Hirdetés
- Öregszem
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blyan
félisten
válasz orion1025 #14052 üzenetére
Halo? Kizártnak tartom, hogy jelenjen meg még egy 360-ra. Ráadásul van amivel fel kell majd lendíteni a One eladásokat, szóval mikor jön a Halo 5, az tuti One exkluzív lesz (Lásd Halo 3).
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Blyan
félisten
válasz orion1025 #14093 üzenetére
Everything
22 voltam, mikor bejelentették az első részt az Xbox húzócímeként. Azonnal magával ragadott. Ez egy örök szerelem marad, mint a Star Wars.
A rajongók nagyrészével ez így van. Aki mondjuk a harmadik részbe vagy később kapcsolódott be, az szvsz sosem fogja érteni.
Persze, vannak akiknek a kezdet kezdetétől nem jön be.(#14096) orichalcos
Hatalmas +1. Még a könyveket is imádom.
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz orion1025 #14093 üzenetére
Minden. A világ, a megoldások, a máshol nem látott király AI, a látványvilág, az epiukusság. Nem mindenkinek jön be, de ez engem nem érdekel, legjobb játéksorozat a világon.NEKEM.
(#14097) orion1025
Össze vissza játszva persze hogy értelmetlen az egész.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
DonMedve
addikt
válasz orion1025 #14185 üzenetére
Én tudom.De a gyerek most rá van kattanva. Esetleg hasonló játékot tudtok még ajánlani? Sniper Elite-n kívül.Esetleg azt is szívesen kölcsönkérném.
#14194 Buster17: Köszi.
[ Szerkesztve ]
"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
dilipok
veterán
válasz orion1025 #14353 üzenetére
Ja, az a hangyafiszfasz akksi mar tobb mint 4 eve tokeletesen mukodik... Semmi baja nincs, ha csak felig toltod fel... azert hulyeseget ne beszeljunk mar A valamilyen eszkoz pedig a lehet pl a box? Mivel ahogy MasterMark mondja, lehet jatek kozben is tolteni.
Akkor ugy latom csak en vagyok az ellenpelda. Van 2 4+ eves es 2 2+ eves. Mind tokeletesen mukodik. Nem allitom, hogy pont ugyanannyit birnak, mint az elejen, de egyik sem merul le szamottevoen hamarabb, mint regen (ha pedig megis elromlana, akkor is hasznalhatom "vezetekeskent" a kontrollert)
De nem szandekozok vitatkozni, mindenki azt vesz/hasznal, amit akar. Csak hulyesegeket ne beszeljunk.
[ Szerkesztve ]
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
-
raziel01
veterán
válasz orion1025 #14519 üzenetére
Jó nagy baromságot mondtál. Pont, hogy a SLIM az ami lekapcsol ha melege van.
Meg ki a picsa nézegeti a hőfokokat? Max a warezosoknak számít. Engem nem érdekel. Megy aztán ennyi.
Így adta ki a Microsoft akkor nem fogok buherálgatni.
Haverom SLIM-je is 2010 óta megy tökéletesen úgy, hogy napi 4-5 óránál sose megy kevesebbet.Persze az tény, hogy Jasper már megbízhatóbb de a megbízhatósági listán a SLIM-ek vannak előnyben.
-
dilipok
veterán
válasz orion1025 #14522 üzenetére
miert erdekelne, ha semmi baja nincs? Vagy aggodjak, hogy most 60 v 62 fokos az xyz alkatresz, mikor 100 alatt semmi baja nincs? Vagy most mire gondolsz? Hogy jon ide, hogy ki hany gepet szedett szejjel? Ha te tobb gepet szedtel szejjel, akkor az en slimem melegebb lesz? Istenem....
Gondolom hallottunk volna a tomegesen megfovo slimekrol itt is, leven, hogy a tobbsegnek az van. De te ugyis tobb gepet szedtel szet, mint en, uh en ezt nem tudhatom...
[ Szerkesztve ]
-
dilipok
veterán
válasz orion1025 #14524 üzenetére
Akkor lehet az enyem mar nem is mukodik, csak kepzelem? Jokat szoktam pedig jatszani Meg mindig nem ertem, hogy honnan szeded, hogy a slimek megfonek... Nem ketten latogatjuk a topicot, de tomegesen megfovo slimekrol nem nagyon hallottunk errefele. Legalabbis amig te fel nem vilagositottal minket, hogy marpedig azok megfonek, a fatok pedig nem
[ Szerkesztve ]
-
dilipok
veterán
válasz orion1025 #14527 üzenetére
Azt az egyet sugd meg nekem, hogy itt meg miert nem fott meg senkinek sem, ha tobb millioan hutesmoddoljak szerinted Marpedig itt nem nagyon tudok olyanrol, aki ilyen megoldast alkalmazna. Vagy lehet, hogy nekik is mar megfott, csak meg nem tudjak?
raziel01: 2 lehetoseg latok a vazoltak alapjan, hogy miert nem hallunk ilyenrol
1. mindenki hutesmoddol, csak szegyelli es ezert titkolja is
2. mar egy csomo embernek megfott, csak eszre sem veszik es jatszanak tovabb nyugodtan (a jelek szerint en is kozejuk tartozom )[ Szerkesztve ]
-
dilipok
veterán
válasz orion1025 #14531 üzenetére
Koszonjuk Emese. Ezzel be is fejezted, vagy van meg mas ilyen okossagod is mara?
Mint emlitettem, senki sem jelezte meg itt a forumrol, hogy melegedesi baja lett volna a slim gepevel, de biztos ok sem szedtek meg szet eleg gepet, ezert fogalmuk sincs arrol, hogy a kondik mar reg felpuposodtak es a gepuk sem mukodik mar egy ideje... Ok csak jatszanak nyugodtan. Felhaborito ez a sok tudatlan paraszt
raziel01: Nagyon ovatos lennek. Sot egy tuzoltokeszuleket is bekeszitenek, mert egy spontan ongyulladas utan a tvdet is felgyujthatja egy ovatlan pillanatban
[ Szerkesztve ]
-
dilipok
veterán
válasz orion1025 #14534 üzenetére
Nem tudom hol lattal off hszt. Csak a felreinformaltsagod probaltam megcafolni
kovsol: ezt probaljuk mi is magyarazni, de a kollega szerint millionyi slim gep van moddolva, szerinte jogosan, mert megofnek. Mi jeleztuk, hogy ilyenrol nem nagyon van tudomasunk es o sem tudott igazan bizonyitekkal szolgani, csak azzal, hogy o mar tobb gepet szetszedett, mint mi.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
plejik
addikt
válasz orion1025 #15418 üzenetére
Na most próbáltam valami portot nyitni rajta , megcsináltam, rossz ip címmel és most be se enged.. )) Holnap felhívom az invit ,, hogy csinálják meg vagy lemondom a szolgáltatást... nem ezért vettem boxot.. :
[Apple Watch Series 7][iPhone 14 Pro][MacBook Pro M1 pro 14" 2021][PlayStation 5 Pro][LG CX3 OLED]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest