenetére
Képzelem mennyi lehet már nekik egy szerveren, valahol a főhadiszálláson....
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #3494 üzenetére
Ettől függetlenül azért a homokba lőtt nyílvesszőket nem fogod tudni összeszedni.
-
boost
veterán
válasz
Sirandrish #3488 üzenetére
Gyáva népnek nincs hazája
Különben nekem az a fura, hogy az új outfit után minden zöld link olyan old-school. Nem hittem volna, de nagyon bejött ez a kék ruha. Vagy csak a marketing.
-
-
Bazsi1987
őstag
Kentaur szerű lényt hogy kell legyőzni esélyem sincs 😣
-
Sirandrish
Topikgazda
Nem tud valamelyikőtök egy normális éles képet a BotW Linkről mutatni?
Gondolkodom rajta hogy frissítem az avataromat (szigorúan Linkre), de nem találok jó alapanyagot. -
ldave
félisten
Amúgy a bányák száma véges? Mert ugye nagyjából minden újratermelődik.
-
boost
veterán
válasz
Sirandrish #3476 üzenetére
Lehet készíttetni
nál.Robbie -
grosy
senior tag
válasz
Sirandrish #3476 üzenetére
Lehet, hogy valahol tudsz venni
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #3469 üzenetére
Akkor lehet a hangra kell majd figyelni, mert az elején meg a fényekre. Este fülessel megpróbálom akkor újra. Amúgy tegnap próbaltam ki először az Ancient Arrow-t, egy lövésből leszedi az 1500 életerős Guardian-t
-
Sirandrish
Topikgazda
-
A rajongók már havi 23k USD-ral támogatják a Zelda PC emulátorának fejlesztését. Nintendo nem örülhet.
-
ldave
félisten
Ma csináltam meg a madár Divine Beast-et és a végén mondta az öreg rito,
Na, most ezt a helyszínt megtaláltam, és ott bent eljutok addig a pontig,hogy a Master Sword a Lost Woods-ben rejlik. Valamit nem veszek észre vagy hiányzik valami információm?amikor is van két fáklya és egy fa, a fényeket követve. Innentől viszont nem látok semmi támpontot. -
csab2
veterán
Ráadásul még nagy területet sem jártam be.
Béna vagyok, de ez van.
A játék nagyon tetszik, el leszek vele egy darabig.
Közben én is rájöttem, hogy a fő küldetéseket favorizálom, hogy tudjak előre haladni. Jelentem a kamera megvan, a ruhák fejlesztését adó lény megvan, Impát meglátogattam.Viszont nem tudom, ez a topic segítség kérésre használható-e?
Két szentélyben elakadtam.
Ez az egyik:
Nem értem, hogy a kőtábla milyen kérdéseket és válaszokat említ. Gondolom egy bizonyos alakzatban kell lepakolni a bogyókat. De milyen kérdések és válaszok vannak???? Nem azt kérem, hogy valaki mondja meg, hogy milyen formációt kell kirakni, csak az elvét jó lenne megérteni...A másik:
Ezt a rohadt faltörő kost ellögdöstem az ajtóig bombákkal, de hogyan tudom vele belökni az ajtót?
Privátban is jöhetne a segítség, nagyon hálás lennék érte.
Ha ez a topic nem való segítségkérésre, akkor szóljatok és befejezem. -
tajner10
tag
válasz
Sirandrish #3453 üzenetére
Köszi
-
Hunner
senior tag
Ne csodálkozzatok rajta... Én olyan 20-25 óra körül játhatok, és bár a két spoiler tag megvan, de pont ott tartok. Ami útközben szembejött shrine abba bementem, amit láttam a távolban, oda elmentem, oszlopot másztam,
öltem, lovagoltam fel alá, főztem stb... elmegy az idő vele simán. Úgy érzem én is magam mint a kolléga. Ennek ellenére zseniális és remekül szórakozom.kőgólemet -
boost
veterán
Azt én is furcsállom, hgy nem tudsz fotózni. Az alap questeket javaslom azért elvégezni, hogy legala´bb az első
ig éstechlab ig eljuss. Onnan indul a teljes felfedezés. Ha szeretnéd, leírjuk, hogy miket kell ahhoz teljesíteni. Addig vezet pontról pontra a main quest, onnantól elengedi a kezed.Impá -
csab2
veterán
válasz
Sirandrish #3455 üzenetére
Nem érted. Én tényleg sehol sem tartok.
Még csak most találkoztam azzal a figurával, aki beváltja a korok magokat. Nem tudok még fényképeket készíteni. Szóval tényleg sehol sem tartok. -
Sirandrish
Topikgazda
Én 80 órával sem tartok sehol.
Brutál hogy csinálom a questeket, veszem a ruhákat, fényképezek stb, de a % meg se moccan
Nem is bánom mondjuk mert szeretek ebben a világban kalandozni.
Bár hozzáteszem hogy szerintem a korokkal kicsit túllőttek a célon...900 ...soha nem lesz meg200 még elmenne, de 900 az nagyon sok -
csab2
veterán
Több, mint 40 órám benne van már a Zeldában, de még sehol sem tartok. Szó szerint. Ámulva olvasom itt a hozzászólásokat, hogy milyen ruhákat lehet venni/megszerezni, ezeket még fejleszteni is lehet, 2 sor szív lehet, stb. Nekem ez a játék kitart hónapokig majd.
-
tajner10
tag
Lenne 1 gyors kérdésem (bocsi ha volt már) az istenért sem tudok rájönni arra hogy
valakinek van valami ötlet?mikor kezd el világítani a master sword(amiko megduplázódik a damageja), -
Bennyboy
őstag
A drágaköveket akkor érdemes eladni? Mire lehet még felhasználni őket? Elég jó árat kínálnak érte és most még kevés pénzem van.
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #3442 üzenetére
Amúgy az a fura, hogy van olyan Shrine Quest ahol csinálni is kell valamit
hogy megjelenjen a Shrine (ezeket nem is jelzi a sensor ha jól láttam), máshol meg csak oda kell menni és kész is a quest.(pl ellőni egy nyilat a Nap felé) -
boost
veterán
Megéri vásárolni a spéci nyilakat, hogy Guardianokat nyirjunk ki?
-
boost
veterán
válasz
Sirandrish #3440 üzenetére
De nem, mert ez egy olyan shrine quest volt, ahol a shrine akkor is elerheto volt, mikor még nem teljesítetted a questet. A quest csak segített volna megtalálni. Aki adja a questet nem tud róla, hogy te már megtaláltad, ha nem mondod el neki.
-
Sirandrish
Topikgazda
De érted..ha a Shrine megvan, akkor a questnek is meg kell lennie nem?
Mondjuk az előfordulhat esetleg (nem tudom hogy itt erről lehet-e szó) hogy mikor odamész, totál egyértelmű hogy mi kell, és nem is keresel senkit és semmit csak csinálod.
De akkor is megadhatná nem? Vajon az %ban akkor lemaradás? -
boost
veterán
Ùgy már én is jártam, hogy kezdo"dött egy Shrine quest, majd
, majd megjegyezte, hogy habár ezt én már megtaláltam. Szóval teljesítettem is.mutatott egy festményt, és fel kellett ismerni, hogy merre van Szóval a Shrine megvolt, a quest még nem hozzá, egészen addig.
-
Sirandrish
Topikgazda
Egyébként azon filóztam..nem tudom ki tudja meg ki nem,
de ugye ha minden megvan akkor sincs meg a két sor szív, ami tök fura és szokatlan. Aztán beugrott és biztos vagyok benne hogy a SP hozza meg a maradék szíveket, vagy pár Shrine vagy 1-2 boss kíséretében (#3434) szgergely 96ot (vagy 98at) találtam meg magamról a többihez pedig ezt használtam :
Egy kisebb térkép..semmi extra, de enélkül biztos lett volna még néhány órácska...volt olyan hely ahova már sose mentem volna vissza Shrine miatt, aztán mégis kellett
Az viszont totál érdekes hogy minden Shrine megvan, viszont nincs kész minden Shrine quest...nem is értem az hogy lehetséges..
-
boost
veterán
válasz
Sirandrish #3433 üzenetére
Eddig elkerültem. Èn se azt mondom, hogy törölni kell,hanem az ilyent spoiler tagbe tenni. Szeirntem tedd fel újra, biztos lesz, akit érdekelni fog.
És természesen gratula!
Használtál térképet, leírást a megtalálásukhoz, vagy mindet magadtól,vagy quest segítségével?
-
-
adalbert1
veterán
Különböző bónuszokat adó ruhákból érdemes az egész set-et összegyűjteni, jár akkor valami extra bónusz?
Konkrétan a fire resistance érdekelne, 2000-ért drága a sisak, de a páncél és a nadrág megvan már, az elég a Divine Beast legyőzéséhez? -
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #3429 üzenetére
Nem megsértődni kell
Értem én hogy örülsz neki, hogy megcsináltad az összes shrine-t és ezt közölni szeretnéd a világgal, de ettől még lehet hogy más nem tart ott és ugyanúgy szeretné a meglepetést érezni, mint te.
Pl múlt héten tele volt minden oldal hírekkel, hogy mi a jutalom az összes Korok megtalálásáért, alig tudtam elkerülni, hogy nem lőjjem le a poént, pedig 99% hogy én magam nem fogom összegyűteni. Majd megnézem mi lenne a jutalom, amikor én úgy döntök.
-
Sirandrish
Topikgazda
Töröltem..
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #3426 üzenetére
Igaza van, ha már van spoiler tag, használhatjuk az ilyen dolgokhoz (értsd: nem a játék első 20 órájából tartalom)
-
boost
veterán
válasz
Sirandrish #3426 üzenetére
Spoiler tag használata javasolt. Mondjuk nekem most már mindegy.
-
Vótmá? cheat: Végtelen nyíl eccerűen
-
_Balee_
aktív tag
válasz
Sirandrish #3401 üzenetére
Dehogynem, az összes tornyot aktiváltam. Ha valamit felfedezel a térképen, mondjuk egy hidat, hozzáadja a %-hoz, erre gondolok. Ezt követően már szerepel az adott hely a térképen.
Vettem Pro kontrollert, mennyivel jobb mint a joy con.
-
csab2
veterán
Köszönöm a válaszokat!
A tücsökre rájöttem, elárulta egy kislány a faluban. 👍 -
Bazsi1987
őstag
-
Hunner
senior tag
Magyar Gamestar tesztje 9.9/10
Gamekapocs teszt 10/10
Viszont mélységesen megdöbbent mennyi ember fújol ezekre a pontokra, és van kiakadva. Érdemes elolvasni a kommenteket.
-
-
ldave
félisten
A magok segítségével tudod növelni a nálad lévő fegyverek, pajzsok és íjjak számát. Van erre egy speciális karakter, ha a játék elején követted az ajánlott útvonalat, akkor találkoznod kellett már vele.
A pihenés arra jó, hogy felgyógyítsd magad, ha a drágább ágyat választot, akkor kapsz több extra dolgot is, plusz szívek vagy extra stamina. Ráadásul megadhatod mikor ébredj, szóval ha reggelt vagy estét akarsz, akkor is hasznos.
Tücskök a fűves területen vannak, gugolj le a fűben és várj egy picit, látni fogod, ahogy ugrálnak, aztán ha odalopózol, akkor elkaphatod őket.
-
csab2
veterán
Jól sejtem, hogy a korok magok gyűjtése nem visz előbbre, illetve semmi pluszt nem ad?
A pihenésnek, alvásnak van jelentősége? Én eddig nem vettem észre.
A ló egészségi állapota nem számít? Nem fárad, nem éhes?
Látott már valaki tücsköt a játékban? Elég sokféle állattal találkoztam már, de tücsökkel még nem.
Bocs, hogy sokat kérdezek, de nekem ez az első Zeldam, sőt nem is nagydíj játszottam ilyen stílusú játékkal. -
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #3411 üzenetére
Ami a ló szobor mellett van, küldetéshez kell, Zelda lova. -
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #3409 üzenetére
Két kör staminám van, de nem tudtam betörni a
Lehet rápihenek egy 80-as ágyban, plusz kaja.fehér lovat. -
ldave
félisten
Amúgy lovak elkapáshoz és betöréséhez van valami trükk vagy csak sok stamina kell a kezdeti Soothe-hoz?
-
Sirandrish
Topikgazda
(#3406) ldave Sejtettem hogy nem az volt a terv
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #3405 üzenetére
Hehe, nem volt tervben. Fent voltam egy toronyban és néztem körbe, hátha kiszúrok valamit amikor megláttam, hogy valami fénylik a távolban, odarepültem, épp egy tábor mellett volt, ráadásul éjjel, szóval jöttek csontvázak is, ami már sok volt. Visszatöltve a toronybeli játékmentést, már nem volt ott a fénylő tárgy.
-
ldave
félisten
Pro tipp: ha hullócsillagot találtok, azonnal mentsetek, mert game over után már nem lesz ott
-
Bazsi1987
őstag
Toltam eddig 40 órát egy beast van meg, annyit tudok mondani hogy a zelda után nagy űr lesz nekem , fogalmam sincs hogy mi fog hozzá felnőni játék élménybe 😣
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- BestBuy topik
- DOOM: The Dark Ages - Megérkeztek az első értékelések
- Tudományos Pandémia Klub
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- sziku69: Szólánc.
- Asztrofotózás
- További aktív témák...
- Xbox Series TMR analóg és PS5(DS5) Hall effect analóg csere
- Nintendo Switch OLED, 2026.12.12-ig gyári garanciával, dobozában, karcmentes állapotban, Bp-i üzlet
- Xbox One és 360 játékok eladók!
- Újszerű Playstation 5 Pro 2 TB -- Digital -- (2028 márciusig Garis)
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest