- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norby-007
tag
Ma beüzemeltem az ax3600-at és meshben vele az ax1800-at. Már ez sem volt egyszerű, de nagy nehezen sikerült. Sajnos a csere bere a mini pc-m életébet került amin eddig a Home Assistant futott, nem tudom mi történt vele, de behalt. Szerencsére volt egy tartalék mini pc-m, arról nagyon nehezen, kb 3-4 óra alatt működésre bírtam újra a Home Assistantot, persze még okozott estére egy komoly fejtörést miutána kis helyezgetés miatt újra kellett indítani a routert minden eltűnt a Home Assistnatból ami a xiaomi gatewayekre kapcsolódik. Kb 1-5 óra után az Iot-t ki és visszakapcsoltam, ez megoldotta a helyzett. Viszont a meshbe rakott routerre semmi sem csatlakozik, mióta újra indítottam azt is, pedig aa földszintről a 3600-nak kisebb az ereje mint fent az 1800-nak. Nem értem miért nem akar semmi arra visszacsatlakozni.
De ami ennél most sokkal frusztrálóbb (pedig ma több idegösszeomlást is kaptam már) az pedig az, hogy a windows gépen a hálózatban semmi nem érhető el, ami a másik routerrel ment, pedig ugyanaz az ip kiosztás, mindennek ugyanazat az ip címet adtam, de állandóan a 0x80070035 hibát kapom, hogy nem tud kapcsolatot létesíteni. Se a samba szerverrel, sem más gépekkel, amik eddig a hálózaton meg voltak osztva. Nem tudom mi a megoldás, a routerben kellene valamit állítani?
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Öreg hardver, középkorú Android, friss telep
- Nők, nőügyek (18+)
- iOS alkalmazások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- BestBuy topik
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Szenzorosan védett 12V-2x6 kábel jött az ASRock berkeiből
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- További aktív témák...
- HP Probook 440 G11 (9Y7Q2ET) - ÚJ 14" üzleti notebook - Core U5 , 512SSD
- HP Probook 440 G11 (AA0Y5ES) - ÚJ 14" üzleti notebook - Core U5 , Win11 pro
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- Lenovo ThinkPad T480, T580, P51s, P52s, T480s belső akkumulátor eladó
- MacBook Pro M2 Pro 16 // 16/512 96%-os akkumulátor
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- KERESEM! LG UltraGear 45GS95QE // 39GX90SA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest