- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2019-07-15 14:23 Téma összefoglaló
Xiaofang és Dafang kamerák Kínán kívüli használatát a Xiaomi letiltotta, lehetséges megoldás itt (de ne gmailről írj nekik!).
Új hozzászólás Aktív témák
-
csari
csendes tag
-
zoyoxy
tag
-
csari
csendes tag
Sziasztok! Wireless Switchet szeretnék hozzáadni Xiaomi Home alkalmazásban. Kiválasztva és három secig nyomva a resetet nem történik semmi.. A hub villog, de semmi.. Mit csinálok rosszul?
-
gacsoi
senior tag
https://okosotthon.bolt.hu/webaruhaz/termek/smartwise-garazskapu-vezerles-sonoff-kompatibilis-wifi-s-interneten-at-tavvezerelheto/
Én ezt használom. Szinte bármeik kapunyitón van sorkapocs, ahová pl. nyomógombot tudsz kötni, ís azzal nyitni, zárni.Oda kell kötni ezt az eszközt. Tulajdon képpen mármilyen száraz kontaktust használó eszköz jó lehet. én azért ezt választottam, mert ennél van nyitás érzékelő. -
slimshady
senior tag
Az az igazság, hogy ezt a gatePRO wifi modult a kereskedő ajánlja hozzá. Sajnos a Mi Home-nak nem tudom imitálni, hogy ez egy támogatott okos aljzat. A kereskedő kínálatukban van olyan kapunyitó is ami alapban rendelkezik ilyen megoldással és az mutatja a kapu állapotát, de az sajnos teli kapuhoz nem elég erős. Sokat nem babrálnék én se a Xiaomisítással, mert ez most így működik, de vevő lettem volna egy gyszerű megoldásra. Mi a típusa annak amit te használsz illetve milyen kapunyitóhoz.
-
gacsoi
senior tag
-
slimshady
senior tag
Egy Proteco márkájú kétszárnyú kapunyitóhoz gatePRO wifi-s modult használok, ami Tuya-val kompatibilis. Igazából egy elég primitív alap megoldás aminek egyéb kategóriában kell kiválasztani okos aljzatot és kapunyitáshoz a relé 0,7s behúzva marad majd kienged.
Ezt ki lehetne váltani valami Xiaomi kompatibilis megoldással, mint például a Xiaomi Yeelight Smart Dual Control Module beépíthető WiFi kapcsoló (YLAI002) vagy hasonló? Nem igazán értek ezekhez. Előre is köszönöm!
-
Rent
senior tag
Smart plug 2 eltavolitasa, hard reset, majd ujra hozzaadasa se segit. Behuzza az addigi fogyasztasi adatokat es szamolja tovabb. Ket peldannyal is megcsinaltam ezt, egyikben sem torlodtek az adatok. Valakinek van valami otlete?
-
trobi28
addikt
Egy kis tapasztalat:
Rendeltem kettő darab Imilab A1 Home Security Camera 2K biztonsági kamera + hálózati töltő.
Egyiket nem tudtam a hálózatra csatlakoztatni, a másikat sok szenvedéssel nagy nehezen sikerült, amikor újraindult, eldobta, kezdhettem volna előlről
Nem tettem, inkább visszaküldtem, rendeltem helyette a jól bevált C200-ast, abból van több is itthon és nincs velük gond
-
Rent
senior tag
Smart plug 2 fogyasztasi adatait, hogy lehet torolni?
-
bugalaszlo
csendes tag
Sziasztok!Lehet nem a legmegfelelobb helyen kerdezem, de mai napon vettem c400 xiaomi kamerat. Tokeletesen parosodik ios rendszerhez megy minden funkcioja. Viszont ahogy lecsatlakozom a wifirol (mas halozatra megyek / mobilnetre ) nem erem el a kamerat. Mit nem csinalok jol? Van benne sd kartya is. Elo kell fizetnem a xiaomi szolgaltatasra? Az se gond csak menjen…
-
Minagy
újonc
-
Pharaoh
aktív tag
-
Mexbacsi
tag
Sziasztok!
Van egy smart hub 2-őm és elvileg az ikeas tradfri izzót hozzá lehet rakni kínai régióban. A problémám, hogy régióváltás után nem tudom a hubot az alkalmazásban hozzáadni. Lehet EU-s a hub és kínai régióban nem működik? Vagy esetleg valamit elrontok?
-
ρσгτσ
addikt
Sziasztok,
Az Aqara Hub E1 -et ismeri, használja valaki? Stabilan működik? Melegedés van?

2 db Xiaomi Wireless Switch -hez kellene nekem egy átjáró és erre gondoltam, mert kis helyet foglal, praktikus.
Meg gondolom kompatibilitási probléma nem lesz ezzel modellel sem?
-
Minagy
újonc
Sziasztok,
Eddig használtam egy kamerás gatewayt, egy Aqara ZNSXJ11LM típust, amihez csatlakoztatva volt két Aqara hőmérséklet és páratartalom mérő, egy Yeelight LED (white) egy Yeelight LED Bulb (color), egy Aqara nyitás érzélkelő, Aqara vezeték nélküli kapcsoló. Most lecseréltem a gatewayt egy Xiaomi Smart Home HUB 2-re, kapcsoltam hozzá két darab BT-s hőmérséklet és páratartalom mérőt. Kapcsoltam volna hozzá pl az ajtó érzékelőt is és azt írja, hogy nem kompatibilis. Semmilyen Aqara eszköz nem kompatibilis ezzel a gateway-jel? -
erzol
őstag
-
PishT
tag
-
erzol
őstag
-
PishT
tag
Sziasztok!
külső hőmérőnek mit ajánlanátok,ami működik mi hub 1/2-vel?
Aqara hőmérőjét néztem volna ki, de az lehet (már) nem kompatibilis a mi hub2-vel sem(hiába van a MiHome app eszközlistájában)? köszi! -
Körmi
csendes tag
Szia én péntek óta használok 1 Smart Plug 2 őt még nincs sok tapasztalatom vele de hő kamerával ránéztem és használat alatt több mint 40c használaton kívül is úgy hogy minden ki lett belőle húzva és nem volt használva már jó ideje 28c fölött volt rákérdeztem az mstore nál erre a jelenségre és persze arra mennyi a fogyasztása kikapcsolt állapotban ezt a választ kaptam:
Sajnos erről semmiféle adatunk nincs a gyártói adatokban.
Üdvözlettel,
mStore Ügyfélszolgálat.
Hát.
-
Attipatti
tag
Sziasztok, nekem még az első verzios mandarinul vartyogo mi hubom van. 4 hőmérővel, porszivoval, mozgás és ajtonyitás érzékelőkkel, és kamerával. A riaszto részét rendszeresen használjuk Persze lenémitva csak a telefonjainkra értesít. Kérdésem az lenne hogy érdemes váltani hub2 re? Ja még a google home integrációt is használom. Ez mondjuk viszonylag korlátozott. A hub2 nél jobb a helyzet?
-
erzol
őstag
-
koncsik
MODERÁTOR
-
erzol
őstag
-
slimshady
senior tag
Létezik Xiaomi Mi Home kompatibilis kültéri időjárás állomás hőmérséklet, csapadék, szél, stb. méréssel?
-
XaraX
addikt
-
XaraX
addikt
Sziasztok!
Két kamera volt bekötve, eddig tökéletesen működtek, telefonon és Windows camera wieweren is láttam mindkettőt
Egyik bedöglött, vettem helyette egy XIAOMI AW300 WIFI IP KAMERA (BHR6816EU) kamerát, jelenleg a relefonos alkalmzásban látom is őket, a windows wiewer viszont nem látja az új camerát.
Emulátorral látom mindkettőt windows altt is.
Mi a fenét csináljak, hogy jó legyen? -
XIII Ramses
aktív tag
Közben rájottem, hogy le kell formázni az SD kártyát mert tele van..... Eddig a legrégebbit automatikusan törölte magától
-
XIII Ramses
aktív tag
Sziasztok Aw200 kameráim vannak. Sd kartya mindegyikben van. Hónapok óta nem tudom visszanézni telefonon a felvételeket. Állandóan fizettetni akar velem a felhőre. Mi a gond?
-
nemethsza
tag
Üzletpolitika. Vedd az ő termékét. A Tuya pl. ebből a szempontból barátságosabb, sok gyártó cucca használja.
-
Chuck Norris
senior tag
-
nemethsza
tag
A Xiaomi egy “elég” zárt szisztéma, inkább önmagával szeret együttműködni.
-
user12
őstag
Szia
Szerintem nem viszi, mert nem találtam az appban.
A xiaomi konnektort viszont biztosan viszi és abban is van fogyasztásmérés (a legújabb verzióban) -
Chuck Norris
senior tag
Sziasztok, teljesen kezdő vagyok a témakörben, ha van egy "Xiaomi Smart Home Hub 2" meg egy "Xiaomi Mi Wireless Switch Okos Kapcsológomb" ezzel tudok-e vezérelni egy "DELTACO SH-P02 beltéri kettes konnektor, fogyasztás mérővel, Tuya kompatibilis" konnektort esetleg külön-külön a két csatlakozóját, vagy kellene vegyek hozzá egy Xiaomi konnektort? Köszönöm előre is.
-
hifikus
tag
-
Kezdőként
tag
-
csongi
veterán
-
nemethsza
tag
-
csongi
veterán
Sziasztok!
Picit okositanek egy kis uzlethelysegen.
Par fogyasztot szeretnek tavolrol vezerelni, illetve a gazkazant thermosztatot. A xiaomi home alkalmazas adott, van par eszkozom, porszivo stb.Milyen eszkozoket erdemes telepiteni?
A fogyasztohoz megfelel konnektor, csak nem tudom melyik tipusokat tamogatja,Illetve van egy somfy redony rendszer, de borzalmas a szoftveres tamogatas. A redony mozgato motorokat parositotta mar valaki xiaomi alkamazassal?
-
hifikus
tag
-
Kezdőként
tag
-
KáZéé
tag
-
Kezdőként
tag
Üdv. Imilab EC5-ös kameráim vannak. Az éjszaka nem volt wifi hálózat,és ezi dő alatt nem rögzítettek a kamerák. Ez ilyen, vagy be kell valamit állítani?
Köszi -
KáZéé
tag
Tud nekem valaki abban segíteni, hogy hogy lehet előcsalogatni egy imilab ec3 pro kamerából a key area menüpontot? Nézi a kamera a bejáratot de nem szeretnék minden autóról értesítést kapni ami elmegy a ház előtt, csak a kapun belüli mozgások érdekelnek.
Végignyálaztam az összes fórumot, videót, láttam olyat hogy kínai régióban működik, átálltam arra de ott sem jelent meg a menü, szóval maradok eu régiónál.
Van ilyen menü hogy frequently used angle, azon belül pedig activity zone, de itt csak annyit csinál hogy szirénázik ha mozgást érzékel a zónában, de nem indít felvételt, és nem küld értesítést sem. Ha bekapcsolom a home monitoringot akkor pedig mindenről is küldd értesítést (mivel key areát nem lehet definiálni).
Kicsit idegesítő hogy a sima ec3 is tudta ezt valamint vannak videók ahol az ec3 pro is tudja ezt.Pls help,
Köszönöm. -
erzol
őstag
-
sbazsi
veterán
Kinéztem egy "Smart Plug 2 Wi-Fi okoskonnektor"-t.
Voltam az mstore-ban, mondtam, hogy nekem kínai gateway-em van, kínai szerveren.
Azt mondták, hogy nem fog működni. Amikor ismét rákérdeztem, azt mondták, hogy biztosan nem fog működni.a gateway-em:
Newest Xiaomi Multimode Smart Home Gateway ZigBee WIFI Bluetooth Mesh Hub Work With Mijia APP Apple Homekit Intelligent Home Hub
Product model: ZNDMWG03LM
"This is Chinese version,after login the APP,please change the Region to "Chinese Mainland" in the settings ,then you can search it normally,thank you."Én tudom rosszul, és tényleg nem fog működni?
Xiaomi.eu fórum 2019 okt 29
3. All EU sensors that I tried, work on china hub/server and eu hub/server. Sensors that you can only buy in china only work on china server/gateway. For example, chinese window/door sensors also work on the eu-hub because they are the same that you can buy in EU. I think, all sensors that you can buy also here, work with the china hub.
Advantage China hub: every sensor (no matter if EU or China) seems to workVagy ez már megváltozott 2019 óta?
Na és a magyar Vevs mi homme-mal mennie kell, igaz? :-?(A korábban ott vett mi band 6 simán ment úgy, hogy kínai szerveren voltam, a mi band 8 viszont nem.)
-
bupemko
senior tag
-
tobias40
veterán
-
bupemko
senior tag
-
bupemko
senior tag
Futottam hétvégén még egy kört, otthoni DNS Google DNS-re (8.8.8.8) állítása lett a megoldás. Pi-Hole listában gondolom volt valami, ami megfogta a végén a kínai/német szerver regisztráció utolsó fázisát.
Másoknál is érdemes lehet telefonon vagy router-en IP vagy DHCP beállításokban megpróbálni átállítani a szolgáltatói vagy egyéb DNS szervert 8.8.8.8-ra, hátha segít.
-
kakukkmarci
senior tag
-
kakukkmarci
senior tag
Teljesen ugyanebben a cipőben járok...
Ugyanez a kamera, ugyanezek az appbeállítások, ugyanez az eredmény.
Ha sikerült megoldást találnod, írd meg légyszíves!
Többiek, Vevs vonalon, nagyon örülnék, ha tudnátok segíteni. Rettenentes sokat gyötörtem, sok reboot-tal telefonon is kamerán is, reset, régiók álítgatása, minden ilyesmi megvolt. -
ignaczg
csendes tag
-
Nikaré
őstag
-
fPApi
őstag
-
A-Bag
tag
-
Nikaré
őstag
-
A-Bag
tag
-
Nikaré
őstag
-
A-Bag
tag
-
Nikaré
őstag
-
Pharaoh
aktív tag
Hi!
A Mi Smart Home Hub 2-ben van hangszóró? Vagy meg lehet vhogy oldani hogy hangos riasztast tudjak beállítani ?
-
nokia3650365
aktív tag
-
hp16
tag
Sziasztok!
Xiaomi 360 1080p kameránál be lehet azt valahogy állítani, ha otthon vagyok és elmegyek a kamera előtt akkor ne küldjön értesítést, mert mozgást érzékelt? Csak idő szerinti beállítást találtam. Csak akkor kéne értesítés, ha nem vagyok otthon.
köszi -
pum pal
csendes tag
Szia! Sikerült vmi megoldást találni? Én is ezzel küzdök. Hiába próbálom hozzáadni a light detection eszközt, nem ismeri fel a hub2. Nem segít se reset se manuális eszköz kikeresés. Próbáltam régiót is váltani de az se segít. Magyarországi beszerzés a fényérzékelő is. YTC4043GL típusú.
-
bupemko
senior tag
-
ignaczg
csendes tag
Üdv,
A múlt héten vettem egy smart plug 2-őt (cuco-plug-v2eur_mibt19EF) és hát elakadtam a csatlakozásnál a wifire...
A hálózatra fel tud csatlakozni, mert a routernél látom hogy osztott neki ip címet, de a netremenetelnél megáll.
Utánaolvasgatva próbálkoztam az alábbiakkal:
- egy ASUS RT-AC66U B1 routerem van
- 2,4ghz és 5ghz hálózat külön ssid-n van, természetesen a 2,4-est választottam
- WPA-Auto-Personal(AES) autentikációs protokolra állítottam
- Set AP Isolated opció (eszközök egymástól való izolációja) deaktiválva van
- DNS szervereknek 8.8.8.8, 8.8.4.4 lett beállítva
- router belső tűzfalát kikapcsoltam
- próbálkoztam region beállításokkal: hungary, UK, poland és china mainland (de ennél meg se jelent)
- iOS xiaomi home legfrissebb verzióját használomVan ötlet mi az ami kiszúrja a szemem, csak én nem veszem észre?
Köszi! Gergő
-
user12
őstag
-
slimshady
senior tag
Az üzlet homlokzatán 18m hosszan van 4 lámpa amiben Xiaomi okos LED van azonban hiába a Xiaomi AX3200 és AC1200 jelerősítő a régi vasbeton gerendás épületben egy izzó rendszeresen offline megy és nem kapcsol le/fel az időzítés szerint ami ciki. Nem látom értelmét több jelerősítőnek mert az épületben szuper a WI-FI a 4 lámpa pedig egy saját közös kismegszakítón van így ez adná magát. Ezzel a megoldással viszont még nem okos izzókat is tudnék időzíteni.
Azt mondja több eladó is AliExpess-en, hogy hamarosan jön ennek az okos kismegszakítónak a Xiaomi kompatibilis változata:
https://a.aliexpress.com/_mLqxjRm -
user12
őstag
Áááh...köszi, így már értem
Ilyen megvilágításban én se tartom rossznak, de ennyire meg már nem is akarom felokosítani a lakást.
Okosrelében gondolkodtam, de végül maradtam a "hagyományos" kapcsolós elosztónál
Ilyet használ valaki? A Sonoff cuccokat néztem, állítólag nem rosszak. Bár ha veszek olyat akarok, ami Homekit magy Matter kompatibilis, nem akarok n+1-dik appot
-
vegyszer
addikt
Én látnám értelmét, főleg, ha sok kismegszakítót tudok vele kapcsolani. Pl nem vagyok otthon hosszabb ideig, akkor a hűtőn, és a fűtésen kívül mehet minden a kikapcsolt állapotra.
De ha a gyereknek beállítom, hogy este 9 után a szobájában minden konnektor kapcsoljon ki, akkor se tévé, se ps, de a laptop is max 40-50 perc komoly játékot ereszt neki...Nem olyan rossz ez...
-
user12
őstag
-
slimshady
senior tag
Sziasztok! Létezik Xiaomi Mi Home kompatibilis okos kismegszakító?
-
trobi28
addikt
-
Buckey
őstag
-
Moki2
aktív tag
-
Buckey
őstag
-
A-Bag
tag
-
Buckey
őstag
Pedig még mindig ilyen sok a késés. Egyszer-egyszer "csak" 1-2 másodperc, de ez nagyon ritka. Nem tudom, megjavul-e valaha.

[#7413A-Bag] és [#7415bupemko] , akkor nem vagyok egyedül. Már azt hittem, csak enyém a megtiszteltetés.

[#7416Nikaré] , nekem is a 1.0.5_0016 sw verzió van a HUB2-n. Nem tudom, mennyire számít, hogy a [kerek] , vagy a [négyzet alakú] HUB van-e. Mind a kettőnél lassú, vagy csak a négyzet alakú HUB2-nél?
-
Nikaré
őstag
Szia!
Direktben a hozzáadás/érzékelő és azon belül sem?Nincs ilyen érzékelőm, ezért kérdezem, hogy reset lehetőség a kütyüben?
Esetleg, elem kivesz pár perce és utána nekifutni mégegyszer. -
kakukkmarci
senior tag
-
nokia3650365
aktív tag
Sziasztok xiaomi smart hub 2 höz nem tudok egy fényérzékelőt csatlakoztatni. Minden más megy izzók mozgásérzékelők stb. Viszont a fényérzékelő jó mert aqara hubra csatlakozik. Valami ötlet mitől lehet?
-
Nikaré
őstag
-
bupemko
senior tag
-
Nikaré
őstag
-
A-Bag
tag
-
Nikaré
őstag
-
Buckey
őstag
-
Nikaré
őstag
-
Buckey
őstag
A MiHome frissült a telefonon, semmi más.
Nekem is gyanús volt, hogy minden érzékelő egyszerre bolondult meg, mikor nem is egy időben vettem őket, épp ezért nem is gyanakodtam az elemek merülésére.
Csak a szokásos protokollt követtem, azaz újraindítottam mindent, hátha nálam van a hiba. De nem javult meg. A szerverrel meg nem tudok mit kezdeni.
Egy otthoni szerver alá kellene integrálni, de azt nem tudom, mennyire bonyolult, illetve meg lehet-e valósítani.
-
A-Bag
tag
-
Buckey
őstag
-
A-Bag
tag
-
Buckey
őstag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy másnál is késve kapcsolnak fel a lámpák (mozgásérzékelővel vagy nyomógombbal, az mindegy), vagy csak megint engem tisztel meg a Xiaomi?
Semmilyen változás nem történt hálózati részről, csak a MiHome (IOS) frissült tegnap.
Volt WIFI, Smart HUB2 és minden eszköz újraindítása, de nem javult meg.
Esetleg valami ötlet, hogy ismét jó legyen?
Előre is köszönöm a segítséget!
-
erzol
őstag
Nálam ec5 ketyek majd két éve hiba nélkül.
Mozgáskövetése nem egy világbajnok, de nézelődni vele remekül lehet. A mozgás felismerés viszont rendben van. -
kakukkmarci
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy kültéri, forgatható kamerát.
Tető alatt lenne, tehát az eső, hó nem érné, a hőmérséklet és max. a pára az, amit bírnia kell.
Kínai beszerzés sem akadály, de jó lenne viszonylag gyorsan...
(Az itthoni cuccok jó vegyesek, van kínai beszerzés, itthoni is, és iOs-en használom főleg. Androidon be kellett vetnem a Vevs-et is, mert a vegyes régiók miatt másképp nem ment. Sajnos így sem kompromisszummentes, de jól használható.)
Néztem ezt, vagy ezt.
Melyik lenne a jobb szerintetek, ami rendesen integrálható lenne Vevs féle MiHome-ba és megbízhatóan működik? Esetleg más javaslat? -
7Sony7
addikt
-
user12
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nem annyira csodás az ASUS csodakábele
- TCL LCD és LED TV-k
- Diablo IV
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Még 2026-ban megérkezik a karcsúsított Commodore 64 Ultimate
- Filmvilág
- Autós topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Számlás
- Asus BTF White GAMING PC! 7800X3D / RTX 5070 Ti / B850 / 32GB 6000MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)