Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
ZX Spectrum - Commodore 64
-
Steve1207
veterán
A rendes csoportba vagy a forzásba nem merem belinkelni [link]
.
-
Steve1207
veterán
-
-
Guitar14
senior tag
Új került bele, tulaj nem használta soha így megdöglött a gyári, szétszedte és szétszedés közben leszakította a szalagkábelt az alaplapról. Így került hozzám.
Ez a bőr valóban nem tűnik praktikusnak, kb. mint egy nyereg.
Jöhet a link aztán meglátom miket árul.
Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
addikt
válasz Guitar14 #55490 üzenetére
Akkumulátort lehet érdemes lesz majd cserélni. De majd meglátod használat közben.
Egyébként grat., ügyes.
Én nem szeretem a fém szíjat. Amúgy klasszikus órához ehhez hasonló verziókat szeretek:
Csak mondjuk ez a fajta okosórához nem túl praktikus.
Szerk.:
Privátban küldök egy figurához linket. Sok fajta szíjat árul, nagy a választék.[ Szerkesztve ]
-
Guitar14
senior tag
Én múlt héten vettem életem első okosóráját itt HA-n - természetesen, hogy ne unatkozzak hibásat, de legalább használva se volt.
Sikerült életre kelteni, egy hét után nem rossz.
Most épp fémszíjat keresek hozzá mert beeizzadok a szilikonba.Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
addikt
Samsung -hoz megérkezett a szíj. Olyan, mint ami a Watch 5 Pro -hoz járt. Bejön ez a fajta. Jó erős a mágnes és kényelmes is.
-
ata007
tag
Szia!
A felsot hasznaltam Huawei Watch GT-hez. Nagyon szerettem, a magneses resze is jol tartott. Valami olcso, kinabol rendelt verzio volt, azt tudom, megis nagyon jol tartott, ellenben a nagyobb darabokbol allo verzio kb 2 het utan szetesett.
En ajanlom!
A masodikkal kapcsolatban nincs tapasztalatom.
-
addikt
Ilyesmi szíjat használt már valaki bármilyen okosórához? Esetleg a Xiaomi S1 bármelyik változatához? Ezek mennyire tartanak. Erős a mágnes?
Szerk.:
Mondjuk ez sem rossz.[ Szerkesztve ]
-
Bogyi007
veterán
-
addikt
-
addikt
Ez tényleg jó kis videó. Mondjuk az eleje egy kicsit szerintem félrevezető, amikor azt magyarázza 2 A szülőből A gyerek, 2 B szülőből B gyerek születik. Inkább úgy kellett volna, hogy "valószínű". Ugye a fenti táblázat szerint.
Én például úgy lettem nullás, hogy A és B szülőből, és ugye 2 A vagy 2 B -ből is lehet nullás.
A nullás az mindig benne van a pakliban kisebb vagy nagyobb eséllyel. Kivéve, ha az egyik szülő AB.
Amúgy vicces vagy nem vicces, de egy gyerek vércsoport megállapítása egyes esetekben felér egy apai DNS teszttel.
[ Szerkesztve ]
-
homerhamm
addikt
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
Bep
őstag
Ha már vércsoportok.
Nem tudom ki ismeri a csatornát, nagyon jó videói vannak. Témában kis érdekesség:
Vércsoportok - fenotípusok - (Hogyan működik? Röviden - Tömören) -
addikt
-
MODERÁTOR
Őszintén szólva gimnáziumban tanultam, de az ottani biosz tanárunk elég magas szinten tolta, senki nem volt ötös, csak egy osztálytársam, aki jelenleg az Élettani Intézet vezetője és MTA tag, muhahaha.
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
addikt
válasz koncsik #55471 üzenetére
Jaja, ez is jó, illetve fontos.
Viszont az a legnagyobb baj, hogy ezekbe nekem kellett fejvakarás mellett belemélyülni. Végül orvosi anyagokból, ami azért nem egyszerű téma, ha az ember nem ezt tanulta.
Tök jó lenne, ha erről az orvosok is szakszerű felvilágosítást tudnának adni, mert egyébként eléggé megijedtünk először az eredménytől. Aztán rájöttem, hogy nem kell parázni.
Ezt gondolom nem csak a hematológusnak kellene tudnia, nem? Egy nőgyógyásznak meg aztán végképp ismernie kellene rendesen ezt a témát. Szakosodás előtt gondolom te is tanultad? A körzetinek például lövése nem volt az egészről. Legalábbis mélyebben nem tudott belemenni.
Szerk.:
Antigénre, antitestre gondoltam. Lehet ez nem volt egyértelmű.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Prowler #55466 üzenetére
Ráadásul itt még nincs vége. Azért hívtak be engem is vércsoport-szerológiai vizsgálatra, mert páromnál a terhességi genetikai vizsgálaton E antigént találtak. Amit egyébként én hordozok.
Terhesség során ugye készülnek transzfúzióval is, hátha szükség van rá. Így nála megállapították, hogy csak K és E antigénre negatív vért kaphat. Tehát az AB0 -nál és az RH -nál nem ér véget a történet.
Amúgy baromi jó, hogy ezt nézik. Mivel az első gyereknél semmit nem hozott ki, így nem is kellett foglalkozni vele. Ezért nekem is újdonság.
Az ÚHB azt jelenti, hogy Újszülöttkori Hemolitikus Betegség. Ilyen lehet például az is, hogy besárgul a gyerek. Aminek persze szintén vannak fokozatai.
Nálunk például nagyon enyhén volt az első gyereknél. Viszont amikor én születtem brutál módon besárgultam és 8 napig tartottak bent, illetve kezeltek. Aztán amikor rendeződött, akkor engedtek haza.
Tényleg mindig tanul az ember.
[ Szerkesztve ]
-
-
addikt
válasz homerhamm #55462 üzenetére
Engem már nem igazán érdekelnek az Ubi játékok. Viszont majd az Avatar érkezésénél veszek 1 hónap Ubi+ előfizetést. Ennyit még megér, hogy nyomjam 3 játékukat egy kicsit, de egyiktől sem várok sokat.
Avatar, AC Mirage és a Motorfest. Utóbbival már játszottam a bétában, szerintem főleg arra játékra fog elmenni az az 1 hónap.
-
homerhamm
addikt
Igazán ráférne a Ubifosra valami nagyon kemény átszervezés. Tegnap néztem 2(!!!) percig AC Mirage streamet, és pont akkor bugolt be a textúra és eltűntek az NPC-k, újra kellett indítani a játékot. Szép munka volt ubifos.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Kedden voltunk vércsoport-szerológiai vizsgálaton. Végre megtudtam mi a vércsoportom. Párom már tudta, de nekem fogalmam sem volt.
Érdekesség, hogy mind a ketten 0 RH pozitívak vagyunk. Így most már 100 százalékra tudjuk, hogy milyen lesz a baba vércsoportja.
RH -nál általában úgy szokott működni, hogy a pozitív a domináns. Ami viszont érdekes, hogy két nullás szülőnél kizárólag nullás gyerek születhet. Ez az egyetlen kombináció, amikor kizárólag egy opció van, ha a gyerekről van szó.
Lehet ezt más tudta, de nekem új infó. Egyáltalán nem foglalkoztam a vércsoportokkal. Még a sajátomat sem tudtam.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
-
addikt
-
addikt
Európa kiadótól jön itthon a Metro 2023 képregény. Előrendelhető. 240 oldalas.
Én mondjuk nem csípem a sorozatot, de párom biztos meg akarja venni. Neki még nem mutattam.
-
homerhamm
addikt
Vége. Nem tudok mást mondani.
[ Szerkesztve ]
-
homerhamm
addikt
Jó volt a Lipcse - City meccs.
[ Szerkesztve ]
-
negyven2
veterán
válasz Wesder #55442 üzenetére
A Képtelen Krónika alapján találtad meg?
Vagy csak úgy, és érdekesnek találtad a Richard keresztnév rövidítését és mellé azt, a vezetéknéve is magyarul van (ekkoriban gyakran a külföldi neveket is magyarítva használták (Verne Gyula és társai)...
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Zsadi
őstag
-
Ma kb 3 olyan cikket olvastam, ami úgy nézett ki, mintha valami facebookos ogre írta volna... Ezeknél nincs korrektor vagy lektor, vagy lelkiismeret? Én a hozzászólásaim 99%-át kétszer is elolvasom mielőtt elküldöm. És azt max néhány száz ember olvassa... Ezeket meg minimum pár ezer ember.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
addikt
célja szánra
célja szánja3. nekifutásra csak jó lesz.
-
addikt
-
addikt
Elkezdtem a Callisto Protocol -t. Nem is annyira rossz. Bár eleve óvatosan álltam hozzá a sok negatív vélemény miatt. Igaz, hogy még nem sokat haladtam vele, mert nem tudok akkor játszani, ha a gyerek ébren van...kicsit azért durva lenne neki.
A harcrendszer viszont fura...
-
addikt
Opel -ben halt meg. Úgy van megoldva, hogy full elektromos a kapcsoló. Így nincs állandó OFF állás. Minden indítás után ki kell kapcsolni.
Egy darabig úgy is csináltam, de aztán az évek alatt ezt meguntam. Februárban lesz 4 éves.
Egyébként A -s AMG Mercinél is hasonlóan van megoldva...csak ott tanul a rendszer, így egy idő után nem kapcsolja be a start-stop -ot, ha egy darabig folyamatosan kilövöd. Legalábbis néhány éves modellnél így van megoldva, azóta nem tudom kezdtek -e valamit ezzel az okossággal.
A Suzuki akkor úgy tűnik meg tudja oldani. Gondolom nem csak ő...
De utálom ezt az egészet...
Szerk.:
Egyébként a Caddy kva jó gép. Az az egyetlen öreg autónk, de kb. kivisz a világból. 450 ezer kilométer van benne, 2006 -os évjárat. Láncos, szívó dízel. Szinte az egyetlen gyengéje az, hogy a küszöbnél, illetve a kerékívben szeretnek rohadni.[ Szerkesztve ]
-
addikt
Ma pont Caddy -vel voltam, mert szervizben van a másik. Így kedden. Meghalt az a nyomorult start-stop rendszer. Opel...
Szerk.:
Jah és garanciában a márkaszerviz utángyártott alkatrésszel tudja szerelni. Mert a gyárira februárig kellene várni.Szép új világ.
[ Szerkesztve ]
-
Zsadi
őstag
Ez holnap szerdai lesz?
-
Steve1207
veterán
válasz homerhamm #55422 üzenetére
Ez a max, de már 10 perce ezzel vacakolok mobilon, asztalin egérrel 96,7 a max, de már abbahagyom. Az ilyennel a gyerekeket szokták elfoglalni, tisztára, mint a farmolás (Amúgy a középponttól függ, nem a kör tényleges szépéségétől, ha elcsúszott onnan akkor vége).
Szerk.: amúgy, ha már rajzolgatás, amikor beütött a vírus, mi sokat toltuk haverokkal a skribbl-t online, plusz mindenki a világ végén volt itt-ott egy ideje, tök jó móka volt. Meg volt még pár ilyen játék, ezzel mentek a péntekek.
[ Szerkesztve ]
.
-
homerhamm
addikt
Ti milyen kört tudtok rajzolni?
-
addikt
-
addikt
Vagy manapság már Mária is lehet.Ma voltunk a Bajcsy -ban vércsoport-szerológiai vérvételen. Persze ehhez fel kellett venniük a nőgyógyászatra engem is. Kérdeztem az orvost, hogy lesz -e NST is. Jó arc volt, vette a lapot. Azt mondta nekem is jogomban áll szülni, és ha akarom rám kötik a gépet.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
addikt
-
Nem tudom, hogy ez a kép hol készült, de a fogyatékos gyökér paraszt állat tetű fotósnak inkább nem fotót kellett volna készítenie, hanem segíteni a nőnek. De biztos én vagyok ilyen maradi. Sajnos, ha valaki az utcán rosszul lesz, akkor tíz emberből 8 nekiáll fotózni, a maradék kettő meg arrébb megy, mert "mi köze hozzá"... Ez kb ugyanaz... Szégyelje magát az ilyen...
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
addikt
-
-
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- itt sincs warez!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest