Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Appok (csak saját felelősségre, ha nem az eredetit használod [első link]):
Új hozzászólás Aktív témák
-
kano
nagyúr
válasz wocsok17 #464 üzenetére
De neked is Oneplusod van, ha jól emlékszem... Milyen? Működik minden?
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
petipetya
nagyúr
válasz wocsok17 #1456 üzenetére
Lehet onnan rendelni? Most nincs rá szükségem, de például a hazai félhivatalos Xiaomi webshopban nincs fekete és nekem csak az kellene.
"nincs rá lezsóidő"
-
tjb007
nagyúr
válasz wocsok17 #1456 üzenetére
Van, de nagyon nehezen beszerezhető. Még ha többe is kerül az utángyártottaknál inkább vettem volna én is olyat. Még tavaly rendeltem két színeset, de az eredetihez képest jóval gyengébb minőségűek, túl puha a gumi. Nem egyszer történt már meg az, hogy ébredéskor már nem volt a kezemen a Mi Band.
(#1458) petipetya
2500 Ft ?
[ Szerkesztve ]
-
szz1966
csendes tag
válasz wocsok17 #1552 üzenetére
köszi a válaszokat
azt szeretném megtudni, vajon milyen app-ot használ egy eredeti MI telefon tulaj. Gondolom a Xiaomi nek is van saját app boltja.
Miért nem az eredeti xiaomi-s alkalmazást javasoljátok? Többet tud / magyarul van?
Ha angol nyelven is elérhető eredeti xiaomi alkalmazás létezne a band-re, és szabadon hozzáférhető nem Mi telefon használóknak is, inkább azt használnám, mivel a google play-en nagyon régi verzió létezik. Fórumról módosított verziók macerásak. A megadott vonalkód a google playre visz -
petipetya
nagyúr
válasz wocsok17 #1569 üzenetére
Tényleg, volt ilyen 2 hónapja a legelső alkalommal amikor párosítottam a telefonhoz az appon keresztül. Nem értettem, hogy a karpántot vagy a kijelzőt kell-e tapicskolni, ezért mindkettőt csináltam és el is felejtettem az egészet. Meg voltam róla győződve, hogy a teló kijelzőjén kellett kopognom.
"nincs rá lezsóidő"
-
djgeg
őstag
válasz wocsok17 #1593 üzenetére
Először a saját Store jával próbálkoztam.... és ott se találtam a frisset. Kicsit kriminálisnak tartom ezt az egészet.
Legyen Playstore-os verziót valami kókler fogta és felrakta nem hivatalosan... Legyen. Na és ezt engedni kell? Ne nevettessük már ki magunkat... Úgy gondolom, hogy a Xiaomi az évek alatt ebből már bőven kinőtt.(#1592) gianone
Felraktam az újat... Az itt linkeltből. Semmi változás az említett dolgok most se mennek... Értesítésre nem rezeg(még mindig nem lehet engedni, hogy az értesítésekhez hozzáférjen.), és nem világítanak a ledek jelezve ezzel a napi teljesítményt/kitűzött célt...
(#1591) bodrik11
"1. Remove previous Mi Band application
2. Install Tweaked Mi Band application
Same steps if you update tweaked Mi Band application."
Ja kösz[ Szerkesztve ]
"640 kByte memória mindenre elegendő"
-
adabra
senior tag
válasz wocsok17 #1622 üzenetére
Itt nem tudom, hogy tényleg a xiaomi tud (akar tudni) rólam "mindent". Sarkosan fogalmazva itt arról van szó, hogy valaki felrakott egy fórumra egy apk-t, ami akár kárt is okozhat nekem.
Tudom, nem kötelező.A google sem szent (sőt!). De ők legalább leírják, hogy mi történik/történhet az adataimmal és mi nem történhet velük.
Az előző hozzászólásomban leírtam, hogy _szerintem_ mi lenne normális. Ez a helyzet nem az.No de (nekem) elég volt az offolásból; elnézést, ha valaki untat a dolog.
-
djgeg
őstag
válasz wocsok17 #1679 üzenetére
Hát akkor talán még se olyan hű de eredeti helyről lett... Vagyis még se onnan
Vagy 2.0 ás verzió amit kétlek..."ha kizárjuk a lehetetlent, ami marad, bármily valószínűtlen, a helyes megoldás lesz."
Nem hiszem, hogy a xiaomi hivatalos bolt hamisítványokat küldözgetnének...[ Szerkesztve ]
"640 kByte memória mindenre elegendő"
-
Fejvadi
nagyúr
válasz wocsok17 #1890 üzenetére
Én úgy tudtam, valahol olvastam, hogy a MiBand a készülék neve és előtte ez volt a neve az app-nak is, ami most már Mi Fit névre hallgat. Igen tudom a letöltési helyet, már rég be is vagyok regisztrálva és onnan szedtem le a legújabbat. Visszatérve az elejéhez, azt olvastam, hogy nem csak a Mi Fit app. frissíthető, hanem a készülékben levő app is. Amikor ma beüzemeltem akkor fel is ajánlotta a frissítés lehetőségét amit meg is tettem. Maga a Mi Fit app. nem lehetett, mert az Magyar és majd kézzel kell frissíteni. Szóval akkor a Mi Band (kütyü) app. frissült. Lehet, hogy rosszul értelmezem?
(#1891) petipetya
Azaz, közben meg is csináltam már, KÖSZI !![ Szerkesztve ]
-
purpledonkey
tag
válasz wocsok17 #3744 üzenetére
Haha, köszönöm!
Tudom, hogy xiaomi fan vagy, de nem rossz embert kérdeztem, hidd el szándékos volt.
A többiek véleménye is érdekel ezzel kapcsolatban, de a tiédet mindenképp szerettem volna látni.
Nagyon megtetszett a miui, és a redmi 2-t jó telefonnak tartom, főleg mert snapdragon van alatta, de ez a meizu elgondolkodtatott. Egyébként osztom a véleményed, valóban nagy a note 5,5"-os kijelzője és igazából nem vagyok MTK párti, de úgy tűnik, hogy ez az összeállítás elég harapós lett az árához képest.
Nem tudom, hogy a flyme os van-e olyan jó és sokoldalú, mint a miui?!
...és köszönöm a válaszod!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apollo MagLight 2 (MagSafe töltőállomás + RGB lámpa)
- eladó új Xiaomi Mi 20W Wireless Charging Stand (WPC02ZM/GDS4145GL) vezeték nélküli asztali töltő pad
- gyári Apple Jack 3.5 to Lightning kábel (fejhallgató iPhonehoz átalakító)
- Samsung EP-P2400 vezeték nélküli wireless töltőpad töltőfej nélkül új BONTATLAN
- Backbone gen2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest