- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Rap, Hip-hop 90'
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Appok (csak saját felelősségre, ha nem az eredetit használod [első link]):
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#42007296 #6687 üzenetére
Egy hivatalos app van, nemigazán találtam benne bugot. Szinkron hiba Xiaomi telefonnal 3-4 hónap alatt talán 1-2 alkalommal volt, nem Xiaomival kb dupla olyan sűrűn van nekem. Az éjszakai alvást is talán csak 1 alkalommal nem mérte nekem a 4 hónap alatt, amióta megvan. A Notify hatótávval soha nem volt bajom, akár 20-30 méterről is jelzett nekem.
-
Garold
senior tag
válasz
#42007296 #6008 üzenetére
A ma érkezett Mibandommal ugyanez volt, 5x kilőttem a progit a futó alaklmazások közül utána 6. próbálkozásra már simán ment. Azóta többször is egyből sikerült párosítanom.
Ui.: Ki milyen Notify alkalmazást használ? Letöltöttem a Miband Notify free-t, de abban pl nem tudok értesítést beállítani az SMS-hez, minden appot felhoz de az SMS-t nem. Megéri megvenni a Pro-t, vagy van használható ingyenes alternatíva?
-
axlfsi
veterán
válasz
#42007296 #5845 üzenetére
En nem is mondtam sosem, hogy nem mukodhet jol a karkoto. Csak arrol irtam, hogy szerintem kozel sem "mernoki" az illesztese maganak az oranak a szijban es mar ilyen bemutato videokon is jol lathato (hat milyen lehet eloben). De ne legyen igazam. Ez csak az en szubjektiv velemenyem volt
-
törölt tag
válasz
#42007296 #5665 üzenetére
Ezt a levelet kaptam válaszul a Mi Band levelemre és videomra:
"Dear Csaba,
Thank you for your support and attention towards Xiaomi.
We are sorry for the inconvenience you have encountered.
Here are some solutions for you to have a try:
Please try to unpair and repair your mi band with mi fit for a check ?
please kindly try to uninstall and reinstall the app for a check again?
Please make sure there is no other bluetooth device around you during your pair.If the problem still exist, Please enter settings of your iphone.
And choose bluetooth to find your Mi band.
If it is connected status, please close Mi fit app and re open it.
If it is unconnected status, please click the round icon and click neglect device and try reconnecting.
Sorry for the inconvenience caused to you.We appreciate your understanding and cooperation.
Any further questions, please feel free to contact us.
Hope everything goes well with you and your family!Best regards,
Bob
Xiaomi Europe Customer Service Center,,Végigmentem a pontokon amennyire tudtam, de sikertelenül.
-
v_angelus
tag
válasz
#42007296 #5665 üzenetére
A miui fórumán volt ma reggel egy bejegyzés, mely szerint az új iOS alkalmazással lehet a gond, a hozzászólás szerint többen is jelezték a hibát. http://miuiandroid.hu/forum/viewtopic.php?f=76&t=1267#p24602
-
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest