Hirdetés
-
LOGOUT.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
byervin
csendes tag
Lehet már volt téma, de Ea acces-szel , gold nélkül tudok destiny single playert játszani?
-
byervin
csendes tag
Nem tudjátok a The division survival xbox one on is elérhető november előtt vásárolt season pass-szal?
-
byervin
csendes tag
válasz Stauffenberg #88251 üzenetére
Köszi de arra is érvénytelen telefonszámot ír, pedig előfizetéses vagyok nem kamu szám.
-
byervin
csendes tag
Sziasztok, tudtok segíteni, hogy ez az akciós Star Wars Battlefront ultimate edition 9900Ft helyett 4995Ft ért tartalmazza az alap játékot?
-
byervin
csendes tag
Battlefield 1-ből érdemes a deluxe változatot megvenni vagy tökéletesen jó a sima is?
-
byervin
csendes tag
Olyan kérdésem lenne hogy nekem az alap Battlefield 1 van meg ,szeretnék az ujjabb dlc-kel is játszani. Melyiket vegyem meg csak a prémium passt 12990 vagy a Revolution-t 15990 èrt. Xbox One-on játszom.
-
byervin
csendes tag
Szerintetek mennyire esik az xbox one x àra karàcsonykor vagy jövő èv elejère? Vagy nem èrdemes vàrni rà?
-
byervin
csendes tag
válasz parandroid #120776 üzenetére
Màr megjelenès óta xbox one s van jò is de ha màr 4k-s a tv gondoltam az x-el jobban jàrok. Az nvidia gtx 1060as pc-m meg csak fhd ben produkàl. Na mindegy valamire el kell költeni a pènzt.
-
byervin
csendes tag
Van valakinek tapasztalata Xbox One szervizelés visszaküldéssel? Leadtam a javítási kérelmet de a csomagküldési címke frankfurtba szól és ezen kívül még el kell juttatnom egy UPS leadási pont hoz is. Oda el tudom küldeni futárszolgálattal is? Ha igen milyen jogcímen küldjem oda? Köszönöm a segítségeteket.
-
byervin
csendes tag
válasz XboxGamePass #167903 üzenetére
Köszönöm a segítséget
-
byervin
csendes tag
Ha jól értelmezem akkor Gears 5 holnaptól benne lesz a Game pass-ben?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PS5 Slim (garanciás)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest