Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bencus09
csendes tag
Sziasztok!
Hol a legolcsóbb a 3 hónapos gold?
Hogy is működik pontosan ez a gold rendszer ,ha én mondjuk 15.-én beaktiválom akkor 3.hónap 15.-éig tart vagy 1-jéig? -
bencus09
csendes tag
Sziasztok!
Nemrégóta vagyok xbox one tulaj és az eddigi játékaim mind dobozosan vásároltam, kínéztem magamnak egy játékot amit online szeretnék megvenni (dobozosan nincs) az xbox oldaláról, azt hallottam nem lehet maestro kártyával fizetni, a kérdésem a következő lenne: meg lehet-e oldani a paypalon keresztül történő vásárlást?
Előre is köszönöm a segítséget!
-
bencus09
csendes tag
válasz
Donibrasco
üzenetére
-
bencus09
csendes tag
Hát igen elég félreérthetően fogalamaztam elnézést érte. Csak megrendelni sikerült nekem is azt írták ,hogy hétfőtől legkésőbb szerdáig kihozza a futár.
Nem gondoltam hogy tudok venni egyet az egyik ismerősöm velem egy időben reggel az indulásnál szeretett volna venni one-t de ő már nem tudott 1 perc alatt elfogyott! 
-
bencus09
csendes tag
Sziasztok!
A mai nappal csatlakozom az xbox one-al rendelkezők közé ,remélem nem csalódok. Az emagon nagyon megérte nekem ez a Black Friday reggel elhoztam 70000FT-ért Fifa 16-al. Nem volt rossz ez a Black Friday
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD/16GB RAM, szép állapotban, üvegfóliás, garanciális
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- PS4 PRO 2TB SSHD + 3 játék + 2 Controller Makulátlan új állapotban FULL BOX!
- Steam Deck OLED 512GB (2024) + 512GB SD kártya Újszerű, keveset használt
- Xbox Series X+ kontroller+ akku
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

l.skywalker
IntelKiller7