- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Kínai X99 lap + Xeon E5 V3/V4 + ECC DDR4
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Xiaofang és Dafang kamerák Kínán kívüli használatát a Xiaomi letiltotta, lehetséges megoldás itt (de ne gmailről írj nekik!).
Új hozzászólás Aktív témák
-
fweb
csendes tag
Sziasztok! Új vagyok ebben a témában. Van egy Xiaomi Smart Home Hub 2 készülékem, vettem hozzá Xiaomi Mi Ajtó és Ablak Szenzor 2/BHR5154GL-t és az lett volna a célom hogy ajtónyitásnál egy hangszóróra kiküldjek egy figyelmeztető hangot. De nem tudok ilyen eseményt beállítani. Nincs ilyen opció. Mi a megoldás erre? Közben vettem egy Xiaomi QBH4218GL Smart Speaker-t. Hátha a rendszerbe illesztve lesz egy opció az eseményhangra is, de nem. Mindent itthon vettem, szóval európai. A telefonos üzenetküldés az használhatatlan. Vagy nem jön meg, vagy nagy késéssel. Szóval mindenképp hangszóróra kellene eseményt kiküldenem. Előre is köszi a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Csere-Beszámítás! Asus Dual RTX 4060Ti 8GB GDDR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged