Hirdetés
- Yézi: Blekk Frájdéj
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
-
LOGOUT
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
pazo2005
csendes tag
Kedves Fórumtársak!1 napja használom a routert!Mivel igen sok okos otthon tartozékok vannak itthon féltem az összes komment végigolvasása után is belevágnom de megvettem!A lakás legutolsó szegletében nem volt elég net ezért akartam a routerrer megoldani gondomat!Mert a konyhában a mosogatógép, sonos hangszóróm és egyes égőim csak néha kaptak jelet!Egy 4 éves Tenda router szolgált ki majdnem tökéletesen!Rengeteg komment hozzáértő fórumtárs tapasztalatait tanulmányozva vágtam bele!Globál változat, nem tudok kínai okosított verziót felrakni mert tudatlan vagyok!Kérdés!Ami tegnap működött az most miért nem?yellight lap d2 Alexa csoportba nem ismeri fel!Sehogy!Volt valakinek hasonló tapasztalata?Minden érdemleges kommentet szívesen hallgatnék!
-
pazo2005
csendes tag
Keves Fórumtársak!Nincs valakinek eladó 3600 routere Budapesten?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro Max - 256GB / Space Gray / 83% + Spigen tokok
- Logitech Trueforce G923 kormány és pedál szett váltóval, break moddal
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- JBL STAGE 2 9634
- Urvolax vezeték nélküli tolatókamera és kijelző / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
trance89