Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
Redmi Note 9 Pro topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Potyka03
senior tag
válasz
pulutodurumo
üzenetére
Konfig?
Le vagyok maradva. Régen csak feltettem az APK-t és kész,működött. -
Potyka03
senior tag
Sziasztok. Működő Gcam-et tud ajánlani valaki?
-
Potyka03
senior tag
Sziasztok. Működő Gcam van a telóra?
Miui 13.0.2-es van rajta,gyári nem mókolt. (EUXM ROM) -
Potyka03
senior tag
Sose lesz olyan jó a telefonok képei mint egy DSLR vagy MILC gépé,ezt jobb ha tudod... a telefont is ugyan úgy cipeled,nem értem mi a problémád.... Súlyban nem nagy különbség,megszokás kérdése. Ha a minőséget keresed akkor elég rossz úton indultál el.
Note 7 óta többet fejlődtek a kamerák,a 48 vs 64 meg 108 megapixel parasztvakítás.... a 48-asnak személy szerintem sokkal teltebbek a színei mint a 64 és a 108-asé. És a 48 megapixeles szenzoros telefonok jobb képeket is lőnek
(jó nem minden esetben) A note 7 kamerája nem volt a legjobb,a note 9 pro-jé ezerszer jobb. De egy minőségi 48-sal megnéztem volna ezt a telót.
Nekem megvan még a teló,de már egy Galaxy A72-est nyúzok,az szarrá veri a note 9 pro-t..... de a DSLR-emet nem űbereli semmi. Én a telefont telefonálásra használom,nem INYI-zésre

Üdv. egy fotós!
-
Potyka03
senior tag
Sziasztok. A VoLTE az sokat zabbant az akksiból? Mik a tapasztalaitok?
-
Potyka03
senior tag
Szia.
Mindenben jobb a Note 9 PRO. De még a 9S-s is tökéletes lenne,ha fontos az üzemidő akkor a 9S egy kicsivel jobb vétel. Valamiért jobban kezeli az akksit mint a 9 PRO.
GPS nagyon gyors,még lakáson belül is hamar talál jelet
Kamerája gyönyörű,telt színekkel dolgozik,a 49 megapixeles részét felejtsd el,alap 13 megapixellel jobb lőni fotókat. Széleslátója is jó,de csak nappali képeket lőj inkább vele. Makró kamerája elmegy,de nem rossz.
Bátran vegyétek a 9S-st vagy a 9 PRO-t. -
Potyka03
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Vodához nem viszem vissza.... hivatalos xiaomi boltba/szervízbe tudom vinni voda garival?
-
Potyka03
senior tag
Sziasztok.
Sajnos nekemi s elkezdett beporosdni a kamera alatti üvegnél. Egyenlőre egy hosszabb pordarab van benne(nem,nem karc). Én a vodánál vettem. Valakinek előfordult még a hiba? Ha vodánál vette a készüléket s előfordult visszavitte?
Ki mit csinálna ilyen helyzetben? -
Potyka03
senior tag
Most akkor ez a V12.0.1.0.QJZEUXM csak béta? És ha én felraktam,megkapom a hivatalosat majd?
-
Potyka03
senior tag
Sziasztok. Feltettem a MIUI 12-t,de nekem nem olyan az állapotsáv amit fentről húzok lefele mint a legtöbb miui 12-n. Megmaradt a 11-es kinézet... ez normális? Vagy külön be kell állítani valamit?
-
Potyka03
senior tag
Szerk. : Bocsi,látom megelőztetek vele

-
Potyka03
senior tag
Sziasztok.Nekem QJZEUXM-em van... akkor arra felmehet ez?: MIUI V12.0.1.0.QJWEUXM
-
Potyka03
senior tag
válasz
tysonn198810
üzenetére
Beállítások,fent a keresőbe beírod hogy zsebmód. Bocsi,fejből nem tudom merre van.
-
Potyka03
senior tag
Sziasztok.
Van egy Redmi Note 5-söm,tudom nem ebbe a topikba való,de a páromé,és szeretném megjavíttatni. Írtam a topikjába is,de kicsit kihalt. Így ide fordulok mert itt is sok a Xiamoi fan és még is újabb készülékről van szó.
A beszédhangszórója halt meg. Tud valaki egy értelmes s megbízható embert aki megtudja javítani/cserélni?
Budapesti lakos vagyok,így itt lenne jó nekem.
Köszönöm a segítséget. -
Potyka03
senior tag
Sziasztok. VolTE-t hogy tudom bekapcsolni?
Vodánál vagyok,de VIP csomagos,és nem tudom hogy van-e lehetőség ilyenre. De szeretnék utána nézni.
Köszönöm a segítséget!! -
Potyka03
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ááá köszi,a többinél ez ki volt kapcsolva. Köszi mégegyszer.
-
Potyka03
senior tag
Nekem olyan nincs....
mondom alulról felfele:
- Biztonsági javaslatainak megjelenítése
- Előnézet elhomályosítása
- Memóriaállapot kijelzése
- Kezdőképernyő-elrendezése
- Ikon mérete
- kezdőképernyő-elrendezés zárolása
- Rázza meg az esztközt....
- Töltse ki az eltávolított alkalmazások okonhelyét,utána már csak 4 van,de az alkalmazás lista és alapértelmezett cuccedlik. -
Potyka03
senior tag
Sziasztok. Az ajánlott alkalmazásokat hogy tudom kikapcsolni? Engem zavar...
mappákba van rendezve az appjaim,s ha megnyitom a mappát,alul írja hogy ajánlott alkalmazások,s hetente újjakat pakol bele ilyen világosszürkeként.
Hírdetések ki vannak kapcsolva,de nem tudom hogy mi okozza ezt. -
-
Potyka03
senior tag
Nekem egy olyan kérdésem lenne hogy valaki megtalálta már esetleg a Xiaomi Healt applikációt a paly árúházban?
Anno Redmi Note 5-ön azt hittem hogy a teelfon képessége miatt nem találom,mert bizonyos rendszerigény s tudás kell hozzááá de Note 9 PRO-n se találom. -
Potyka03
senior tag
Jajj istenem,ennyi károgót egy kis hibával... Az összes telefonnál előfordulhat gyártási hiba,csak max nem derül ki,vagy nem veszed észre..... NINCS TÖKÉLETES TELEFON!!!
Most ha poros lesz ÚRISTEN mi lesz? VILÁG VÉGE LESZ????
Elviszed,megcsinálják gariba oszt csőőőőőőőőőő. ÖRÖM ÉS BÓDÓTTÁ lesz!! -
Potyka03
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszi a választ.
-
Potyka03
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Hmm,érdekes. Első probálkozás?Vagy már többször használtál ilyen fóliát?
Napszemüvegben jól látható a kijelző vele? Sok üvegfóliánál sötétebb tónusú lesz a kijelző. -
Potyka03
senior tag
(#1525) Ronam Hát szerintem így is olcsóbb mint a legtöbb hazai boltban

Nem próbáltam,így garanciát nem vállalok rá,nekem a vodából van szerencsére.(#1522) Viktor0610
Köszi. S befedi az egész kijelzőt amúgy? Ha felrakod ugyanúgy tud keletkezni buborék? -
Potyka03
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
A hydrogel fólia mivel tud többet a simánál? Honnan vetted s mennyiért?

-
Potyka03
senior tag
Aki szeretne rendelni most Redmi Note 9 PRO-t,itt a legolcsóbb(61 700 Ft):
[link] -
Potyka03
senior tag
Sziasztok.
A google segédet hogy lehet kikapcsolni?
Nekem az alkalmazások bezárása(vagy főképernyő) ikonnál alul lent a pötynél mindig feljön ha pl. hosszan nyomom,de ha egyszer megnyomom is látszik a segéd jele. Azt szeretném kikapcsolni. Valaki tudja hogy hol lehet?
-
Potyka03
senior tag
válasz
Callahan89
üzenetére
Redmi Note 9 PRO MAX
Mert úgy van hogy ami itt a Redmi Note 9 PRO az kínában s indiában a Redmi Note 9 PRO MAX
Ami a Note 9S európában az kínában a Redmi Note 9 PRO -
Potyka03
senior tag
Sziasztok. Üvegfóliát keresek a teelfonhoz. Ezt a fajtát vettem: [link]
De ez nem takarja a teljes kijelzőt. Ti milyet használtok? Melyik a legjobb szerintetek? Van tapasztalat már? -
Potyka03
senior tag
válasz
Pityukaka
üzenetére
Ha nagyon védeni akarod a telód én ilyet ajánlok: https://www.aliexpress.com/item/4000173560602.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.e97a4c4d8QGBoP
Ez még a kamerát is védi. Bangood-ról drágább,de hamarabb megjön eu-s szállítással. -
Potyka03
senior tag
válasz
Gabesz1019
üzenetére
1 év készülék,2 év szoftveres.
-
Potyka03
senior tag
Köszönöm a segítséget,sikerült. 11.03-as van fent

-
Potyka03
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
És akkor arról az oldalról nekem a Redmi Note 9 PRO EEA-sat kell leszednem,ugye?

-
Potyka03
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszi. Én ennyire nem értek a szoftveres részéhez

Eddig Redmi Note 5-öt használtam,ott se mókoltam,hagytam a gyári miui-n.
De akkor kivárok itti s arra amíg meg nem kapom
Egyébként azt hol tudom meg hogy mi a változás benne? -
Potyka03
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
MIUI GLOBAL 11.0.1 Stabil (QJZEUXM)
Én csak ennyit látok. -
Potyka03
senior tag
Sziasztok. Melyik a legfrisebb MIUI rá?
Én most vettem meg s 11.01-es van rajta. De láttam hogy van rá GLOBAL STABIL-ban 11.6-os is pl. Vagy csak nekem nem jön még meg a legfrisebb?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Mazda topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Kés topik
- One mobilszolgáltatások
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Projektor topic
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon RGB Slider 400W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 1000GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Le vagyok maradva. Régen csak feltettem az APK-t és kész,működött.
Miui 13.0.2-es van rajta,gyári nem mókolt. (EUXM ROM)