Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- DPD tapasztalatok
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
-
LOGOUT.hu
Redmi Note 9 Pro topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz colonell #490 üzenetére
Ellenőrizd a fizetéssel kapcsolatos beállotásokat, mert akkor nem az elhelyezéssel lehet szerintem gond, hanem a fizetést bonyolító appal, annak engedélyeivel, egyebeivel.
Én a Budapest Bank appal fizetek, minden engedélyt megadtam neki, automata indulás, akkukímélő kikapcsolva, lelakatoltam az alkalmazásváltóban.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
-
-
MODERÁTOR
-
Roachy
senior tag
válasz colonell #1322 üzenetére
Na ez furi, mert nekem ott nincs ilyen menüpont, hogy "ujjlenyomat felismerés mód".
És volte gomb sem volt alapból, ahogy itt másnak sem. Be kellet ütni a tárcsázóba a kódot és csak utána lett.
Sajna a hívás fogadás sem mindig egy gomb, mert van hogy csak jelzi a bejövő hívást és le kell húzni az értesítési sávot, hogy fogadni tudjam. Jellemzően teljes képernyős alkalmazásoknál.
Használok pár speckó appot, azokkal szokott olykor gond lenni.
Most vagy én fogtam ki valami gyártási hulladékot, azért van vele ennyi nyűg, vagy te vagy nagyon szerencsés és kifogtál egy flottúl működőt.
Mindegy, a gariztatás után kiderül. -
Roachy
senior tag
válasz colonell #1336 üzenetére
Vodás, nem Telenoros. Tényleg gyári, nem nyúltak bele és frissítés is csak gyári jön. Ha belenyúlnak az legalább annyiban látszik náluk, hogy biztosan fölkerül rá a My Vodafone alkalmazás. És az átvételnél is külön kiemelte az ügyintéző, hogy bontatlan gyári készülék, ezért a garancia sem a vodához szól. De mindegy is, bízom benne, hogy a gari után nekem is lesz egy életképesebb készülékem.
-
MODERÁTOR
-
crok
nagyúr
válasz colonell #1455 üzenetére
Ha Mi fiókba be volt lépve és a telefon hozzá van rendelve a fiókhoz akkor egy gyári visszaállítás után az új tulaj a Xiaomi FRP (Factory Reset Protection)-el és a Google FRP-vel is szemben fogja találni magát. El kell távolítani a fiókokat, ki kell lépni a telefonon hogy ne szivassa meg se saját magát se az új tulajt. Pontosan ezért írtam ezt a hozzászólást és a linkelt leírást is.
-
MODERÁTOR
válasz colonell #1482 üzenetére
"újra kellett azonosítani igazolni etc"
Pont erről szól az FRP. Ha kitörlöd a fiókod, nem kell semmi ilyesmit tegyél, hanem csak beállítja az új tulaj a saját fiókját.Mikor legközelebb csinálsz FR-t jusson eszedbe, próbáld ki.
Természetesen az FRP-t nem veszed észre, ha HR után is te lépsz vissza a készülékbe.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
Tompie
őstag
válasz colonell #1530 üzenetére
Én is huaweiről váltok erre majd :) de akkor ezek szerint a hangszóró sem vészes mint ahogy a tesztekben beszélnek róla?! doboz hang stb a mono hangszóró miatt.
Amúgy huaweiről, hogy lehet a lementett adatokat átköltöztetni ide, pl wifi jelszavak?!ui: de amúgy igen, pl a szín is a valóságban milyen ha nem szürke? 😊
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz colonell #1652 üzenetére
Úgy írod ezt a bemegy a tok alá a por dolgot, mintha nem lenne ugyanez az összes tokkal. Minden toknál vannak kis lyukak (pl. mikrofonnak, infraportnak, stb.).
Egy dolgot hiányolok a Nillkin tokokból, amit néhány más toknál láttam, az a puha szövet belső, ami a bejutott port megfogja.
iPhone-okra és a Redmi Note 5-re láttam/találtam ilyen tokot.Egyénként én tettem a hátlapra a tok alá fóliát, és igen, hiába veszem le a telóról időnként a tokot, hogy megtisztítsam a portól, már van néhány pötty a fólián, ami azt mutatja, hogy nem volt hülyeség.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
odorgg
addikt
válasz colonell #1656 üzenetére
Nekem is ezek a tapasztalataim vele, nem is használom. 1 napot volt fenn.
Tapintás jó, védi a kamerát, de rengeteg helyen be tud jutni a por sajna, ami a kemény műanyag, és a készülékház közé ékelődve olyan kb, mint ha dörzspapírba csomagolva használnám a telefont. Legalább kellene bele egy szövet borítás hogy jó legyen, vagy egy puha szilikon, ami megfelelően lezárja a réseket.Ha esetleg kell valakinek, szívesen elküldőm foxpostal, ha fizeti a csomagküldés árát.
Origin/BF3/BF4/BF1/BF5: odorgg
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
KTU
addikt
válasz colonell #1792 üzenetére
Megtudnád nézni az NLL ACR hívás rögzítőt?
Míg nem Xiaomi telefonjaim voltak, ezt használtam.
Köszönöm._______________
(#1791) Upo:
jiayu G3T, ZP 700 nekem is megvolt, viszont akkor főleg a dual SIM topikba ment a diskurzus, bár volt már külön topik is.[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
KTU
addikt
válasz colonell #2077 üzenetére
Le is írtad:
"Árkedvezmény vagy a vételár teljes megtérítése
A vevő további lehetőségként igényt tarthat árkedvezményre, illetve a vételár teljes megtérítésére, ha ......"Elolvastad előtte mit másoltál be?
Ha mindig ugyanavval a hibával visszaviszed, feltéve ha tényleg hibás, és ezt nem tudják javítani, akkor,
Vidd vissza 3x, midig pontosan írd le a hibát, akár külön papírra 2 példányban, erre is dátum, és "vetesd át", írd rá a munkalapra hogy külön hibaleírást mellékelsz, (rövid linket oda is belehet írni).
4. alkalommal kérhetsz cserét, vagy elállhatsz a szerződéstől, visszakapod az árát.[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
crok
nagyúr
válasz colonell #2131 üzenetére
Az semmi.. most kiadtak egy új színt, a neve Champagne Gold - reméljük nem ezüstszürke janem, az meg rózsaszín Bár ez lehet csak indiai verzióra lesz.. mert emlegetik hogy Pro max.. meg hogy India.. De akkor is mókás..
-
Upo
addikt
válasz colonell #2150 üzenetére
A 9-et árulják indiában-kínában pro néven. Az nem EU vagy Global Pro-ra való hanem ázsiaira. Nm tudom miért kell kavarni évek óta ezekkel a megtévesztő össze-vissza nevezgetésekkel. Leszokhatnának róla.
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Google Pixel topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Synology NAS
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Politika
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- PlayStation 5 Pro teszt
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung S24 Ultra 5G DS 512/12GB Titanium Fekete, Gyári független, 3 év gyártói garancia!!!
- iPhone 14Plus gyári független lila és fehér színben sok jótállás névre szóló számla.
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB hibás eladó
- Samsung J6 szinte karcmentes kijelzővel,tartozékok nélkül!
- iPhone 15 Pro 128GB (Blue Titan) - Csak 1db!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest