Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Appok (csak saját felelősségre, ha nem az eredetit használod [első link]):
Új hozzászólás Aktív témák
-
kano
nagyúr
Sleep tracker és értesít a bejövő hívásokról illetve SMS-ekről is. Nekem főleg erre kell, a többi már csak ajándék.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
kano
nagyúr
válasz petipetya #10 üzenetére
Ha minden jól megy (és sikerül beszerezni), akkor a jövő hét végén már nálam lesz.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
kano
nagyúr
válasz petipetya #89 üzenetére
Nem vagyok szakértő a témában, de nyilván a kezedet használod a gyaloglásnál, így könnyebb pontosnak lennie ott.
-
gianone
őstag
-
FeRkE
őstag
válasz petipetya #154 üzenetére
De, ha rámész, hogy Hungary-ra kéred, akkor:
DHL Direct Ship: Normally takes 2 to 7 business days.
$ 27.00Airmail: Normally takes 15 to 45 business days.
Sorry,no such service.Register Airmail: Normally takes 15 to 45 business days.
$ 20.00Aramex: Normally takes 5 to 10 business days.
Sorry,no such service.Tehát 20 dolcsi a legolcsóbb shipping, nem nyerő.
-
kano
nagyúr
válasz petipetya #256 üzenetére
A TinyDeal nyilván nem fog hamisat küldeni. Egyébként szerintem ebből nincs is hamisítvány még.
-
kano
nagyúr
válasz petipetya #258 üzenetére
Én is megrendeltem, ha szerencséd van, csak akkor lesz gyorsabb a holland postával (nekem nincs jó tapasztalatom velük, én jobban szeretem a China Postot).
Nekem a China Post is futott 10 napos szállítási időt már (igaz csak 1x).[ Szerkesztve ]
-
petipetya
nagyúr
-
MartOOn
addikt
válasz petipetya #354 üzenetére
Hali. Probaltam beregisztralni de ördögi korbe keveredtem. a magyar oldalon meg siman ment a regosztraciom aztan amikor MI accountot kellett letrehozni na ott elhasaltam.
Megadtam a telszamom, jott ra sms megadtam az emaik cimem meg amit kerdezett. De mi lett a felhasznalo nevem? Mert a telszamomat nem fogadja el az emailcimem sem semmit sem. Ha toroltetni akarom akkor meg azt mondja hogy nem letezik ez a fiok de ha ujra megadom a telszamom uj reg-hez akkor nem enged mert mar letezik ehhez a szamhoz MI account. MI a f@sz van?HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
-
MD25
csendes tag
válasz petipetya #408 üzenetére
Annak nagyon örülnék! Mikorra várod a csomagot?
Én sajnos már beszívtam egy másik hasonló activity tracker-rel...
Persze lehet, annak az app-ja volt rosszul megírva. (Kínai csoda volt...)De anno próbáltam 4.2.2-től az összes rom-ot... Egyikkel sem ment.
Már kezdtem / kezdek attól tartani, ha van is 4.0-ás BT a Nexus 4-ben, a LE-t nem támogatja...Nagyon megköszönném, ha megírnád, mire jutottál a MI-band-del.
Üdv!Amúgy honnan rendelted? Honnan érdemes?
[ Szerkesztve ]
-
kano
nagyúr
válasz petipetya #425 üzenetére
Az szép lenne, ha már itthon lenne.
Nekem ez van még:
"The item is on transport to the country of destination"
Szerintem egy repülőn lesz, és ez még csak Kína lehet.[ Szerkesztve ]
-
MartOOn
addikt
válasz petipetya #500 üzenetére
Jah. Tuti nem fer be. nekem a gondnok atvette. mondjuk a posta kozpont is 50meterre van... Szoval.
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
gianone
őstag
válasz petipetya #500 üzenetére
Szerintem nem a postán múlik általában, nekem majdnem mindig ahogy az országba ér, másnap ki is hozzák. Pl. ma is, csütörtök este rendeltem görögből egy cipőt, péntek reggel vette fel a boltban a görög posta, szombaton(! )reggel adták fel Athénban, este itthon volt, ma délelőtt ki is hozták. Az angliai cuccaimmal is így volt minden esetben. Talán a vám az oka.
Item Pick Up 21-11-2014 08:16 ΥΜΗΤΤΟΥ - ΕΛΤΑ
Item in conta ΥΜΗΤΤΟΥ - ΕΛΤΑ 21-11-2014 10:23 ΥΜΗΤΤΟΥ - ΕΛΤΑ
21-11-2014 17:15 ΕΛΛΑΔΑ - ΑΘΗΝΑ (ΚΑΤ)
22-11-2014 03:00 ΕΛΛΑΔΑ - ΑΘΗΝΑ (ΚΑΤ)2014.11.22
02:03
Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroad
2014.11.22
09:10
Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroad
2014.11.22
18:54
Küldemény információ:
Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2014.11.24
10:12 Pécs Posta Feldolgozó Üzem
Küldemény információ:
Kézbesítés regisztrálva / Delivery registered[ Szerkesztve ]
Nokia 1610i Huawei Nova
-
kano
nagyúr
válasz petipetya #553 üzenetére
Igen, azért mondtam, hogy nálunk volt. Gyorsak voltak.
-
MartOOn
addikt
válasz petipetya #557 üzenetére
Nincs folyamatos kapcsolat, ha tortenik vmi akkor szol a telo a bandnek. Ha elinditod az appot akkor szonkronizalja az aktivitasod.
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
MartOOn
addikt
válasz petipetya #582 üzenetére
En 93%-on kaptam. Még nem töltöttem csak 5 percig a proba kedveert. Most vagyok 43%-on 7nap alatt.
Majd decemberben töltöm... Egyszer...
[ Szerkesztve ]
-
gianone
őstag
válasz petipetya #596 üzenetére
Vízálló.
Ha jól emlékszem, az angol hétfőnként jön ki, ha szerdánként benézel a a magyar MIUI fórumra, már szinte tuti, hogy kész a magyar is.
Szerintem azt jelezte, hogy a kitűzött napi cél egy részét teljesítetted.
A felülésnek külön menüpontja van, el kell indítani, megtetted? Kipóbáltam, nálam szépen számolja, csipog is.
Szerintem egy picit ismerkedj még magával az applikációval.
[ Szerkesztve ]
Nokia 1610i Huawei Nova
-
petipetya
nagyúr
válasz petipetya #600 üzenetére
Az angol nyelvű app is leáll. Gondolom lehet jelezni a fórumban, ahonnan az app származik. Ki tudják javítani a hibát?
Van valami normális fitnesz alkalmazás, amelyhez párosítani lehet a Xiaomi MI Band-et? Nem baj ha fizetős, csak működjön normálisan.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 4
- Windows 10
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Villanyszerelés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Helyenként instabil lehet az Arrow Lake, de ez eleinte normális
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- További aktív témák...
- Apollo MagLight 2 (MagSafe töltőállomás + RGB lámpa)
- eladó új Xiaomi Mi 20W Wireless Charging Stand (WPC02ZM/GDS4145GL) vezeték nélküli asztali töltő pad
- gyári Apple Jack 3.5 to Lightning kábel (fejhallgató iPhonehoz átalakító)
- Samsung EP-P2400 vezeték nélküli wireless töltőpad töltőfej nélkül új BONTATLAN
- Backbone gen2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest