- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- hcl: Könnyű légierő
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
Xiaomi Mi Note és Mi Note Pro topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
Milestone2
üzenetére
Már néztem, ez a legsötétebb.
Az a baj, hogy csak 3 szin van, az Mi4-hez volt ennél sötétebb is.
Végszükséglet esetén ilyen lesz. -
ZolkoW
őstag
jaja, az mondjuk ugyanúgy jó.
a Note 4G-re is volt körbe alu, üveg hátú hátlap-tok, ami a gyári helyére ment, ennek ellenére Redmire azt hiszem, csak olyat láttam, ami a gyárira RÁpattintható.. ki érti ezt. pedig a lehetőség ugyanúgy ott van gondolom. a tévedés jogát fenntartom, de a netes fotók alapján így tűnt (4G-re viszont volt olyan tokom, az tapasztalat) -
Fejvadi
nagyúr
Alin láttam sok flipp tokot, de nem néztem milyenek, mert hátlapot kerestem.
Azt láttam, hogy van egy és kétablakos is. Miért kell ragasztós? Nekem az tetszik a legjobban ami csak hátlap és nem tok. Mi4-re is van olyan. Leszeded az eredeti hátlapot és annak a helyére pattintod fel. Ott sincs körbe keret. -
ZolkoW
őstag
Kicsit csalódtam,h a note-hoz nem látok olyan gyári fliptokot,mint a mi4-hez. A legtutibb megoldás,amit annál használnak,hogy nincs oldala, csak ragasztó tartja. A note gyárija meg a bénább oldalról körülfogós fajta.. én azt sem értem,miért nem mindenki ezt használja, a legtöbb esetben működhetne.
-
Fejvadi
nagyúr
Nem tudom összehasonlítani a fényképezőt, mert ha évente 2 képet csinálok, akkor lehet túlzok. Meg kell nézni a nézni, biztosan van valami összehasonlító teszt. Rosszabbak biztosan nem rosszabb.
Mi Note kamera. Dupla LED és 2 tónus ami eleve előny. Nincs 7mm a készülék és nem emelkedik ki a kamera. Az Mi4, ha jól emlékszem 8.6mm és még ki is domborodik belőle.A kijelző nagyon szép és hatalmas, de vékonyak a keretek. Mások az 5,5" is alig tudják ekkorába bepréselni. Teljesen más a böngészési vagy videózási, navigációs élmény. A Hangja is szebb. Az Mi4-et kis ékszernek hívtam, de ez olyan ékszer amit széfben tartanál. Nagyon nem akartam 5" fölé menni, de 2 nap után már vissza se mennék. Ez tényleg egy komoly prémium telefon. Nagyon örülök, hogy váltottam.
(#292) Milestone2
Nem gumis. Igazad van, nem érdemes egy ilyen vacakkal lerontani. -
Fejvadi
nagyúr
válasz
Milestone2
üzenetére
Igen azt. Szerinted gagyi lenne? Gumírozott lenne jó, hogy ne csússzon, de nem találok.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
Milestone2
üzenetére
Megnézted a linket?
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
Milestone2
üzenetére
A fehérhez passzol a Bangkok Bamboo, de a feketéhez elég fura.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
Milestone2
üzenetére
Köszi.
Be is tettem a kívánság listába. Neked is fekete a telefonod?Erről mi a véleményetek?
[link] -
Fejvadi
nagyúr
válasz
Milestone2
üzenetére
Megadnád újra a linket amit te vettél? A múltkorival nem jutottam dűlőre, mert mobil nézet volt. Találta hátlapokat, de az a gond, hogy téglalap alakú a kivágás a kameránál és egyben van a vakuval. Akkor a kamera és a vaku között ott a telefon belseje és a kamera karikát se lehet betenni.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
Milestone2
üzenetére
Leszedőm van nekem is, kaptam amikor rendeltem a Bamboot az Mi4-hez. Valami sötét fa kellene, az tetszene a fekete telefonhoz.
-
Fejvadi
nagyúr
Hohohooooooo és tényleg, már rendelem is. [link]
-
Serricon
senior tag
Tappancsal leszedhető az eredeti, a kameránál van egy kis takaró amit át kell rakni az újba és mehet vissza.
-
Fejvadi
nagyúr
Rombolás nélkül leszedhető ez az üveg hátlap, mondjuk egy vákuumos tappanccsal?
Azért kérdezem, mert sok akkufedél van ami körmökkel kapaszkodik a kerethez.
Létezik eredetileg MiNote bambusz hátlappal, lehet csak ahhoz jó?
Pl: [link] -
Fejvadi
nagyúr
Tudtok ajánlani valami igényes leheletvékony tokot az Ali-ról?
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
Milestone2
üzenetére
Dehogy, az Mi4c-t eladtam

De lehet, mert van még Xiaomi BlueTooth füles, Xiaomi PowerBank, Xiaomi LED lámpa, Xiaomi ventilátor, Xiaomi BlueTooth hangszóró, Xiaomi WiFi Router.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
Milestone2
üzenetére
Köszi.
Megy a ROM csere, nem gond, csak még nem jött meg a telefon és előre érdeklődöm miben más, mint az Mi3, Mi4, de látom ilyen téren semmi különbség. Majd az lesz az érdekesebb, ha jön a Mars és partíciót kell majd összevonni. Én különben a MyRecovery-t szoktam használni, nem a TWRP, CWM-et, mert abból tudok Sys2-re is Boot-olni. Olvastam, hogy ki is akarják vonni lassan a gyári Recoveryt. Most 3 Xiaomi-m van (Mi3, Mi4 3/16 4G LTE, Redmi Note 4G) és kedden már a MiNote is meglesz. Az Mi5-öt várom milyen lesz (külsőre). -
ayrton
tag
Sziasztok!
Sajnos továbbra sem kapok választ azon kérdésemre, hogy a note pro, multi rommal, és alternativ sms kezelö progival /GOSMS/ vajon miért nem müködik??
sms fogadása azonnali, hibátlan. a küldés katasztrófa
nem küld el semmit, kivéve ha ujrainditom a telot, akkor a másik fél megkapja, ez ugye abnormális müködés
, de ilyenkor is hab a tortán hogy kizárólag csak a sim1-es számomról érkezik meg a fogadó félnél , függetlenöl attól hogy a sim2-röl küldtem esetlegesen...minden engedélyt megadtam, az alapértelmezett sms kezelöt lecseréltem stb. kérek minden note pro tulajt hogy próbáljon már használni más sms kezelöt, hogy mit is tapasztal..
előre is köszönöm! -
Fejvadi
nagyúr
válasz
Milestone2
üzenetére
Köszi.
A Prémium érzet érdekelt.
Honnan és melyik TWRP-t szedted le?
Én a Multit fogom feltenni, mert én meg ahhoz szoktam. -
Milestone2
nagyúr
Minden ugyanolyan (érzés) mint Note1-en volt.
Kivéve: fele olyan vékony illetve a kialakítása miatt prémiumabb...
Én más változást nem érzékelek.
Használatban egyenlõre annyi, hogy jobban melegszik (de ezt olvastam, tudtam)
Illetve felhasználói szokásban meg kell szokni hogy nincs külsõ SD.
Ennek a megoldására vettem komoly 1400 forintért egy OTG-kártyaolvasót, szuperül megy.
MiRecovery van rajta, egyenlõre nem mókolok... de már itt vár a TWRP elõretöltve.
Xiaomi. eu multorommal kaptam (az tud magyarul is, Vagyula csinálja hozzá a fordítást), de gyorsan lecseréltem a kínai developer ROM-ra, én ahhoz vagyok szokva... -
Fejvadi
nagyúr
válasz
Milestone2
üzenetére
Milyen kézben tartva? Jól néz ki, kényelmes fogni?
-
Serricon
senior tag
válasz
Milestone2
üzenetére
Nekem csak a SIM2 van benne, eddig nem volt gond semmivel.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
Milestone2
üzenetére
Gratula

Látom közben válaszoltak a SIM kérdésre.
Én is a SIM1-be teszem majd, mert csak egy kártya lesz benne, de egyenértékű mind a 2 SIM foglalat. -
zozyk
addikt
válasz
Milestone2
üzenetére
De ez miért fontos? Ki lehet választani mindenre,hogy melyiket használja,tök8 hogy melyik melyik...
-
zozyk
addikt
válasz
Milestone2
üzenetére
SIM 1 = mikro /alsó/
SIM 2 = nano /felső/
-
Milestone2
nagyúr
Zozyk kérlek segíts (vagy persze bárki más aki tudja a választ), már első pillanatban nem segít a rohadt googleabarátom...
Meglett a MiNote készülékem, de a régi telefonban nagy SIM-ek voltak. Ebben ugye van egy micro (kicsi) meg van egy nano (nagyonkicsi).
Melyik a SIM1?
Tudnom kell mikor bemegyek a T-hez, hogy adjanak új SIM-et, hogy melyikből adjanak micro és melyikből nano méretet.
Nem találok leírást, mindenhol leírják hogy az egyik ilyen a másik olyan, de hogy melyik a SIM1 azt nem lelem.
Előre is köszönöm a segítséget...
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
Milestone2
üzenetére
Igen, ott már nem férne el a ROM a jelenlegi hely mérete miatt. Akkor most még kettő lehet.
Kellene keresni Alin valami Tempered Glass-t a hátlapra is, nem csak az kijelzőre.
-
Fejvadi
nagyúr
2 külön partíció van itt is? Sys1 és2?
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
Milestone2
üzenetére
Te is most vettél?

Az új Multi ROM-ban van Magyar nyelv? MiNote
xiaomi.eu_multi_virgo_5.12.4_v7-4.4.zip -
Fejvadi
nagyúr
Vettem egy MiNote-t is. Kedden érkezik meg.

-
Milestone2
nagyúr
Sajnos MiAccount alapján korlátoznak és egy készülék (amit használsz) kapcsolható hozzá. Tehát ha le tudom váltani a Note1 3G-met MiNote-re akkor is csak a Virgo-hoz kapnám meg...
Más kérdés, hogy első körben a 3 szinte azonos Hardverű készülék Mi3/Mi4/MiNote kapja majd meg a 6.0-t, a MiNotePro ról nincs még szó...
-
zozyk
addikt
válasz
Milestone2
üzenetére
Ha a NotePro romhoz is hozzáférsz,jöhet...

-
Milestone2
nagyúr
Sajnos látom, ez még a beta tesztelők verziója.
(Elméletben holnap kapok egy MiNote-t, és a régi MIUI telefonomon beta teszter vagyok és még arra is kaptam igértetet a MIUI oldalon, hogy a telefon cserével nem veszítem el a Beta teszterségemet, meglátjuk, ha mindez igaz lesz, akkor hétfőn megtudom, mert eddig beta teszterként hétfőnként kaptam tesztelni való ROM-ot...)Mondjuk a MULTI oldalon ha megnézed még nincs kint a virgo (MiNote) ROM...
-
zozyk
addikt
válasz
Milestone2
üzenetére
A Multi még nem 6-os sajna...

5.12.17- Still no news about release date of Android 6.0 for Mi3/4/MiNote..
-
Milestone2
nagyúr
Ez vajon az "Ivan" féle portolás Mi Note-ra vagy már a jó hír a heti verziófrissítésről?

-
Milestone2
nagyúr
Sziasztok. Elméletben szombattól lesz ilyen (MiNote 3GB/16GB) telefonom (Redmi Note1 3G után).
Miért érzem úgy hogy nincs akkora sikere / elterjedettsége ennek a készüléknek kishazánkban, mint amit megérdemelne?
Csak mert túl nagy egy átlagfelhasználónak? Vagy túl drága? Vagy túl nem ismerik?
Pedig ha jól tudom (igaz csak azért mert nagyon hasonló a HW a Mi3/Mi4-hez) elsőként ez a három készülék kapja meg (már a héten?) 6.0-ás bázisú ROM-ot.
Jól járok én ezzel a cserével vagy sem? -
Milestone2
nagyúr
válasz
Stimpy001
üzenetére
Ivan már elkészítette MiNote-ra is...
Persze értem én, Te a hivatalosról beszélsz....
-
Stimpy001
aktív tag
Vegre egy jo hir:
Marshmallow update for Xiaomi Mi 4 and Mi Note coming soon
[link]
Viszont attol tartok megint csak a Note Pro tulajok orulhetnek mint az 5.1.1 eseteben. -
zozyk
addikt
Bakker,bebuggolt a frissítés app,lekapott mobilneten ~500MB-ot...

-
arn
félisten
olyan kerdesem lenne, hogy a xiaomi verziok mogotti androidok hogy alakulnak? min mulik, hogy vmi megkapja az ujabb androidot vagy nem? visszamenolegesen mennyire tamogatjak a regi vasakat?
-
zozyk
addikt
válasz
Milestone2
üzenetére
2 GB ram? Wtf?
Nem indulok érte kínába,az tuti.
-
Milestone2
nagyúr
Szinte ugyanolyan áron jön ki a Note3 (nem MiNote!), mint a Note2

Redmi Note 3:
- Helio X10 MediaTek Flagship Processor
- 4000 mAh large battery
- Metal body, 8.65mm, 164g, thin and light
- Fingerprint sensor, unlocks in 0.3s
- 13MP PDAF Autofocus
- 2GB LPDDR3 dual-channel
- 1080P, 5.5” full HD
- 4G Dual SIM, both SIM slots support 4G
- 802.11ac Wi-Fi
- MIUI 7 operating system -
arn
félisten
bambusz hatlapot honnan lehet a legolcsobban?
-
Milestone2
nagyúr
Hát ahogy olvasgatom most a fémházas Redmi Note 2 Pro-t meg egy új vékony tabletet fognak bejelenteni.
Nem jó ez így túl gyors az iram, (nyilván aki gazdag(abb) annak jó, nekem csórasznek nem, nem tudok ilyen gyorsan új telefont venni) de van azért egy másik hátulütője is ennek a sebességnek, nem is marad rendesen idejük egyetlen készülék fejlesztésére sem, mert már csinálniuk kell az újabbakat, a support issza meg a levét ennek, és ezzel a végén a felhasználó.
-
arn
félisten
amugy van vmi, amihez koti a xiaomi a bejelenteseket? a note eleg regen lett bejelentve mar, idoszeru lenne egy uj. megenne a fene, ha megvennem, aztan januarban jonne az uj.
az arcsokkentesek hogy szoktak alakulni? jelenleg olyan 300-350eur korul van, mennyi volt a megjelenes utan?
-
arn
félisten
igazatok van, de ok irtak el
[link]A három kütyü valójában két különálló modellt, az egyik esetén pedig kétféle variánst takar, előzetes információk szerint a fémházas Mi Note 2 Pro lehet az egyik, ami bemutatkozik, a másik pedig elképzelhetően a Mi Pad 2.
a bambusz hatlap mennyire serulekeny? jobb, mint a fem/uveg ilyen szempontbol?
-
arn
félisten
jon a note2, ami fura ilyen hamar... az anandos tesztet elnezve a sima note szimpibb, nem kell se a qhd, se a tulmelegedo soc (lehet kis ido mulva lassabb, mint a masik).
milyen tipushibak jottek elo a notetal?
a miuit meg kb 4-5 eve probaltam az eredeti galaxyval, akkor tetszett.
lokalizacio hogy mukodik? nekem az mar eleg, ha angolul rendesen megy.ez a xiaomiforsale eus? tehat nem kell vamot, meg afat fizetni foleje? mi a legjobb beszerzesi forras?
garancia hogy alakul?a bambusz az rendes bambusz? vagy csak vmi muanyag?
bocs, hogy ennyit kerdezek, csak filozok a nexus5 helyett vmin - a nexus6 nem tetszik annyira.
-
Biluxzsolt
aktív tag
Sziasztok!
Xiaomiforsale.com-on most 305 euro a fekete 16gb MiNote.
Jól gondolom,hogy ez igen jó ár vagy ez most már a normál ára?
-
ablack
senior tag
Miért van az hogy a Note Pro kijelzője változtatja a képernyő fényerejét néha akkor is ha az autómatikus fényerő ki van kapcsolva? Meg lehet valahogy ezt szüntetni?
-
HUTCHDB
nagyúr
Meg egy kerdes a pro-val kapcsolatban: csak a vodas sim-mel nincs 4G, vagy itt europaban abszolute nem mukodik az lte?
-
HUTCHDB
nagyúr
Üdv!
Érdekelne, hogy összességében mi a véleményetek a note pro-ról?
Pro és kontra dolgok...
Régen imádtam a miui-t, (lehet itt többen ismernek is, emlékeznek rám, mint úttörőre az SGS, SII időszakból), és látom, hogy mostmár jó készülék is elérhető a xiaomi cégtől.
Köszönöm előre is a véleményeket!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
de igy ha nem müködik rendesen, feleslegesen vettem meg...
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

sms fogadása azonnali, hibátlan. a küldés katasztrófa