Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 5G 8/256GB mellé POCO X6 PRO 5G 12/512GB (Xiaomi)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Internetes kommentelés = Időpocsékolás (kommentelhető)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mit szóltok a „hallgatózó” telefonokhoz?
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Appok (csak saját felelősségre, ha nem az eredetit használod [első link]):
Új hozzászólás Aktív témák
-
purpledonkey
tag
Igen, be lehet. Úgy csinálnám a helyedben, hogy az egyik ébresztőt beállítanám 4:50-re, az ismétlődésnél beállítanám, hogy hétfőtől péntekig. Állítanék egy másikat 7 órára, ott meg ismétlődésnél egyénit választanám és akkor külön megadható, hogy szombat, vasárnap.
Sztem ezek a "gyári" alkalmazásnál is beállíthatóak, bár én az értesítésest használom kezdetek óta.
[ Szerkesztve ]
-
-
Thusor
őstag
Igen, csinálhatod azt hogy MiFit legújabb verzió a google store-ról. Majd telepítsd az értesítőst. Az értesítős is frissít firmware-t, de csak régebbit.
AOC Q3277PQU monitor / HP Workstation z600 / Synology DS1618+ / Synology DS218+ / DELL PowerEdge T20 / Xbox Series X / Apple MacBook Air (M1)
-
Zsolto
őstag
Hm, köszi, hogy szólsz -- most már írja a megrendelésem részleteinél, hogy fehér ledes. Viszont a drágábbik, amire azt írja, hogy "upgrade for iPhone" stb., a weblap szerint szintén fehér ledes. Színeset nem is látok. Viccesek, éppen chatelek egy ügyfélszolgálatosukkal. Na, azt kéri, hogy írjak mailt, úgy majd valahogy segítenek.
Az oldaluk sajnos nagyon félrevezető, csak azt írja, hogy mi a különbség a fehér és a színes ledes között, de azt nem, hogy amit rendelni fogok, az már a fehér ledes... Köszi még1x
[ Szerkesztve ]
Ez vagyok én: https://sites.google.com/view/zsoltkaldos/home
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest