- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- hcl: Könnyű légierő
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
Xiaomi Mi Note és Mi Note Pro topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milestone2
nagyúr
Most már páran felrakták a heti multit.
TWRP 3.0-át telepít, ami jó, mert az tud magyarul is. -
Milestone2
nagyúr
-
szente
addikt
válasz
Milestone2
üzenetére
Lefordítanád? Nem biztos hogy jól értem.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
Milestone2
üzenetére
Olvastam én is, csodás.
-
Milestone2
nagyúr
Visszaigazolták újabb helyen hogy 18LTE sávon működik a Mi5! Benne a B20-is!
-
Milestone2
nagyúr
MINDEN MULTI (XIAOMI.EU) FELHASZNÁLÓNAK! Főleg aki még MiRecovery-t használ. Nézzetek utána, hogy a készüléketekre is igaz-e, bár szerintem MINDEN készüléknél bevezeti a MULTI.
"...Big change in installation process of our ROMs (Must read it, otherwise you will cry on forum here and we will dont care):
- Xiaomi forced us to generate own keys for signing ROMs if we want continue to use their OTA service (again calling it "security improvement"). That means, our ROMs will not be possible to install via MiRecovery anymore (even on old devices like Mi2 or Redmi 1S) but only via TWRP/CWM...
- Our ROMs now contains TWRP which will install it automatically and overwrite your MiRecovery (If you still use it)
- For manual TWRP installation, we made a flashable ZIPs here so just install it via Updater up like any other update zip... (if it will fail, just unzip it and flash via Flashify app)
- Version 6.2.25 still can be installed via MiRecovery but it will overwrite it to TWRP
- Next versions will require TWRP for all devices..." -
Fejvadi
nagyúr
válasz
Milestone2
üzenetére
Csak legyen is így.
-
Milestone2
nagyúr
Na skacok! Jó hír és talán az európai nyitás jele. Az angol MIUI oldal is azt írja B20 is van a Mi5-ben!
[http://en.miui.com/thread-231030-1-1.html]Azóta hozzáírták, mióta legutóljára olvastam "uncertain" = bizonytalan. A fene tudja, hogy az egész sorra érti?
-
Milestone2
nagyúr
Vajon a cikkíró képzelete? Vagy valóság, hogy a Mi5 lesz az elsõ Xiaomi ami támogatja a B20-at?
[link] -
szente
addikt
válasz
Milestone2
üzenetére
Nekem feketében tetszik. Lehet, hogy hamarabban megy a Note Pro, mint gondoltam.
Bár tetszik a nagy kijelző.... -
Fejvadi
nagyúr
Lekéstem az élőt, hol lehet megnézni?
-
Milestone2
nagyúr
Van hivatalos link is.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
Milestone2
üzenetére
Nem rossz ez se.
-
Milestone2
nagyúr
Itt az új tesó Mi4S, csak hogy ne csak a Mi5-ről szóljon ez a nap...
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Milestone2
üzenetére
Fuuu ez nagyon samsungos lett... köszi, nem!

-
Milestone2
nagyúr
Mi5 bemutató most élőben
Antutu 142.000 pont...
128GB belső memó
4GB RAM... -
havri1
félisten
Szerintetek érdemes várni utódra, vagy rendeljek most note vagy note pro-t?
hamarosan készüléket kellene cserélnem, még megvárom a Mi5 teszteket, de szerintem Note/pro lesz belőle..
Hol a bestbuy mostanában?
-
szente
addikt
válasz
Milestone2
üzenetére
Működik, ahogy kell.

-
szente
addikt
válasz
Milestone2
üzenetére
Kamera tuti ok, a többit nem próbáltam.
-
ZolkoW
őstag
OFF: úgy rémlik, neked van Xiaomi BT headseted, igaz? más is írhat bátran

Akarok ilyet venni, de jó lenne a megerősítés, hogy f*szányos a hangminőség, és a hangerő, meg úgy általában jó használni.
Eddig jó tapasztalataim vannak a gyártóval, szóval adnék neki egy esélyt.
Az üzemidő milyen?pédának okáért feleségemnek vettem egy SD kártyás BT hangfalat tőlük, az is nagyon állat.. egyszerűbb aktív hangfalakat szerintem lenyomja

-
szente
addikt
Tegnap feltettem a CM-ot, és marha gyors lett a telefon. Kb ezt a sebességet vártam eddig is. Remélem bug mentes lesz.

-
HUTCHDB
nagyúr
A konkret kerdesedre nem tudom a valaszt, viszont kb. 8-10 alkalom utan mar nem jelzi ezt a "problemat" az eresitesek kozott.
En a mai frissitesem utan folyamatosan kilottem, es most mar este nem jelzi.
Nyilvan ez akkor igaz, ha nem kapcsolod ki ejszakara, vagy nem inditgatod ujra a telefont, mert akkor kezdodik elorol a procedura... -
Fejvadi
nagyúr
Srácok!
Folyamatosan dobálja az üzenetet, hogy a SIM nincs aktiválva. SMS-t akar küldeni a MiCloud aktiváláshoz, de én nem akarom. Beléptem a MiCloud app.-ba és ott be van kapcsolva a szinkronizálás, de alatta a felsorolásban minden ki van kapcsolva és a csuszka is le van húzva mindennél ahol lehet. Hol lehet kikapcsolni, hogy a felhő alatt az legyen kiírva, hogy szinkronizálás kikapcsolva. Akkor nem kérné egyfolytában az SMS-t. -
HUTCHDB
nagyúr
Most tettem fel a pro-ra a multi 6.2.18-at.
Megjavult a youtube hiba. -
HUTCHDB
nagyúr
Nem szeretem a NEM miui romokat, csak belinkeltem, hatha valaki pont ilyet keres, igy nem hiszem, hogy en kiprobalom.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
Milestone2
üzenetére
Köszi

-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Milestone2
üzenetére
Nem tudom pontosan mirol irsz, hiszen nekem tobb rom csere utan is az uj, 3-as recovery-m maradt meg...

-
zozyk
addikt
válasz
Milestone2
üzenetére
Ez a leírás benn van az összefoglalóban is...

-
Milestone2
nagyúr
Igen Hutch, de az felégeti (lecseréli) az előzőt azonnal, a boot parancs meg csak bebootol, ki tudod próbálni és megmarad az eredeti recovery...
Fejvadi. bizonyítottan jó és régebbi van vagy 5 féle, csak mind vagy angol vagy kínai, ez a 3.0 az első ami már tud magyarul is., mindegy este úgy is bebootolom, letesztelem és utána leírom, hogy jól működött-e.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
Milestone2
üzenetére
Ezért kellene egy olyan, ami bizonyítottan jó, nem baj ha nem a legújabb.
(#555) HUTCHDB
Köszi, majd utána nézek. -
HUTCHDB
nagyúr
Az emlitett regebbi twrp-ben jobb alul van img flash lehetoseg. Ugyanugy flash-selheto az uj .img kiterjesztesu recovery, mint egy barmilyen .zip fajl.
Ez a note pro-n igy mukodik (es sok mas keszuleken is) de sima note-om nincs, igy nem tudom kiprobalni.Az alap kerdesre valaszolva: a sima note-ra fejlesztett recovery verzio kell neked a pro nem jo.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
Milestone2
üzenetére
Köszi a leírást
. de én nem küzdök ennyit vele. Azt esetleg kipróbálnám, amit simán update.zip-ként lehet telepíteni MiRecovery-ből. -
Milestone2
nagyúr
Külön van Pro-ra és külön van simára. Nem kompatibilis keresztbe...
De Virgo-n ugye megoldható. hogy telepíted a Minimal ADB & Fastboot-ot a PC-dre.
Bemásolod az új 3.0 twrp.img fájlját a mappába ahová telepedik a minimal adb&fastboot.
Fastbootba rakod a telefont.
Három indítható file (ha jól rémlik bat fájl) van a telepítési mappában, nem az adb-t és nem a fastboot-ot indítod el, hanem a harmadikat rendszergazdaként.
Feldugod a telefont.
Ellenőrzésként beírod a megnyíló boxba fatsboot devices + enter, ha látja a telefont kiírja.
Ekkor beírod fastboot boot xxxx.img (xxxx értelemszerűen ami az img file neve) + enter
Ekkor ha minden oké, akkor az új TWRP bebootol tudod ellenőrizni, hogy működik-e, de nem flesselődik fel. -
Fejvadi
nagyúr
válasz
Milestone2
üzenetére
Igen így volt, a második sys-re nem is lehetett vele boot-olni se semmit.
(#545) HUTCHDB
"Előző (2.6.8) recoveryből telepítettem"
Ez jó a sima Note-ra is? -
HUTCHDB
nagyúr
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
Milestone2
üzenetére
Akkor a 2 sys-es 4.4 alatt is működnie kell?
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Milestone2
üzenetére
Pár napja én már feltettem, jól működik, van benne magyar nyelv is...

Előző (2.6.8) recoveryből telepítettem. -
ztibor
senior tag
válasz
Milestone2
üzenetére
Ez ugye fastboot alól feltehető csak egyszeri boottal?
Valamint ugye nem lengyelül fog elindulni? -
Fejvadi
nagyúr
válasz
Milestone2
üzenetére
Ez az MM alá való?
-
Milestone2
nagyúr
Megérkezett a TWRP 3.0 pár készülékre.
Mi3, Mi4, Mi4c, MiNote, MiNotePro, RedmiNote 2, RedmiNote 3 még tervezik folyamatosan újabbakhoz.
Köszönet miui.poland-nak. -
szente
addikt
válasz
Milestone2
üzenetére
Feldobta indításkor az ablakot, ahol át tudtam állítani performance módba. De nem állított semmit, ugyan úgy túl kevés pontot kapok.
Még az eredetiség ellenőrző weboldal is kiírta, hogy elég gyöszös a teljesítmény, keressem fel a legközelebbi szervizt.
-
szente
addikt
Most jól értem, hogy ez a megoldás? [link]
-
szente
addikt
Itt is írnak róla:[link]
-
szente
addikt
válasz
Milestone2
üzenetére
Az enyém 6.1.7 fejlesztői EU. A kollégáé nem tudom.
De próbáltam már 3 féle ROM-ot, de egyikben sem találtam. -
szente
addikt
válasz
Milestone2
üzenetére

Már linkeltem, hogy nincs ott. Vagy most benézek valamit?
-
Milestone2
nagyúr
Majdazééééééééééééé íííííííírdmegmintmondottGyula!
-
szente
addikt
válasz
Milestone2
üzenetére
Köszi.
De kétlem.
Na mindegy, felvettem vagyulával a kapcsolatot, ha ő se érti, akkor azt hiszem marad a beletörődés. -
szente
addikt
válasz
Milestone2
üzenetére
-
Milestone2
nagyúr
Én még mindig úgy érzem máshol jártok, ez itt szerintem a Settings / Additinal settings / Battery & performance / (1. sor) Power menü és ott profil létrehozása.
De a Performance rész a MIUI-ban lejjebb van.
Settings / Additional settings / Battery & performance / (5. sor) Power settings...Vagy ezt kihagyták a Pro-ból, mert az állandóan Performance módban fut?
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Milestone2
üzenetére
Csak uj profil (sajat profil) letrehozasanal jelenik meg ez a lehetoseg, mint ahogyan ezt korabban irtam es illusztraltam is itt.
(#502) szente!
Nekem sem megy 2 mag ... -
szente
addikt
Ja nem azért írtam, minden segítséget elfogadok és megköszönök.

Úgy látszik egyébként, hogy a "big" magok nem igazán akarnak dolgozni.
Milestone2: Igazad van, de kiindulási pontnak jó. Igazából nincs bajom a telefon sebességével, csak szeretném megérteni a lelkivilágát. Eddig úgy néz ki, hogy hiába terhelem akármivel, a "big" magok ha be is kapcsolnak, akkor elég alacsony frekin mennek.
Amúgy meg nekem power settings még mindig nincs valamiért.
-
Milestone2
nagyúr
Tudod ez az Antutus faxméregetés túl sok mindenre nem jó...Te is tudod, most nyomsz egy factory resetet, hogy full friss legyen a rendszer, power settingset performance-re állítod, "berakod a telefont a hűtőbe" és full feltöltött akksival lefuttatod, majd örömködsz, hogy milyen remek értéket szart a teszt. Aztán átállítod balancedre és ahogy írtad előtte játszol egy kis forrósító játékot és lemerül 50 alá az akksi, netán még előtte jól belakod a rendszert és már sírhatsz is hogy milyen kevés a pont....
Nem a Tutun múlik, hogy jó e egy telefon, hanem az érzésem, amit használat közben érzel...
-
-
HUTCHDB
nagyúr
Teljesen mas a ket telefon.
Az egyik egy popularis, kozismert nehany tulajdonsagaban jobb, tobben (szamomra) rosszabb, kismeretu telefon. A masik egy phablet, ami egyedi mind kulsejeben, megjeleneseben, mind az UI vonatkozasaban, es dual simes is egyben.
Kijelzo mindkettoben szep, de van aki szereti az amoledet, van, aki nem.
Akkuidoben a note pro jobb.(#499) szent!
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4660
- Samsung Galaxy Tab A8 / 32GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Bár tetszik a nagy kijelző....

De kétlem.