Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Redmi Note 9 Pro topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
kengyel
nagyúr
Sziasztok !
Egy dologban kèrnèm a segítsègeteket, ami nagyon zavar. Ha 3-napja megy a telefon, elkezd kicsit lagolni, nèha már zavaró. Ez a menüben is látszik, ès az appoknál is. Csinálok egy restartot, akkor három napig megint hibátlan.
Ez mitől lehet ?
EEA 11.0.4.0 Stabil van fent, QJZEUXM.
Romot újrahúztam, FR- nem volt.
Köszi ! -
-
Wollie
tag
Közlöm az ügyfelekkel, hogy rögzítem a hívást, nincs más lehetőségem. ÁSZF-ben is benne van és az adatvédelmi nyilatkozatban is, hogy mire, hogyan meddig használom fel a felvételeket. Részemről nincs jogi akadálya.
-
Wollie
tag
Olvastam arról, hogy az Android 10-ben visszatér a hívás rögzítés funkció. Azzal mi a helyzet?
-
crok
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
EEA-n nem, de Global-on se?
-
Wollie
tag
Fasza... Alkalmazással sem megy? Tényleg nem tudom mire cserélni a mix 2s-em... :(
-
-
Wollie
tag
Sziasztok! Hívás rögzítés működik a készüléken? Választ köszönöm előre is!
-
TaylorPro
addikt
Én ezt használom régóta jegyzetnek. Szépen le is ment mindent a felhőbe.
-
AttilaMvh
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
-
salesman
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszi!
-
-
AttilaMvh
tag
válasz
salesman
üzenetére
Play áruházban keress rá a skicc szóra. Találtam egy "Sketch Notes" alkalmazást. Egy próbát megér. Tollnak azonban nem akármi jó, de biztos kapni valami spécit amit az érintőképernyő érzékel. Anno a Huawei táblagéphez adtak egyet ajándékba, az működik a telefonomon is.
-
salesman
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Tollal?
-
-
salesman
őstag
Létezik olyan progi mint a Samsungnál van, hogy megfelelő tollal egy skiccet készítsünk, és azt mailben elküldjük?
-
-
OberMotz
aktív tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ez, plusz az összes többi is engedélyezve van.
-
-
batai15
félisten
Nálam simán működik a fizetés , érintem fizet.
-
Pityukaka
tag
válasz
OberMotz
üzenetére
A Simple-nél nálam is ugyanez a helyzet, nem jön fel, ráadásul pár naponta nem is enged fizetni. Olyankor ki kell jelentkeznem az app-bol majd újra be. Azt vettem észre, ha fizetés előtt megnyitom a Simple app-ot, akkor minden simán megy, a fizetés is illetve feljön a szokásos kártyakép is a zöld pipával.
-
OberMotz
aktív tag
Sziasztok, pár napja használom a telót, telekomos és kézzel 11.0.4-re frissítettem. Eddig két nyűgöt vettem észre: az autóm bluetooth rendszere nem mindig tudja megállítani / szüneteltetni a médialejátszást (a hang lehalkul, ugyanakkor a háttérben némán folytatódik a lejátszás aztán pár másodperc múlva magától felhangosodik), illetve a Simple NFC fizetésnél nem pattan fel fizetéskor a Simple ablak, bár a háttérben a fizetés megtörténik. A Simple-nek a létező összes engedélyt megadtam, mégsem jelenik meg soha. Érdemes bootloadert nyitni és megpróbálkozni a xiaomi.eu rommal?
-
Pityukaka
tag
-
partxxx
tag
sziasztok, ma érkezett a 9prom, és szeretném beállítani az NFC fizetést
van paypalom, revolutom és valahogy nem sikerül elővarázsolni
NFC be van kapcsolva és HCE-re állítva, Google Pay-t nem engedi telepíteni a store :\This app is incompatible with all of your devices. -
-
Cöletibi
tag
Sziasztok!Először van Xiaomi telefonom és nem tudom az emaileket beállítani.Elötte Honorom volt ott a fiók hozzáadásánál volt az egyéb lehetőség és ott be tudtam állítani a freemailt.Itt nincs ilyen sőt még az ikonok között sincs email ikon,amire csak rányomtam és néztem az emailjeimet.A pc-ről hogy tudok legegyszerübben dolgokat rátenni a telóra?Köszönöm a segítséget.
-
peestike
senior tag
valakinek van tapasztalata ezekkel az uv "ragasztós" tempered glass-okkal?
sosem használtam még, kíváncsi lennék, hogy tényleg jó/jobb e, mint a sima üvegek. esetleg, ha törik a ragasztó, vagy mi, nem befolyásolja az új üveg felrakását?
köszönöm! -
Trooper82
senior tag
Sziasztok még ket kerdésem lenne. Másnál is csinálja a telefon, hogy sokszor feloldás után vagy 10 mp ig üres fokepernyot mutat aztan szép lassan betölt a fokepernyo?
A másik , hogy van működő gcam a készülékre? Köszi
-
-
Okosság
tag
Sziasztok!
Ha mondjuk a főképernyőről törlök egy appot (nyomvatartom és felhúzom az X-be) akkor azt honnan tudom újból elővarázsolni?
Üdv! -
Croft-21
őstag
Az ébresztő nem megbízható, tegnap este beállítottam 6:45-re. Ma reggel felriadtam 6:57-kor, rá néztem a telefonra és semmilyen értesítés nem volt rajta, hogy pl: szundi kikapcsolàsa.
A másik része, ha éppen ébreszt, akkor meg nem jól írja ki a dátumot. Például augusztus 7. péntek helyett azt írja ki, hogy augusztus 7. szombat. Érdekes... -
salesman
őstag
Üdv mindenkinek,
11 év Iphone után váltottam 9 Pro-ra, lesznek amatőr kérdéseim, előre is köszönöm a segítségeket!
-
törölt tag
Sziasztok!
A külsö hangszóró tényleg olyan rossz mint sok videoba mondták ? tompa
-
válasz
Aldhissla565
üzenetére
Akkor csak nem olyan rossz ez a teló.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
-
batai15
félisten
Ahogy látom miui 12 se várjuk még annyira ,mi 9t esetén tele sírják a facsét hogy mennyire bugos.
-
RVR400
veterán
válasz
Aldhissla565
üzenetére
Nem tudom, hogy mennyire fog menni a flashelés zárt BL mellett, nekem a Note 7-en csak tesztponttal ment, vagy nyitott BL-nél.
Nekem is sötét tok van hozzá gyárilag, a teló szürke.
-
Trooper82
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Most volt még egy hr. Meglátjuk...
-
Aldhissla565
csendes tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Még 1 mi toolos fastbootot megpróbálok. Úgy néz ki gyári bootlopos volt a szoftver...
Mondjuk az is fura nekem, hogy átlátszó helyett sötét tokot kaptam hozzá a dobozban..
-
-
Trooper82
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ok na de egy napos. Frissítés után volt hard reset. Hajjaj
-
-
Trooper82
senior tag
válasz
Trooper82
üzenetére
Ha a beállítások panelen ranyomok a szerkesztésre aztan egy mentésre megjavul. Ezt minden indítás után. Meg amit észrevettem ,hogy gyakran kidob az alkalmazasokbol a fokepernyore. Nem zarja be csak leteszi. Tulajdonképpen jelenlegi állapotában ez a szoftver egy bughalmaz, vagy csak nálam vannak ezek a furcsaságok?
-
Trooper82
senior tag
Sziasztok. Beállítások panelen zseblámpa szürke, nem bekapcsolhato. Újraindítás, kikapcsolas nem segít. Ötlet?
-
válasz
Aldhissla565
üzenetére
Első napon nincs szerviz.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Első (három munka)napon csere van.
-
crok
nagyúr
válasz
Aldhissla565
üzenetére
Vidd vissza szerintem.
-
Aldhissla565
csendes tag
Sziasztok!
Ma vettem a Telekomtól egy Redmi Note 9 Prot. Valami baja van. Állandóan a készülékkereső váratlanul leállt hibát dobja, plusz random ujraindul.
Frissítettem, Hard reset recoveryvből, de ugyanezt csinálja.
Valami ötlet a megoldásra azon kívül hogy első napon szervíz?
Előre is köszönöm!
-
TeeJay
félisten
válasz
Viktor0610
üzenetére
Akkor a 9S le van butítva sajnos
-
Watson25
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszi szépen :)
peestike neked is :)
Azt vettem észre, hogy azok a xiaomi telefonok amiket lehet kapni Magyarországon hivatalosan a szolgáltatóknál, azokon működik a 4g+ -
-
TeeJay
félisten
9Pro userek
Telekom és Telenor mobilnetnél teszteljétek már le hogy van-e interband CA
Nekem 9S van de úgy néz ki nem működik az interband csak intraband így nincs B3+B20 egyszerre
hajnalban sem tudok 65-70megabittől többet mérni pedig ha működne akkor legalább 140-150között kellene mérnemVan aki ezt meg tudja nézni?
-
YxVs
senior tag
Sziasztok,
Van itt olyan, aki Digi sim-el használja?
Működik a voLTE és voWifi is?Köszi.
üdv,
YxVs -
Watson25
tag
Sziasztok! Érdekelne, hogy ezen a telón van e 4g+?Első sorban telekom és telenor érdekelne
-
Trooper82
senior tag
Köszönöm a tippeket. Már rendeltem egy Nillkin CamShield-et elvileg egy két hét és szállítják. Kíváncsi vagyok.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- 3D nyomtatás
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- VR topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ubuntu Linux
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro 97% akku 2 év garancia
- Módosítva! Makulátlan Iphone 16 pro 128 Black gari 2027.12.24-ig részletek leírásban!
- Honor 400 Pro 12/512 GB
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange használt, karcmentes 100% akku Apple garancia 2026
- Apple iPhone 8 64GB Space Gray Használt, jó állapotban 94% akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)