Hirdetés
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
-
LOGOUT
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
joocek
aktív tag
válasz
Bluerainbow
üzenetére
OOOO!

kicsit gyermeteg hiba!
na ez nem ugrott beee! -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Alapból US-en vagyok, de nyomok egy restartot. Annyira nem érdekel a játék mert elég hulladék ahogy olvastam, csak furcsálltam a dolgot.
-
joocek
aktív tag
A ben hur-t !
más sem kapta meg?
be huztam a játékot weben de nem jelenik meg a boxon! (ready to install) -
oriic
HÁZIGAZDA
Ajándék Deus Ex: Human Revolution és DLC a leggyorsabbaknak. (X360-as játék, de BC-ben benne van ezért tolható One-on is)
Deus Ex: Human Revolution (teljes játék)
DCTGJ-3RKCJ-9DYWD-DMTRM-VRVxZ
x= 456+459+549+8749+1525+15298+654+1985-29671
Deus Ex: Human Revolution - MIssint Link (DLC)
yFQTR-K99WG-4FWRR-9VVYJ-J3P4Z
y = 12635-5499-987-8459+2312
Jó játékot!
-
Bélaaaa
őstag
válasz
zsolti72837
üzenetére
Értem, köszönöm.
-
EmThor
addikt
Megvettem cdkeys-rol a Quantum-ot. Magáról a vásárlásról annyit, hogy eleg körülményes volt, facebookon levadaszni az 5%-ot, aztán paypalon vendég account-tal fizetni, végül telefonos pin kod megerositessel kaptam meg a kodot. Azt mar mondjuk eleg könnyen beváltottam a win10-es xbox app-al. Maga a játék nagyon tetszik, de meg csak 3/4 órát játszottam igazi lövölde nem volt, de a sztori es a színészek mar lekotottek.
Apropó jatekido. Ha xbox 360-as játékot jatszok, akkor a mobilis xbox smartglass app (a régi), az achievement-eknel kiírja a jatekidot is hozza, ezt ugye csak One címekre tudta. De csak akkor irja ki nekem, ha one-on toltam éppen a 360as jatekot, es az volt az utolsó játék amivel játszottam, sajna csak igy megy.
-
törölt tag
jott bf1 public beta mail.
-
remusz13
tag
Láttam egyes oldalakon, hogy egyes jatekokat ugy arulnak, hogy nem kodot adnak hozza, hanem accountot. a kerdes hogy ezekre lehet alapozni, vagy jobb az ilyet elkerulni minel messze ?

-
törölt tag
Sziasztok!
Karácsonyra szeretnék venni egy konzolt a gyereknek, de mivel hárman vannak és a pénzem a projektre véges, szeretném hosszú távon a legjobb boltot csinálni; remélem jöhetnek ezzel a kérdéssel ide. Ami fontos lenne: legyen star wars meg háborús játék (2. vh külön preferált) rá, jöjjenek rá újabb címek, meg legyen rajta gari (bőven). Sajnos ez a tudásomat meghaladja, mert azt pl. tudom, hogy egyelőre x360ra több játék van, cserébe viszont a SW Battlefront nem jön rá, nincs is új gép, még hát ,,haldokló" platform. Mit tegyek? Esetleg PS4 vonalon nézelődjek?
Előre is nagyon köszönöm a segítségeteket! -
Chereiose
addikt
válasz
Chereiose
üzenetére
A jó márkás elemmel sem oldódott meg ez a kontroller jelvesztés gondom.
Azt csinálja, hogy elkezd villogni a home gomb rajta és akkor elveszti a jelet, majd nyomkodom és újra érzékeli. Mi a fene lehet ez?
(Ahogy írtam korábban, tv mögött van az xbox, feltételezem, hogy nem látja rendesen a jelet, bár akkor alapból sem működne szerintem, ha nem látná rendesen) -
Bélaaaa
őstag
Megvettem a Store-ban az Inside-ot, de nem jelenik meg a weben keresztüli "Játékaim" között.
Ha uninstallálom a játékot, majd újra előkeresem a Store-ben, látszik, hogy meg van véve.Van valami gyűjtőhely esetleg, ahol látom a vásárlásaimat egyben?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
zsolti72837
üzenetére
Xbox store sg,
@Def26: Passz..
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
Bogyi007
veterán
-
hackeeeee
Jómunkásember
Bocsi az offért, de ez.. áh..
Bakker, ezek után elgondolkoztam, hogy vajon elő merjem-e rendelni az FH3-at. Főként a PC-s változat miatt kéne, de ezek után:Akármi is történt a háttérben, a Quantum Break megjelenik Steamen és dobozosan is, a fizikai kiadás a Nordic Games segítségével megy. Aki azonban korábban már megvette a rendkívül drága, 69,99 eurós Windows Store-verziót, annak sajnos nem szolgálhatunk jó hírrel. Egyrészt a Remedy (pontosabban a kiadó) nem tud szolgálni majd semmiféle kedvezménnyel azok számára, akik inkább a Steamen játszanának a Quantum Breakkel. Ráadásul a Remedy megerősítette, hogy a Windows Store-os verzió nem fog több frissítést kapni, így a még fennálló problémákra és a sokaknál jelentkező gyenge teljesítményre nem készül orvosság.
Ez vicc
-
Bogyi007
veterán
válasz
istvankeresz
üzenetére
Ezt nem is kétlem bár én kb 2 órája vettem 12 havi Goldot cdkeys-ről kevesebb mint 10600 forintért...
-
adrian94
őstag
Hogy tudok system clear cache-t csinálni ?
-
Bélaaaa
őstag
Van valami "bejáratott" oldal, ahol érdemes lehet vásárolni kulcsokat?
-
pzstm
titán
válasz
Bélaaaa
üzenetére
az akkor lenne, ha nem lennénk Xbox Live supported ország....nah akkor lenne "szép" világ....no régióválasztási lehetőség, no fizetés, no redeem kód, no gold officially...
vagy cska szimplán nincs magyar menü, de minden más igen

EA access kezdő Xboxosként amolyan kötelező darab, ár/érték arányban verhetetlen. Mindenképpen ajánlom, szerintem más fórumtárs is így fog tenni

-
Bélaaaa
őstag
Most jut eszembe:
az EA access 5990 egy évre, érdemes lehet megvenni? -
Bélaaaa
őstag
(#77646) Rage47:
Én is így tanultam angolul, magamnak szótáraztam, hajrá.Akkor az lesz neki, vagy fordítok én. Amúgy hamar kiismerhető a menüje, nem vészes.
(#77647) Jovanny2
Ebben semmi meglepő sincs. Nincs magyar nyelv, csak magyar lokalizáció.
Az az a bosszantó, hogy így le vannak sz@rva a magyarok.
-
Bélaaaa
őstag
Beléptem a klubba ma egy One S 2TB-el.
Meglepődve látom, nincs benne magyar (menü) nyelv?
Na, nem mintha nem menne az angol, csak a fiam még nem érti, hogy mit ír ki...

-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Chereiose
üzenetére
Nem. Ha digitálisan van meg a játék akkor simán letöltőd a live-ról a gépen. Ha lemezesen van meg, akkor beteszed a lemezt, a live-ról leszedi a szükséges adatokat és utána tudsz vele játszani. Tehát nem a lemezzel játszol, az csak az eredetiség ellenőrzés miatt kell hogy bent legyen a gépben.
-
Chereiose
addikt
A visszafele kompatibilitás egyszerűen működik? Tehát pl. megveszem a black ops 1-et xbox 360-ra, beteszem a One-ba és megy is, mint anno 360-on?

-
marci04
csendes tag
Sziasztok tervezem egy vételt de lenne egy kérdésem:
A gép kezel Bill és egeret?
mert nekem kényelmesebb lenne.
Köszi
-
Croft-21
őstag
Felmerült bennem egy kérdés az x360 játékok kompatibilitást illetően. Ha mondjuk az AC2-vel szeretnék One-on játszani, akkor vajon az x360-on megvásárolt dlc-k is újra letölthetők lesznek ugyanúgy One-on is?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Star Trek Online - Konzolos fejlesztői videó.
-
pzstm
titán
USA után UK is kifogyott 2TB-os slim verziókból...
-
negyven2
nagyúr
válasz
eL Geri
üzenetére
QUESTION:
Can I play The Crew without a PS+ or Xbox Live membership?
ANSWER:
Players with Xbox Live Silver or PlayStation Network accounts can play The Crew, enjoy Free Ride across the US map, play every mission and skills challenge, cross other players' paths, and participate in all the asynchronous activities that The Crew offers.
However, in order to communicate with others and to dive further into the multiplayer experience with Co-op and PvP, either a Xbox Live Gold or PS+ membership will be required.
Vagyis tud vele játszani Gold nélkül is. Csak net kell neki.
-
eL Geri
őstag
Sziasztok!
Had kérjek egy gyors játék segítséget.
Öcsémnek szeretnék ajándékba venni The Crew játékot - igaz, még 360-ra. (Nekem nem a zsánerem, de neki tetszik.)Játszható offline is, single-ben? Vagy ez csak egy teljesen multis játék? Azért kérdezem, mert neki nincs GOLDja.
Először ez eszembe se jutott, de az egyik bolt kiemeli, hogy csak GOLDdal jászható. -
appleGjuice
tag
válasz
appleGjuice
üzenetére
Közben megtaláltam, felhívtak, nagyon jófejek és gyorsak. Ilyennek kéne lenni minden ügyfélszolgálatnak.

-
appleGjuice
tag
Sziasztok! Hol és mi módon kell refundot kérni, ha egy vásárlással kapcsolatban meggondoltam magam? Úgy rémlik hogy évi 1-2 alkalommal lehet igényelni.
-
pzstm
titán
no, mi a fene...ez eléggé meglepett most.....
Thanks to everyone who helped make #XboxOne the #1 selling console in July according to #NPD, nice to be back on top!
-
Kecuhun
senior tag
-
Szebb mint az első, az mondjuk kérdés, hogy Boxon is hozza ezt a minőséget? Nagyon bejön, amúgy tetszik. talán most olyan lesz a 2. rész, mint az elsőnek kellett volna lennie.
Egyedül a bugyuta mesterséges intelligencia zavart a videó alatt, gondolom easy-n volt, vagy legalább is remélem.
-
Bogyi007
veterán
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Én itt számolom a valutát és az OTP-t választom ki az eredménynek.
Igaz, rossz számot írtam be... de az ár még így sem rossz....
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Háztartási gépek
- Star Citizen
- Fűnyíró topik
- Assetto Corsa EVO
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Retroid Pocket Flip 2 - Snapdragon 865 8/128 játékkonzol több emulátorral
- Playstation 5 lemezes eladó!
- PS4 Fat 500GB + 2db kontroller és töltőállomás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- AKCIÓ! Dell SE2222H 22 60Hz FHD VA 8ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- Steelseries Arctis Gamebuds (Playstation) Gamer vezeték nélküli fülhallgató
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

l.skywalker
IntelKiller7