Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Xiaomi Mi Note és Mi Note Pro topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Matutitu
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap fedeztem fel a Mi Note Pro-t, éjjel meg is álmodtam, hogy ma megrendelem, de előtte átolvastam a fórumot és most már nem tudom...

Számomra a legfontosabb a kamera, nagyon sokat fényképezek (de erről csak 1-2 hozzászólás szól és az sem pozitív), valamint a kijelző és átlagos felhasználásra a sebesség. Egy Meizu m1 Note-m van, azt cserélném, mert már nagyon agyon van és borzasztó a kamera.
Az eredeti elképzelés egy HTC One E9+ lett volna, 20mp kamera, 2k kijelző, de láttam a tesztekben a vele lőtt képeket és 3 hete nem tud meggyőzni, viszont specifikációját tekintve jelenleg ez a legolcsóbb és számomra tetszetősebb lehetőség, eu-s verzióba. Aztán múlt éjjel kb 10 mi note pro review-t néztem végig és lehet csak nagyon fáradt voltam, de lenyűgözött a vele lőtt képek minősége a meizu-hoz és az eddig látott htc mintaképekhez képest. Akkor most hol az igazság?
Ti nagyon frissítetek, értitek a dolgot, de én egy szót sem értettem belőle
Én a meizu-mat csak úgy használom, hogy amikor feldobja gyárilag, ráhúzom és kész. Ez itt nem fog működni? És elnézést az értetlenségért, de az android 6.0-át megkapta hivatalosban a pro vagy csak akkor lesz ez rajta ha erőt veszek magamon és - remélhetőleg a segítségetekkel - rárakom?Mondjatok valami pozitívat...
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060 (ELKELT)
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Beszámítás!Nothing Phone (3) 5G 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Én a meizu-mat csak úgy használom, hogy amikor feldobja gyárilag, ráhúzom és kész. Ez itt nem fog működni? És elnézést az értetlenségért, de az android 6.0-át megkapta hivatalosban a pro vagy csak akkor lesz ez rajta ha erőt veszek magamon és - remélhetőleg a segítségetekkel - rárakom?
Köszönöm!