- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Apple Magic Mouse 2024 (MXK53ZM/A)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 03:53 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenand
veterán
-
depmod
aktív tag
-
halisa
tag
-
seger
addikt
-
MrTwister
őstag
-
ekkold
őstag
-
ekkold
őstag
Ez akkor lenne cáfolat, he lenne mondjuk mérési eredményed PHP, és SQL sebességről, merthogy én erről írtam, és nem torrentről.
Amúgy nekem torrenten 40...45Mbyte/s sebességet tud a download station, a J1900 celeronnal (DSM6.1.7-el). Néha csúcsban eléri a 60Mbyte/s-ot. Nem tudom, hogy egy sokkal erősebb procival mennyi menne, vagy mennyi lenne ugyanezen a procin qbittorrentel. Ha már a torrentet nézem, DSM7-el, ugyanez a vas, alig érte el a 30Mbyte/s letöltési sebességet (Download stationnel). Tudom ez nem nagy különbség, de éppenséggel nem mondható gyorsabbnak. A webszerver viszont...
De ha már végeztél méréseket is, akkor a számszerű eredményeket is megosztod? -
zsolt501
nagyúr
-
zsolt501
nagyúr
-
zsolt501
nagyúr
-
zsolt501
nagyúr
-
zsolt501
nagyúr
-
seger
addikt
-
seger
addikt
-
Rengete
aktív tag
-
DJ. Ru$y
nagyúr
-
mZoleee
senior tag
-
mZoleee
senior tag
-
mZoleee
senior tag
-
mZoleee
senior tag
-
mZoleee
senior tag
-
ekkold
őstag
-
enginev3.0
félisten
-
Essejó
Topikgazda
-
kenand
veterán
-
atomstefi
tag
-
atomstefi
tag
-
atomstefi
tag
-
lafaty80
addikt
-
RedCat
senior tag
-
RedCat
senior tag
SZia!
Szuper lenne az is, de sajnos a linked nem jó. Megpróbálod még egyszer?
Köszi!
gyu84: Csinálj egy backupot róla, majd egy másik vm-be állítsd vissza (a fizikai vinyók nélkül). Elindítod és tudsz vele kísérletezni, az éles rendszered biztonságban van.
Szerintem érdemes frissíteni, gyorsabb, pörgősebb lesz a rendszer. Érdmes elgondolkoznod azon, hogy inkább 918 vagy 3622xs-re frissítesz.
A redpill loaderrel kell kicsit játszanod, a neten találsz millió leírást.Én innen [link] indultam
-
lafaty80
addikt
-
lafaty80
addikt
-
stigma
addikt
Köszönöm a segítséget (priviben) és a fórumos támogatottságot:
DMS 7-re már páran "szállíngózunk" és tesztelünk, de leírom mit kaptam itt ph!-n és a fórumban/priviben mi az ami működik és mi az ami nem:
- 918+-os loader ami a legjobban támogatott és én/mások is kipróbáltam, kipróbáljuk remélhetőleg és megosztunk 1-2 apróságot.
Telepítés menete:
- Az itteni Drive linken lévő fájlt leszedtem: Google Drirve
- OSFMount-al betöltöttem majd a PID/VID/MAC címet cseréltem, S/N maradt (1660PDN000222) ami az imageben alapértelmezett, és kiírom pendrive-ra rufus vagy balenaEtcher progival.
- 918+-os hivatalos oldalon leszeded az image-t: Link
- Indítás után beírod az alábbi címet: find.synology.com
- Utána betallózod a 7.0.1-es image-t.
- A többi olyan amit már csináltatok nem egyszer
Ezt csak úgy ajánlom, hogy tiszta telepítés legyen!
Régi rendszer és HDD-t is töröld, mert összeférhetetlenségi gondok lehetnek.Csak saját felelősségre, és ez is csak ,,fejlesztői változat" tehát ha bármi gond van a Xpnelogy fórumba lehet jelezni.
Én 2-3 héten belül áttérek és szeretném használni. Ha bármi gond lesz/vagy plussz infó megosztom veletek.
-
stigma
addikt
-
stigma
addikt
Hi, és hogy sikerült feltenni. Xpenology füórumban kérdeztem, azt mondtál, hogy ezek kellenek:
Itt egy Drive link, ahonnan a loader-t leszeded, max a szokásos értékeeket kicseréléd(PID,VID,S/N) és ha kell a pat fájl telepítéskor akkor letöltöd a legújabbat:
918+ => DSM 7.0.1 (Version: 7.0.1-42214)Te is így csinlátad?
-
zex
aktív tag
-
totoka2
tag
Knoppix-al megnéztem a sebességet, és ott felismerte a Gigabitet, és kb 55Mbps-el írta is a HDD-t (szóval az alaplapi NIC jó). Visszaboot-oltam NAS-ként a gépet, és láss csodát ... most 1000-nek írja a sebességet (és 55-65MB/s-el írja is stabilan az adatokat), ahogy te is írtad, hogy elég lehet újraindítás is.
Így is érdemes a driver pakkot felrakni? ... vagy az pont ezt a bizonytalanságot küszöböli ki? -
Protezis
őstag
-
Protezis
őstag
-
DcF1sh
csendes tag
-
Melorin
addikt
Nekem az is nagyon fura, hogy amikor rányomok a filmre, hogy induljon és pörög a töltést jelző karika, eközben ránézek DSM-ben az erőforrásfigyelőre és nem csinál semmit. Nincs CPU használat, nincs forgalom a hálózaton, a HDD nem dolgozik. És egyszercsak megindul a dolog és felpörög minden ahogy kell. Ilyenkor mi történik vajon? Nem tud kapcsolódni azonnal a kliens a nasra? Egy komolyabb ISO 4k filmnél fél percig is eltart ez a semmittevés. PC-ről megosztva kb 1mp alatt elindul a film és utána nem is bufferelget.
-
Melorin
addikt
-
Magnat
veterán
-
Essejó
Topikgazda
-
kgymac
őstag
-
pali101
csendes tag
Kipróbáltam, szépen felmegy. Viszont driver kell hozzá, mert Az RTL8111 alaplapi lan-t csak 100 Mbps kezeli ez így nem túl jó.
--------------------------------------------------------Szia, nekem is a 6.2.3 van és ugyan ez a gond csak 100Mb -l megy.
Tudsz rá valami megoldást, vagy melyik verzióra kellene visszaállnom?
jelenleg 1.3b/ 3617xs
dsm6.2.3/ 3617xs -
noorbertt
őstag
-
seger
addikt
-
seger
addikt
-
seger
addikt
-
Rengete
aktív tag
-
MrSealRD
veterán
Nálam most Chrome alatt dob egy ilyet:
This site can’t provide a secure connection x.x.x.x doesn't adhere to security standards.
ERR_SSL_SERVER_CERT_BAD_FORMATA tanusítvány 2037-ig érvényes. Edge alatt be tudtam lépni.... Se Chrome se Vivaldi nem hajlandó megnyitni a lokál címen működő Xpeno szerver oldalát... valaki képben van, hogy ez most minek a hatására változott?
-
enginev3.0
félisten
-
DJ. Ru$y
nagyúr
-
Formaster
addikt
-
elekbaldvin
csendes tag
-
M3kk
őstag
-
Rruuer
senior tag
-
Spuri2000
senior tag
-
zsolt501
nagyúr
-
havast
aktív tag
-
Zsoleszhun
addikt
-
törölt tag
-
madoxx
aktív tag
-
MrTwister
őstag
-
madoxx
aktív tag
-
ikarus32
tag
-
Rruuer
senior tag
-
zex
aktív tag
-
anarchic
tag
-
zsolt501
nagyúr
-
Csabee.
nagyúr
-
madoxx
aktív tag
-
RazoR
veterán
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
HIJ
őstag
-
Rruuer
senior tag
-
Bubukain
senior tag
-
Dr.FantastiK
őstag
-
Proxy2
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
A Synology szervereinek a Quickconnect használatával történő visszaéléséről szóló hozzászólások vagy témák előzetes értesítés nélkül törlésre kerülnek!
A párosított generátorok (MAC és SN) linkek vagy eszközök is törlésre kerülnek!
A Surveillance Station feltörésére vonatkozó hozzászólások vagy témák és / vagy a feltört / SS hivatkozások létrehozása törlésre kerül előzetes értesítés nélkül.
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- iKing.hu Realme 14 Pro+ Pearl White 512GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:86%
- 27% - MSI MAG CORELIQUID 240R V2 AIO vízhűtés!
- 27% - Cooler Master MasterLiquid PL360 Flux 360mm White vízhűtés!
- iPhone Xr 64GB 100% (3hónap Garancia)-ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR Gyűjtői darab (3hónap Garancia) - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Xpenology Téma Összefoglaló

Essejó