Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
adrian94
őstag
FIFA 15 letöltőkód eladó
Valakit érdekel esetleg ? 
-
bulikavagyok
nagyúr
válasz
Rage47
üzenetére
Én is így emlékszem.

henesa:BF4 Update Mar 3 Kés a vajon..persze
gianni85: 6 óra? Az biztos, hogy nem multi volt!
-
henesa
aktív tag
Bf 4 -re 3 giga update vajon mit takarhat ? Innentől úgy fut mint a vaj gondolom....
-
válasz
bulikavagyok
üzenetére
ja asszem veled játszottam karácsony körül. brutál az a játék multiban xD
-
gianni85
veterán
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Nem akarok acsihuszárkodni, de azért azt a pár Chaos Squad-osat szívesen megcsinálnám. Egyik pályán sikerült elérni a kitűzött pontot, kb az volt az egyetlen meccs amit talált nekem
Szóval én benne lennék
Ja és nekem megvan a season pass is -
cyberkind
félisten
-
cyberkind
félisten
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Persze, de mivel mindenki jót ír, jót mond, meg van Ekszbakszom nem hagytam ki a lehetőséget, ami nem is baj.

-
bulikavagyok
nagyúr
válasz
cyberkind
üzenetére
Csodálkoztam is, hogy felkerült a polcodra, ha jól emlékszem nagyon ellene voltál Te is..

Szerk: Az irányítás miatt ne aggódj, pár óra alatt bele fogsz jönni.
gianni85: Egyszer már összehoztunk egy multis mókát innen a PH-ról, király volt. Bár 1-2 óránál tovább nem bírnám, mert nagyon pörgős. Tolhatnánk valamikor, sok embernek megvan innen is. -
cyberkind
félisten
Egy kis önkritika szerűség: tegnap este kipróbáltam a Sunset-et, utálom/utáltam ezt a műfajt, sőt egyenesen idegesít, de valamiért tetszik, sőt, nagyon jó és fun az egész, én nem tudom hogy csinálja ezt a MS de még több ilyet, hihetetlen.
Igaz rettenet béna vagyok benne, nehéz ráállni erre az irányításra.

-
cyberkind
félisten
-
fityere
senior tag
Egyet ertek en sem vennem meg digitalisan ha nem lenne home partner, es nem beszelve az akciokrol ahol neha olcsobban meg lehet venni a jatekokat. Persze a lemezes verzionak is meg van a maga elönye.
hitchins(#36275)
Nemelyik jatek dragabb a magyar store-ban mint itt az osztrak-ban es lemezest is hasznaltan olcsobb itt venni
Lattam mar GTA V 30 eur-ert es Far Cry 4 28 eur-ert is...... -
hitchins
őstag
En ezzel ugy vagyok hogy ami egyszer vegigjatszos pl egy tomb raider azt nem veszem meg digitalisan max nagyon olcson. Egyebkent inkabb vegigjatszom lemezen aztan eladom.
Mas kerdes pl egy cod vagy bf amit biztos min. 1 even at jatszok mert itt az egy ev alatt olyan sokat bukik az ember hogy akkor mar jobban megeri a digitalis foleg home-olva.
Megint mas kerdes hogy irrealisan magas ara van a jatekoknak.(manapsag minek nincs)
Digitalis esten 5-6 ezernel nem szabadna dragabbnak lennie. En nem hiszem hogy ez akkora bukta lenne a cegeknek mert joval tobben megvennek a jatekokat. 15-20 ezerert nagyon megnezem mit veszek meg. 5-6 korul nem valogatnek annyira...sztem osszessegeben tobbet koltenek jatekra. -
-
gianni85
veterán
Alig vártam h letölthető legyen a Rayman, adtam is el minimális összegért kb 4ezer bukóval a lemezt. Ha az ember egyszer rászokik a kényelemre
nagyon idegesítő tud lenni lemezeket cserélni. Jelenleg nekem csak a GTA5 lemezes, mert nagyon drága Store-ban, még felezve is. Én valahogy jobban értékelem a játékokat, ha digitálisan vannak meg, többet is játszom velük, próbálom kipörgetni mindet. Mondjuk a Sleeping Dogs is úton van, de arra sajnáltam a 6600-at digitálisan -
EmThor
addikt
Giana Sisters: Twisted Dreams - Directors Cut 50% off £6
The Amazing Spiderman 2 50% off £25
Assassin's Creed Unity 33% off
-
L_YKing
addikt
Hogy lehet letiltani, hogy ne hosszabodjon meg a gold?
-
cyberkind
félisten
válasz
wannnabeees
üzenetére
Nemhiába szerzem be így, utálom a digitális változatot, hiába van ott az EA Acces, rettenet jó áron.
Viszont van egy tippem hogy a következő konzolokra már csak digitálisan lehet venni játékot, a MS már most ezt akarta sajnos.
--------------
És igen, ott van a Sunset is, ha már mindenki annyi jót mond róla, meg van Xbone-om, akkor kihasználom a lehetőséget.
-
cyberkind
félisten
válasz
L_YKing
üzenetére
Akkor lehet hogy lejárt, van ilyen?
Esetleg lehet hogy máshogy kell, de nálam akkor miért ment így?
Egyébként tudok adni 3 napos Gold-ot, valamelyik játékhoz adtam amit nem használtam fel, ha kellene.--------------
Bahh, el is felejtettem hogy az új Wolfi 50GB-ot eszik.

Milyen szépen gyarapodik, jöhet is a 3TB-os külső vinyó, szomorú.
-
L_YKing
addikt
Multkor kaptam azt az 1 honapos goldot.. Ami kepet ide felraktam. Azt hol tudnam aktivalni? Mert segol sem talalom..
-
vg
veterán
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Szar hát! Ezek a mai játékok meg tökéletesek!

-
vg
veterán
Kitoltam 200 óra alatt Dragon Age Inquisiton 1000G-re. Ezt a "remek" teljesítményt úgy hálálta meg a gép/játék, hogy lefagyott az utolsó animációnál és kidobott a dashboard-ra.
Szerencsére 200 óra alatt csak 4-5 alkalommal volt ilyen, belefér. Remek játék, ha lesz új jelentős patch(állítólag Bioware eddigi legnagyobb ilyen javítása készül) vagy ha lesz DLC, akkor visszatérek. Nekem 10/10. -
cyberkind
félisten
Valaki vevő lenne valamikor egy kis Far Cry 4 coop-ra?

Most még csak telepítek ezerrel. -
RichieTri
senior tag
válasz
Elpresidente
üzenetére
Gondolom pont azért amiért mostanában szétkapcsol majd vissza...külön öröm multi közben...
Vszeg vmi nem stimmel az új firmwareban. Talán ez az átka,hogy most még gyorsabban connectál :|,de minek? -
válasz
Elpresidente
üzenetére
Nem lehet, hogy nincs összepárosítva?
Akkor szokta ezt. -
gduck
addikt
válasz
Elpresidente
üzenetére
Párosítsad újra!
MÁS: A hangvezérlés fülessel nem működik, mindenképpen Kinect kell hozzá?
-
Elpresidente
tag
Valakinek van ötlete arra, hogy miért nem tudom kontrollerrel bekapcsolni a box-ot? Eddig ment, de most csak a kontroller villog és semmi nem történik.
-
Asbee
veterán
válasz
Jovanny2
üzenetére
Nem jegyeztem meg a széria számát, nem tudom cserélték-e vagy kapott egy új burkolatot. Nekem nem hogy leejtve-ledobva nem volt de még erőteljesebben letéve sem. A lényeg most minden oké.
(#36231) adrian94: Support oldalon kérsz tartozék cserét. Kiválasztod kontrollert, amilyen neked van. Kapsz emailt, Microsoftól, UPS-től. Ott le van írva minden, hol kell a futárt megrendelni, mit kell kinyomtatni, dobozra ragasztani.
-
gianni85
veterán
Ezaz, ellenálltam a Thief és a Sleeping Dogs vásárlásnak is. Utóbbit tegnap viszont még el tudtam csípni Zavvi-n lemezesen, és szintén kb 6600-ra jött ki. Viszont végigjátszás után árában el lehet adni. Fejlődök, na

-
19Vico81
tag
jöhetne már

-
adrian94
őstag
Hogy megy ez a kontroller csere ? Lehet nekem is kéne cseréltetni mert a bal analóg elég érdekesen forog és sokszor kikapcsol csak úgy magától (feltöltött elemekkel, és többel is próbáltam..) fifázás közben nagyon zavaró ... Nekem kéne be csomagolni ? vagy hogy van ez az egész ?

-
Jovanny2
őstag
Biztos 2.0.
Nem tudom, nekem cserélték, nem érzem erősebbnek. Van egy másik is, azzal összehasonlítva sem. Bár nagyon vigyázok a dolgaimra, ezek tuti nem fognak kibírni 4-6 évet, mint a 360-asok. Egy "idegileg instabil" barátomnak ajánlottam ezt, talán jó lesz, bár ő már a 6. One kontrollerét nyűvi. Kettő nálam van, alkatrésznek jók lesznek. Csak a miheztartás végett: úgy tűnik a középső rész jobb oldalán a leggyengébbek, mindkettő ott tört, és nem csavarástól, hanem sima lefelé hajlítástól. Ja, és a PES az egy veszélyes üzem.

-
Asbee
veterán
Megjött ma a kontroller. Levélként küldték vissza. Múlt szerdán ért oda hozzájuk. Elég hamar ment. Közben vettem is egyet. Eredetihez képest, ezerszer masszívabbak. Az már kézbe véve ropogott, ezek semmi.
-
oriic
HÁZIGAZDA
A információs linkek átkerültek a topik tetejére a téma összefoglalóba, mostantól ott keresse minden érintett.
-
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Max személyes átvétellel.

Szeretem a női névvel regisztráló faszikat. 
-
cyberkind
félisten
Tomb Raider kitolva, a single 100%-ra 18 órát vett igénybe, szépen lassan haladva, gondolom a multit el is felejthetem, mert régen se volt nagy szám, nemhogy most ezer év után.

Ha letörlöm a játékot, a mentése megmarad?

-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Kicsit talán olcsó, de Kapuvár mondjuk nem a szomszédban van.

-
L_YKing
addikt
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
12K-ért van aprón is
godzsy2: Megoldottam.Azért köszi

12K+postáért vettem Aw-t. Megérte szerintetek?

-
ImpersonatoR
addikt
-
godzsy2
senior tag
válasz
mettek
üzenetére
Igen, csak kamu cím kell. A Google Térképről nézz ki oregoni, alaszkai címet... ott nincs adó, nem számol fel pluszba adót (tax). Ha nem szimpatikusok ezen államok, keress rá itt a topikon belül, azt hiszem még a hawai és van még egy pár ilyen állam, azok is jók.
(#36212) barca0519951
Konkrétumot is írhatnál.
Regisztrálással van probléma vagy a fizetési móddal, stb.? -
mettek
addikt
válasz
mettek
üzenetére
Erre közben választ kaptam máshol...viszont szeretném megkérdezni hogy esetleg lenne e itt olyan aki rendszeresen játszik és megelőldezne egy olyan bizalmat hogy homeoljuk egymás profilját? Én első körben egy F Horizonnal kezdek.. majdnem napi szintű játék a részemről. Privátban írjon az aki ezt a bizalmat megelőlegezi. Köszi.
-
mettek
addikt
Sziasztok. Ha minden jól megy a héten meglesz a One-om..most beregeltem egy fiókot usa régióba mert ha jól tudom így dollárba tudok online vásárolni.. Valaki leírná hogy kell beregelni a bankkártyát? Vagy csak annyi hogy egy kamu usa címet kell megadni mellé?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Közben leesett.
-
bulikavagyok
nagyúr
Szerintem csak az tudja letölteni az ingyen játékokat, akinek az account-ján Gold előfizetés van. Kedvezményes vásárlásnál is ugyan ez a helyzet, legalábbis nálunk így van. Nekem van Gold-om, így csak én tudok olcsóbban vásárolni, a home partneremnél az eredeti árak jelennek meg..
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Spórolós topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- OLED TV topic
- E-book olvasók
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / 2K QHD / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / 1300 Nits
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- ÚJ könyv: Gloviczki Zoltán - A holnapután iskolája
- Apple iPhone 14 128GB,Kartyafuggetlen,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

akkor sorry
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

én jól bírom, mikor táppénzen voltam, simán toltam 6órán keresztül

Szóval én benne lennék

l.skywalker