Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
Xiaomi Redmi Note 5 Global ( kódnév: whyred ) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
veen
csendes tag
Meg néztem az állapot résznél mind a két simkártyánál azt irta ki hogy a mobilhálozat szét kapcsolva.nem tudom hogy ez segit e valamit,a másik sim Telenoros de azon kevés adatforgalom van (céges) , e miat vettem a upc mobil netett,
-
veen
csendes tag
Hali
Szeretnék egy kis segítséget kérni,a telefon frisítése óta nincs mobil netem amit upc simkártyán kapom,sajnos teljesen láma vagyok a telóhoz minden gyári rajta,ha frissiteni akarta magát én engedtem,
Próbáltam beállítani a hozzáférési pontoknál,ki is töltöttem amit az upc meg adott vpn be állításokat el is mentettem de nem jegyezete meg a mentést . Bocs a láma fogalmazásért -
veen
csendes tag
Üdv
Szivar töltött szeretnék venni de nem tudom melyik az ami nem melegszik és teszi a dolgát,ti melyiket javasoljátok? -
veen
csendes tag
Akkor ez most víz álló? https://www.youtube.com/watch?v=LuIsBWcL6z8
-
veen
csendes tag
Hali
Segítségeteket szeretném kérni a telefon beállításához,ami nem sikerül az a mobilnét (UPC sím),a telefon pedig (telenor sím),azt tudom hogy az UPC_símet az 1-s slotba kell tennem,de mit kell állítani hogy legyen mind kettő,mert vagy net van,vagy telefonálok.Azt tudom hogy egyszerre csak az egyik van,de tudom e használni az egyiket vagy a másikat külön külön anélkül hogy állítgatnom kéne a telót,mert a réginél ilyen gondom nem volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fogyjunk le!
- OLED TV topic
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Nintendo tulajok OFF-topicja
- Kuponkunyeráló
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T440,14",HD,i5-4300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- Értékcsökkentett gamer alaplapok /ASUS/MSI/AM5/Számlával/
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4414
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest