Hirdetés

2024. május 10., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:42:01

LOGOUT.hu

Xiaomi Redmi Note 5 Global ( kódnév: whyred ) topic

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#6840) #04441088 válasza Trailblazer (#6836) üzenetére


#04441088
törölt tag

Nincs mit. Jó ha ezt látják mások is, és nem dőlnek be mindenféle hülyeségnek.

Amúgy picit más téma, úgyhogy offba is teszem.
Már már szánalmas, hogy mennyire naivak vagyunk mi emberek egy páran, illetve mennyire hülyék.
Tavaly még voltam fb-on, főoldalon millió hirdetés. Egyik egy magyar órákkal foglalkozó webshop volt, ismerős volt a Xiaomi Mi Band2 és egy másik, normális óra a képen, ami a hirdetésben szerepelt. Az árukkal viszont nem voltam kibékülve. Volt a hirdetés alatt vagy 25 hozzászólás, épp ráértem, végigolvastam őket.
Olyanok voltak, hogy:
- A legjobb webáruház, megérkezett az óra nagyon szépen köszönöm.
- Királyok vagytok, tényleg a legjobbak. Megrendeltem 2 nap múlva meg is jött.
és még sorolhatnám...,de erre a kettőre reagáltam. Megkérdeztem a hozzászólót, hogy melyik órát vette meg, csak kíváncsiságból. Kaptam választ mindkét sráctól. Ugyanazt az órát vették, szállítással együtt 16-17 ezer Ft-ért.A hozzászólások dátumából meg kiderült, hogy pár napja kapták csak meg.
Aztán próbáltam jó fej lenni, rájuk írtam üzenetben, hogy a webáruház ászf-jében szerepel az 1 hónapos pénzvisszafizetés garancia, küldjék vissza, vaterafutár.hu, így buknak egy picit, a vissza posta összegét, de aliexpressen megtaláltam az órát, 8-9 dolcsi között lehet kapni. Segítek rendelni ha kell, regisztrálni alira, paypalra, vagy ha elutalják a pénzt és adnak nevet, címet, megrendelem nekik, semmit nem kérek csak +200 Ft-al többet utaljanak, mint az ára, az átváltás miatt. Erre mintha ikertestvérek lettek volna, megkaptam mindkettőtől, hogy menjek a mocskos k anyámba, ezt az órát Magyarországon gyártják(!) és itt is szerelik össze, nem érdekli őket mindenféle kínai majomság. Hát jó... :DDD 2500 Ft-ba került volna nekik az óra, a webshopból rendelt visszaküldésével legyen 3500. De mégsem 15k vagy fölötte.

Aztán volt valami csaj, aki rám írt, hogy Kínából nézzek már neki egy töltőt, iPhone-hoz. Volt pár márka, amit ismertem és bevált. Baseus, Orico, Ugreen, BlitzWolf...Visszaírtam neki, hogy oké, olyan 2500 körül lenne. Erre visszaírt, hogy akkor inkább felejtsük el, inkább felmegy Pestre Zalából és egy iStyle-ban vesz magának, mert ő nem akar gagyit. :U

Néha már sírok ezeken, komolyan. :DDD

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.