- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- hcl: Könnyű légierő
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
Xiaomi Mi Note és Mi Note Pro topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Milestone2
üzenetére
Ezt nem ertem: "nem birja a keszulek hiba nelkul."
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Milestone2
üzenetére
Szerintem itt a pro-nal a nagyobb felbontashoz tartozo fogyasztas miatt adtak egy lehetoseget a manualis allitasra.
-
HUTCHDB
nagyúr
Aki "sima" note-ot hasznal, kerdeznem, hogy mennyit tud kijelzoidoben a telefonotok?
Nekem a pro, olyan 4.30-5 ora korulit megy.
Ez szerintem jo. -
HUTCHDB
nagyúr
Már néhány éve aktiváltam sms-el, és pl. a redmi note 3-nál minden gond nélkül ment a szinkron néhány napja.
Most kicsit jobban zavar a külső védelem, valahonnan s.o.s-ben kell szereznem egy tokot, mert ma kicsúszott a kezemből a telefon, szerencsére a puha kanapéra esett...
-
Fejvadi
nagyúr
-
HUTCHDB
nagyúr
-
HUTCHDB
nagyúr
Ezt néztétek már?
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Milestone2
üzenetére
Ízlések és pofonok... Szerintem meg ezzel nem vész el semmi, mert ez tényleg ultra vékony, és átlátszó (nem a piros színre gondoltam...
) olyan, mintha semmi nem lenne a telefonon.
iPhone6-omon detto ugyanilyen volt, számomra hibátlan. -
Fejvadi
nagyúr
Egy egyszerű vákuumos tappanccsal le lehet venni az üveg hátlapot. Vegyél rá egy szép Bamboo-t, az nem csúszik és nagyon jól mutat. Nem lesz tőle vastagabb se, mint ha tokba tennéd. Nekem van rajta egy ultravékony víztiszta szilikon tok, mert még nem cseréltem le az üveget.
A MiAccount és a MiCloud nincs összefüggésben.
A fiókot Pc-n regisztráltam, utána csak beírtam a telefonba a mail címet és a jelszót, ennyi.
Nem kell törölni a régebbi telefonokat se, mert nekem 4 van és ha az egyikben felveszek pl. egy témát kedvencnek, akkor az a másik 3-ban is elérhető azonnal.
A felhőt sosem aktiváltam, mert nem érdekel. Ezt SMS-el lehet. Nehezen akarja elfogadni. -
Milestone2
nagyúr
Ez a hátlap: [link]
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Milestone2
üzenetére
Nezem, csinalom, probalom.
Es milyen hatlapot vettel?
-
Milestone2
nagyúr
Ha az előző telefont nem csatlakoztattad le az is lehet gond. Menj fel az i.mi.com-ra és ismertesd ott fel az új telefont és töröld a régit.
Illetve válts át angol nyelvre, hagy úgy egy kicsit a készüléket, majd reboot, reboot után angolul hajlandó lesz aktiválni a fiókot.
Aztán mehet vissza magyar nyelvre.(Az új hátlapot karácsony után rendeltem meg (immáron nem üveget!) két napja jött meg. Pár napra rá üvegfóliákat, az ma jött meg. Illetve a legszimplább clearátlátszó szilikon szart. Az még nem jött meg. De lehet nem is fogom használni ha megjön mert ez a cserehátlap már nem csúszik)
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Milestone2
üzenetére
Es nincs valami tok, amit hasznalsz, vagy ajanlasz megvetelre?
-
HUTCHDB
nagyúr
No, megerkezdtem egy note pro-val...

-
Fejvadi
nagyúr
válasz
Milestone2
üzenetére
Össze-vissza irkálnak már. Meglátjuk mi lesz a vége.
-
Milestone2
nagyúr
xiaomi.eu (multi) oldalon változás van, előrehaladás:
"...4.4 roms solved.. 5.x roms are next....."
-
Milestone2
nagyúr
Csak akkor olvasd el a multi közleményét:
"... MIUI 6.1.14 will be delayed... maybe for weekend or never due to technical issues...
Xiaomi again try to block any custom roms......"Illetve Vagyula bejegyzését:
"...Akkor jöjjön a hab a tortára:
Minden apk szignó ellenörzött lett.
Gyakorlatilag ha belenyúlsz egy apkba vagy deodexeled a romot bootloopot kapunk...."Azaz egyik csapat sem tud jelenleg új ROM-ot készíteni...
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
Milestone2
üzenetére
Ahogy íeod. A Kínai ROM-ok lesznek zárva. Azoknak lesz a legrosszabb akik kintről rendelik majd a telefont és akik eladásra vesznek többet. Rajeb írta, hogy a Multi és a Hu nem lesz zárt.
-
ZolkoW
őstag
válasz
Milestone2
üzenetére
És ha bezáródik,az mit jelent a gyakorlatban? Miuit azért lehet cserélgetni,vagy azt sem? Recovery elérhető marad?
-
Fejvadi
nagyúr
Most azt olvastam, hogy a Multi és a MIUIHU nem lesz zárt.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
Milestone2
üzenetére
Maguk sem tudják mit akarnak. Ha a Mi Note benne lesz, akkor az Mi3, Mi4 is benne lesz. Az Mi4c, eddig is benne volt. A Pro-t nem tudom.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
Milestone2
üzenetére
Elolvastam, ezzel fogja szopatni magát a Xiaomi.
A Mi Note-t nem láttam a felsorolásban.
Az Mi4c-n már elsőre se engedett ROM-ot cserélni. Aztán mégis lehet. -
ZolkoW
őstag
válasz
Milestone2
üzenetére
így értettem.... ilyen van?? nem hangzik jól.
-
ZolkoW
őstag
válasz
Milestone2
üzenetére
ez hogy működik? egy pillanattól kezdve minden szállított jószág zárt lesz? mert gondolom magától nem záródik a már működő készülékeken...
-
Milestone2
nagyúr
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
Milestone2
üzenetére
Lesz erre is megoldás.
-
Milestone2
nagyúr
Itt egy újabb szomorú hír: BOOTLOADER HIVATALOSAN BEZÁRÁSRA KERÜL Mi4c és MINOTE és MINOTEPRO készülékeken.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
Milestone2
üzenetére
Kívül nem Bamboo? Ott is műanyag?
-
Milestone2
nagyúr
Megjött a hátlap. Nekem való. Müanyag. Tökéletesen passzol. Nekem ennyi volt a lényeg.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
Milestone2
üzenetére
Mindenhez képest is rossz. Sok Magyar Blta tesztelő van, de senki nem dicséri.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
Milestone2
üzenetére
Lassan már mi is megkaphatnánk, de ahogy olvasom még sok a hiba.
-
Milestone2
nagyúr
Na ma végre megkaptam (újra) a BETA TESZTER jogosultságot, úgyhogy szépen érkezett is az előkészítő frissítés (5.12.17) [ennek telepedése után még két system van, ellenőriztem] majd miután az sikeresen települt, jött az újabb értesítő, hogy érkezik a 6.1.12 frissítés, jó hosszan telepítette, majd elindult a 6.0-ás rendszer [itt is megnéztem, persze itt már összevonódott a két system egyetlen 1.5GB-ossá, de még így is alig fér el rajta, mert kapásból foglalt 1.1GB...]
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Milestone2
üzenetére
Már beszéltem, azt mondta sokkal jobb telefon a pro, viszont a korábbi plusz 60-80e árkülönbséget nem érte meg, viszont most már más a helyzet ...hiszen ha azonos a tárhely, akkor a sima note a drágább.
Kérdés kell -e a 64 gb, a több ram, a jobb processzor? (kevesebb akkuidő?)
Ez a szállítási díj, illetve vámbiztosítás nem tiszta nekem.
Egyébként melyik a jobb cég, a spemall, vagy az ibuygou? -
HUTCHDB
nagyúr
Ma neztem az ibaygou-n szallitassal, vambiztositassal egyutt 80e forint a "sima" 16 Gb-os note.
Lehet megis ezt veszem...ez szerinten nagyon jo ar!
A pro 108-ra jon ki... igaz az 64-es.
Gondolkodom, hogy meger-e+28e-et a pro.
Mondjuk en zenet is hallgatok, abban szerintetek sokkal erosebb a pro? -
Fejvadi
nagyúr
válasz
Milestone2
üzenetére
Feltettem a Multi 5.12.11-et. Amire én használom, minden rendben vele.
Mind a 2 Sys-re ugyan ezt. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Milestone2
üzenetére
Nem tudom pontosan mennyire melegszik, volt M9-em, az sem melegedett, pedig ott fem volt a haz, tul van ez lihegve. [link]
Majd vagyulat megkerdezem, neki van osszehasonlitasi alapja... -
-
ZolkoW
őstag
Ha ugyanannyiba kerülne,én akkor is a sima (mi)note-ot venném. A kamera nem tudom,egyezik-e a két változatban, a gsmarena összehasonlítása alapján a legjobb xiaomi szvsz. Valahol írták,h a fókusz lehetne gyorsabb. Üzemidő gondolom gyengébb a prónál,mint a sima note és mi4 esetében.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
Milestone2
üzenetére
Köszi.
Leszedtem én is, holnap felteszem.
Közben olvastam, hogy apró javításokat tartalmaz. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Milestone2
üzenetére
Nekem az a telefon tetszik az összes xiaomi közül.
Nem láttam még a végleges Mi5-öt, de szerintem le lesznek kerekítve a sarkai, és az a samsung nyomogomb ott középen... szóval nincs más készülék, ami most tetszik.
A redmi note 3-ban az üzemidő brutális, (közel 7 óra kijelzőidő 2 nap készenlét mellett) kamerában viszont lehetne jobb.
Ezért is érdekelt volna a note pro kamerája, és az akkuideje. -
HUTCHDB
nagyúr
A note pro kamerajarol tudnatok velemenyt irni?
Es kerhetnek kijelzoidot mutato akkuhasznalati kepernyomentest?
Most olyan 105e korulre jonne ki a note pro, igen kedvezo az ar, lehet belevagnek... -
Fejvadi
nagyúr
válasz
Milestone2
üzenetére
Ok, köszi.
Ez a legújabb úgy látom
xiaomi.eu_multi_virgo_5.12.11_v7-4.4 -
Fejvadi
nagyúr
válasz
Milestone2
üzenetére
Ez nem vonja össze a partíciót? Nekem még külön van.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
Milestone2
üzenetére
Te felteszed?
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
Milestone2
üzenetére
Ma kapunk egy fejlesztőit?
-
zozyk
addikt
válasz
Milestone2
üzenetére
Kár hogy a NotePro ennyire mostohagyerek lett,zászlóshajó meg minden ,aztán sehol egy jófajta custom ROM,sehok egy mod...

-
Milestone2
nagyúr
Hát 6.0-át ma még mindig nem kapunk, de a gyári developer ROM-ra elméletben ma kell(ene) jöjjön egy frissítés.
Notes:
1. MIUI 7 based on Android 6.0 Marshmallow for Mi 3 W/C, Mi 4 3G/4G and Mi Note has been released to beta testers and will be released for public in the near future after it's stable enough with the help of beta testers. Please stay tuned.
2. MIUI 7 China Developer ROM 5.12.11 will be released for Mi 3 W/C, Mi 4 3G/4G and Mi Note today for bug fixes:1) Auto reboot caused by WiFi; 2) Downloads app FC -
Milestone2
nagyúr
CM13 Android 6.0 (fejlesztő: Ivan) 2016.01.01
ez is mint a gyári 6.0 teljes System egyesítés igényel.
-
HUTCHDB
nagyúr
BUEK fórumtársak!
Akinek van tapasztalata rendelésben, kérdezném, hogy ez mennyire jönne ki mire át tudnám venni?
Úgy tudom van valami kedvezmény regisztráláskor, illetve, hogy a vám, szállítás is részben ebben az árban benne van.
(Egyébként a sima note, és a pro között használat során nagyon sok különbség van?) -
Fejvadi
nagyúr
válasz
Milestone2
üzenetére
Talán nem kell sokáig várni már.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
Milestone2
üzenetére
Ez jó hír, akkor már csak meg kell várni.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
Milestone2
üzenetére
Magától egyesíti a partíciót, nem kell mókolni?
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
Milestone2
üzenetére

-
Fejvadi
nagyúr
Boldog Új Évet Srácok !!
Új hozzászólás Aktív témák
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Microsoft Surface Laptop 4 i7 / 16GB / Prémium ultrabook Jó áron! Érintőkijelző
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Apple iPhone 12 Pro Max/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:85%
- AKCIÓ! ASUS H110M i5 6500 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)
) olyan, mintha semmi nem lenne a telefonon.