- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
pazo2005
csendes tag
Kedves Fórumtársak!1 napja használom a routert!Mivel igen sok okos otthon tartozékok vannak itthon féltem az összes komment végigolvasása után is belevágnom de megvettem!A lakás legutolsó szegletében nem volt elég net ezért akartam a routerrer megoldani gondomat!Mert a konyhában a mosogatógép, sonos hangszóróm és egyes égőim csak néha kaptak jelet!Egy 4 éves Tenda router szolgált ki majdnem tökéletesen!Rengeteg komment hozzáértő fórumtárs tapasztalatait tanulmányozva vágtam bele!Globál változat, nem tudok kínai okosított verziót felrakni mert tudatlan vagyok!Kérdés!Ami tegnap működött az most miért nem?yellight lap d2 Alexa csoportba nem ismeri fel!Sehogy!Volt valakinek hasonló tapasztalata?Minden érdemleges kommentet szívesen hallgatnék!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation Portal 2026.12.03-ig gyári garanciával eladó!
- ASRock B560 Steel Legend + i5 11500 + ID-Cooling + 16 Gb Corsair Vengeance RGB Beszámitok!
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest