- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- hcl: Könnyű légierő
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
Xiaomi Mi Note és Mi Note Pro topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
fcbarca
őstag
Sziasztok.Xiaomi mi note pro vagy s6?kijelzo,gyorsasag,akkuido?
-
szente
addikt
Srácok tennétek közzé egy Antutu pontszámot?

-
Fejvadi
nagyúr
válasz
Milestone2
üzenetére
Marad a MiNote. Megjött az X, de annyira alap, hogy nem győzném okosítani. Különben nagyon szép.
-
Milestone2
nagyúr
Itt az Doogee válasza a Xiaomi MiNote-ra, kíváncsi vagyok milyen lesz, mert kezd elegem lenni ebből a BL zárós, egyre nagyképűbb bagázsból...
-
szente
addikt
Köszi a segítségeket, minden meg van, kivéve a CPU használat, nekem az automatikus memória tisztítással kezdődik a lista.
SMIUI van most fent, most néztem CPU controllal, csak 1.55Ghz-ig engedi a procit feltekerni, gondolom így oldotta meg a fejlesztő, hogy ne melegedjen, meg tovább bírja az akksi. Van mód, hogy vissza rakjam a gyári kernelt, vagy egyszerűbb, ha vissza rakom az utolsó fejlesztőit? -
HUTCHDB
nagyúr
-
szente
addikt
válasz
Milestone2
üzenetére
Érdekes, mert az előbb beléptem a témák közé és megjelent a menüpont, viszont szinte azonnal frissült a képernyő magától és el is tűnt az a menü.

HUTCHDB: Nincs ott amit kerestem, csak profilozni lehet ott.
Mondjuk most hirtelen az akksi grafikáját se találom, ahol megtudom nézni, hogy mennyit volt ébren a teló, mennyit ment a kijelző, mikor raktam fel töltőre, kb még mennyit fog menni, stb.
Úgy látszik hosszú idő a fél év MIUI nélkül.

-
szente
addikt
válasz
Milestone2
üzenetére
Köszi a válaszokat.
Azt esetleg még leírnád, hogy nálad hol van az említett 2 menüpont?
-
szente
addikt
válasz
Milestone2
üzenetére
És nem érezhető az újaddal hogy hol ér véget a vèdőüveg? Mert ha ott "elakadna" az ujjam, szerintem idegesítene. A kosz nem rakódik le az üveg pereméhez?
Más: A témákat már nem lehet egyénileg keverni? Nem találom benne azt a funkciót, ahol külön ki tudtam régen választani az ikonokat, háttérképet, betűtípust, stb.
Régen volt olyan menüpont is, ahol a proci teljesítményét lehetett 3 lépésben állítani. Volt energiatakarékos, kieggyensúlyozott, meg teljesítmény. Ez sincs már?
-
Fejvadi
nagyúr
Lehet én is eladom a MiNote-t, hiába új és gyönyörű, nem használom ki ezt a nagy kijelzőt.Telefonálásra használom, média meg böngészés és hasonlókra nem.
-
-
zozyk
addikt
Viszlát topik,váltottam egy Honor 7-re.

-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Milestone2
üzenetére
Nincs szukseg ra, mint ahogy irtam, jo a mostani is.
-
Fejvadi
nagyúr
Megjött a Mars a Note-ra.
-
HUTCHDB
nagyúr
Nem ezt akartam irni.
Jo lenne frissiteni, (nem tudom lenne-e erdemi valtozas, gyanitom, hogy nem) de nem tudnak uj romot a multisok osszehozni miota zartak az alap rommal a bootloadert.
Most is a 6.1.7-es romot hasznalom, egyeduli "gond", hogy 2x elinditani egy youtube videot...szoval semmi bug nincs benne, teljesen hibamentes. -
Kobe
veterán
Mostansag amugy xiaomi cuccokat honnan lehet a legjobb aron normalis garanciaval rendelni ? Olyan helyrol ahol problema eseten tenyleg kezdenek vele vmit...
Idehaza a 140K es a 200K-s arat kicsit elrugaszkodottnak erzem
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
Milestone2
üzenetére
A Mi Note Pro is le van már zárva?
-
ablack
senior tag
válasz
Milestone2
üzenetére
Tehát akinek zárva van a bootloader Xiaomi.eu ROM-ot már csak bootloader nyitás után tehet rá?
-
ablack
senior tag
Üdv,
Láttam ezt a Bootloader zárós dolgot. Ha nekem most Xiaomi.eu ROM van a telefonomon (Note Pro) és ezután frissítek 6.1.14 utáni Xiaomi.eu verzióra akkor a bootloder nem fog bezáródni ugye ?
Vagy ez csak arra vonatkozik aki gyárilag 6.1.14 vagy frissebb verziójú ROM-mal kapja a telefonját vagy ráfrissít a gyári ROM-ra ez utáni verzióra?
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
Milestone2
üzenetére
Nem foglalkoztam a kérdéssel, mert nem érint, de már megoldották egy programmal a nyitást. Pontosabban nem is nyit, hanem megkerüli. Az MTK-kal működik.
-
Milestone2
nagyúr
Na, megjött az elsõ fecske! Jött a Segítsetek felkiáltás miuiandroid.hu-n ma kapta kézhez Redmi Note Pro készülék Ibuygou-ról rendelte és ha be akar menni recoverybe, csak egy telefon képe jelenik meg MiRecovery helyett most mit tud csinálni? Hát mondom semmit. Te nyertél elsõként zárt bootloaderǔ Xiaomit. Olvasd el a hivatalos nyitási procedurát. Nem irigylem szegényt...
-
HUTCHDB
nagyúr
Felreertes ne essen, nem akarom vedeni ezt az anyagot, de ez nem szerencse kerdese, ved es kesz.
Szerinted vettem volna ujbol, ha nem ugy, vagy nem olyan szinten orizne az allapotot, mint ahogy igerik?
Sok sok video igazolja, (kulcs, kes, csavar, stb. ) mely a youtube-on megnezheto.A dizajn az trend, es ezt mi nem tudjuk befolyasolni.
Csak bizni lehet abban, hogy az ujabb modelleknel visszaternek a teljesen "sima" felulethez. -
Kobe
veterán
azért ezek a löttyök elvéreznek mondjuk egy kulcsos karcolásnál, ha csak véletlenül rossz zsebbe teszed, már csak a szerencsén múlik

Nálam sajnos a telefon sima üveges, nem hajlított, fodros bodros, kitudjamilyen
ez alap, 1 iphone5ért 10 db iphone6ost is adnék, pont emiatt 
kicsit néha úgy érzem, a modern designerek akkor is megpróbálnák eladni a 4szögletes kereket, mikor a szomszéd épp melletted tolja a kerek kerekű talcsikát. Értem én hogy gorilla glass, meg szép, és tartós, de a gyakroaltban akárhány GG-s telüm volt mindnek kellett valami védelem....a kerekítéssel meg pont ezt szívod meg
-
HUTCHDB
nagyúr
Nekem korabbi telefonomon is volt nanoshine, nanokarcmentes volt 4 honap utan is, szo szerint, mint amikor kivettem a dobozbol a telefont uj koraban.
Tapasztalatbol tudom, hogy ez bizony nem kamu, de addig mig ki nem probalja valaki, addig szkeptikus.
Nyilvan dragabb megoldas, mint egy 100 forintos folia, vagy egy 4-500 forintos uveg, de pl. engem az uveg vadtagsaga zavar.
Ezen a note pron is volt uveg, vastag volt, a kijelzo lathato reszet sem takarta el normalisan, a szele emiatt szivarvanyosodott. Gondoltam teszek ra sima foliat, de detto, szelei fel-fel valtak. Maradt a 3500 forintos nanoshine. -
Kobe
veterán
azon kívül, hogy karcok ellen nem véd, semmi

Sok próbálkozás után kötöttem ki a tempered glass mellett, nem véletlen, az vált be a legjobban, az ilyen folyadékokban nem hiszek (hogyan méred mikor kopik le, stb), míg a fóliánál látod mikor kell elhasználódni.Milestone: szerintem akkor sem lesz annyira tartós, mint egy normális lapos kijelzőn, biztos előbb fogja megadni magát
-
HUTCHDB
nagyúr
En 2 kartyaval hasznalom, de a cegesen nincs mobilnetem, igy csak reszben tudok valaszolni.
A telefon kijelzojenek szelei lehajlanak, igy igazi folia megoldas nincs ra. En nanoshine-nal oldottam meg ezt a problemat.
Mindket sim-hez be lehet allitani mobilnetet ez teny.
Azt viszont nem tudom, hogy naptarat pl. hogyan szinkronizalja le. (2 kulon gmail fiok szinkronizacioja az mukodik 1 sim-es esetben is.)Egy biztos a neveket lehet kulon kulon kezelni, van lehetoseg a nevjegyeket simrol, es kulon kulon akar tobb gmail-es fiokbol kivalasztani. Nem gmail-es szinkronizaciorol nincs infom, de ugye lehet gmail-t erre a celra letrehozni...
Bongeszesrol az elozoek miatt nincs infom.
-
Kobe
veterán
Sziasztok
Mivel a 2 kulon telefon hasznalata es cipelese felettebb zavar, erosen gondolkozom egy mi note vagy mi note pro beszerzesen.
A sima mi4 em sebessegevel abszolut elegedett vagyok, igy arban is inkabb a sima mi note fele huz a szivem (foleg mivel csak ezt lattam fekete kivitelben ami alapfeltetel)
A kerdeseim foleg a 2 sim bol jonnek:
Valoban kerekitett a gorilla glass kijelzo szele mint iphonenql, samuknal ? Vagy tempered glass mehet ra ?2 sim kartyat, ha mindkettore van mobilnet elofizetes, hogy kezeli ? Lehet valahogy szeparalni melyiknek porogjon a szamlaloja ?
Kontaktokat lehet valahogy szeparalni 2 kontakt listaban ? Foleg mivel 2 email fiok lenne beallitva, egy gmail es egy ceges exchange, a sajat kontaktok gmail fiokrol jonnenek, a cegesek exchangen \ outlookon keresztul, de nem szeretnem ezeket omlesztve kezelni, hanem kulon kezelve, egyszer az egyik masdzor a masik listat bongeszve. Ez megoldhsto ?
Ugyanez igaz az emailre bar az a gmail kliens es a sima beepitett email kliens reven egyszerubb tortenet
Beallithato hogy az egyik mailt sajat, mig a masikst a ceges mobilneten keresztul szinkronizalja?
Hadonlo kerdes a naptarra be lehet allitani 2 naptar szinkronizaciojat ? Akar omlesztve latni, pl a gmaileshez melle tolteni az outlookosat de akar szeparalva is a kettot
-
HUTCHDB
nagyúr
Van arra lehetőség, hogy a telefont ne lehessen kikapcsolni pin-es képernyőzár esetén csak az után, ha a kódot beütöm?
-
HUTCHDB
nagyúr
Mi pc suitle-t használja valaki?
Nekem nem akarja felismerni a telefont...lehet, hogy a multi rom miatt? -
HUTCHDB
nagyúr
Koszi.
-
HUTCHDB
nagyúr
Tudtok olyan helyet, ahonnan hamar megerkezne kijelzo folia? (nem uveg)
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Milestone2
üzenetére
Te cm13-at hasznalsz, vagy mas custom romot, ami a mi4-re keszult MM miui-bol keszult?
-
HUTCHDB
nagyúr
Igazából nincs gondom a mostanival, egyedül ez a youtube újraindítási hiba van, de ezzel együtt lehet élni.
Én más romot nem tennék fel, mint a MIUI, más telefonokon is ezt próbáltam használni (kivéve hTc) mert ez tetszik, szóval a MIRecovery nekem nem akadály, mondjuk eléggé hozzászoktam a twrp-hez, de kb. ennyi a ragaszkodásom.
Az újdonság miatt frissítenék, mondjuk lehet a 6-os rendszer előtt érdemi előrelépés nem várható.
(Mondjuk attól sem kell nagy durranást várni. Lg G4-en pl. rosszabb, darabosabb, akadozósabb lett, mint a lolli volt, egyedüli előnye volt az új rendszernek, a készenlétben történő akkufogyasztás, vagyis inkább a nem fogyasztás...) -
Fejvadi
nagyúr
Tegyél fel egy régebbi verziót. Próbálkozni kell amíg nem találod meg azt ami jó. A Pro az ilyen mostohagyerek, nem igazán foglalkoznak vele. Nekem megfelel a MiRecovery sosem cseréltem még le egyik telefonon sem. TWRP annak kell, aki sokat ROM-ol és nem csak a MIUI ROM-okat teszi fel. MIUI-hoz nincs rá szükség. Még mindig, minden MIUI ROM-ot oda-vissza, Stabil vagy Fejlesztői, Multi vagy Miuihu sajáttal tettem fel.
-
HUTCHDB
nagyúr
Pro-ra nincs frissebb, mint a 6.1.7.
Az elozo heti 14-i kiadassal is gond volt, illetve a mai 6.1.21 is kb. 1 oraig volt elerheto, aztan eltavolitottak a szerverrol.
Ezen kivul a multival kapcsolatban uj telepitesi instrukciokent CSAK a leo-nal nincs twrp-s flash-re lehetoseg, csak mirecovery-sre, (mar ha lenne mit feltenni) amit nem is ertek...
-
HUTCHDB
nagyúr
Youtube -on nálatok van gond a lejátszással?
Elindul a videó, majd 2-3 mp után megáll, és újbóli indítást "kér". -
Fejvadi
nagyúr
Dehogynem acél a keret, sőt, nagyon kemény és igényesen megmunkált. Sokkal vékonyabb mint az Mi4-en és üveg a hátlap, nem plasztik. A kamera se is síkban van, pedig a kameránál nézve 2mm-el laposabb mint az Mi4. Infra az tényleg nincs benne, nekem nem is hiányzik, mert az Mi4-ben is csak beállítottam és azóta se használom.
-
Milestone2
nagyúr
A héten 6.0 frissítés a link szerint.
-
ZolkoW
őstag
jöhetne idén egy Mi Note szerű cucc, a kinézet nagyon ott van, kár, hogy ha jól tudom, itt már nem acél a káva, és nincs infra sem. apróságok, de az Mi4 ezekben jobban tetszik

az újon persze már legyen ujjlenyomat-olvasó, meg NFC, fizikai home gomb viszont ne. a Xiaomi nyilván figyelembe veszi a véleményem, már csak meg kell várni
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
Andrewke072
üzenetére
Azt nem tudnám megmondani, hogy melyikben mennyire melegszik, de nem is kísérletezek vele. Biztosan van alapja és ezért tettek inkább 808-at akiknek volt eszük. Különben sincs az egésznek semmi értelme, mert a melegedés csökkentését a teljesítmény visszaforgásával tudták megoldani. Csak az AnTuTu-ban jók az eredményei, de semmivel nem jobb ha valóban megvan hajtva.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Andrewke072
üzenetére
Egy biztos, már a standard 801 procis is őrjítő volt az elején a számomra az MTK-s Note 3G után.
Hideg helyre szoktam rakni (nem hűtőbe) miközben valami nagyobb mentést vagy bonyolultabb cuccot csinálok. Igen érdekes hőfokokat ír ki a TWRP például... -
zozyk
addikt
válasz
Andrewke072
üzenetére
Nekem van,mert én a PRO-t vettem..

-
-
zozyk
addikt
Úgy beszéltek erről a melegedésről,mintha lángok csapnának ki a telefonból....

-
Fejvadi
nagyúr
Igen, tesztekben messze van, de használatkor semmi nem vehető észre ebből. Semmiképpen nem akartam a Pro-t venni. Az S810.nwk már annyira rossz híre volt, hogy nem akartam belefutni. A QHD felbontásra sincs szükségem. Ezert vettem inkább 3 hete a simát és minden téren megvagyok elégedve. Amúgy is az Mi5-öt várom és ha megfelelő lesz akkor nyáron veszek egyet.
-
zozyk
addikt
válasz
Milestone2
üzenetére
Szegény PRO...

-
Milestone2
nagyúr
Ivan féle Android 6.0.1 (2016.01.20) a nemlétezõ kisérletezõkedvǔeknek (Pro-hoz nem jó!) [link]
-
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
Andrewke072
üzenetére
Nekem a sima van nem a Pro. Ebben a 801-es proci van és nem veszek észre melegedést. Részletre talán a MediaM, vagy az eDigi-nél ha van nekik.
-
Andrewke072
csendes tag
Sziasztok! Érdeklődnék e telefon felől. Olvastam hogy a snapgragon 810 egy kicsit melegszik, ebben a telóban is? Valamint lehetne e valahol részletre venni egy ilyet!
amúgy nagyon zorall -
HUTCHDB
nagyúr
Úgy látom a 6.1.14-et (multiból-xiaomi.eu) nem kapja meg a pro...
Nem tudjátok, a wifi hiba az oka? -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Milestone2
üzenetére
Ezen hogyan tudunk változtatni?

-
Milestone2
nagyúr
Itt egy szavazás, amiből kitűnik mennyire vagyunk fent a Xiaomi térképén és tudatában... (Semennyire...)
-
válasz
Milestone2
üzenetére
Beszarok, hogy van ilyen oldal kínai cuccokra. El is mentem.
Közben egyébként én is megtaláltam a spemallt, szerintem rágom magam még egy kicsit, és berendelek egy mi note prot. -
Üdv.
Gondolkodom egy mi note 3-on (mivel a note pro szerintem egyáltalán nem éri meg azt a többletet, amit kérnek érte), valamint egy mi note pro-n. Utóbbit lehet valahol normális áron beszerezni? -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Milestone2
üzenetére
Semmi kulonbseget nem latok a futasban, a felbontas valtoztatasaval.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
Milestone2
üzenetére
Az inkább a ROM miatt lehet, mert a teljesítmény elég lenne a QHD-hez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Surface 4 - 15" 2496 x 1664 ~2k touch, i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPad mini 4 (A1538) 128GB Wi-Fi Asztroszürke
- AKCIÓ! Asus Prime H610M i5 12400F 16GB DDR5 500GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA A-Data 650W
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. nem mintha ez akkora vízválasztó lenne, csak ha már előkerültek a részletek.
ez a legkomolyabb érvem ellene. a másik a méret, de szerintem meg tudnám szokni.