Hirdetés
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shadowguard
senior tag
válasz
sagajr78
üzenetére
A hackingnél az volt a bajom, hogy nem csak a csúszka mozgott totál random, hanem az esély is. Direkt figyeltem, ahogy mozgattam a csapattársakat, hogy változik az esély (13%-tól egészen negyvenig), de nem találtam logikát benne. Egy kockával közelebb lépett egy csapattárs 18%, elmentem vele teljesen 21%, csak egy kockát mozogtam 25% és így tovább. Legalább az esélyek lenne fix

"Gyógyítást" megoldottam már, csak a logikát nem értettem benne (lehet félreérthető voltam). Ilyen kis minimális sebesüléstől képes kiakadni akkor nyugdíjazni fogom nagyon gyorsan. Bár lehet csak a hüllőket nem szereti, de akkor meg lett volna mesterlövész. A ranger bizony kígyót szeletel
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Este akkor muszáj lesz fejet lékelni
Pedig mennyivel egyszerűbb lett volna a codexet plazmapuskákkal fogadni. Bár így legalább jön majd az intel a többi lékelésből, szóval minden rosszban van valami jó 
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- AliExpress tapasztalatok
- Formula-1
- RAM topik
- Milyen széket vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Szép állapotban Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 i5-1335u/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia 2027
- AKCIÓ! KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 5th Gen. i7 10th, 16GB RAM 27% ÁFÁS (0329)
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Alkalmi vétel! HP Omen 17! I7 12700H / RTX 3070Ti 8GB / 1TB Nvme SSD / 16GB DDR5 !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Pedig mennyivel egyszerűbb lett volna a codexet plazmapuskákkal fogadni. Bár így legalább jön majd az intel a többi lékelésből, szóval minden rosszban van valami jó