Hirdetés
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bulikavagyok
nagyúr
-
oriic
HÁZIGAZDA
Nézem BF1 gameplayt, erre xbox one update jött.

-
negyven2
nagyúr
Annyira izgalamas volt az EA Play, hogy miután bezártam a YouTube appot, feldobta a box, hogy update jött a Preview dashoz.
Szegény ONE-se birta már.

-
norbi2010
őstag
Witcher 3 Hearts of Stone DLC-jében milyen szintű az első küldetés?
-
pzstm
titán
meg Sony is visszatáncolt, hogy majd bemutatják, szerintem a konfigok még nagyon képlékenyek.
De lehe a Slim casual gamereknek van, HC gamereknek meg később ugyan de lesz bivaly gép. Slim lehet már másnaptól/jövő héttől kapható, ez meg cska jövőre akár.....persze ezek mind csak spekulációk....
-
hackeeeee
Jómunkásember
Az árazástól sok függ. Hiába lesz erősebb gép ha lesz, sokak azért árérzékenyek. Vagyis, ha a slimet mondjuk itthon meg lehet venni 100k alatt pl. akkor többen azt fogják venni, mint mondjuk pl. egy 150-200k-s erősebb gépet. (hasra csapott összegek!).
Főként abban a tudatban, hogy szinte az összes újan jövő játék játszható lesz pc-n. (persze ez akkor bosszantó, ha van mellette gép, ha nincs, akkor ez nem számít úgysem).
Pl. a PC-s forza irányítása lényegében olyan PC-n controller-rel, mint One-on.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Sicilian
addikt
Mondtam én, hogy a slim-nek nincs értelme.. Majd az új gépen érdemes gondolkodni !

-
oriic
HÁZIGAZDA
Ha valakit érdekel:
-
hackeeeee
Jómunkásember
Hát nem tudom..
Nekem ebből az jön le, hogy a régi gépek valszeg el fognak tűnni a polcokról szépen lassna, és marad ez, és az új. Vagy nem tudom.. Más értelmét nem látom. Főként, ha ugyan az a hardver, pár újdonsággal megspékelve, de teljesítmény javulás nélkül.
Vagyis, annak Én nem látom értelmét, hogy ad plusz multimédia funkciót.. Mert nem arra való..
-
pzstm
titán
ha már leak, akkor legyen kövér

-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
defymoto
senior tag
Nektek meg még az ingyen multiplayer?
-
bobooo
addikt
Hivatalos EA channelen is kint a kiszivárgott Fifa 17 trailer
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
Akinek új dash van fent, az megnézné, hogy Twitch megy-e rendesen? Én elindítom, de mindig visszadob Dash-re.

(#74446) BoboDJ
Dejó.
Akkor marad Edge böngésző, vagy YT-n nézem EA Play-t. -
Bazsi1987
őstag
válasz
istvancs26
üzenetére
Én se adnám el a helyedbe! Szerintem ne ad el meg ne alapoz az új gépre senki semmit nem tud még pontosan hogy menyivel lesz jobb... Meg ha nekem kiadnak sima one-ra is minden játékot nekem tökéletes lesz a mostani gép ☺ inkább majd 2-3 év múlva a total új box ☺
-
oriic
HÁZIGAZDA
Újabb szivárgás:
"ReCore releasing Sept. 13 in NA and Sept. 16 in EU"
-
Def26
félisten
válasz
istvancs26
üzenetére
Én picsa 10k miatt nem adnám el. 70k -ért nem kapsz még egy ilyen csomagot.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
istvancs26
újonc
Sziasztok

Nemrég vettem magamnak Xbox One-t 60 ezer Ft-ért, 1 év garival plusz volt hozzá Halo 5. Most lenne rá vevő 70 ezerért. Igazság szerint már régóta akartam venni magamnak egyet, de valójában ezt kifejezetten azért vettem, hogy tovább adjam drágábban. Az lenne a kérdésem, hogy érdemes-e eladni most ennyiért, az új megjelenése előtt? Vagy eladjam egyáltálán?
Annyira jó dolog...
Nagyon lejebb mennek majd az Xbox One ára az új megjelenését követően? Vagy most adjam el amíg nyerhetek, mert később már nem biztos, hogy haszonnál zárnám a dolgot?
Köszi a segítséget.
-
Def26
félisten
válasz
parandroid
üzenetére
Szerintem jó lett volna, ha van rombolhatóság és legalább 12vs12 botok nélkül. Gondolom, ha ugyanaz a motor lesz mint az 1 részben akkor ezek is megmaradnak.
Az ötlet pedig jó lenne, tök el tudom képzelni ahogy a titan rakétáktól dőlnek össze a házak és teljesen le lehet rombolni a térképet, de így 2016 -ban ez szvsz megint kevés lesz.Most már megjelenik ps4 -re is, úgyhogy lesz rendes eladás is.

-
pzstm
titán
válasz
parandroid
üzenetére
tudom, hogy ez volt. Ebbe azért sok minden közrejátszott, mondjuk, hogy megjelenéskor csak pár országban lehetett X1-et kapni ésatöi. Ha csak kevesen játszanak vele, attól még számomra tökéletes kikapcsolódást és meghatározó élményeket nyújthat gondolom

-
parandroid
félisten
Ez is akkora játék lesz, hogy két évvel a megjelenés után már 10 EUR-s akcióban fog menni az új példány? Csak mert ha jól rémlik, ez kb negatív rekord az XBO játékok történetében, szerintem a valaha megjelent címek közül még a nagyon békategóriások sem kerülnek ennyibe újan, dobozosan. [képzeljetek ide valami nagyon gonosz szmájlit]
p
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
pzstm
titán
este kiderül...de ha ötöd annyi játékidőt és élményt ad mint az első, akkor is sokkal joban megéri mint a legtöb játék NEKEM!
Félek kicsit attól, hogy sóherek lesznek Azure-ra menni, pedig ritka tökéletes multiélményt adott az első...kihagyás, lag, kimaradás sosem volt....matchmaking meg villám volt.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Végül is nem ronda.
___
EA idiótaságot csinált. Pre-Show tesztet kiengedte YouTube-ra, szóval:
Titanfall 2 - Megjelenés október 28. SP kampány mód lesz, offline is játszható.
"Stand by for Titanfall" Day- 1 vétel. \o/
Képek:
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Pacee90
tag
A Bungie oldalán,ha összelinkelem a PS4-es profilomat az Xbox profilommal,akkor tudom folytatni a Destiny-t onnan,ahonnan a PS-ben abbahagytam vagy ez nem működik ?
-
McTomi87
csendes újonc
Sziasztok! Divisionben a jutalom ruhákat el tudom adni? Mert van vagy 50 és csak feleslegesek....
illetve csapattagokat keresek DZ-hez.
Gt: McTomi87 -
rdt89
addikt
Én nekem nem engedett semmit, így felmérgeltem magam és megvettem egy évre az EA Acces-t 6 ezerért, ami elég baráti ár

-
tunkiih
őstag
Trialokat is megkapjuk? Kipörgetném az NFS-t..

-
adrian94
őstag
válasz
DeathBat666
üzenetére
Én már szedem le a Fifa 16-ot és a BF4-et !
Storeban kell rákeresni a játékokra, nem az EA Access appban 
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
DeathBat666
üzenetére
Elvileg mától, de kb senki nem tud még semmivel játszani. (néhány ember kivételével)
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
DeathBat666
üzenetére
Én is ezt akartam kérdezni. Már 12 van(amerikai idő szerint is) és még mindig csak megvenni enged a Vaultbol..
-
DeathBat666
aktív tag
ingyenes ea access mikortól lesz?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max - Blue Titanium - 256GB - Akku: 84% - Megkímélt állapot!
- Honor X5c Plus 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![[link] [link]](http://static1.gamespot.com/uploads/scale_large/1179/11799911/3076596-gamestop.jpg)

![[link] [link]](http://i.imgur.com/8XK4z8S.png)

![[link] [link]](http://i.imgur.com/TrKHHVK.jpg)
nem voltam nagy titan harcos de lehet megveszem majd
l.skywalker
IntelKiller7