Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Van xboxban valami hatekony hővédelem?
Ma battlefieldeztem kicsit, es arra lettem figyelmes hogy üvölt a ventije. 27C van a lakásban, a box meg olyan helyen van ami csak elölről nyitott, felette 15cm hely, mellette meg olyan 3cm.
Jo meleg volt a gép, meg a tápja is
-
Spike60
csendes tag
Lehet tudni valami hírmorzsált arról hogy hogyan áll a bill+egér támogatás Xone-hoz? Minden kijövő játékhoz lehet majd használni szerintetek?
-
bmate89
csendes tag
Sziasztok!
A segitégeteket szeretném kérni.
A gépem valamiért nem akar kapcsolódni a Live-ra.
NAT Type: Open
All services are availableLefuttattam network connection és multiplayer connection tesztet is. Rendben volt mindkettő.
Eddig is kellett neki kb 3-5 perc mire csatlakozott, de most nem sikerül. Próbáltam újrainditást is.Van valami ötletetek?
Előre is köszönöm!
-
rdt89
addikt
-
pzstm
titán
Preview tagoknak:
NEW FEATURES• Language Independence
Based on overwhelming fan feedback, we’ve enabled Language Independence to give you even more choices over your Xbox experience and how you engage with your Xbox One. Language Independence gives you the freedom to choose any supported language on Xbox One, regardless of your location.Please try out this capability and give us your feedback. If you encounter any issues, change your language and location settings back to their previous values to see if the issue still exists. We look forward to your feedback.
• Game Pre-orders
When purchasing a game pre-order, funds may no longer be deducted from your account immediately (depending on when the game pre-order is purchased). Pre-order funds will now be deducted from your account 10 days or less prior to the game’s release date. -
-ZeeZee-
senior tag
Ezt szerintetek kiszállítják Magyarországra?
-
kerti008
aktív tag
válasz
sugarforce
üzenetére
Nincs goldom egyenlore. Ha elofizetek gold-ra akkor pc-n meg tudom venni majd kesobb letolteni?
-
wolf88
aktív tag
Tudnátok ajánlani olyan netes oldalt, külföldit,ahonnan lehet One-t rendelni és szállítanak is kicsiny hazánkba?A Zavvit tudom, de szállítási költséget azt nem.
-
kerti008
aktív tag
Sziasztok! Jelenleg nincs Xbox-om de nezegetem az Xbox One-t. Szeretnem begyujteni az akciokbol ami erdekel. Letolteni egyenlore nem is akarom a jatekokat majd ha lesz idom jatszani akkor megveszem a One-t is. (gombhoz a kabatot)
100 %-os discount-al a BF4 expansion packot szerettem volna "megvenni" de 14.99 AUD-ot ir ki.A w10-em mar itt lett aktivalva az ausztral store az alap, de a regi microsoft accountommal ami a WP-s telefonomra par eve meg a jo oreg magyar virtualis bankkartyaval lett beregisztralva.
-
Mankó
veterán
válasz
monster95
üzenetére
A routeren fixálj le egy IP címet külön az xbox-nak és azon használd! Így Open lesz a NAT. Ellenkező esetben, ha a router újraindul magától pl, amikor nem vagy otthon, vagy szórakozik a szolgáltató, akkor a box más ip-t kap és szép alattomosan átáll magától stricktre, vagy moderate-re.
JamesHun: gyorsabb voltál.
-
monster95
tag
Valaki segítsen légyszi.
A net kapcsolatnál a nat type multkor strict volt.MEgcsináltam hogy open legyen.De viszont most 2 napjára épp ugy strict.Mi lhet ez?3 napúonta változtassam a ip-t vagy mi? -
sugarforce
addikt
válasz
aztadom
üzenetére
Kutakodtam a neten, találtam egy lehetséges megoldást.
innen szedd le a media feature pack-ot, telepítsd fel, elméletileg utána működnie kellene.If it is Windows 10 N or KN, the OS doesn't have some multimedia components (specifically, "Media Feature Pack") installed by default, you have to install them separately. Windows unhelpfully doesn't prompt you with the real reason streaming isn't working.
Nálam sajnos ez nem vált be, máshol kell keresnem a hiba okát.
-
Extremex
tag
Sziasztok!
Valaki találkozott már olyan problémával hogy az xbox kiadja a lemezt magától?
Mert nekem már nem elősször csinálta.
-
BBS
tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Xbox One Deals
CONTENT TITLE CONTENT TYPE DISCOUNT NOTES
Assassin’s Creed Syndicate – Jack the Ripper Add-On 40% DWG
BADLAND: Game of the Year Edition Xbox One Game 75% DWG
Battlefield 4 Second Assault Add-On 100% DWG
Gears of War: Ultimate Edition Deluxe Weapon Skin Pack Add-On 67% DWG
Grand Theft Auto V & Great White Shark Cash Card* Xbox One Game 40% Spotlight
Grand Theft Auto V & Megalodon Shark Cash Card Bundle* Xbox One Game 50% Spotlight
Grand Theft Auto V & Whale Shark Cash Card Bundle* Xbox One Game 45% Spotlight
Grand Theft Auto V* Xbox One Game 35% Spotlight
Homefront: The Revolution Xbox One Game 35% DWG
Homefront: The Revolution ‘Freedom Fighter’ Bundle Xbox One Game 40% DWG
King’s Quest : The Complete Collection Xbox One Game 25% DWG
King’s Quest: Season Pass – Chapter 2-5 Add-On 20% DWG
LA Cops Xbox One Game 75% DWG
Plants vs. Zombies Garden Warfare 2 Xbox One Game 50% DWG
Plants vs. Zombies Garden Warfare 2: Deluxe Edition Xbox One Game 50% DWG
Schrödinger’s Cat and the Raiders of the Lost Quark Xbox One Game 75% DWG
This War of Mine: The Little Ones Xbox One Game 50% DWG
WWE 2K16 Xbox One Game 50% DWG
WWE 2K16 Digital Deluxe Xbox One Game 60% DWG -
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Xbox One Deals
Content Title
Content Type
Discount
Notes
Assassin’s Creed Syndicate – Jack the Ripper Add-On 40% DWG
BADLAND: Game of the Year Edition Xbox One Game 75% DWG
Battlefield 4 Second Assault Add-On 100% DWG
Gears of War: Ultimate Edition Deluxe Weapon Skin Pack Add-On 67% DWG
Grand Theft Auto V & Great White Shark Cash Card* Xbox One Game 40% Spotlight
Grand Theft Auto V & Megalodon Shark Cash Card Bundle* Xbox One Game 50% Spotlight
Grand Theft Auto V & Whale Shark Cash Card Bundle* Xbox One Game 45% Spotlight
Grand Theft Auto V* Xbox One Game 35% Spotlight
Homefront: The Revolution Xbox One Game 35% DWG
Homefront: The Revolution ‘Freedom Fighter’ Bundle Xbox One Game 40% DWG
King’s Quest : The Complete Collection Xbox One Game 25% DWG
King’s Quest: Season Pass – Chapter 2-5 Add-On 20% DWG
LA Cops Xbox One Game 75% DWG
Plants vs. Zombies Garden Warfare 2 Xbox One Game 50% DWG
Plants vs. Zombies Garden Warfare 2: Deluxe Edition Xbox One Game 50% DWG
Schrödinger’s Cat and the Raiders of the Lost Quark Xbox One Game 75% DWG
This War of Mine: The Little Ones Xbox One Game 50% DWG
WWE 2K16 Xbox One Game 50% DWG
WWE 2K16 Digital Deluxe Xbox One Game 60% DWG -
LedyGyuszi
addikt
válasz
XFishboneHUN
üzenetére
thx, csak pont ez a bajom, hogy a cégnél nem hozza be sem major nelson, sem a store oldalát...

-
-ZeeZee-
senior tag
válasz
XFishboneHUN
üzenetére
Arra gondoltam, hogyha sok játékot töltök le, majd törlöm őket, akkor nem fog belassulni a belső hdd?
-
XFishboneHUN
senior tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
-
LedyGyuszi
addikt
heti akciókat be tudná vki másolni ide?
thx előre is!
-
Sh4rk
aktív tag
válasz
-ZeeZee-
üzenetére
Én pl a gyárit használom, nem olcsó (sőt), de nekem a sznob lelkemet megnyugtatja, hogy xbox-os. Gyors nem volt vele eddig gondom. Gyorsan ébred és gyorsan kikapcsol, ha nincs rá szükség. De többen írták, hogy sima usb3 2,5 ös winyót minden gond nélkül formáz magának a xbox bármely márkából.
-
XFishboneHUN
senior tag
válasz
Jovanny2
üzenetére
Ez is egy jó vinyó!

(#75154) -ZeeZee-
Még egy gyors kérdés: hasonlóan a win-es rendszerekhez, néha ezt a merevlemezt is kell töredezettségmentesíteni?Miután rádugod az Xbox-ra a konzol leformázza a saját rendszerére, azt utána nem tudok feldugni a laptopra/Pc-re, csak miután újra leformáztad olyan rendszerformátumra, amit a gép (laptop vagy PC) le tud kezelni.
Szóval kérdesedre a válasz, ilyenre nincs szükség, hogy töredezettségmentesítés!
-
Jovanny2
őstag
válasz
XFishboneHUN
üzenetére
Toshiba Canvio Connect II 2TB van nekem, és nagyon jól muzsikál. De igen, a lényeg, hogy USB 3.0 legyen, különben csak médiatárnak érzékeli.
-
-ZeeZee-
senior tag
válasz
XFishboneHUN
üzenetére
Köszönöm mindenkinek.

Mindegy, hogy 2.5"-es vagy 3.5"-es? Igazából nem szeretnék azon keresztül játszani, hanem "lementeni" a letöltött játékokat, hogy ne kelljen még egyszer letölteni a kicsi net miatt. (Láttam, hogy át lehet mozgatni a játékokat külsőre, ezért ezt a net takarékos megoldást preferálnám)
(Intersparban láttam 1TB-ost, sajnos nem nagyon néztem meg, de szerintem házas 3.5"-es volt. Gondolom erre a célra akár az is megfelelne...)
Még egy gyors kérdés: hasonlóan a win-es rendszerekhez, néha ezt a merevlemezt is kell töredezettségmentesíteni?
-
-ZeeZee-
senior tag
Van kifejezetten ajánlott külső HDD az xbox-hoz? 1TB-re gondoltam... Volt valahol 2TB-os 20.000-ért, az jó vételnek számít?
-
fityere
senior tag
Xbox One S 2TB Launch Edition Konsole
Mar biztos a 399 eur ár .
-
frankdelgado
őstag
Üdv!
Terveztem, hogy javítom a játék közbeni audio élményt és be akartam ruházni egy Ear force dss fejes erősítőre, de azt az infot kaptam, hogy az one jack-e kontija tudja a dolby surroundot, tehát ha nem érzékelem, akkor vagy a fülesem gagyi , vagy a fülem rossz
. Egy Trust GXT 330-at használok. Ha van itt audiofil játékos, akkor javaslatokat köszönettel elfogadok. -
sch_a
addikt
válasz
Tegla80
üzenetére
Az első fele jogos. Egyébként nyilván tudom én is, hogy a képjavító algoritmusok növelik leginkább az input lagot. Ezeket kapcsolja ki a játékmód. Már jobb esetben. A 100ezer túlzás volt, de régebben tényleg volt itt téma ez és volt aki tényleg ez alapján választott drágább tv-t. Én mondjuk biztos nem adnék egy fityinggel sem többet azért, hogy 5-6 ms helyett 3-4 legyen a késés. Viszont mikor LAN-on próbáltam még a Forza 5-el, ott valóban érzékelhető és zavaró volt a késés. Gondolom kb. lehetetlen ezt lemérni, de azért kíváncsi lennék, összességében mennyivel nő az input lag interneten keresztül streamelve. Már önmagában az +10-15 ms, hogy az interneten keresztül megy. Na mindegy, túl lett beszélve.
-
Tegla80
addikt
Bocs ,h bele vau-vau ,de muszaj mert rosszul tudod.
Szoval nem kell ahoz tobb 100e ft-os tv,h pici legyen az input lag.Pont az alap tv-k rendelkeznek jo input lag ertekkel alapban mert nincs bennuk annyi kepjavito ficsor ami novelne. Viszont egy draga tv is lehet jo input lagban(de xar is),ha erre odafigyeltek a tervezesnel es megfeleloen kikapcsolhato bennuk a sok ficsor.(ez lehet auto es manual is szoval gyarto/tv fuggo.)
A neten valo streameles meg kicsiny hazankon belul boven nem okoz akkor input lag novekedest,h eszreveheto legyen.Pl Ps4 otthon En 10km-el odebb a melohelyen a vitaval es mindketten gagyi videki neten,de jatszhatoan muxik.
En amugy input lag alapjan kerestem/vettem tv-t .
-
sch_a
addikt
válasz
EmThor
üzenetére
Mondom, nem csak helyi hálózaton lehet. Szerintem az összefoglalóban is megtalálod. Én egyszer kipróbáltam LAN-on, de többször eszembe sem jutott. El sem tudom képzelni, hogy interneten keresztül mekkora lenne az input lag.
De hát ez van. Van aki 100ezrekkel többet fizet egy TV-ért, hogy pár ms-el kisebb legyen az input lagja, más meg interneten keresztül streamelve szeretne játszani. Nekem fura mindkettő.

-
Bogyi007
veterán
Egész jó kis akció van a Konzolok Szervizénél...
3 havi gold + 2990 ft GiftCardÍgy voltaképpen 24e forintért kap az ember 1 éves Gold előfizetést és 11960 forintért még tud vásárolni a magyar Storeban....
-
EmThor
addikt
-
belan
addikt
hello ps4 be volt olyan mód amikor játszottam akkor bármikor ki fotóztam játékból egy képet ,xbox one keresem de nem találtam ilyen lehetőséget van benne vajon ilyen lehetőség ?
-
Hunork
veterán
Halihó!
Erre valaki?

-
Sicilian
addikt
válasz
Croft-21
üzenetére
Az 500-asnak semmi értelmét nem látom, mondjuk a slim úgy ahogy van számomra tök felesleges, ráadásul fehér!
Hogy a viharba lehet egy fehér dobozt betenni a nappaliba, hogy még jól is mutasson, mikor szinte minden más szürke, króm, vagy zongoralakk fekete ?
Engem már csak az 'über' xbox fog érdekelni, addig nincs olyan változat, amivel váltásra tudnának rávenni.

-
EmThor
addikt
En arra szamitok, hogy a pletykált stream-elos xbox eszközöket a Gamescon-on mutatják be, mert most csak a 2 új konzolra koncentraltak.
Jo lenne, ha az otthoni hálózaton kívülre is lehetne streamelni, mondjuk laptopra es melóban kipróbálnám
Bar ilyen felek nem lesz, mert ezt a play anywhere-t nyomatják, viszont ez abból hülyeség h gamer laptopot meg nem tudok megfizeteni box mellett, szal nem tudom ezt h gondoltak. -
Croft-21
őstag
válasz
Donibrasco
üzenetére
Lesz belőle 500as is? Én 1 TB és 2 TB-osat láttam.
Amúgy tetszik, hogy fehér színben jön.
-
Croft-21
őstag
Sziasztok
Vajon mennyibe fog kerülni az Xox One S 1TB? Ha 100 körül, akkor talán megveszem.

-
Spike60
csendes tag
Valaki six siege nyomatja? Én ma kezdtem, de iszonyú nehéz érvényesülni multiban, olyan játékosok ellen hogy mire észbe kapok már meg is öltek...

Meg a csapatjátékos gyilkolása is megy rendesen... -
spae
aktív tag
Hali!
Tudna valaki segíteni, nem akar a One csatlakozni a Live-hoz. A net kapcsolat jó a teszt szerint, de nem csatlakozik a Live--hoz.
Ilyenkor mi van?
-
psg5
veterán
Sziasztok!
Farming Szimulator használható net nélkül vagy csak multi mód van benne?
S hol lehet normális árban kapni? -
pzstm
titán
-
fityere
senior tag
Ha valakit érdekel osztrák Media Markt ajánlata.
-
belan
addikt
szerintem mind 2 konzol, A kategóriás ps4 meg xbox one is ,mind 2 gépnek szerintem meg van a előnye és hátránya is,2 évig ps4 volt most xbox one van de 360 is sokáig volt ,és szerintem elég jó a xbox one is ,és ha xbox one is olyan erős hardvere lenne mint ps4 szerintem lenne olyan sikeres ,de szerintem nem olyan szembetűnő a különbség,valaki észre se veszi szerintem
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eGPU tapasztalatok
- Sorozatok
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen videókártyát?
- Arc Raiders
- Kés topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Heti akcióban benne van.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

l.skywalker
IntelKiller7