Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
homerhamm
addikt
Most véltem felfedezni, hogy a kirgiz zászlóba is ott van az Xbox logó.
[ Szerkesztve ]
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
addikt
FoxPost
ZX Spectrum - Commodore 64
-
addikt
-
addikt
-
Bep
őstag
Ezt csak ide mertem linkelni
-
Kb 86-87 óta játszok mindenféle számítógépes/konzolos játékkal. Eléggé sok órát játszottam már, de ezt biztosan soha nem fogom überelni egy játékkal sem :
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
-
homerhamm
addikt
Életembe nem láttam még tolószékest Mustangba beszállni.
[ Szerkesztve ]
-
Steve1207
veterán
Lies of P-ben is lehet macskázni: [link]
.
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Steve1207
veterán
Hétvégi játéknak: Pepsiman
.
-
-
Wesder
félisten
Active van, mert abból volt kèk.
Már kezdettől fogva így használtam mert nekem másra nem kellett, csak hogy tudjak vele fizetni.Talán 4-5 napot bír ha mindent használ vele az ember.
Nagy segítsègesre sajnos így nem leszek.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Wesder
félisten
Én "használom".
Konkrètan időt mutatja, meg fizetek vele ha rajtam van.
Jó is hogy mondod, szerintem fel kell tennem tölteni. Kb egy hónapja a konyhapulton pihen, biztos le van merülve.
Szerk.
Van mèg benne 23%, akkor nem kell mèg tölteni.
[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
addikt
Xiaomi Watch S1 -et (sima vagy Active) használt/használ valaki?
-
addikt
válasz Steve1207 #55365 üzenetére
Nekem már egész korán volt betárcsázós netem, de még mellette is futott a Teletext 2 ok miatt. Egyik az, hogy foglalta a telefonvonalat. Másik pedig az, hogy kva drága volt. Első hónapban olyan telefonszámlát csináltam...
Szerk.:
Persze a Teletext is tudta vinni a lét. Volt ott is ilyen chat jellegű csevegő. SMS -t kellett írni hozzá.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz homerhamm #55364 üzenetére
Volt egy cikk a Teletext -ről. Meg hogy mennyire van rá szükség 2023 -ban. Alatta linkelte egy figura.
Mondjuk régen az infók, illetve közösségi funkciók mellett arra is jó volt, hogy feliratot tudtál kitenni a képernyőre. Régen tényleg jó cuccnak számított.
[ Szerkesztve ]
-
Steve1207
veterán
Nekem annyi megvolt, hogy létezik webes, ez volt a "jajj véletlenül megnyomtam" funkció a tv-n Párszor kerestem rajta tv műsort, az viszont nagyon megmaradt, hogy a hátteret lehet transparentezni és, ha véletlenül megnyomtad ott is nagyokat szentségeltél, mert még zavaró és olvashatatlan is lett. Akkoriban vagy azt se tudtuk mi az internet vagy még a betárcsázós is ritka volt.
.
-
addikt
Nem tudtam, hogy ez létezik.
-
-
homerhamm
addikt
Nyugodjon békében.
-
homerhamm
addikt
Megjelent a GTA VI!
-
addikt
Szoboszlai jól bevágta a labdát a tegnapi meccsen.
Mondjuk Jota sarkazása se volt ronda.ZX Spectrum - Commodore 64
-
Guitar14
senior tag
Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
addikt
válasz homerhamm #55350 üzenetére
Ennyire olcsó volt, hogy megérte megvenni?
Néhány régebbi Fifa ára azért rendesen felment...nekem a magyar Fifa 15 bekrepált, de amúgy is baromi karcos volt. Az még vállalható áron is fel szokott bukkanni. Utolsó magyar nyelvű Fifa szezon volt.
[ Szerkesztve ]
-
homerhamm
addikt
Hejjesiras
-
addikt
Úgy látom már a Xiaomi is elég szépen leszerződött a magyar bankokkal. Idén rendesen bővült a lista. Így lehet fizetni az NFC képes óráival, karkötőivel is.
Pl. ott van olcsón a Band sorozat is. Mármint az NFC verzió. Kár, hogy nem tetszik.
Szerk.:
Band 8:Viszont a 8 Pro már tetszik:
[ Szerkesztve ]
-
-
Bogyi007
veterán
Szép-szép, de ezzel nem vetekszik. Szintén saját termés a padlásomról (sajnos már csak a dobozok)
Viszont megvan ez.
(Pontosabban a két CD lemezes kiadás)
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
addikt
Hogy mik kerülnek elő.
Ezek meg bontatlanok.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
Zsadi
őstag
-
-
addikt
válasz Steve1207 #55331 üzenetére
+ Bep:
Én vettem tavaly egy Huawei Band 6 -ot, hogy amikor például segítek a srácoknak a raktárban, pakolok vagy egyéb hasonló dolgot csinálok, akkor az kevésbé fáj, ha odaverem valamihez. Pont ezért van egy plusz gyűrűm is a rendes (házasság) helyett, hogy ne azt cs**szem szét olyankor.Egyébként az említett Watch Fit Elegant -ot használtam eddig, mert nem igazán volt nagyobb igényem. Így felesleges lett volna drágább óra. Az kicsit hosszított szögletes fazon. Nekem kifejezetten tetszik.
Mellette nem is néz ki durván a Samsung, de azért a teljes fém része nagyobb, és szélesebb is. Meg nyilván nehezebb.
Páromnak vettem egy Huawei Band 7 -et. Ő nem igazán szereti a nagyobb cuccokat, inkább a karkötők jönnek be neki. Rózsaszín szíjjal, de a képen kissé fehérnek látszik.
-
Steve1207
veterán
Így van, ki kell próbálni Mint írtam engem a komolyabbak vastagsága nagyon zavart és figyelni is kell rá. A vékonyka órákat is bele tudom ütni az ilyen ajtófélfába néha, pedig nem rohanok és figyelek, de néha el-el kapja a dolgok szélét ez is, mert vastagabb, mint egy régebbi szimplább óra (évente 2x kb ilyen félfordulatokból). Élménybeszámoló majd jöhet róla.
.
-
addikt
válasz Steve1207 #55327 üzenetére
+ koncsik:
Az Apple óra akkor lenne jó, ha iPhone -ra váltanék. Bár gondolkozom rajta, de erre kicsi az esély. Viszont nem zárom ki azt, ami még nem 100%.Huawei -nél gondolom OFF az érintéses fizetés Kínán kívül. Nem? Mert mondjuk a Watch GT4 Pro nem néz ki rosszul. Persze nem szögletes...de neki elnézem.
Watch Fit Elegant 1 vagy 2 forma jön be nagyon. Más szíjjal.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Ha iPhone van, akkor Apple Watch. Nagyon sok okoskarkötőt/órát próbáltam, a vége egy részletre vett 7-es lett (meg néhány nem okos főleg Casio - mondjuk a kedvencem a napelemes, atomórához igazodó nagyon semmnek látszó darab.
Az Amazfit-ek nagyon bejöttek még, de eladtam már.Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
Steve1207
veterán
Amúgy nagyon egyszerű, kell vagy sem és be kell próbálni, max a végén elállsz tőle. Én manapság egyre több mindent próbálok ki, de javarészt meg is maradnak és használom, egyszerűn megvan ez a technológia ugrás mindenhol. Vagy figyeled az árat, ha kap egy leárazást sokkal kevésbé hajlamos tőle megválni az ember, mert fölös eladni onnantól, ha már csak 20e-rel több, mint valami "átlag" termék. Akkor meg már lényegtelen a sok kihasználatlan funkció is annyiért
Most monitorral vagyok így, hogy úgyis sokat bámulom és már csak az utóbbi pár évben is annyit javultak, hogy megérné lecserélni a szemkímélés miatt, hogy egész nap azt bámulom. Elvagyok a mostanival is, csak biztos kényelmesebb lenne és lehet nem kellene tonnaszám a szemcsepp se.
.
-
addikt
válasz Steve1207 #55325 üzenetére
3 kártyát használok, de abból 1 vagy 2 az, ami sűrűbben érintkezik a terminálokkal. Elég vaskos tranzakció listám van, mert egyáltalán nem hordok magamnál készpénzt. Csomó kisebb tétel is van benne. Nyilván nem életbevágó az NFC, mert most sincs az órámban, csak gondoltam egyszerűbb lenne.
Egyébként nem kifejezetten az árral van gondom, mert néztem például az új Apple S9 -et, Samsung Watch 6 -ot vagy a Watch 5 Pro -t. Annak ellenére, hogy egyik sem az igazi formában, és csillió egyéb (számomra) felesleges funkciója van. Próbáltam egy kicsit rugalmasabb, nyitottabb lenni más dolgokra is, de egyelőre nem találtam meg az igazit...
Szerk.:
Amúgy ha Watch Fit Elegant 2 -ben lenne működő fizetés azt simán venném 2x annyiért is. EKG meg hasonlók nem igazán érdekelnek, sportolni meg nem járok.[ Szerkesztve ]
-
Steve1207
veterán
NFC az olcsó szegmensben eléggé ritka volt (vagy tiltották az EU modellekben), viszont ha nem használsz ki semmi mást a komolyabb modellekből nem tudom mennyir érdemes NFC-zni. Szerintem 70e alatt nincs értelmes NFC képes modell manapság, talán Samu aktuális erősebb modellje, meg talán a Fitbit Versa széria tudta (lehet onnan már megkapta amúgy más modell is náluk).
Nekem kb mindenre elég a GTS 2 mini, kicsi, szögletes, amoled, kiír mindent, ami olyan engedélyt adok (pl notes vagy naptár), két hétig átlag húzza kijelzőspórolósban és le van tudva. Amúgy a leggyakrabban az időzítőt használom, főleg főzéskor, nehogy odaégjen a kaja Az említett magas kijelzőváltozat nekem nem jött be amúgy soha, nem volt kényelmes és bóvli hatású számomra, de ugyanígy vagyok a kerek megoldásoknál, hogy sok óra brutál vastag. A vékony csuklómon kb rettenetesen néz ki, de ezt szeritnem érdemes ellenőrizni.
Ettől függetlenül szerintem nem sok érdemi lépés van az alsó 20-30e-es ársávoktól, régóta egy sima band is képes mindenre, a többi egyéb csak külső csicsa, amiért elkérik az árat. Na meg kicsit pontosabb szenzor, jobb szoftver talán, de ha nem használsz kb semmit belőle akkor nem fog többet nyújtani az 50-60e-es se. Utána ott van az említett Galaxy Watch 5 környéke, de én sose akartam annyit költeni egy órára.
.
-
addikt
válasz icemad #55322 üzenetére
Fizetésre.
Van nekem is egy okosórám meg egy okos karkötőm is, csak közben néztem az új modelleket, hogy mit tudnak. Jobban szeretem a szögletesebb formákat, így az Apple jobban bejön(ne), de számomra kicsit felesleges a tudása (IS...). Bár szerintem egy Watch Fit Elegant sokkal jobban néz ki.
[ Szerkesztve ]
-
Nfc minek? Szerencsére nekem még megvan a Galaxy watch első kiadása, mai napig elmegy 3-4 napot. Mi Band tud még hosszú üzemidőt. Meg anno a pebble volt még irdatlan jó, de azt meg már behintették sóval. Pedig én ma is azt vennék, ha lenne hozzá támogatás.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
addikt
Nézegetem az okosórákat, mert gondoltam ideje cserélnem...hát nem sok mindent találtam.
Engem a legtöbb funkció nem érdekel, csak az értesítés/hívás kijelzés, NFC, jó minőségű kijelző és normális, nem 1 vagy 2 napos üzemidő. Nem sok minden van, ha nem akarok fizetni a kismillió számomra tök felesleges funkcióért.
-
homerhamm
addikt
Az időjósok ma is alkalmatlanok voltak a munkájukra.
-
addikt
Van most Jófogáson egy Crown 526TVLCD.
3990 forint.Igaz, hogy nincs túl jó állapotban...meg teszteletlen, talán korábban az elem is kifolyt...
Viszont könnyen beszerezhető hozzá a kapcsolási rajz.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
homerhamm
addikt
Ezt nem hagyhattam ki.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
addikt
-
addikt
Megint lesz Figura és Játékfeszt. Most a Lurdy -ban. December 2.
Mi tuti megyünk, szereztem pár jó retro cuccot jó áron. Plusz a gyereknek is lett pár transformer figurája.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- itt sincs warez!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Politika
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- Hogwarts Legacy teszt
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Autós topik
- BestBuy topik
- Ukrajnai háború
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming F15 FX506H 2025.11.28.-ig gyári gari.
- Lenovo Thinkpad T580, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, 27% áfás Szám
- Eladó Bontatlan ! Apple Macbook Air 2024 M3 15.3 éjfekete szín
- 4K GAMER PC - i9 14900K / RTX 4080 Super / 32GB DDR5
- Adatgyűjtők, vonalkódolvasók akciós árakon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest