Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Redmi Note 9 Pro topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
m0py
tag
válasz
batai15
üzenetére
A xiaomi.eu romnak pont az a lenyege, hogy kapod a legujabb MIUI featureoket, debloatolva, reklamok nelkul, es sok bugot kijavitva. Szerintem probald ki. Nekem mindig az az elso, ha uj Xiaomi telot veszek, hogy nyitom a bootloadert es megy fel a xiaomi.eu rom. Evek ota hasznalom, nagyon meg vagyok veluk elegedve.
-
m0py
tag
Turbadonal ha bepipalom hogy ceges vasarlas, akkor azt irja egybol hogy "turbado garancia", gondolom akkor ez nem gyartoi.
Raadasul csak elore utalassal lehet fizetni. Szoval akkor inkabb berendelem EUStockrol szerintem. -
m0py
tag
Nem tudjatok veletlenul, hogy az EUStocknal mi a helyzet gari ugyben? Itt azt irja 2 ev gyartoi. Van valakinek tapasztalata?
-
batai15
félisten
És ne kapjak amúgy agyfaszt ... Most azt csinálja hogy random akár böngészés közben is defaultra áll a téma (háttérkép ikonok) komolyan szeretném meg szeretni a miuit ,meg szimpi is ez az eea rom ,de felbasz kajakra .
Meg fordult a fejemben hogy feldobom az apróra azt veszek egy samsungot vagy valamit.
és mondja valaki hogy nem kell basztatni a telefont out of box mikor nálam már ez a 4. Zavaró hiba. Custom rommal nem volt ennyi gondom.
-
Sziasztok!
Hol lehetne gyorsan beszerezni Nillkin átlátszó szilikon tokot?
Külföldi rendelés is jó, ha itt van pár nap alatt.Köszönöm.
-
batai15
félisten
Megint vissza állt a téma defaultra , bár téma appba maradt (felirat szerint) a beállított téma.
Érdekes hogy alkalmazás előtt authorizálja a témát
-
-
batai15
félisten
Le töröltem már ezt az új biztonsági appot mer' mondom what te fuck.... Nem rég 4 óra feletti sot volt,most meg 3.o30p 19 óra uptimeal szóval most még az sincs hogy 24 óra letelt. Na majdnem 6 óra sot volt valójában...
-
novinyul
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Telemax a szerviz
Szinte minden márka náluk van. -
-
novinyul
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Hivatalosan forgalomba hozott telefon esetén kapnod kellene a WayteQ garancia levelét. Jelenleg a WayteQ a 6/128GB változatot forgalmazza.
-
Jabby
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
A Telemax szervizeli a rollereit, ne gondolnám, hogy ilyen profil mellett foglalkoznának telefon szervizzel is.
Viszont most nézem, a HancosyDigitalnak saját mobilszervize van! Ott érdeklődjél.
-
-
Okosság
tag
Sziasztok!
Van ugye ez a slow motion felvétel, ami szerint 960 kockát rögzít másodpercenként.Nekem valamiért sehogy sem jönnek össze a számok.
1: ebben a módban 2 másodpercig rögzít a kamera.
2: az elkészült videó ezután 10mp hosszú.
3: ha valóban 960 kockát rögzítene másodpercenként, akkor visszajátszáskor egy 32 másodperces videót kéne kapni (960/30).
4: jójó látom hogy a 2 másodpercen keresztül rögzített videónak csak az utolsó negyedében vesz lassítva, viszont akkor meg kb 17,5 másodpercesnek kéne lennie (960/2 /30 +1,5mp).
Elmagyarázná ezt valaki? -
novinyul
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Néha vásárolnak a WayteQ-l is, de pl. a 6/64GB Note9 Pro tuti nem WayteQ(6/128 valtozat van)
-
Jabby
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Akkor alanyi adómentes, ami csak évi 12 millió forint bevételig lehet.
De a matek akkor is sántít, mert nem valószínű, hogy a WayteQ is alanyi adómentes, tehát meg kell fizetnie a "költség" ÁFA-t, de azt visszaigényelni a NAV-tól már nem tudja.
Én a helyedben megnézném a Xiaomi oldalán, hogy hová szánták ezt a telefont értékesíteni, mert tuti, hogy nem Magyarországra, mert ez minimum szürke importtal került az országba, s így kétséges a garanciája is. -
OberMotz
aktív tag
válasz
Dimond G
üzenetére
Én ezt használom, próbáld a legutolsó verziót:
https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/dev-parrot043/
Amennyire látom, csak a fő kamerát tudja használni, a makrót illetve széles látószögűt nem - ettől eltekintve látszólag minden működik rajta.
-
F.B.I.
veterán
válasz
Callahan89
üzenetére
eu miui rom feltétele, bootloader nyitás után.
-
Callahan89
csendes tag
Hívás rögzítésére milyen működő megoldás létezik?
-
Dimond G
senior tag
Sziasztok!
Van ehhez a készülékhez működő GCam?
Link esetleg, vagy verziószám?
Köszönöm!
-
Croft-21
őstag
Amúgy az érdekes, hogy a telefon csak a tárhely felszabaditàsàt ajánlja fel időnként és ki is számítja mekkora a fölösleges adat, de a rendszer optimalizálàst, vírus keresést már magától nem végzi el, azt manuálisan kell elindítani.
-
Roachy
senior tag
Pedig szoftveres gondra gyanakodnék, mert 1 hete még ment gond nélkül.
-
fireman123
őstag
válasz
instantwater
üzenetére
eeeeegen, 12 millió/év az alanyi adómentesség határa, ....mobiltelefon értékesítésből (és egy sor más elektromos kütyüt is árul) az elég hamar össze tudna jönni.
Van aki kapott wayteq garipapírt, van aki csak számlát 0% áfával, ....az alanyi adómentességnél kiírják ezt szövegesen vagy csak rövidítéssel ("aam"), de nem 0%-ot írnak. (én is alanyi adómentes ev. vagyok)
Mindenesetre több mint gyanús, ...legalábbis nekem, ...különben is a zöldet nem akciózta le, ami nekem bejön
-
crok
nagyúr
Próbáld már meg a GPS Status & Toolbox-al, majd' 8 évig én is a GPS Test-et használtam de az elmúlt évben (és Android 10-en) valahogy nem akar normálisan működni, pl. simán azt írja hogy A-GPS frissítés elindítva - aztán semmit nem csinál (néztem Wireshark-al..).. GPS Status & Toolbox-al meg pikkpakk frissít és nagyon gyors a fix mert van almanach adat és nem kell várnia az általa valószínűnek vélt műhold jelét mert arra vár ami tényleg "felettem van" (nem viccelek, néhány másodpercről beszélek mikor fixálást mondok).
-
válasz
fireman123
üzenetére
Egyéni vállalkozó.
Egy bizonyos forgalomig nem kell ÁFA körbe regisztrálnia.Bár az ilyen kicsit bűzlik, mert ezt hívják másnéven SufniGSM-nek. Aki annyira kicsiben űzi az ipart, hogy alanyi adómentes tud maradni, és nem éri meg egy KFT-ként üzemelnie, az bármelyik pillanatban eltűnhet.
Ha tényleg WayteQ-es garancialevelet ad, akkor mindegy is, hogy meg van-e még a webáruház, vagy sem, és egy KFT-nél sincs garancia arra, hogy holnap is létezni fog még.
-
novinyul
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
0%
Na ennek utána nézek. De pl. a Note 10 pro telefonoknál nem volt gond. -
Csápájev
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ezt jó,hogy írod

-
fireman123
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Új telót hogy lehet 0%-os áfa-val árusítani (szabályosan)?...nem értek ezekhez a trükközésekhez, de itt valami nem kerek
-
Anonymus23
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Az mondjuk erősen véleményes
Ahhoz képest, hogy pl. a városunkban működik úgy autómosó kisvállalkozás, hogy amit adnak számlát, az azon szereplő adószám nem szerepel NAV nyilvántartásban
Érdekes egy ország a miénk
-
-
válasz
fireman123
üzenetére
Igen.
Budapest Bank appal használom, gyári ROM-on. -
fireman123
őstag
NFC fizetés probléma mentesen megy ezzel a telóval?
-
Jabby
őstag
válasz
novinyul
üzenetére
"Ők a WayteQ-l vásárolnak
Érdemes tőlük venni."
Ez biztos?
Mert akkor nagyon furcsállom a WayteQ üzletpolitikáját, hogy ők 92.900 Ft-ért árulják azt a terméket, amit a viszonteladójuk 71-ért adja. -
válasz
fireman123
üzenetére
Csak egy számlát kaptam, de most a biztonság kedvéért rákérdeztem a WayteQ-nél.
-
novinyul
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Igen
A telefon mellé van rakva a WayteQ garancialevél, így gond nélkül szervizeli a TMX. -
Roachy
senior tag
Sziasztok!
Valami gebasz van a gps-emmel egy ideje. Totál pontatlan. Annyira, hogy nem tudom kinyitni a Greengo és Mol Limo autókat sem.
Itt egy videó is róla.
Nincs valami tippetek mi lehet a gond, mit kéne tennem?
Vagy ez meghalt, vigyem vissza gariba? -
fireman123
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Tényleg nem akarok kötözködni, de honnan tudja bárki is, hogy ki kitől vásárol? ....ráadásul a wayteq hivatalos forgalmazói között nem szerepel a Hancosydigital és az azt üzemeltető ev. neve sem
.
Az általad vásárolt teló garipapírja wayteq-es?
-
válasz
fireman123
üzenetére
novinyul:
"Ők a WayteQ-l vásárolnak
Érdemes tőlük venni."Tehát akármi van a céggel, a gyári garancia él.

-
Csápájev
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
mondjuk az,hogy "előrendelhető" az nem tudom mit jelent,mert eddig ilyet csak kínai webshopokban láttam 
-
-
Csápájev
őstag
Innen vettetek már? [link]
Eléggé jóárasítva árulják gyártói garanciával. -
Winnie The P
őstag
válasz
fireman123
üzenetére
Én a tc-től vettem, és 2 év garit adtak rá.
-
törölt tag
válasz
fireman123
üzenetére
Mobilextöl vehettel korrektek.Töbször vettem mar tölük Telefont.
A gyári laucher másnál is nem fürge? Nekem nèha megis akad valamiért. Miui12 mikkor jönn? A külső hangszóró se az igazi nem valami hangos.
-
novinyul
veterán
válasz
fireman123
üzenetére
Ezek egyike sem gyártói garanciával árulja a Note9 Pro-t, megbízható innen a Turbado. Gyártói garanciával rendelkező telefonokhoz mellékelve van a WayteQ garancialevél(2 év garancia) Szolgáltatók és a nagyobb áruhazak(Média Markt stb.) saját garancia levelet mellékelnek, de ezek is a hivatalos hazai importőrtől kapják a telefonokat.
-
fireman123
őstag
Sziasztok, közeljövőben venni szeretnék egy 6/64 gb-os note 9 pro-t, az alábbi olcsóbb webshopok közül kinek van esetleg tapasztalata? [link]
A [TelefonCenterről] írták fentebb, hogy csak 1 hónap garit adnak céges vásárlás esetén (ezt mondjuk írják is az ÁSZF-ben), magánszemélyként vett-e tőlük valaki és megkapta-e a 2 évet mint amit írnak a weblapon, továbbá a [Mobilex] tűnik még szimpinek, itt vásárolt-e esetleg valaki?
-
ka64
tag
Sziasztok!
Telefon vásárlás előtt állok és a Redmi note 9 pro az egyik jelőltem. (Most Redmi note 3-at használok megelégedéssel.) A fórumot olvasva egy valami aggaszt. Többen írták, hogy az android auto nem működik. Ez még mindig fennáll, vagy megoldódott közben? Lehet használni android autoval? (Konkrétan egy 2019-es Ford Kuga Sync3-mal használnám.)
Köszi:
ka64 -
-
batai15
félisten
Poco launchert használtam, kivettem a zsebből a telót,erre fullra vissza ált a téma és háttérkép a gyári témára, azóta viszont meg működik az ikonoknál a home screen gesztusra a drop animáció.
-
OberMotz
aktív tag
Kis színes: Google Pay + Curve NFC fizetés ezen a telefonon remekül működik, míg a Huawei P30 Pro-n meg sehogy nem sikerült működésre bírni (panaszkodik fizetési kísérletnél hogy "túl gyorsan mozgatom" a telefont, bármit is jelentsen ez).
-
zolinho72
csendes tag
Egy hete vettem meg a telót, brutál jó! Előtte P9-em volt és úgy döntöttem kipróbálom a Xiaomi-t, nem bántam meg. Aksi két napot simán bír egy töltéssel igen aktív használat mellett! Sebesség brutális, kicsit tepsi méretű, de majd megszokom😆
-
Mr.Grey
tag
válasz
kengyel
üzenetére
Nekem egy gagyi 2D játéknál (Hero Wars) lagol igen állat módon 5-10 perc játék után átváltott slideshow üzemmódba...
A játékokhoz a driver beállítása megszünteti a lagot, részletes leírása a Tecsőn, ill. egyéb appok esetében az XDA fórumon a képernyőkivágás elrejtését ajánlják. Beállítások/Megjelenítés/Irányítóközpont és értesítési sáv/A képernyőkivágás elrejtése. Nekem az első megoldás, úgy tűnik megoldotta a problémát. -
crok
nagyúr
válasz
Dimond G
üzenetére
Fel kell tenni a BetterBatteryStats-ot (BBS) és jogot adni neki az akkustatokhoz:
(a) ha nincs root, akkor adb-vel pár parancsot ki kell adni hogy a statisztikát kiolvashassa:
A minimal ADB telepítése PC-re, aztán telefonon beallitasok, telefonról, MIUI verzióra koppints vagy 10x (ezzel engedélyezed a fejlesztői módot) majd beállitások, lista végén fejlesztői menü, USB hibakeresést engedélyezt) aztán USB kábellel kösd össze a gépet a telefonnal, nyiss egy parancssort (cmd) és ezeket a parancsokat kellene kiadni:
adb -d shell pm grant com.asksven.betterbatterystats android.permission.BATTERY_STATS
adb -d shell pm grant com.asksven.betterbatterystats android.permission.DUMP
adb -d shell pm grant com.asksven.betterbatterystats android.permission.PACKAGE_USAGE_STATS
(b) Sokkal egyszerűbb ha van root, mert akkor megcsinálja magának..A Minimal ADB telepítőt itt találod - ha ezt feltelepíted akkor az adb/fastboot parancsok majd' 100% biztonsággal menni fognak.
-
Trooper82
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ez az akkustat borzalom. Két napja megy 19 órát ír. Használhatatlan. Vki tud javasolni valami batterystat appot?
-
Dimond G
senior tag
Sziasztok!
A Téma app-on belül hol találok ikonokat? Hol lehet azokat letölteni? Nem másik launcher-hez, hanem a gyárihoz!
Köszönöm! -
Rájöttem (feltaláltam a spanyolviaszt
), hogy alacsonyabb fényerőn marha jó kijelzőidőket lehet összehozni.
Erre az Akkuhasználati statisztikák csak tegnap estétől mutatja az akkut. Ez még csak hagyján, de a kijelzőidőt is csak onnan kezdve mutatja.
No mindegy. De tényleg jó, hogy két naponta töltöm.
10 óra feletti kijelzőidővel.(*Hint. Persze, ha kimegyek az utcára, azért benyomom az auto fényerőt, de most úgy alakult, hogy többet vagyok itthon.)
-
m0py
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Jogos.
Csak 2 ev garival nem olyan nagy a valasztek. -
-
m0py
tag
válasz
fireman123
üzenetére
Ceges rendeles volt nalam is. Jott ma a futar, kuldtem is vissza.
Turbado jonak tunik, de kicsit dragabb.
-
Volt aki PWM érzékenység miatt váltott OLEDes készülékről erre a modellre?
A Notebookcheck szerint ebben is PWMes a kijelző, de nagy frekvencián megy, így valószínűleg nem okoz majd gondot az arra érzékenyeknél.
A valóságban ez tényleg így van?
Új hozzászólás Aktív témák
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Gitáros topic
- Milyen széket vegyek?
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- BMW topik
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ford topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - Ryzen5 I 16GB I 256-512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia
- Új Kipsta agility 100 focicipő (43-as)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Raadasul csak elore utalassal lehet fizetni. Szoval akkor inkabb berendelem EUStockrol szerintem.
és mondja valaki hogy nem kell basztatni a telefont out of box mikor nálam már ez a 4. Zavaró hiba. Custom rommal nem volt ennyi gondom.
Szinte minden márka náluk van.

Na ennek utána nézek. De pl. a Note 10 pro telefonoknál nem volt gond.

.
), hogy alacsonyabb fényerőn marha jó kijelzőidőket lehet összehozni.