Hirdetés

2024. május 23., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Xbox tulajok OFF topicja

Hozzászólások

(#54760) Guitar14 válasza ρσгτσ (#54759) üzenetére


Guitar14
senior tag

Kicsit pofátlanságnak tartom, hogy "ezentúl szinte minden esetben az autót vezető, kárt szenvedett fél lesz a hibás vadgázolás esetén"
Egyre több út épül, az olyan nagyobb városok környékén ahol rengeteg gyorsforgalmi/autópálya épült a közelmúltban a környéken (pl. Győr) a vadak nem tudnak másmerre vonulni csakis közúton keresztül. Egyre gyakrabb és gyakrabb lesz a vad átkelés a közutakon.

Gazdag úthálózat mindenfelé, XY megy éjjeli műszakba dolgozni sötétben szabályosan 90 km/órás sebességgel külterületen aztán úgy is kiugorhat az utolsó pillanatban egy vad, hogy az akár el is pusztul és rommá töri az autót. Aztán XY meg csak néz, hogy szabályosan közlekedett, épp még vadat jelző tábla se volt kint de mégis elütött egyet.
Van másfél milliós kár autóján és még azta szerencsétlen vadat is ki kell fizetni a társaságnak. (kb 200 ezer forint legutóbbi hallomásom szerint egy vadász kollégától)

Ha nem totálkáros az autó kíváncsi vagyok ki fog rendőrt hívni. :U Felér egy olyannal, hogy 150-re felgyorsítok 70-es táblánál aztán direkt belemegyek a trafiba, hogy büntit kapjak.
Vadgázolással már segédkeztem egy éjjel folyamán egy srácnak, ott is ment a dilemma, hogy mi legyen mert nem volt totálkáros az autó és a vad ugrott bele az anyós oldali ajtóba, nem ő ütötte el.

Vigyázzatok magatokra, az értékeitekre és különösen figyeljetek beláthatatlan útmelleti területeken az éjjel folyamán.

Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Xbox tulajok OFF topicja
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.