- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2019-07-15 14:23 Téma összefoglaló
Xiaofang és Dafang kamerák Kínán kívüli használatát a Xiaomi letiltotta, lehetséges megoldás itt (de ne gmailről írj nekik!).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Calogero
addikt
Az új app frisítéssel, vissza jött a régi felület, így eltünt a hőmérőknél az Battery Level. Így most azoknál a hőmérőknél is tudtam fw-t frissíteni, amelyikekre 50%-os elemet mutatott.
-
tyielow
aktív tag
Sziasztok.
Vettem egy új kültéri AW200-as kamcsit. Nagyon jól teszi a dolgát. A másik kamera egy 2K 360°-os, áthelyeztem emiatt az új helyére. Beüzemeltem, felállt a rendszer. Eljöttem a háztól és 20p után a 2K kamerával emgszakadt a kapcsolat... másnap mentem, router resire rendbejött. Most eltelt kb. 8 nap, és megint device offline, a Smart Mi dugaljal együtt. Mi a *** bajuk van a készülékeknek? Az AW200 hibátlanul online mindig, ezeket meg folyamat ledobálja a net. Ráadásul légvonalban kb. 4 méterre van a kamcsi routertől. Help -
7Sony7
addikt
Sziasztok. Vettem egy Smartmi Smart Convector 1S-t, de nem tudom csatlakoztatni wifivel. Pedig a teló megtalálja azt a wifi hálózatot (vagy mi a neve) amit ez kiad.
Mi ennek a pontos menete? -
Tamas77
csendes tag
A kikapcsolási időket és hőmérsékleteket nem fotóztam de ahogy leírtam úgy vannak beállítva.
-
Tamas77
csendes tag
Nekem úgy volna jó ha egész nap (kivéve az időzítés) 23C alatt be kapcs. 24 felett ki.
3 db. Időzítés lenne: hajnalban, du.-án és este. (2-2 óra hosszban) 24C alatt be 25C felett ki.
Ezek szerint az úgy nem fog menni, hogy:
23 be - 24ki egész nap
+
Időzített: 24 be - 25 ki a beállított időtaramokraÁllítgathatom külön-külön (az időzítetteken felül) az alacsonyabb hőm beállításhoz a köztes idöket is. (Magyarul az "egész nap" nem lesz jó megoldás 23 alatt be 24 felett ki beállításhoz)
Ez így együtt volna jó ha működne:
-
erzol
őstag
-
joocek
aktív tag
Én használtam ( lom) Ha nyitva van az ablak és lemegy 22 C alá. Jelzi nekem lámpa villogással. Plusz éjszaka ha bekapcsolom az MI ventit. Akkor a sebeségét a hőmérséklethez igazítja.. Tehát nem csak az idő még a hőmérséklet is változó.
Plusz a fűtés a fürdőben erre kapcsol ki.
Amúgy szét vet az ideg mert 3 hőmérőből csak 1 amit lehet frissíteni . De az sem ir tizedeket.
-
Tamas77
csendes tag
Elnézést a lényeg lemaradt.
Úgy használja -e valaki, hogy különböző időpontokban különböző hőmérsékletre kapcsoljon ki ill. be?
pl. Alapértelmezettként 23C alatt be - 24C felett ki: egész nap.
Időzítettként: 16:00 - 18:00 -ig. : 24C alatt be - 25C felett ki -
Tamas77
csendes tag
Használja valaki a hőmérőt automatizált vezérlésre? (pl. dugalj vezérlésére)
-
nafikra
tag
sziasztok,
van rá lehetőség hogy egy megosztott otthonhoz ne csak a tulaj tudjon hozzáadni további eszközöket?
-
trobi28
addikt
1-es HUB-nál miként lehet megoldani, hogy ne azonnal induljon a riasztás - mondjuk amikor nyílik az ajtó - hanem késleltetéssel indítsa. Közbe itatatnék egy okos kapcsolót, hogy riasztás előtt mondjuk 15 másodpercig le lehessen kapcsolni.
-
Tamas77
csendes tag
-
vodrosjozsi
addikt
Természetesen nem lehet ehhez az átjászóhoz hozzáadni...
-
gacsoi
senior tag
-
Tamas77
csendes tag
Nekem sincs ott a "Traditional style" opció
-
Nikaré
őstag
-
vodrosjozsi
addikt
-
erzol
őstag
Nem tudom miért bánik ilyen mostohán ezzel a kamerával az imilab.

Átjátszóra nem is gondoltam. Működhetne igazán... -
vodrosjozsi
addikt
És ha veszek egy átjátszót amit ez a kamera támogat, és az átjátszó a mattert, akkor sincs esély arra, hogy google home alá applikáljam?
Okos kamera meg lótúrót.
Az ec5 az egyetlen imilab termék amit nem lehet az imilab appba integrálni, csak a mi home appba, de az meg nem tudja a google home-ba, se smartthingsbe. 25 ezerért ez vicc.... -
erzol
őstag
Én is csak mi home-ba tudom használni, lassan két éve.

-
Calogero
addikt
-
trobi28
addikt
-
vodrosjozsi
addikt
Az miért van, hogy az imilab ec5 nem regisztrálható az imilab alkalmazásba csak a mi home alá?
A legjobb, hogy a Google home se támogatja a kamerát... -
Nikaré
őstag
-
trobi28
addikt
-
Nono76
tag
Nálam az összes hőmérő battery 100%-on van. FW frissítés előtt és után is. Szerintem még nem jól mutatja, mert tuti hogy van amelyik nem annyin van. Talán lesz rá frissítés. Aki FW-t akar frissíteni annak a tradícionális oldalról kell indítani, mert az újról nem fog sikerülni.
-
erzol
őstag
-
Calogero
addikt
Nálam is kerek van ( [link] ) Én még nem csináltam fw frissítést, mégis van elem kijelzés. Xiaomi Home appot használom (8.9.706)
Ha az Appban Traditional style-ra nyomok, akkor nem látszik, a régi felület látszik, mint amit te mutattál. Így szerintem a APP frissítés hozta ezt az új funkciót.
-
erzol
őstag
Gondolom ezt a hub 2 produkálja. Nekem még az első generációs kerek van.
-
Nikaré
őstag
Szia!
Azt vettem észre, ha áramszünetet szenved a Hub 2 akkor konkrétan a nyitás érzékelő az csak akkor csatlakozik vissza, ha produkálsz egy nyitás zárást.
Kocka hőmérő nem tárol adatot mert nálam az előbbi esetnél az az órai adat nem jelenik meg, hanem a legutolsó mérés vonalát meghosszabbítja. Gondolom ugyan ez lehet, ha a wifi lekapcsolodik (ezt még nem próbáltam)
Ettől függetlenül jó a Hub!
(az is hozzátartozik, hogy körülbelül kettő hete használom, ez alapján írom) -
erzol
őstag
-
Calogero
addikt
Mi temperature and humidity monitor 2 nél az APP fw update-t jelez, valaki frissített már?
Most vetem észre hogy az app jelzi a hogy hány százalékos az elem benne -
< CyberBob >
őstag
Sziasztok!
Van pár hőmérőm (kocka és kerek) és pár nyitás érzékelőm amik eddig egy éjjeli lámpába épített Bluetooth átjárón kapcsolódtak a nettre. Most elég jó áron van Xiaomi Smart Home Hub 2 ezért gondoltam erre tenném át őket valamint pár wifis lámpát, ledsort, asztali lámpát így nem egyesével kapcsolódnának a router-re. És ha már van benne vennék pár Zigbee-s cuccot is. Mennyire jó stabil ez a hub 2 és hol lehet megnézni pontosan milyen eszközöket támogat? -
Moki2
aktív tag
-
Nikaré
őstag
-
varmi2
nagyúr
Hogyan kell a xiaomi okos izzót újra párosítani? El költöztünk, és új a wifi.
-
erzol
őstag
-
Nikaré
őstag
Igen, általában saját eszközöket, kiegészítőket preferálják és arra terelnek, hogy ezeket vedd meg.
-
Tamas77
csendes tag
-
erzol
őstag
-
A-Bag
tag
-
T. Peet
tag
Sziasztok.
Van 3 darab Night Light 2-őm. Azt szeretném kérdezni, hogy ha van hub-om, ezeket akkor sem lehet vezérelni, hogy vmilyen esemény hatására felkapcsolódjank?
A then alatt nem jelenik meg nekem csak a mennyezeti lámpa és a porszívó (német nyelven sem).
Amit el szeretnék(tem volna) érni az az, hogy bármelyik lámpa mozgást érzékel, kapcsolódjon fel mind a három. Erre van mód?
Köszönöm! -
Tamas77
csendes tag
Sikerült összehozni a hőmérős órát a dugaljal. ( smart hub 2 kellet még hozzá)
Sajnos a fél fokos hőmérséklet különbség szerinti kapcsolást nem engedi az automalizálás (appon belül) Kár mert a hőmérő tudja mérni a tized hőmérsékletet és az automalizálási beállításban is mutatja a fél fokos állítási lehetőséget de sajnos csak egész fokot és csak min. 1 C fok különbséggel engedi a beállítást. -
vodrosjozsi
addikt
-
Nikaré
őstag
Szia!
Nem tudtam kölcsön kérni IKEA --"izzót"
így a teszt nem valósult meg.
Amit ki tudtam próbálni az a blitzwolf, gosund termékek. Volt amelyiket második, harmadik nekifutásra ismerte fel, de működnek, gateway nélkül a Xiaomi Home appban.
Szóval másként tudtam ezt végig vinni.
Sorry, de a konkrét terméket nem értem el.
-
Nikaré
őstag
Holnap megpróbálok keríteni egy IKEA -s izzót és tesztelem.
-
vodrosjozsi
addikt
-
Nikaré
őstag
Szia!
Xiaomi appban nem lesz benne.A saját IKEA Home smart appban lesz.
Illetve DIRIGERA hub okositja a többi saját márkás cuccait. -
vodrosjozsi
addikt
Sziasztok
A tradfri okos konnektort nem találtam a xiaomi appban, pedig orosz régiós. Hol keressem?
Illetve ha beütöm, hogy IKEA arra se ad ki semmit. -
lord_m
senior tag
-
erzol
őstag
-
lord_m
senior tag
Köszi, kipróbáljuk ezt!
A xiaomi kamerával meg az van, hogy több telefonra csak megosztással lehet telepíteni, így tesóm pl. csak akkor tudja nézni, ha a másik fél bekapcsolja a saját telefonján.
Erre mi lehet a megoldás, hogy több készülékre lehessen önállóan müködő kameraként feltenni?
-
7Sony7
addikt
-
bupemko
senior tag
Nálam az EM hub az emeleti hub, nem a típus neve.
Nem tudom, hogy lehet-e még kapni, új korában ez volt a neve:
Xiaomi Mi Smart Home Hub okosotthon központMost a második generációs verzióját lehet kapni pl. itt is.
Szerk.: FSZ hub meg TT hub az földszint meg tetőtér, ezek csak Zigbee-t tudnak, egyik kínai másik magyar beszerzés, ilyen lehet a tied is.
-
Levko72
újonc
Sziasztok xiaomi cw 400 ast lehet EU raktár bol rendelni vagy valami infótok van ? esetleg valakinek van eladó ?
-
joocek
aktív tag
Sziasztok elküldene nekem valaki a legújabb Mihome kinai servers változatának biztonságos letöltésének linkjét . Nekem a 7 verzióm van és reklamál higy van már 8 de nem frisiti.
Előre is köszönöm
-
Criminal017
őstag
-
lord_m
senior tag
Sziasztok!
Tavaly karácsony óta tesómék megelégedéssel használtak egy Yeelight Staria Bedside lamp Pro okos éjjeli lámpát. Iphone telefonon szépen tudták szabályozni.Miután a napokban megszületett a kislányuk, attették az Ő szobájába a szabályozható fényerő miatt. Csakhogy azóta a lámpa nem hajlandó csatlakozni a telefonhoz, így csak manuálisan kapcsolható be-ki, viszont ugye így a fényerő nem állítható...Próbálták újra csatlakoztatni, qr kódot beolvasni, de egyszerűen nem akarja az igazságot. Mi home, vagy Yeelight appot kéne inkább használni hozzá IOs-en?
Hol lehet a probléma szerintetek? Reset-elni kéne a lámpát, ha átrakják máshova? Semmi hub, gateway nincs nekik, csak egy xiaomi okos hd kamera gyerekfigyelőnek, mi home appal, ( Ahhoz is lenne kérdésem majd, de ez fontosabb lenne).
-
slimshady
senior tag
-
7Sony7
addikt
-
bupemko
senior tag
-
A-Bag
tag
-
slimshady
senior tag
Értem. Csak magyar/EU piacra szánt Xiaomi okos eszközöket használsz vagy rendeltél AliExpess és társairól kínai piacra szánt eszközöket is? Ha igen, akkor gondolom ha a listában nem is tudsz annyi féle eszköz közül választani manuális hozzáadás esetén, az app látni fogja automatikus keresésnél a kínai piacra szánt eszközöket is?
-
slimshady
senior tag
-
7Sony7
addikt
-
kakukkmarci
senior tag
-
bupemko
senior tag
-
7Sony7
addikt
Srácok, a Mi temperature and humidity monitor 2-t el lehet valahogy érni távolról is, mint a kijelző nélküli zigbees első verziót? Hub van.
-
Tamas77
csendes tag
-
slimshady
senior tag
Sziasztok! Tud valaki ajánlani Mi Home kompatibilis szénmonoxid szenzort?
-
erzol
őstag
-
A-Bag
tag
Nincs ilyen órám, de leírása szerint csak bluetooth van benne. Így telefonnal fel tudod venni az eszközök közé, de véleményem szerint mással nem tud kommunikálni, szerintem olyan hub/kamera kell mellé ami bluetooth gateway-el rendelkezik. (Nekem a pici hőmérő pl a kamerához csatlakozik mert a hubomon nincs bluetooth)
Plusz az mstore oldalán a leírásban ez szerepel:
*A Xiaomi Temperature and Humidity Monitor Clock a Mi Smart Home Hubon keresztül más Xiaomi okoseszközökkel (légkondicionálókkal és párásítókkal) is összekapcsolható. -
Tamas77
csendes tag
Sikerült felvenni mindkét eszközt az alkalmazásba, sőt az automalizálás opciót is engedte (a képernyő fotót arról csináltam).
Engedte a hőm. beállítást és a hozzá rendelhető automatikus folyamatot is (dugalj kapcs be vagy ki)
De egyenlőre nem működik. Azért kérdeztem, hogy esetleg valaki használja-e hasonló módon?
Találgatni nem nagyon szeretnék ha van rá működő megoldása valakinek. -
gacsoi
senior tag
-
Tamas77
csendes tag
Sziasztok,
Automatizálni szeretnék egy Xiaomi hőmérős órát és dugaljat. Pl. : 23C fok alatt kapcsoljon be a dugalj - 24C fok felett pedig ki. (Fűtési ker.sziv.)
Azt kérdezném, hogy Hub nélkül müködne -e?
-
djsafi
csendes tag
-
Nikaré
őstag
-
Csabee.
nagyúr
-
Nikaré
őstag
-
Csabee.
nagyúr
Másnak is megállt a smart home? Offline állapotba került.
-
A-Bag
tag
-
slimshady
senior tag
-
A-Bag
tag
Pár elemcserén már túl vagyok, először én is próbáltam mindent, nem volt jó utána sehogy. Az idő mindent megold
-
kakukkmarci
senior tag
-
A-Bag
tag
A hőmérőket az eszköz listából. Utána add device gomb, listából kikerestem, telefon bluetooth--al megtalálja. Majd kB egy nap múlva megjelenik magától a kameránál mint child device.
-
kakukkmarci
senior tag
-
Nikaré
őstag
Aha, ez így nehezítő tényezőket tartalmaz! Én sem szívesen kezdeném elölről!
Remélem sikerül megoldani!! -
A-Bag
tag
Szerintem a scenek megmaradnak. Nálam is volt már ilyen, töröltem majd hozzáadtam őket újra, de kB 1 nap után jelennek meg a child device- ok között. Mennyit vártál vele ?
-
sepsi0
őstag
-
kakukkmarci
senior tag
Nem. Szeretném elkerülni, jó sok mindent kellene újra hozzáadni, ráadásul iOs a kínai beszerzésű robotporszívót nem hajlandó látni, az androidos Vevs féle verziók között meg váltogatnom kell, ha valamit akarok, mert az egyik az automatizációkat nem kezeli, a másik az infrát nem, de a porszívót csak ezzel érem el...

-
Nikaré
őstag
Szia!
HUB reset volt?
Én ezzel kezdeném és utána mindent hozzáadni.Amúgy nemsokára fogok beüzemelni egy Xiaomi Smart Home Hub 2.
-
kakukkmarci
senior tag
Sziasztok!
A közelmúltban (nem tudom pontosan, mikor, mitől,) eltűntek a BT hőmérők a rendszerből.
Így jelenleg "nincs környezeti információ".
BT-n telefonon látszik mind, a hub-on pedig nem látszanak.
Póbáltam törölni és újra felvenni, de ugyanez az eredmény.
Hogyan kell felvenni a hőmérőket, hogy a Bluetooth child device lapon legyenek újra?
Gondolom, ha sikerül, akkor azkohoz az automatizációkat is újra kell írni, vagy módosítani, amikben szerepeltek a hőmérők...
Köszi előre is. -
djsafi
csendes tag
Nincs különbség a beállításban. Azóta megcseréltem a két rutert és most a 4A van az Asus előtt.(Asus repeater módban van). Igy is megszakad a kapcsolat csak most 4-5 órát bír a hálózaton maradni. Nem értem mi a fene lehet. az a gond nem igazán találkoztam ilyen problémával fórumokon. Már nagyon idegesít!
-
Nikaré
őstag
-
A-Bag
tag
-
Nikaré
őstag
-
A-Bag
tag
-
Nikaré
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Samsung kuponkunyeráló
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Háztartási gépek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gitáros topic
- Elektromos autók - motorok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- 3D nyomtatás
- Még 2026-ban megérkezik a karcsúsított Commodore 64 Ultimate
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 Pro Max 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Google Pixel 9 Pro Fold - Obsidian - 16/256GB - Megkímélt állapotban - Google Jótállás:2026.12.09-ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Razer Iskur - Black gamer szék!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest