Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Norby-007

tag

Ma beüzemeltem az ax3600-at és meshben vele az ax1800-at. Már ez sem volt egyszerű, de nagy nehezen sikerült. Sajnos a csere bere a mini pc-m életébet került amin eddig a Home Assistant futott, nem tudom mi történt vele, de behalt. Szerencsére volt egy tartalék mini pc-m, arról nagyon nehezen, kb 3-4 óra alatt működésre bírtam újra a Home Assistantot, persze még okozott estére egy komoly fejtörést miutána kis helyezgetés miatt újra kellett indítani a routert minden eltűnt a Home Assistnatból ami a xiaomi gatewayekre kapcsolódik. Kb 1-5 óra után az Iot-t ki és visszakapcsoltam, ez megoldotta a helyzett. Viszont a meshbe rakott routerre semmi sem csatlakozik, mióta újra indítottam azt is, pedig aa földszintről a 3600-nak kisebb az ereje mint fent az 1800-nak. Nem értem miért nem akar semmi arra visszacsatlakozni.
    De ami ennél most sokkal frusztrálóbb (pedig ma több idegösszeomlást is kaptam már) az pedig az, hogy a windows gépen a hálózatban semmi nem érhető el, ami a másik routerrel ment, pedig ugyanaz az ip kiosztás, mindennek ugyanazat az ip címet adtam, de állandóan a 0x80070035 hibát kapom, hogy nem tud kapcsolatot létesíteni. Se a samba szerverrel, sem más gépekkel, amik eddig a hálózaton meg voltak osztva. Nem tudom mi a megoldás, a routerben kellene valamit állítani?
    Köszi.

Új hozzászólás Aktív témák