Hirdetés
- talmida: My Art II.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
-
LOGOUT
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Forza Horizon 4-ez meg sem kell venni, szerzel bagóért egy egyhavi első felhasználós goldot, vagy gamepasst, ráaktiválod a 300 Ft-os gamepass ultimate-et, és van két hónapod kipróbálni, ráadásul még multizni is tudsz az ultimate miatt. Csak aztán az automatikus megújítást nem elfelejteni kikapcsolni!
p
-
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Pont ezt írtam fentebb...
-
-
matex
aktív tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Így enged továbbmenni. Nem mentem végig, de itt már elkezdődik a "Javításkérés létrehozása".
Köszönöm szépen a segítséget!
-
válasz
AMD Power
üzenetére
2db játékot akar végigvinni utána adná is el ezt írta, tehát az új gépen sokkal többet bukna eladásnál...használtan már 40K körül kapni Slimet, újat én még 60K alatt nem láttam, viszont amikor el akarja adni akkor a használtat szinte ugyan annyiért el tudja adni ellenben az újat minimum 10-15K bukóval!
-
matex
aktív tag
Kontrollert szeretnék regisztráltatni a fiókomban, de mindig elutasít ezzel: "Elnézést kérünk! Jelenleg nem tudjuk online feldolgozni kérését. Kérjük, forduljon a Microsoft ügyfélszolgálatához segítségért."
Az xbox-ot sikerült regisztrálni (még 3 hét plusz garanciát is kaptam
), csak a külön vásárolt kontrollert nem sikerül. Nehezen veszi az "A"/zöld gombot, ezért valószínűleg garanciáztatnám. Tudnátok ebben segíteni? -
AMD Power
titán
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Mennyi használtan? Nem járnál jobban egy újjal?
-
Siffredi
senior tag
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Persze, azok nem account-hoz kötöttek.
Illetve arra kell figyelned, ha olyan verziót veszel, amihez van valamilyen kiegészítő, és az kód formájában van hozzá, akkor azt fel szokták használni.
-
válasz
parandroid
üzenetére
Köszönöm szépen a segítséget. Még egy kérdés . Elég sok hírdetés melett ott van a dobozos játék az akkor , úgy abban a formában rendben van ?
-
Nayrobi
őstag
-
parandroid
félisten
válasz
-)Verso(-
üzenetére
Ha beéred azzal a dátummal, amit a gyártás alapján generálnak. Ha kicsit többet állt a gép valamelyik raktárban, ebből könnyen eltelhet pár hónap, mire először eladják. Ha a tényleges vásárlástól számított két évet biztosan meg akarod kapni, akkor kell a számla, a support az alapján bemódosítja a pontos garanciaidőt. Persze az is lehetséges, hogy ilyan gyorsan piacra kerül egy gép, hogy az első vevőhöz még 25-26 hó garanciaidővel kerül, akkor nem érdemes a számlával hadonászni...
Amúgy személy szerint én nem szívesen veszek műszaki cikket ismeretlen magánszemélytől eredeti számla nélkül, nem hiányzik, hogy valami lopott szajrét sózzanak rám.
p
-
Micsurin
nagyúr
Anno a 360-hoz volt U alakú Gyros kormány létezik Onehoz hasonló ? Akár 3rd gyártó által?
-
válasz
parandroid
üzenetére
A Microsoft semmi számlát nem kér ha gariztatni kell a gépet!
Gyári szám alapján beregisztrálod a gépet azt csókolom, futár hozzá viszi a konzolt!
Egyedül a joy miatt kérhetik a számlát,mert arra csak 1 év van és ott ugye a számlán szerepel hogy mikor vetted! De mivel emberünk használt gépet kérdezett, így ennek jelentősége ha már elmúlt 1 éves a pakk akkor tök mindegy...
Lényeg ha használtat vesz legyen még rá pár hónap gari, amúgy én még hibás Xbox-al nem találkoztam, de azért az sem mindegy ki és hogyan használ egy adott dolgot !
Vásárlásnál mindenképpen a személyes szemrevételezés a javallott, ott már az emberen és környezetén is sok minden árulkodó lehet👍 -
parandroid
félisten
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Ha megvan az eredeti vásárlást igazoló blokk/számla, akkor annak dátumától két év a gari. Annyi, hogy kontrollerre csak egy év gari van, szóval az ne legyen nagyon szétverve. Ha úgy adják, hogy a rajta lévő accounttal, és az arra aktivált digitális játékokkal, azt felejtsd el, annak a hozzáadott értéke konkrétan nulla - bármikor visszaveheti az eredeti tulajdonos.
p
-
Sziasztok !
Érdeklődni szeretnék , hogy nézegetem a használt Xbox s-ket és ha lehet garisat vennék . Mire érdemes itt odafigyelni ? Nem gond ha használtat veszek ? Igazság szerint csak a Forza4 és a red redamption 2 miatt venném meg aztán adnám is el

-
Maxxy10
addikt
válasz
Expendable
üzenetére
Nem kell régiót állítani. Le kell szedni az orosz csomagot mivel az tartalmazza a magyar feliratot.
-
Expendable
aktív tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Köszönöm.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
Expendable
üzenetére
Kell lennie igen.
-
Expendable
aktív tag
Sziasztok,
Láttam hogy volt már kérdés, de választ nem találtam, így inkább megkérdezem.
Ha külföldi storeban megveszem a Witcher 3-at, akkor ha a régiót visszaállítom lesz benne magyar felirat?
Köszi. -
RudY
addikt
MS és XBox fiókokra érdemes majd odafigyelni és 1-2-5 évente belépkedni, szolgáltatásoktól függően:
ii. Fiókhasználat. -
hódmaci
senior tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Hogy-hogy lejárt?
Mihez képest? Miért?
Ne haragudj de nekem ez......... nagyon nem érthető.
Azért elég lenyúlós szagú, hogy ez az alapbeállítás.
Mármint hogy auto vonja a számládról a pénzt amennyiben lejár az előfizetésed.
Jó ok, ez egy tapasztalt játékosnak nem újdonság, na de egy kezdőnek?
Szerintem érheti meglepetésként.
Mint ahogyan engem is ért.jannid :
"Írj nekik chaten (angol)"
Nem tudok angolul.
Esetleg Orosz? Arra még talán emlékszem.
-
törölt tag
Vàltottam nevet az új rendszerben.
A jàtékokban làtszik a # utàni szàm. Nem tudom mikortòl, meg melyik jàtékok fogjak tàmogatni, de egyelőre semmi. Arra jò jelenleg hogy aki màr vàltott, és megint akar az ingyen újra megteheti. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
MasterMark
üzenetére
Vagy adja meg az adatokat, megkapja ajandek honapot, aztan torli az automatikus meghosszabbitast es a kartyat a fiokrol. Win-win.
-
hódmaci
senior tag
Szisztok!
Még új vagyok a témában!
Segítséget szeretnék kérni.
Vásároltam egy xbox one s konzolt, amihez kaptam 1 hó LIVE GOLD illetve 1 hó Game Pass kódot.Live Gold kódra a következő hibaüzenetet kapom:
"This token has expired and cannot be redeemed."
Amennyiben jól értelmezem a kód lejárt.
Hogy járhatott le ha tegnap vettem át a csomagot?
Mit kell tennem hogy érvényesíteni tudjam?Game Pass
Itt meg a kód beváltása után kérné a kártyám adatait.
Minek?Miért?
Hát ha ingyen van 1 hó, akkor miért kell megadnom a kártyám adatait?
Vagy valamit rosszul csinálok? -
törölt tag
válasz
AMD Power
üzenetére
Most mondd azt hogy nem volt jò a vége.
A DLC-ket is érdemes végigvinni, főleg a Dawn of the Rise of the Fallen Machines-t.
Moil Rig DLC sem rossz. Nem tudom mit szedtek vagy szívtak az Insomniac-nàl fejlesztés alatt, de adhattak volna nekem is. Szerettem meghalni, mert a respawn animàciòk fergetegesek voltak. Neked melyik volt a kedvenced?
A gyorsutazàs is igen jòl lett megoldva.
Szerintem végigviszem hetedjére is. -
rdt89
addikt
A cdkeys-en most 22,99font a Horizon 4.

-
AMD Power
titán
Sunset Overdrive kivégezve. Nem volt rossz játék, de valamiért nagyon komolytalan volt az egész. De élvezetes. 1x mindenkinek kötelező végigtolnia. :)
Most a Strange Brigade-t kezdtem el. Valaki játszott már vele?
-
vg
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Jogos, DA:I.
dragon age -
vg
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Ahogy látom mindent elloptak a DE:I-ből amit csak lehetett.
-
l.skywalker
Topikgazda
Bless Unleashed Béta kulcs vihető
Privátban lehet jelentkezni, az első jelentkezőnek fel tudok ajánlani egy béta kulcsot a Bandai Namco készülő MMORPG játékához. A minőségért felelősséget nem vállalok

-
törölt tag
Tegnap vettem észre hogy az Elitev2 màr USB-C-t kapott mUSB helyett. Gondolom akkor a nextgen is ilyen lesz. Beépített akku + USB-C.
-
Bathalsar
aktív tag
Sziasztok,
Akinek még nem volt Game Pass előfizetése, azoknak itt van két 1-1 hónapos előfizetés:
MM234-YPDH6-7H7GH-M66TJ-P4W4Z
7C93R-YJ3H4-YDC3X-7K4F7-CXHJZ
Jó játékot!
-
useless
aktív tag
válasz
r.levente75
üzenetére
Már fél éve én is játszom vele és megunhatatlan

-
RudY
addikt
TESTERS WANTED
Register today for the Minecraft Earth beta [link] -
useless
aktív tag
Érdemes lenne most, hogy akciós megvenni a Rocket League-t? Mennyire lehet sanszos, hogy kikerül GP-ből?
-
Czimby
addikt
GTA V online-hoz elég ha megveszek egy lemezes vagy egy digitális alapjátékot és tudom játszani, vagy kell még valami kiegészítő vagy előfizetés?
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Musaka
senior tag
válasz
szupermacs
üzenetére
Az a gond hogy a mai alul felüli káva nélküli telefonokon még gázabb lesz.
Vagy a Sony(PS) telefonokat akarják bevonni ebbe a lehetőségbe? -
icemad
nagyúr
válasz
szimszonos
üzenetére
Far cry new dawn nekem nagyon tetszett, simán az egyik legjobb Far Cry.
Az Exodust csak később kezdem el, először az első két részt kellene végigvinni.
Meg a Far cry Primal is nagyon bejött, azt most folytatom hosszú kihagyás után. Ha tetszett a New Dawn, próbáld meg azt is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- HP EliteBook 845 G7 14" Ryzen 5 pro 4650U, 8-16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4472
- Új Asus ROG Zephyrus G14 OLED 2.8K G-Sync 120Hz RyzenAI9 HX370 32GB 2TB RTX 5070Ti 12GB W11 Garancia
- GAMER PC! i7-12700 / RTX 3080 Ti / 32GB 4133MHz / B760M / 1TB NVMe / 700w! BeszámítOK
- ÚJ/BONTATLAN Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Talán . Szinte csak pc-n játszom Pubg-t szóval nem marad meg a konzol szerintem .
), csak a külön vásárolt kontrollert nem sikerül. Nehezen veszi az "A"/zöld gombot, ezért valószínűleg garanciáztatnám. Tudnátok ebben segíteni?
Hiányzott.

A DLC-ket is érdemes végigvinni, főleg a Dawn of the Rise of the Fallen Machines-t.

IntelKiller7