Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- DPD tapasztalatok
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
-
LOGOUT.hu
Redmi Note 9 Pro topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
Sziasztok,
Próbáltam utánanézni ennek a hydrogel filmnek, de engem nem győzzött meg teljesen, mármint védelem szempontjából. Az OK, hogy a TG az kevésbé "esztétikus" de a TG az azért csak sokkal jobban véd fizikai behatások ellen, nem?;) - The Power of the Light Side
-
Anonymus23
veterán
Jelenleg kb 1,5-2 hét mire megkapod. Én Hétfőn rendeltem, következő hét Csütörtök kaptam meg. Viszont korrektek voltak, amikor rendeltem akkor elég magas volt az ára, kb 1ra múlva esett 7e Ft-t, jeleztem feléjük, hogy lehetne-e, és lehetett, visszautalták a különbözetet, azzal együtt, hogy vállaltam, hoyg további csökkenés esetén már nem élek ezzel.
Azóta már mozgott annyit fel-le az ára, hogy ez így teljesne korrekt volt, a telefon is nagyon király.;) - The Power of the Light Side
-
Anonymus23
veterán
Én egy ilyen microSD-t raktam bele, működik:
Kingston microSDXC Canvas SeIect Plus 256GB UHS-I/A1/C10 SDCS2/256GBSPMegérkezett egy tok Aliról, konkrétan EZ.
Tapasztalatok: kellemes minőségi hatása van, egyetlen hibája, hogy a bekapcsoló gomb/szkenner-nél lévő rész nem olyan profin kiképzett mint a gyári toknál, azaz nincs elvékonyítva, ezért nehézkes a szkenner használata, de egyébként jól védi a telefont, minden más az teljesen pontos. Aki szereti az ilyen flip tokokat annak igazából ajánlani tudom.
Ha valaki venne még hasonlót, mármint flip tokot, és a szkenner résznél is el lenne vékonyítva, azt örömmel venném, ha itt jelzéssel (vagy akár PM) lenne.Nekem nemrég frissített a telefon 11.0.1-ről 11.0.3-ra (QJZEUXM), és a telefon megtáltosodott készenléti idő tekintetében, előtte nálam olyan 2-2,5 napot bírt ki, most (tölteni este felrakom, reggel leveszem) 4 nappalt kibír, kb 4-5 óra közötti kijelző idővel.
Remélem nem rontják el nagyon a következő frissítésekkel.;) - The Power of the Light Side
-
Anonymus23
veterán
De ezt minden router tudja, mármint, hogy fix IP-t osszon a "megszokott" eszközöknek, és legyen lehetőség csatlakozni, ha valakinek megadod az elérést, de nem akarsz neki fix IP-vel kínlódni, és nem lesznek átfedésben, azaz nem lesz IP cím ütközés.
Pusztán annyit kell csinálni, hogy a DHCP beállításoknál meg kell adni, hogy mely IP cím tartományban oszthat. Pl ha beállítod neki, hogy 192.168.0.100 -tól 192.168.0.150-ig osszon IP-t, akkor a random emberek, akiknek meg van adva a jelszó, azok innen kapnak IP-t, míg te a 192.168.0.1-től 99-ig tudsz fix IP-ket osztani (MAC cím alapján) az ismert eszközöknek.;) - The Power of the Light Side
-
Anonymus23
veterán
-
Anonymus23
veterán
válasz Viktor0610 #1149 üzenetére
Az mondjuk erősen véleményes
Ahhoz képest, hogy pl. a városunkban működik úgy autómosó kisvállalkozás, hogy amit adnak számlát, az azon szereplő adószám nem szerepel NAV nyilvántartásban
Érdekes egy ország a miénk;) - The Power of the Light Side
-
Anonymus23
veterán
válasz Sir Psycho #1636 üzenetére
Én használok flip tokot, ITT írtam róla.
;) - The Power of the Light Side
-
Anonymus23
veterán
válasz Viktor0610 #1655 üzenetére
Én mondjuk szeretem a flip tokokat, és amit most vettem annak a szilikon tok részénél pl van ilyen gumis anyag beleragasztva, nem is értettem, hogy minek, de akkor ez lehet a koncepció.
Most kivettem belőle és valóban egy porszem sincs benne, és a hátlap olyan, mint amikor beleraktam, teljesen pormentes.;) - The Power of the Light Side
-
Anonymus23
veterán
válasz npontpeti16 #1678 üzenetére
Friss Win10, összedugva a géppel, "Fájlátvitel" és intézőben ott a telefon, lehet tallózni.
Semmi sem kell hozzá külön, hogy össze tudd kapcsolni a géppel.De én pl a MyPhoneExplorer programot (is) szoktam használni, egy csomó mentési funkció van benne, még kábelezni sem kell, wifin (szinte) mindent el lehet vele intézni.
[ Szerkesztve ]
-
Anonymus23
veterán
-
Anonymus23
veterán
Ha már NFC, használ valaki Simple-t?
21-én még tudtam a telefonnal fizetni, azóta több terminál is visszadobta a fizetést, hogy "Ellenőrizzem a mobil appot".
Semmihez sem nyúltam hozzá, nem állítgattam, el semmit, de nem működik.
Az NFC topikban túl sok effektív infó nem jött, csak újratelepítés/ki-belépés stb-n túl. hogy töröljem az app gyorsítótárat, de ilyet nem találok az applikációnál, mi most ennek a neve szeretett telefonunknál?;) - The Power of the Light Side
-
Anonymus23
veterán
Miután újra bejelentkeztél, nem igényelted újra az érintéses fizetést.
Nem jelentkeztem ki meg be azóta még, netes fizetésnél is használom a Simple-t, ott működik az alkalmazás...Kikapcsolt állapotban van az NFC funkció.
Az NFC be van kapcsolva
Alvó képernyővel próbálkozol.
Nem, előtte mindig feloldom a képernyőt.
Elfogyott a token.
Ammegmi?;) - The Power of the Light Side
-
Anonymus23
veterán
Igen, az érintéses fizetés az aktív, azt már jó párszor ki/be kapcsoltam a hiba fennállása óta.
A telefon folyamatosan neten van (itthon és melóhelyen wifi, amúgy meg mobilnet van 10 GB, soha nem szoktam elhasználni az összeset, szóval bőven van rajta).
Most lekapcsoltam róla minden netet, így előjött az a sor amit írtál és kiírta, hogy "0 fennmaradó offline fizetés"'.
De mondom, folyamatosan neten van, de akkor miért nem tölti fel ezt a tokent automatikusan? Vagy hogy lehet ezt feltölteni?Teljesen kezdő vagyiok NFC téren, az normális, hogy ugye be van rögzítve az egyik kártyám az alkalmazásba, de ahol kiírja, hogy érintéses fizetés aktív, ott a kárty utolsó 4 számjegye (ami ugye látszik a csillagokon túl) az teljesen más szám, semmint a fizikai kártya utolsó 4 számjegye?
[ Szerkesztve ]
-
Anonymus23
veterán
válasz pczinder #2379 üzenetére
Ha rábökök a bankkártyára, akkor nekem ott az van, hogy érintsem a telefont a terminálhoz.
De legalább valahogy feltöltötte most a tokent, igaz el is használtam belőle ötöt hirtelen a semmire, de akkor valahogy csak feltölti a tokent, de nem értem miért nincs erre valami gomb, vagy menö, ahol ezt meg lehetne tenni kézzel....;) - The Power of the Light Side
-
Anonymus23
veterán
válasz Indian74 #2502 üzenetére
Ahogy a többiek is írták, KÖTELESEK számlamásolatot kiadni, ha eredetileg is volt számla.
Másrészt KP-val fizettél vagy bankkártyával? Ha BK, akkor az is bizonyító erejű.Ha nem boldogulsz, akkor kérd el a vásárlók könyvét, írd be a sztorit, kell hogy kapj egy másolatot, és mond nekik, hogy a fogyasztóvédelemhez fogsz ezután fordulni.
Egyébként a fogyasztóvédelemnél amúgy szívesen foglalkoznak olyan panaszokkal ami zsíros bírsággal kecsegtet, hiába no, csak magyarisztánban élünk...;) - The Power of the Light Side
-
Anonymus23
veterán
Sziasztok,
Egy olyan kérdésem lenne, ami lehet általános mobilos dolog, de ugye ilyen készülékem van, és hátha más is szembesült már ilyen kérdéssel.
A házban van 2 router, az egyik ebből kvázi acces pointként működik. Mivel nem MESH eszközök, ezért ugyebár külön WIFI hálózatok vannak, és azt tapasztalom, hogy a telefon nem az erősebb jel szerint létesít kapcsolatot, hanem a szerint, hogy melyik hálózatot vette észre először pl. amikor hazaérek. És ez egészen addig megy, ameddig meg nem szakad a jel, és akkor talán hajlandó átállni a másik wifi hálózatra.
Lehet ezzel kezdeni valamit, vagy ez ilyen, és szokjam meg, vagy ruházzak be mesh hálózatra?
Lehet valahol ezen állítani, hogy mely jelszint alatt váltson az ismert hálózatok közül, ha talál erősebb jelszinttel hálózatot.
Az mondjuk lehet, hogy a kisebb jelszinttel is mégis nagyobb a sávszél, mivel jelenleg még egy AX-es fő router mellett, egy elég régi N750-es kétsávos router működik.;) - The Power of the Light Side
-
Anonymus23
veterán
Köszönöm az infót.
Igazából ha nem kell komolyabban a telefon beállításait, értem ez alatt twrp meg társait, vagy spec fejlesztői hardveres beállítások, akkor érdekelne, illetve igazából érdekel, de ha el is lehet vele szúrni a telefont, akkor nem mókolok vele, mert sajna 2 év helyett végül is semmilyen garancia sincs rá (Turbado )[ Szerkesztve ]
-
Anonymus23
veterán
Adott egy 1-2 hóanpos Telenoros telefon, amivel az a gond, hogy nem szól a hangszórója, csak a kihangosító.
Telefonálásnál hallják, de ő nem hall semmit, csak ha kihangosítja.
Szerintetek lehet ez szoftveres gond, vagy mehet vissza garanciába?;) - The Power of the Light Side
-
Anonymus23
veterán
válasz Peterhappy #5256 üzenetére
Rákérdezek, de elvileg soha nem használ fülest...
Akkor megpróbáljuk a gyári visszaállítást és meglátjuk...Köszönöm az ötleteket...
[ Szerkesztve ]
-
Anonymus23
veterán
Sziasztok,
Lehet, hogy nem RN 9 Pro specifikus kérdés, de hátha tudtok segíteni.
Van egy JBL BT hangszóróm, amin szeretném a telefonon fogott rádió-t hallgatni.
Ugye a gond, hogy a fülhallgató szolgál antennaként, így az alábbi a probléma:
Elindítva az alkalmazást, ugye van egy lehetőség, hogy váltás hangszóróra, ilyenkor meg is szólal a telefon hangszórója.
DE:
1., Ha a BT hangszórót az előtt csatolom, mielőtt a rádió appot elindítanám, akkor nincs a lehetőségek között, hogy váltás hangszóróra.
2., Ha a BT hangszórót az után csatlakoztatom, hogy elindítottam a rádió appot ÉS ki is hangosítottam, akkor egyrészt tovább szól a mobil hangszóróján a rádió, másrészt ugyanúgy eltűnik a váltás opció a a 3 pötty megnyomásakor.Van arra lehetőség, hogy a telefon rádió appját a BT kihangosítón használjam?
Előre is köszönöm a segítséget!;) - The Power of the Light Side
-
Anonymus23
veterán
válasz Anonymus23 #5254 üzenetére
~2 hete kérdeztem itt, hogy van-e megoldás arra, hogy nem szól a normál hangszórója hívás közben, csak kihangosítva lehetett vele beszélni, most volt ideje öcsémnek, hogy megoldja a gyári vissszaálltást, és csak a történet befejezéseként jelzem, hogy megoldódott a gond, szóval valami szoftveresen akadt be nála, most már működik a hangszóró.
Mondjuk arra kíváncsi lettem volna, hogy nem-e Ő tudott valamit babrálni, és mit állított el esetleg, illetve nem tudom, hogy az adott aktuális utolsó rom újratelepítése nem segít vajon ilyen esetben?
-
Anonymus23
veterán
-
Anonymus23
veterán
Ha a középső "gombot" nyomod sokáig, akkor jön be a google asszisztens (talán ez a neve) és ha nem érti, hogy mit "beszélsz", akkor kérdezi meg tőled egy női hang, hogy "Hi how can I help?".
Valószínüleg a zsebedben feloldod és a középső gombot nyomod néha.[ Szerkesztve ]
-
Anonymus23
veterán
válasz Fruityloops #5928 üzenetére
Az ugye tiszta, hogy elsősorban a használattól függ az akkuidő, nekem is elmegy 3 napot, de nem is használom állandóan.
-
Anonymus23
veterán
Üdv!
Az Android 11-hez kiadott Miui 12.0.4-es romot visszavonták?
Eddig viszonlyag gyorsan megjöttek a frissítések a telefonra, de ez mintha már vagy 2 hete kinn lenne, és még mindig nem frissül OTA-n. Nem romolgatok, nekem annyira nem bugos, csak érdeklődöm...
A feleségem viszont panaszkodik, hogy az új rommal (12.0.1-re gondolok) neki is sokszor "újraindul" a telefon hívás közben.;) - The Power of the Light Side
-
Anonymus23
veterán
válasz aprokaroka87 #6267 üzenetére
Akkor lehet nálam nem jól jött át a korábbi infó, EUXM-es rom.
Akkor erre még nincs is...;) - The Power of the Light Side
-
Anonymus23
veterán
Sziasztok,
Nekem is és feleségemnek is ilyen telefonja van. Mindkettőnknek Android 11 és a MIUI 12.5.1 (RJZEUXM) van rajta.
A gond az nála, hogy neki elég sokszor újraindulgat, kb 1,5-2 hete ez besűrűsödött (napjában többször csinálja). Nálam viszont 1 hónap alatt kb max 1x fordult elő ilyen, előtte sem volt ilyen soha. Az enyém kb ~1,5 éves, feleségé meg 10 hónapos készülék.
Igaz én töredékét beszélem annak, mint amennyit a feleségem telefonálVan már erre az újraindulgatásra valamilyen megoldás?
Tudjátok, ha a feleségnek problémája van, akkor mindenkinek az van
Köszönöm a segítő infókatBár most látom, hogy más is szenved ezzel
-
Anonymus23
veterán
Feleségemé telefonálás közben "szokott" újraindulni, de ugye ez nem fix, mivel azt mondja, hogy "újraindulás" után nem kéri a PIN-t, szóval ki tudja hányszor és mikor indul újra.
Neked kéri a PIN-t újraindulás után?Amikor nekem újraindult, akkor pont telefonáltam ha jól rémlik. De máskor nem vettem észre, hogy az enyém újraindulna.
-
Anonymus23
veterán
válasz dudicukrasz #7174 üzenetére
Engedély.
Nekem akkor csinált ilyen, ha nem a saját programjával akartam a névjegyet elmenteni.
Másik appot használok telefonkönyvre és híváslista böngészésre, annak nem akarja engedni. Jó mondjuk én 3 havonta mentek el egy új számot;) - The Power of the Light Side
-
Anonymus23
veterán
válasz dokee78 #7294 üzenetére
Van benne mentési funkció, az alap dolgok mellett (névjegyek, SMS, stb) te ki tudod választani, hogy mely mappákat fájlokat másolja még ki a telefonból.
Szgépre feltelepíted a programot, a teleofnra pedig Play Áruházból a kliens programot, összepároztatod őket Wifin és már mehet is a mentés.Sok egyéb dologra is használható még a program, én már nagyon sok éve használom Android telefonokhoz.
-
Anonymus23
veterán
-
Anonymus23
veterán
Viszonylag ritkán szoktam újraindítani a telefont, de egy olyanra lettem figyelmes, hogy újraindítás után amikor kéri a PIN kódot, akkor hiába írom be, látszólag semmit sem csinál, újra és újra be tudom írni a PIN kódokat (2 kártyás, mindkettőnek ugyanaz a PIN kódja), de csak a SIM1-be kéri beírni, és nem történik semmi, majd 1-2 perc elteltével egyszer csak bejön a nyitó képernyő, kéri a mintát és minden működik, ahogy kell(ene).
Ez ismert hiba, vagy csak nálam hülyéskedik?
Most látom, hogy jött egy frissítés (Júniusi biztonsági csomag) felrakom, hátha...
-
Anonymus23
veterán
Sziasztok,
Nem most jött elő, de mostanra untam meg, és nem találok menüt, ahol be lehetne állítani, az alábbi dolgot:Az egyik frissítéssel bejött, hogy amikor hívást indítok, akkor feldob 3 lehetőséget, hogy mivel szeretném a hívást indítani: Telefon / Skípe / Viber.
Hogy lehetne ezt beállítani, hogy ne kérdezze, hanem mindig a Telefonról induljon a hívás.
Ja, PixelPhonePro-t használok telefonkönyvnek és tárcsázónak, nem tudom ez mennyiben jelent gondot, vagy van-e bármi jelentősége.Előre is köszönöm, ha valaki tudna segíteni!
-
Anonymus23
veterán
-
Anonymus23
veterán
válasz Viktor0610 #10207 üzenetére
Köszönöm!
Itt beállítottam, de azt sikerült vele elérni, hogy így már működik a hívásrögzítés, de ha a PixelPhoneProval indítom a hívást, akkor még mindig választani kell a Telefon/Skype/Viber között, ami rohadt idegesítő, de akkor legalább tudom, hogy ez nem a rendszer alapértelmezett beállítása miatt lehetséges, bár gondolom valamelyik proramhozta akkor ezt be, akkor tovább böngészem még a beállításokat, de akkor belenézek a Skype/Viber beállításaiba is, hátha ott jött be valami rejtett baromság.Nagyon köszönöm, hogy foglalkoztatok vele!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Google Pixel topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Synology NAS
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Politika
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- PlayStation 5 Pro teszt
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung S24 Ultra 5G DS 512/12GB Titanium Fekete, Gyári független, 3 év gyártói garancia!!!
- iPhone 14Plus gyári független lila és fehér színben sok jótállás névre szóló számla.
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB hibás eladó
- Samsung J6 szinte karcmentes kijelzővel,tartozékok nélkül!
- iPhone 15 Pro 128GB (Blue Titan) - Csak 1db!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest