Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Dell Venue 8 Pro
-
LOGOUT
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pzstm
titán
válasz
bulikavagyok
üzenetére
teljesen korrekt game, én már várom a pénteket

-
bulikavagyok
nagyúr
Eddig egész jól áll a Sunset Overdrive. Kicsit rosszabb értékelésekre számítottam.

-
cyberkind
félisten
Egyébként eszembe jutott egy dolog.
Ugye a Gta 5 valamiért 21k lesz, na most ha az általam linkelt csomaghoz azt kérem a lehető legjobban járok szerintem.
-
cyberkind
félisten
Ha én megrendelem ezt, hova kell írnom hogy milyen játékot kérek mellé?
-
gabor0077
aktív tag
válasz
wannnabeees
üzenetére
Én sem, épp ezért van mindkettő.

-
Def26
félisten
válasz
wannnabeees
üzenetére
te valami burkolt xbox one drukker vagy? miért kell ide keverni a psplust?
-
A "Customize profile" résznél nektek is eltűnt az a lehetőség, hogy "Choose a color"? Meg akartam változtatni a dashboard színét, de így nem nagyon tudom..

-
tDr1v3r
veterán
válasz
vicces
üzenetére
Itt nem arról van szó hogy melyik tetszik jobban, hanem az hogy hogy magyarázzák a hülyeségüket. Már csak a chemtrail hiányzik az oldalukról, de komolyan...
Undorodok mindkét oldal fanboyaitól, a folyamatos szarfröcsögés mellett az irritál a legjobban ha egyes önjelöltek ilyen hülyeséget terjesztgetnek amit mások meg el is hisznek.
Találtam egy egész jó skint ittenék, lehet berendelem majd valamikor.
-
Kecuhun
senior tag
Forza Horizon 2-ben eltűntek a térképről a még meg nem talált "bonus board"-jaim. 131-es szinten vagyok. Ezeket már nem fogja tovább mutatni, vagy most mi van? Pedig jó lenne az összeset összegyűjteni.
-
-
tDr1v3r
veterán
Srácok, besírtok hogy mit találtam...
misterxmedia. Szerintem ez simán az xbotok kurucinfója úgy kb. minden téren. -
adrian94
őstag
Hol legolcsóbb most a 12 hónapos live ? Konzolvilágnál és Gameshopnál 11.000 ft most a kiszállítás is ingyenes.. az a kérdés, hogy ezek jók-e bármelyik live-ra vagy csak Magyarra ? tudtok ennél olcsóbbat ?

-
wannnabeees
aktív tag
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Lehet trükközni.

Pont arra való az USA store magyar szempontból. Beregelsz oda egy Alaszkai felhasználót és adómentesen veheted ~60$-ért az AAA címeket.Ennek 2 hátránya van csak.
a) kényelmetlen lehet a vásárlás
b) ha a microsoft begorombul, akkor lehet érte bannt kapni (eddig még senkiről sem tudok aki kapott volna érte) -
Because
őstag
és ennyi az összes játék? illetve olyan minek van kint ami nem elérhető?
-
Blaise
veterán
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
EA Access is olcsóbb magyar régióban.
-
ImpersonatoR
addikt
válasz
wannnabeees
üzenetére
Uhm azt hittem itt meg lehet kerülni a dolgot ha adómentes államot (Alaska, Miami) adunk meg címnek.
Bar most végignyálaztam a magyar store t és meglepően "jó" árak vannak némelyik játéknál nem is gondoltam volna.
Lehet nincs is értelme "trükközni" ?
Alien 11.900
Titanfal 9990 -
pzstm
titán
válasz
wannnabeees
üzenetére
az erős forintot sem ér kihagyni a buliból

-
wannnabeees
aktív tag
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
15000 * 1.27 = 19050 ft
avagy 60$*1.27 = 76.2$ (240-es $ árral számolva)= 18288 ftez a csodálatos 27%-os áfa

-
helf
csendes tag
Kinéztem magamnak [ezt] a csomagot, viszont itt 1 év garanciát írnak. A kérdésem csak az lenne, hogy a boltoknak nincsen akkor köze a garanciáztatáshoz, minden gépre 2 év MS gari van?
-
pzstm
titán
AC bundlet vesz valaki akinek nem kell belőle a letöltős Unity?

-
vicces
addikt
valakinek nincs esetleg eladó - horogkeresztes - wolfenstein new orderje?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
ImpersonatoR
addikt
Jól számolom, hogy a magyar és az usa store között nagyjából 3000 Ft a difi ?
USA store ban a 60$ olyan 15000 re jön ki OTP -s kártyával (AMEX)
Magyar storeban a legtöbb játék pedig 17.999 Ft. ért megy. -
dunc
nagyúr
Tudok sokszor volt róla szó!
De megkérdezem, BF4 et ,hogy tudom legolcsóbban megszerezni? Ezt az EA accountot ,hogy? És kb mennyi össze vissza? 
(#22254) tDr1v3r azért én tudnék mesélni a boltról!

-
bognar110
őstag
válasz
wannnabeees
üzenetére
Elfelejtettem hozzá tenni hogy én kint vagyok Németbe itt ezek az ajánlatok elérhetőek számomra:Media Markt gamestop DE amúgy igazad van.
El lehet adni a digitál játékokat is. UI: Mediaba alapgép 379euro.cyberkind: Én meg itt kint nem találtam forza5 bundlet pedig azt meg venném.
-
cyberkind
félisten
válasz
wannnabeees
üzenetére
És ajánlott ez a bolt?
Mert én mindent a konzolvilágból néztem ki. -
wannnabeees
aktív tag
válasz
cyberkind
üzenetére
Ha a Horizon 2 a cél, akkor ez neked is jó lehet:
alapgép + 1 választott játék = 129eszerk: A horizon készleten is van perpill náluk.

-
Lefty
addikt
.
-
wannnabeees
aktív tag
válasz
bognar110
üzenetére
_konzolvilág_
alapgép: 127 ezer (nem is kapható)
AC unity + BlackFlag = 129 ezer (előrendelhető)
Forza 5 + Fifa 15 = 129 ezer (kapható)2 ezer ft-ért kapsz két játékot amiket fejenként simán el lehet adni 6-6 ezerét (igen a letöltő kódot is eladhatod, ha nem használod fel)... => lesz 10 ezer ft-od pluszba a sima gépes vásárláshoz képest

A Unityt önmagában eltudod adni day0 14 ezerért is.
szerk:
_konzolstudio_
alapgép: 122 ezer
fifa 15 + forza 5 + evil within (lemezes): 129 ezer (fifa 15 + forza 5 = 12 ezer ft-ért eladható, evil within = 8 ezer ft-ért eladható)
alapgép + 1 választató játék: 129 ezerTalán a legutolsó érné meg neked a legjobban. Hisz 7 ezer ft-ért egy új Horizon 2-höz jutni nem rossz.

(az eladási árakat alsóhangon lőttem be, hogy gyorsan elvigyék, de többet is lehet velük nyerni, csak az ugye több idő)
-
cyberkind
félisten
válasz
bognar110
üzenetére
Én azt a csomagot néztem ki, amihez jár letöltősen a Forza 5 meg Fifa 15, ebből a Forza-t el is adom és megveszem lemezesbe, a Tomb Raider pedig jár mellé lemezesbe, én úgy is mindent ezerszer kitolok.
Vagy ha lenne Gta 5 bundle akkor azt alaphangon venném, Horizon 2 bundle meg rajtunk kívül mindenhol van.
-
bognar110
őstag
válasz
cyberkind
üzenetére
Inkább veszek egy alap gépet semmi bundle pakk. Géphez hozzá veszem a Bf4 premium editiont meg majd a horizon 2-t aztán ennyi. Assasint be szerzem talán jövőre lemezesbe ki játszom aztán tovább adom. Ha mondjuk Horizon 2 bundle lenne vagy battlefield 4 akkor megvenném, mert ezeket a játékokat megtartanám.
-
cyberkind
félisten
válasz
wannnabeees
üzenetére
Jaaa, értelek.
Engem sose izgatott ez a digitális cucc, én valahogy mindig szerettem kézbe fogni a dolgokat, se steam, se más hasonlóm nem volt és nincs is gépen, itt is majd csak ilyen Fifa-kat meg hasonlóakat veszek neten, mert azok annyit se érnek. -
cyberkind
félisten
válasz
wannnabeees
üzenetére
Miért adnak többet amikor már mindkettőben Bluray meghajtó van?
Esetleg a Microsoft szándékoltan fél BD lemezeket kap a Sonytól? -
Láttátok az AC: Unity PC gépigényét?
Minimum PC Specs:
Intel Core i5-2500K @ 3.3 GHz or AMD FX-8350 @ 4.0 GHz or AMD Phenom II x4 940 @ 3.0 GHz processor
6 GB RAM
NVIDIA GeForce GTX 680 or AMD Radeon HD 7970 (2 GB VRAM) video cardRecommended PC Specs:
Intel Core i7-3770 @ 3.4 GHz or AMD FX-8350 @ 4.0 GHz or better processor
8 GB RAM
NVIDIA GeForce GTX 780 or AMD Radeon R9 290X (3 GB VRAM) video cardIlyenkor örülök, hogy megvettem az Xboxot.
igaz, hogy csak 900p-ben fog menni 30fps-el, de legalább menni fog. 
-
tDr1v3r
veterán
válasz
Ron Swanson
üzenetére
Csak az alap.
-
Lefty
addikt
Online amúgy hol a legolcsóbb xone játékot venni?
-
Ha EA Access-en letöltöm a BF4-et, akkor abban bennevannak a DLC-k is, vagy csak az alapjáték?
-
pzstm
titán
valaki használ 2,5"-os külső vinyót az Xboxhoz? Tapasztalatokra lennék kíváncsi

-
Gabor1985
tag
Üdv xo tulajok. Van itt olyan, aki elörendelt a fehér xo sunset overdrive bundle csomagra? Ha igen hol? Es melyik boltot ajánlanátok? Mert nagyon szemezgetek ezzel a csomaggal..
-
MunezXBK
nagyúr
Ha valaki esetleg Kinectet keresne jóárasítva, Ph-n hirdetik.

-
XFishboneHUN
senior tag
Segítene ma valaki szerezni pár strange coin-t destinyben, mielőtt eltűnik ma xür? Azt az Auto rifle-t megvenném tőle!

-
cyberkind
félisten
válasz
MunezXBK
üzenetére
Azt amellett hogy cserélni is lehet, még külső vinyóval is meglehet spékelni, szal annak nem sok értelme van, pláne hogy csak a CoD-dal jön együtt.
Egyébként az a Live hogy van ami egy gépcsomaghoz jár?
Tegyük fel hogy az a csomag már ott van fél éve, akkor a 12 hónapos Live már csak fél évig érvényes? -
cyberkind
félisten
Ez a fehér, Sunset Overdrive-os Xbox, csak annyiban különbözik hogy más a színe, illetve a gépben is frissítettek valamit?
-
MasterMark
titán
válasz
Ron Swanson
üzenetére
Annak a H264-nek pedig vannak level-jei, az sem mindegy.
-
válasz
MasterMark
üzenetére
ja bocsi nem nagyon értek ehhez

audio: dts
video: h264 - mpeg-4 avc -
MasterMark
titán
válasz
Ron Swanson
üzenetére
Az MKV csak egy konténer, abban többfajta kódolás is lehet.
-
Nem tudja valaki véletlen, hogy a Media Player app mikor fogja támogatni az .mkv fájlokat?

Szerk:
Vagy már támogatja?
Most nézem az update changelogokat, és azt írja, hogy az október 15-i update óta már van MKV support.. viszont az előbb ráraktam a pendriveomra egy filmet, és azt írja, hogy "Can't play. This item was encoded in a format that's not supported." 
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ismerősnek szüksége lenne 14 napos goldra, meg tudna szánni valaki esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- Nintendo Switch Pro kontroller - Monster Hunter Rise
- Nintendo Switch V1 - Diablo limited edition + joycon pár + joycon charging grip + 128GB microSD
- Moza R3 PC Csomag még egy év garanciával! (2027.07.17) Ajándék F1-es adapterrel gyári dobozában!
- Retroid Pocket Flip 2 - Snapdragon 865 8/128 játékkonzol több emulátorral
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus Master RTX 3070 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraWide 34WQ75C-B IPS Monitor! 3440x1440 / 60Hz / sRGB 99% / Type-C
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz UDIMM PC RAM, több db- számla, garancia
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 2 15,6" - i7 1165G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Most nézem az update changelogokat, és azt írja, hogy az október 15-i update óta már van MKV support.. viszont az előbb ráraktam a pendriveomra egy filmet, és azt írja, hogy "Can't play. This item was encoded in a format that's not supported."
l.skywalker
IntelKiller7